2010 aprillibeebide ootus
+25
carissime
janee
Monique
effike
kats
tixit
armsake
imeline
anka
sirlkits
mannu03
Mirhel
Cat
Iirlane
accra
Ro-Ro
babyapple
kertu009
kiisumari
Marianne
sigrid84
VäikeTama
Marleen77
mary
Pärlike
29 posters
Lehekülg 13, lehekülgi kokku 18
Lehekülg 13, lehekülgi kokku 18 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18
Re: 2010 aprillibeebide ootus
No tulge ja näppige Mina ei keelakertu009 kirjutas:Marleen77 juba ootan, millal saaks sinu kõtut katsuda. Usun, et Kiara lööks kampa [You must be registered and logged in to see this image.]
Marleen77- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 486
Registration date : 09/05/2009
Mina juba näppisin! [You must be registered and logged in to see this image.]
Ja kuklid tulid väga head! Vähemalt esimese korra kohta küll..
ja minu arust..[You must be registered and logged in to see this image.]
Küll aga oleksid võinud rohkem natuke kerkida aga polnud hullu midagi. [You must be registered and logged in to see this image.]
...
Hm, esmaspäeval sai nii palju tööd tehtud ja nüüd juba 2 päeva sellest toss nii väljas, et mitte midagi ei viitsi/jaksa enam teha. Pean endale uue must-do listi tegema. Nii on vast lihtsam.
Kuidas teil sellel nädalal energiaga lood on?
Ja uue märkmiku pean ka kuskilt ostma. Kust leiab ilusaid märkmikke?
Vana tehisaju hakkab täis saama. [You must be registered and logged in to see this image.]
Ja kuklid tulid väga head! Vähemalt esimese korra kohta küll..
ja minu arust..[You must be registered and logged in to see this image.]
Küll aga oleksid võinud rohkem natuke kerkida aga polnud hullu midagi. [You must be registered and logged in to see this image.]
...
Hm, esmaspäeval sai nii palju tööd tehtud ja nüüd juba 2 päeva sellest toss nii väljas, et mitte midagi ei viitsi/jaksa enam teha. Pean endale uue must-do listi tegema. Nii on vast lihtsam.
Kuidas teil sellel nädalal energiaga lood on?
Ja uue märkmiku pean ka kuskilt ostma. Kust leiab ilusaid märkmikke?
Vana tehisaju hakkab täis saama. [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Marleen77 mind kimbutab praegu haigus, kahjuks oleme toareziimil. [You must be registered and logged in to see this image.]
kertu009- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 460
Registration date : 10/06/2009
kertu009 kirjutas:Marleen77 mind kimbutab praegu haigus, kahjuks oleme toareziimil. [You must be registered and logged in to see this image.]
Sorry muska ja kiiret paranemist sulle!!
mina käisin eile lõpuks oma korralisel arstivisiidil ära. Kõhuümbermõõt (seda mõõdan ise, millegi pärast siin ei mõõdeta) ja emakapõhja kõrgus on sama suured, kui Laine-Liiset oodates samal ajal, kaalu on kaks kilo vähem (ilmselt see siis muu kaalu arvelt, mitte kõhu). Lapse süda lõi ilusasti, ta oli peaseisus ja kõik oli kenasti korras, ehkki vitamiinide ja rauaga hetkel veel jätkan. Järgmisel esmaspäeval lähen vereanalüüse andma, eks siis näis, kas on veel rauda vaja või aitab sellest mõneks ajaks.
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Pärlike nii hea, et kõik ilusti korras on
Just mõtlesin siin teie peale, nii vaikne kuidagi. Endal ka nii palju sagimist, et ei jõua siia! Aga nüüd hakkavad asjad vaikselt paika saama ja siis ehk rohkem aega!!
Endal ka kõik korras, sain viimased kilpnäärme tulemused ka eile kätte ja kõik on korras, uuesti pean proove alles minema andma 1kuu peale sünnitust! Nii hea meel, et kõik korras on! (mul on alatalitus)
Nüüd veel 5 nädalat jäänud
Just mõtlesin siin teie peale, nii vaikne kuidagi. Endal ka nii palju sagimist, et ei jõua siia! Aga nüüd hakkavad asjad vaikselt paika saama ja siis ehk rohkem aega!!
Endal ka kõik korras, sain viimased kilpnäärme tulemused ka eile kätte ja kõik on korras, uuesti pean proove alles minema andma 1kuu peale sünnitust! Nii hea meel, et kõik korras on! (mul on alatalitus)
Nüüd veel 5 nädalat jäänud
Nii head uudised mitmelt rindelt! [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
Oi, Pärlike, Sul on ju sünnipäev ukse ees! [You must be registered and logged in to see this image.]
Tähistad ka? [You must be registered and logged in to see this image.]
Tähistad ka? [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
Njaa, sünnipäev on ukse ees küll, aga tähistamise osas olen veel ikka kord üht, kord teist, meelt. Suurt pidu, mida muidu 25. aasta puhul teeksin, ei taha suure kõhu pärast - ei viitsi lihtsalt. Rahulik puhkus mehega lükkub pisut edasi, sest ilmselt ei mäng materiaalselt välja. Eks pereringis mingi söömine tuleb, aga rohkem ei tea.
Ma sõin üleeile seedermänni seemneid ja tundub, et sain mingi mürgituse (või teiste allikate põhjal lõi välja allergia) ning mul ei lähe enam ükski toit alla - suus on kogu aeg nii mõru maitse, nagu oleks maomahl sinna sattunud. Öösel oksendasin ka ja täna iiveldab meeletult, sest söök on nii vastumeelne, aga tühja kõhuga läheb iiveldus vaid suuremaks.
Lisaks sagenesid öösel mul toonused - iga tund saan vähemalt ühe päris tugevalt tuntava toonuse, vahel koguni kolm-neli tükki, nii et isegi öösel ärkasin nende peale.
Mul on tunne, et varsti ei saagi enam siia nurka rääkima tulla - nii palju on alati halada, võrreldes teie lõbusate postitustega
Ma sõin üleeile seedermänni seemneid ja tundub, et sain mingi mürgituse (või teiste allikate põhjal lõi välja allergia) ning mul ei lähe enam ükski toit alla - suus on kogu aeg nii mõru maitse, nagu oleks maomahl sinna sattunud. Öösel oksendasin ka ja täna iiveldab meeletult, sest söök on nii vastumeelne, aga tühja kõhuga läheb iiveldus vaid suuremaks.
Lisaks sagenesid öösel mul toonused - iga tund saan vähemalt ühe päris tugevalt tuntava toonuse, vahel koguni kolm-neli tükki, nii et isegi öösel ärkasin nende peale.
Mul on tunne, et varsti ei saagi enam siia nurka rääkima tulla - nii palju on alati halada, võrreldes teie lõbusate postitustega
-
Marleen77 - nii vinge, et sul nii vähe veel aega jäänud
-
Oh, Pärlike, selleks me ju siin olemegi, et toeks olla!!! [You must be registered and logged in to see this image.]
Seedermänni seemned jäid ka minule üleeile poes silma aga ma ei ostnud neid ära.. nüüd tänan taevast.. ise olen ka jube allergiline igasugu asjade suhtes.
Ma ka halasin ca 2 nädalat tagasi toonuste kohta.. mul olid ka sellised tugevad öösiti, nii, et äratas üles. Ja kui end keerasin siis oli veidi valulik. Võttis muretsema küll. [You must be registered and logged in to see this image.]
Õnneks on asi stabiliseerunud.
Ma arvan, et need 2 jama on Sul omavahel seotud. Keha on ju tervik. Kui ühes otsas on error siis see mõjutab ka teist osa. Usun, et kui seedermänni jama mööda saab siis lähevad ka toonused paremaks. [You must be registered and logged in to see this image.]
Räägin siis juba enda jamast ka.. siis Sa pole ainuke "halaja"! [You must be registered and logged in to see this image.]
Nimelt, mu tita on teinud pesa paremale poole nurka ning venitab jubedasti parempoolseid ribisid. Iga päev on valulik. Üritasin küll sellest üle olla kuid nüüd kui Tartusse autosõit oli siis läks selg "paigast ära", paremale poole teisele poole ribisid tekkisid jubedad teravad valud. [You must be registered and logged in to see this image.] Ja nüüd ongi - kui ribi ei valuta siis selg valutab ja vastupidi. Nagu see varese lugu pigikatusel.. nokk kinni, saba lahti, nokk lahti, saba kinni. [You must be registered and logged in to see this image.]
Õnneks on mul märtsi alguses ämmakale aeg, kurdan talle oma muret.
Millal Sa, Marleen, beebika siis välja lased võtta? [You must be registered and logged in to see this image.]
Seedermänni seemned jäid ka minule üleeile poes silma aga ma ei ostnud neid ära.. nüüd tänan taevast.. ise olen ka jube allergiline igasugu asjade suhtes.
Ma ka halasin ca 2 nädalat tagasi toonuste kohta.. mul olid ka sellised tugevad öösiti, nii, et äratas üles. Ja kui end keerasin siis oli veidi valulik. Võttis muretsema küll. [You must be registered and logged in to see this image.]
Õnneks on asi stabiliseerunud.
Ma arvan, et need 2 jama on Sul omavahel seotud. Keha on ju tervik. Kui ühes otsas on error siis see mõjutab ka teist osa. Usun, et kui seedermänni jama mööda saab siis lähevad ka toonused paremaks. [You must be registered and logged in to see this image.]
Räägin siis juba enda jamast ka.. siis Sa pole ainuke "halaja"! [You must be registered and logged in to see this image.]
Nimelt, mu tita on teinud pesa paremale poole nurka ning venitab jubedasti parempoolseid ribisid. Iga päev on valulik. Üritasin küll sellest üle olla kuid nüüd kui Tartusse autosõit oli siis läks selg "paigast ära", paremale poole teisele poole ribisid tekkisid jubedad teravad valud. [You must be registered and logged in to see this image.] Ja nüüd ongi - kui ribi ei valuta siis selg valutab ja vastupidi. Nagu see varese lugu pigikatusel.. nokk kinni, saba lahti, nokk lahti, saba kinni. [You must be registered and logged in to see this image.]
Õnneks on mul märtsi alguses ämmakale aeg, kurdan talle oma muret.
Millal Sa, Marleen, beebika siis välja lased võtta? [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
Mina käisin täna vereanalüüse andmas. Astusin ka arsti kabinetist läbi ja kurtsin mure ära. Tehti kohe läbivaatus ning õnneks oli kõik korras ja mul sai süda kohe kergemaks. Pidin siiski ostma No-Spa tablette ning jätkama nii, et võtan võimalikult rahulikult. Seni on see aidanud ka - puhkasin nädalavahetusel üpris palju ning eile sain päevas vaid kaheksa toonust.
Marianne - loodetavasti leiad ka oma murele kergendust!
Nii vinge - märts on juba käes, enam pole üldse palju jäänud
Marianne - loodetavasti leiad ka oma murele kergendust!
Nii vinge - märts on juba käes, enam pole üldse palju jäänud
-
Aga mina tean midagi mida teised ei teaaaa!!! [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
Eh- eks ole head uudised onju [You must be registered and logged in to see this image.]
Oi,oi,oi - vääga põnev
-
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Registration date : 16/02/2009
Jah, Marleeni pisipoisu otsustas ikkagi ise oma sünnipäeva paika panna ja puges eile emme kõhust välja!
Eile kell 16:49 sai Marleenist 2, - poiss on 48 cm ja 2650 gr, poja ja emme tunnevad end hästi!!!
Palju-palju õnne Marleenile!!!!!!
[You must be registered and logged in to see this image.]
Eile kell 16:49 sai Marleenist 2, - poiss on 48 cm ja 2650 gr, poja ja emme tunnevad end hästi!!!
Palju-palju õnne Marleenile!!!!!!
Ohh kalli-kalli sulle kulla Marleen!!! Jõudu ja jaksu !!! [You must be registered and logged in to see this image.] ...meie aga ootame homset et targemaks saada [You must be registered and logged in to see this image.]
Ro-Ro- Postituste arv : 194
Registration date : 23/06/2009
Ohoo, hästi palju, palju, palju õnne emmele ja pisikesele ning tugevat tervist ka! [You must be registered and logged in to see this image.]
babyapple- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2705
Registration date : 16/02/2009
Palju õnne pisipoisile ja tema emmele ka muidugi. [You must be registered and logged in to see this image.]
Näe, ja nüüd teavad teised ka! [You must be registered and logged in to see this image.]
Palju palju palju õnne!!! [You must be registered and logged in to see this image.]
Palju palju palju õnne!!! [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
VäikeTama , kas Marleenil sündis eile? Kas mitte polnud esmaspäeval? Või on mul midagi sassis...
Kallid Marleenile [You must be registered and logged in to see this image.]
Kallid Marleenile [You must be registered and logged in to see this image.]
Kõik suurimad õnnesoovid pisipoisile ja tema emmele!
-
Lehekülg 13, lehekülgi kokku 18 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18
Similar topics
» Oktoobrikad 2010
» Maimupskinid 2010
» Kokkutulek 17.08.2010
» Märtsikad 2010