2010 aprillibeebide ootus
+25
carissime
janee
Monique
effike
kats
tixit
armsake
imeline
anka
sirlkits
mannu03
Mirhel
Cat
Iirlane
accra
Ro-Ro
babyapple
kertu009
kiisumari
Marianne
sigrid84
VäikeTama
Marleen77
mary
Pärlike
29 posters
Lehekülg 12, lehekülgi kokku 18
Lehekülg 12, lehekülgi kokku 18 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18
Re: 2010 aprillibeebide ootus
Me eelmine nädal valmistasime mu vanemate juures vastlakukleid (õigemini sõbranna valmistas ). Tõsiselt head olid ja sööks kohe praegugi veel paraja portsu neid
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Jaa, muidugi.. rääkige veel juurde ka! [You must be registered and logged in to see this image.]
Sadistid! [You must be registered and logged in to see this image.]
Sadistid! [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Ise alustasid
Marleen77- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 486
Registration date : 09/05/2009
Ma kurtsin mitte ei piinanud! [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
Ok, ok Luban, et enam ei piina!! Aga mõtle selle peale, et sa võid minna poodi ja osta mõne hea kukli, aga ma jäängi ainult unistama!!
Tegelikult ma tahan vastlapäeval ise küpsetada! Sellepärast ootangi.
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
Kavalpea Ma ei hakka endale üksi siin küpsetama, ise üle ühe korraga ei taha ja selle pärast pole ka mõtet küpsetada neid siin mul!!
Jälle on nii ilus päikesepaisteline päev! [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
Me just käisime mehe ja lapsega marupikalt väljas "möllamas" - kelgutasime ja jalutasime. Lõpuks olin ikka päris väsinud, aga mõnus oli Otseselt päikest aga siin ei paistnud..
Loodan, et lähipäevil väga külmemeks ei lähe - mul esmaspäeval arstivisiit ja seekord tuleb see käik taas jala ette võtta. Külmaga oleks väga nadi "jalutada".
Loodan, et lähipäevil väga külmemeks ei lähe - mul esmaspäeval arstivisiit ja seekord tuleb see käik taas jala ette võtta. Külmaga oleks väga nadi "jalutada".
-
Oioi.. üleelmine kord pidin ka jalgsi minema ja just siis sattus -25 kraadi külma!!!
Vud see oli KÜLM! [You must be registered and logged in to see this image.]
Ma loodan, et päike enne ära ei lähe kui ma kooli hakkan minema. Nii mõnus on nii.
Päikseprille ei tohi ainult maha unustada.. eile kirusin kui silmist vett jooksis. [You must be registered and logged in to see this image.]
Millal Sul arst on?
Vud see oli KÜLM! [You must be registered and logged in to see this image.]
Ma loodan, et päike enne ära ei lähe kui ma kooli hakkan minema. Nii mõnus on nii.
Päikseprille ei tohi ainult maha unustada.. eile kirusin kui silmist vett jooksis. [You must be registered and logged in to see this image.]
Millal Sul arst on?
Marianne- Moderaator
Naaatukene mures
Tean et epk peaks enamvähem nii nädalate suurusele vastama... Mul nädalaid 31 ja epk ainult 26 või 27... Arst ütles küll,et pisemat sorti tita.. aga ei tea kas seee ikka normaalne,et nii väike epk on:P
sirlkits- Postituste arv : 49
Registration date : 12/01/2010
Ma arvan, et kui arst ei öelnud midagi, siis ei tohiks hullu olla. Oled sa muidu Uhs käinud viimasel ajal või lähed lähitulevikus? Seal saab ju seda lapse kaalu paremini mõõta!
Viimati käisin 24 nädalal siis vastas küll kõik normidele,rohkem pole käinud ja hetkel pole plaanis ka kui arst ei saada lõpupoole.. Aga noo loodan ka et kõik hästi:))
sirlkits- Postituste arv : 49
Registration date : 12/01/2010
Vahest on ka see, et laps kasvadb nö sisse poole ja siis on epk väiksem!! Küll ikka kõik korrs on!
Kuulge, kõhubeebiemmed, kas te joote kohvi?
Kui palju?
ps. Vastlakuklit tahaks juba [You must be registered and logged in to see this image.] .
Kui palju?
ps. Vastlakuklit tahaks juba [You must be registered and logged in to see this image.] .
Marianne- Moderaator
Mina ei joo kohvi, ei ole ka ilma raseduseta kohvihoolik, aga rasedusega ei joo põhimõtteliselt mitte tilkagi, musta teed ka ei joo. Kui joon sooja[You must be registered and logged in to see this image.], siis rohelist teed või marjateed.
Sa ikka ei saa vastlakukli juttu jätta, jah?? [You must be registered and logged in to see this image.]
Sa ikka ei saa vastlakukli juttu jätta, jah?? [You must be registered and logged in to see this image.]
Mina pole kunagi kohvijooja olnud. Paneb südame tohutult puperdama ja kord on isegi pildi väga ähmaseks löönud.
Mul oli täna arstiaeg, aga jäi käimata, vahetasin tulevaks esmaspäevaks aja. Oleme siin järjekordse nohupisiku kinni püüdnud ja seekord otsustasin, et parem ennetan kodus olemisega (tiiru värskes õhus tegin küll, aga mitte nii pikki kilomeetreid, nagu seda oleks arstile minek nõudnud) ning varajase nohuravi teostamisega, et see ei saaks jälle tõsisemaks tõveks minna.
Kuidas teil kõhukesed elavad? Mul esinevad vahel seletamatud pitsitus- ja valutunded alakõhus Sünnitusvalusid ei meenuta just, aga ebameeldivad on küll. Tundub, et laps justkui surub mingile närvile kohati, sest see valutunne oleneb asendist. Igal juhul olen rahulikumalt igapäevaelu võtma hakanud ja väga ei rahmelda ning tassi enam igasugu asju, siis ei reageeri keha ka nii tormiliselt.
Kõhubeebi on endiselt aktiivne, aga aru on ka seda saada, et mürgeldamisruumi hakkab tal vähemaks jääma ning liigutused on sujuvamad.
Mul oli täna arstiaeg, aga jäi käimata, vahetasin tulevaks esmaspäevaks aja. Oleme siin järjekordse nohupisiku kinni püüdnud ja seekord otsustasin, et parem ennetan kodus olemisega (tiiru värskes õhus tegin küll, aga mitte nii pikki kilomeetreid, nagu seda oleks arstile minek nõudnud) ning varajase nohuravi teostamisega, et see ei saaks jälle tõsisemaks tõveks minna.
Kuidas teil kõhukesed elavad? Mul esinevad vahel seletamatud pitsitus- ja valutunded alakõhus Sünnitusvalusid ei meenuta just, aga ebameeldivad on küll. Tundub, et laps justkui surub mingile närvile kohati, sest see valutunne oleneb asendist. Igal juhul olen rahulikumalt igapäevaelu võtma hakanud ja väga ei rahmelda ning tassi enam igasugu asju, siis ei reageeri keha ka nii tormiliselt.
Kõhubeebi on endiselt aktiivne, aga aru on ka seda saada, et mürgeldamisruumi hakkab tal vähemaks jääma ning liigutused on sujuvamad.
-
Ei saa jah, Marleen! [You must be registered and logged in to see this image.]
Täna õhtul pärast kooli aga hakkan alles küpsetama!!! [You must be registered and logged in to see this image.]
Minu poju peksab mis hirmus!!! Perekonnavägivald!!! [You must be registered and logged in to see this image.]
Tal oma lemmik koht, paremale poole alla ribisse virutamiseks.
Viimasel ajal on siiski hakanud pisut ka kõdistama ja õrnemalt virutamiste vahel libistama. [You must be registered and logged in to see this image.] Et ei ole täiesti julmur. [You must be registered and logged in to see this image.]
Aega saadan mööda remonti tehes, nii tapeeti liimides (seda tegin õnneks mehega koos nädalavahetusel), liistusid seina kruvides kui ka lae all majandades (panin eile magamistuppa lage! [You must be registered and logged in to see this image.] )
Varsti võtan köögist PVC põrandalt ära ning siis kui mees jälle kodus siis tegeleb sellega edasi. Asju ma tassima ei hakka ning liimimistega ammuilma mitte.
Sedapsi läheb siis meie kahe elukene hetkel kuni beebi issi tagasi tuleb. [You must be registered and logged in to see this image.]
Täna õhtul pärast kooli aga hakkan alles küpsetama!!! [You must be registered and logged in to see this image.]
Minu poju peksab mis hirmus!!! Perekonnavägivald!!! [You must be registered and logged in to see this image.]
Tal oma lemmik koht, paremale poole alla ribisse virutamiseks.
Viimasel ajal on siiski hakanud pisut ka kõdistama ja õrnemalt virutamiste vahel libistama. [You must be registered and logged in to see this image.] Et ei ole täiesti julmur. [You must be registered and logged in to see this image.]
Aega saadan mööda remonti tehes, nii tapeeti liimides (seda tegin õnneks mehega koos nädalavahetusel), liistusid seina kruvides kui ka lae all majandades (panin eile magamistuppa lage! [You must be registered and logged in to see this image.] )
Varsti võtan köögist PVC põrandalt ära ning siis kui mees jälle kodus siis tegeleb sellega edasi. Asju ma tassima ei hakka ning liimimistega ammuilma mitte.
Sedapsi läheb siis meie kahe elukene hetkel kuni beebi issi tagasi tuleb. [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
Vot, mul vist on vedanud, aga pole ma neid päris õigeid kuulsaid ribihoope kunagi saanud
Täna oli nii mõnus päev, ehtne vastlapäev (ebaõnnestunud) kuklitega ning hernesupi ja liulaskmisega Ja kõht ei valutanud kordagi Eile õhtul oli mul nii tugev menstruatsioonivalu meenutav tunne juba, et mõtlesin, et lähen täna mehega kaasa (ta teeb praegu günekoloogias praktikat), aga hommikul, puhanuna, oli kõik jälle hästi
Täna oli nii mõnus päev, ehtne vastlapäev (ebaõnnestunud) kuklitega ning hernesupi ja liulaskmisega Ja kõht ei valutanud kordagi Eile õhtul oli mul nii tugev menstruatsioonivalu meenutav tunne juba, et mõtlesin, et lähen täna mehega kaasa (ta teeb praegu günekoloogias praktikat), aga hommikul, puhanuna, oli kõik jälle hästi
-
Pärlike sa pole ainus, ma pole ka neid ribihoope kunagi kogenud...nüüd sülitan 3korda üle vasaku õla
Marianne teil see vist suguvõsa viga, agressiivsed kõhubeebid [You must be registered and logged in to see this image.] , Alma andis ka pidevalt hoope ribidesse, ma mäletan [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne teil see vist suguvõsa viga, agressiivsed kõhubeebid [You must be registered and logged in to see this image.] , Alma andis ka pidevalt hoope ribidesse, ma mäletan [You must be registered and logged in to see this image.]
Kusjuures, ma näiteks ei saa hetkel üldse aru, mispidi mul laps kõhus on... Mulle tundub, kui arvestada just allapoole tulevat survet ja meenutada eelmist rasedust, et laps on end peaseisu keeranud. Kas te olete arstil teada saanud, mis seisus teie lapsed praegu on?
-
Minu oma on peaseisus ja seda tunnen ka ise! Viimati tehti UH nädal tagasi ja sealt sain kinnitust!
Meie poju oli peaseisus juba KV ajal aga vot ma ka viimasel ajal pole enam kindel, et mis pidi ta nüüd on... [You must be registered and logged in to see this image.]
Ma arvan siiski, et ikkagi peaseisus.. löökide järgi ja selle järgi kuidas ta end sirutab. Kui miski makku tungib siis samal ajal lase või alla! [You must be registered and logged in to see this image.] See on arvatavasti pea mis nii massiivselt vahest mu põiele surub! ÕÕõõh. Ei ole hea tunne!
Aga pigem las peksab kui vakka on.. haha - ma nagu vene naine! Kui lööb, järelikult armastab! [You must be registered and logged in to see this image.]
Mul on selline naljakas asi ka, et see külg kust mu laps armastab oma peput välja lükata, sealt on lihased pinges ning sundasendis olles annab too lihas kohe tunda. Natuke aega mudin siis seda kohta ning mõneks ajaks on jälle kõik korras.. kuni siis järgmise korrani kui kellegi pepukene jälle mühuna välja vaatab! Sellegi poolest armas. [You must be registered and logged in to see this image.]
ps. Ma ei ole masohist! [You must be registered and logged in to see this image.]
Ma arvan siiski, et ikkagi peaseisus.. löökide järgi ja selle järgi kuidas ta end sirutab. Kui miski makku tungib siis samal ajal lase või alla! [You must be registered and logged in to see this image.] See on arvatavasti pea mis nii massiivselt vahest mu põiele surub! ÕÕõõh. Ei ole hea tunne!
Aga pigem las peksab kui vakka on.. haha - ma nagu vene naine! Kui lööb, järelikult armastab! [You must be registered and logged in to see this image.]
Mul on selline naljakas asi ka, et see külg kust mu laps armastab oma peput välja lükata, sealt on lihased pinges ning sundasendis olles annab too lihas kohe tunda. Natuke aega mudin siis seda kohta ning mõneks ajaks on jälle kõik korras.. kuni siis järgmise korrani kui kellegi pepukene jälle mühuna välja vaatab! Sellegi poolest armas. [You must be registered and logged in to see this image.]
ps. Ma ei ole masohist! [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
Marianne kirjutas:
Vot selles pole ma enam nii kindel [You must be registered and logged in to see this image.]
Kuidas [You must be registered and logged in to see this image.] välja tulid??
Mul on muide ka tihtipeale üks pisike pepu paremal pool punnis, aga õnnesk ei ole see valus!! Aga armas küll [You must be registered and logged in to see this image.] Kayla pepu punnitas ka alati sellest kohast välja [You must be registered and logged in to see this image.]
Marleen77 juba ootan, millal saaks sinu kõtut katsuda. Usun, et Kiara lööks kampa [You must be registered and logged in to see this image.]
kertu009- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 460
Registration date : 10/06/2009
Lehekülg 12, lehekülgi kokku 18 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18
Similar topics
» Oktoobrikad 2010
» Maimupskinid 2010
» Kokkutulek 17.08.2010
» Märtsikad 2010
» Üritused Tallinnas ja Harjumaal
» Maimupskinid 2010
» Kokkutulek 17.08.2010