Märtsikad 2010
+19
tixit
kats
armsake
Kadry21
Pärlike
muffyns28
babyapple
HoneyMoon
mannu03
kiisumari
Marianne
Marleen77
Mirhel
siltz
Iirlane
sebra23
Cat
Ro-Ro
anka
23 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 10
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Märtsikad 2010
[You must be registered and logged in to see this image.]
Seega kõik, kel aeg märtsis tulge aga siia lobisema. Praegu siis ootavad:
Seega kõik, kel aeg märtsis tulge aga siia lobisema. Praegu siis ootavad:
Ro-Ro | mitmes rasedus | 19-20 märts |
anka | 18-20 märts | |
Sebra23 Kadry21 | 18 märts 30 märts |
Sündinud pisid:
Erik 2100g ja 45cm ja Marie 1900g ja 44 cm (Sebra23)
Iti-Loret 2200g ja 44cm (Ro-Ro)
Johannes 3615g ja 53cm (anka)
Reno 3606g ja 51cm (Kadry21)
Sündinud pisid:
Erik 2100g ja 45cm ja Marie 1900g ja 44 cm (Sebra23)
Iti-Loret 2200g ja 44cm (Ro-Ro)
Johannes 3615g ja 53cm (anka)
Reno 3606g ja 51cm (Kadry21)
Viimati muutis seda anka (Teis 06 Apr 2010, 21:28). Kokku muudetud 16 korda
Re: Märtsikad 2010
Tulen siis ka siia. Tähtaeg 19-22 märts,kuid arvestades asjaolusid saan vast maha juba nädal-kaks enne [You must be registered and logged in to see this image.] .Iiveldusega nii et juba laseb elada ,kuid õhtud on veel siiani väga ädised [You must be registered and logged in to see this image.] .Kaal on ka pisut langenud võrreldes stardi omaga [You must be registered and logged in to see this image.] .Järgmine arsti aeg 13.okt.,loodan et siis ikka ka tibu kuulen ja äkki isegi näen [You must be registered and logged in to see this image.]
Ro-Ro- Postituste arv : 194
Registration date : 23/06/2009
Kuidas teistel isudega. Mulle viimasel ajal hakanud meeldima Coca-Cola. Jõin ka varem aga suht vähe ,nüüd lausa janutab.Keelan lapsi,et ei ole see hea jook ,aga ise joon igal võimalusel [You must be registered and logged in to see this image.] Tervislikuma poole pealt olin ja olen ka edaspidi lillkapsa fänn [You must be registered and logged in to see this image.] Praegugi lillkapsavorm ahjus [You must be registered and logged in to see this image.]
Iiveldusega nii et oleneb päevast,aga juba paar päeva on hommikune ööks-mööks tagasi tulnud [You must be registered and logged in to see this image.] ..võiks ometi juba hea hakatu ju [You must be registered and logged in to see this image.]
Iiveldusega nii et oleneb päevast,aga juba paar päeva on hommikune ööks-mööks tagasi tulnud [You must be registered and logged in to see this image.] ..võiks ometi juba hea hakatu ju [You must be registered and logged in to see this image.]
Minul küll mingeid erilisi isusi ei olee. Pigem ikka on kõik toit veel suht vastumeelne. Aga keedetud asjad on paremad kui praetud. Aga iiveldused võiks mööduda küll. Kuigi pean tunnistama, et mind piinavad nad pigem peale sööki ja õhtuti. Siis haaran piparmündimaitselise nätsu järele ja ongi kohe parem.Ämmaemand arvas teisipäeval, et noh maks 2 nädalat veel ja siis platsenta kõik funktsioonid enda kanda võtnud ja siis ka peaks parem hakkam, eks näis. Loodame väga.Ro-Ro kuidas sul kaaluiibega lood on? Ja kas kõhuke on näha ka. Minuga lood nii, et kui keegi teada saab, siis kiikab kohe kõhtu ja reaktsioon järgmine - eh midagi ei ole ju veel nähagi:D (nagu ma läheks järgmine kuu sünnitama)
Kaaluga lood nii et siiani juures 200 g [You must be registered and logged in to see this image.] ,kõht on mul selline [You must be registered and logged in to see this image.] ...pole veel eelmisest korrast kokkugi tõmmanud [You must be registered and logged in to see this image.] ,aga ega ei pingutanud ka,sest oli kõige tähtsam kohe kiiresti uuesti ootele jääda.Eelmise rasedusega oli selleks ajaks juba 7 lisa kilo [You must be registered and logged in to see this image.] ,nii et tarbin veel eelmise korra varusid [You must be registered and logged in to see this image.]
RE:Märtsikad 2010
Me ka märtsikad, tähataeg pandud mõlemale tibule 18 märts aga karta on, et tulevad varem (arstid ennustavad jaanuari keskele:( ). Ootame oma esimesi lapsi, kaksikuid, ketkel on juba enam vähem olla, verejooksud on lõpuks lõppenud (jooksis hematoomist 1,5 kuud), lastega on kõik ok, mul on voodirežiim raseduse lõpuni. Endal kaasasündinud kaks emakat ja mõlemas kasvab pisike. Süüa nõuavad iga 4-5h järgi, maitsevad kartul ja liha:) Muret teeb madal vererõhk ja peavalud ning see et midagi ei tohi teha. Kõigile ikka päikest ja jaksu;)
sebra23- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 402
Registration date : 06/08/2009
Nii tore, et meid vaikselt juurde tuleb. Sebra 23 ilusat ja turvalist ootusaega sulle. Ja nii vahva, et kohe 2 tibu korraga saate.
Meie natuke ehmatasime siin ja käisime eile erakorralises kontrollis, aga kõik õnneks korras. Tibu oli aktiivne.
Meie natuke ehmatasime siin ja käisime eile erakorralises kontrollis, aga kõik õnneks korras. Tibu oli aktiivne.
Minul ka närvid vähe pingul. Ootan 13.okt,siis arsti aeg. Ma mures ,sest pole nagu kõhtu.Püsti olles juskui on(on aga see pigem selline polster nagu) ,aga selili täis lame,pigem lohkus.Mõned õhtud nagu tundsin juba liblikaidki ,aga ikka väike paanika.Kuna siin pole kohta kus erakorralist teha,siis tartu ei hakka ka minema,kuna polegi ju nagu ühtegi näidustust.Aga katsun olla ja proovin ära oodata ,kuni saab arstile.
Mul juures 6 kg ja kõht on ikka suur nagu oleks palli alla neelanud;) Arst ütles, et see on ok, mul küll alles 16n+4p aga ikkagi kasikud ju;) Ma ei tea, kuhu ma oma rinnad varsti panen, enne rasedust oli 75D aga praegu vist mingi 80 EE ja mis siis edasi saab? 26 okt on LA, siis saame teada, kas on ikka poiss ja plika nagu ma unes nägin;).
sebra23- Omaklubi pronks
Eks ma ka pabistasin rohkem kui tegelikult oleks pidanud, aga mitmed asjad kokku lihtsalt tekitasid väikese paanika. Kõigepealt see, et eelmised 2 korda on ebaõnnestunud ja nüüd kardan igat pisiasja, teiseks see et kaalukaotuse tõttu jälle on juba ees olnud pisike punu kaduma läinud, kolmandaks suutis üks kutsa mulle käppadega vastu kõhtu hüpata ja siis veel need vastikud valud ka. Rohkem ei pidanud vastu ja käisin kontrollis ära. Nüüd vähemalt süda endal rahul.
Meie ämmaka visiit tuleb 20. oktoobril ja LA 27. oktoobril. Ma ei jõua juba seda oktoobri lõppu ära oodata.
Eile piilusin ennast peeglist ja unistasin kenast punust, see sobiks mulle hästi [You must be registered and logged in to see this image.] . Samas huvitav kui mul juba praegu ilus punu ees oleks, milline ma siis enne sünnitust välja näeks? [You must be registered and logged in to see this image.] Ilmselt nagu vaal [You must be registered and logged in to see this image.] . Eks ma siis ootan, millal kõhuke paisuma hakkab.
Meie ämmaka visiit tuleb 20. oktoobril ja LA 27. oktoobril. Ma ei jõua juba seda oktoobri lõppu ära oodata.
Eile piilusin ennast peeglist ja unistasin kenast punust, see sobiks mulle hästi [You must be registered and logged in to see this image.] . Samas huvitav kui mul juba praegu ilus punu ees oleks, milline ma siis enne sünnitust välja näeks? [You must be registered and logged in to see this image.] Ilmselt nagu vaal [You must be registered and logged in to see this image.] . Eks ma siis ootan, millal kõhuke paisuma hakkab.
Toibun parasjagu eile õhtusest ehmatusest. Ilm oli ilus ja sai sõbrannaga pool päeva väljas kärutatud. Õhtul kodus diivanil täitsa läbi,aga heas mõttes. Mingi moment vaja wc-sse minna. Püksikud puha verised [You must be registered and logged in to see this image.] See paanika oli kohutav,kiiresti autosse ja erakorralisse(meil lähim 60 km kaugusel). Tohtri proua tuli ruttu ja oli väga tore. Uuris -puuris ...emakakael kinni kenasti,platsenta korras ja tita möllas väga rahul olevalt. Arsti arvates oli emakakaelal lõhkenud mõni veresoon,sest mul olevat väga võimas verevarustus seal [You must be registered and logged in to see this image.] Palus jälgida ja minna rahus koju,määras säästva reziimi ning olla rahulik ja roosa edasi. Magasin öösel küll hästi aga isegi hommikul oli veel hirm . Nüüd olen juba üsna normis,aga wc-sse minek tekitab siiski pisut hirmu [You must be registered and logged in to see this image.] Teisipäeval oma arsti juurde ,loodan et kinnitab et kõik siiski korras.
Rahu ainult rahu ega siin muud ei aita. Kui sulle öeldi, et midagi ei paistnud ja kõik ok, siis ongi konks seal, et tuleb mõõdukalt ringi liikuda, mitte üle pingutada, iga üleliigne pingutus võib vere lahti võtta. Mul on keelatud siiani füüsiline ja emotsionaalne ärritus/erutus ja sellest on kasu olnud. Tean ka seda tunnet, et ei julge wc-sse minna ja et veri jookseb (mul 1,5 kuud järjest igapäev jooksis hematoomist). Tundub, et Sul on paremini asjad ja on lihtsalt ülepingutus. Päikest ja rahu;)
sebra23- Omaklubi pronks
anka - ilusat ootusaega [You must be registered and logged in to see this image.]
siltz- Postituste arv : 3
Registration date : 14/10/2009
siltz kirjutas:anka - ilusat ootusaega [You must be registered and logged in to see this image.]
Suured tänud kallike. Sulle samuti edukat lõppu - palju polegi ju enam jäänud [You must be registered and logged in to see this image.] .
See nädal siis oodata palju rõõmsaid uudiseid. Meil kõigil siin ju LA [You must be registered and logged in to see this image.] Loodan et meie preilile pole juhuslikult kraan külge kasvanud [You must be registered and logged in to see this image.] ...ja üleüldse siin ikka mega vaikne [You must be registered and logged in to see this image.]
Vaikne jah siin - kuidagi ei tihka midagi ette ennustada ka ju. Ootame ja vaatame, mida asrtid tarka räägivad.
Aga mul täna veel enne homset LA-d silmaarst ka. Käin seal ära ja homme ka veel õhtune visiit ja siis muljeid kindlasti rohkem.
Aga ma tegin nädalavahetusel pisikese avastuse, kuidas on võimalik ennast maha rahustada (paanitsemises olen meister). Nimelt hakkas me "lotovõit" endast mulle märku andma pisikeste põksukestega ja nüüd ootan neid pidevalt. Ning kui mulle tundub, et pisike enam ei liiguta, siis võtan kassi sülle ja kui selle nurrumootor tööle hakkab, siis laseb pisike seestpoolt kohe vastu - ja minul ongi süda jälle rahul.
Aga mul täna veel enne homset LA-d silmaarst ka. Käin seal ära ja homme ka veel õhtune visiit ja siis muljeid kindlasti rohkem.
Aga ma tegin nädalavahetusel pisikese avastuse, kuidas on võimalik ennast maha rahustada (paanitsemises olen meister). Nimelt hakkas me "lotovõit" endast mulle märku andma pisikeste põksukestega ja nüüd ootan neid pidevalt. Ning kui mulle tundub, et pisike enam ei liiguta, siis võtan kassi sülle ja kui selle nurrumootor tööle hakkab, siis laseb pisike seestpoolt kohe vastu - ja minul ongi süda jälle rahul.
Tere, tere. Me siis tulime LA-st: ootame poissi ja tüdrukut;) Mõlemad 20cm, üks 330g ja teine 315g. See arst ütles veel, et on võimalik ise sünnitada ja et mind on vale diagnoosiga(kaks emakat) ära hirmutatud. Tegelikult ikka üks emakas aga emaka kehas on vahesein. Meil on nüüd ikka palju rõõmsam edasi oodata ja vähem hirme. Nädalaid siis 2x19+5 ja kõhu ümbermõõt 100cm. Rõõmsat ootamist kõigile;)
sebra23- Omaklubi pronks
Nii lahe ,poiss ja tüdruk [You must be registered and logged in to see this image.] Ja ümbermõõt 100 [You must be registered and logged in to see this image.] Mul on olnud sünnitama minnes 99,99 ja 101 cm. Aga sul neid muidugi 2 tükki.Kuidas kaaluga ka lood on? Omal on lisandunud kokku 2,5 kg.Meie LA on reedel,ex siis pajatan jälle.sebra23 kirjutas:Tere, tere. Me siis tulime LA-st: ootame poissi ja tüdrukut;) Mõlemad 20cm, üks 330g ja teine 315g. See arst ütles veel, et on võimalik ise sünnitada ja et mind on vale diagnoosiga(kaks emakat) ära hirmutatud. Tegelikult ikka üks emakas aga emaka kehas on vahesein. Meil on nüüd ikka palju rõõmsam edasi oodata ja vähem hirme. Nädalaid siis 2x19+5 ja kõhu ümbermõõt 100cm. Rõõmsat ootamist kõigile;)
Mul on tulnud kaalu juurde hetkel 9kg, mis isegi ok, sest juba 3 kuud voodirežiimil ja ei tohi midagi teha. 5kg tuli kohe 6-10nädalal ja siis kaal seisis, nüüd 4 kg on tulnud peale 15n. Kõht jah suur ja kasvab iga tudumise järel, ikkagi kaks tk ja keha teeb neile ruumi;) Ma usun, et lõpp on kole raske aga jah, bandaazi kannan juba eelmisest nädalast, leidsin sellise pehme puuvillase ja ok hinnaga, mis toetab külgedelt, seljalt ka naba alt, kus kõige rohkem surub. Päikest;)
sebra23- Omaklubi pronks
Sebra23 - need on nii toredad uudised. Pea ikka vastu ja kasvata oma kõhukest edasi - 2 vajavad kindlasti rohkem ruumi kui üks.
Meie ka just tulime LA-st ja kõik oli kenasti korras. Praeguste mõõtude järgi saadi vanuseks 19+5 ja kaalu "lotovõidul" 350 grammi. Arsti arvates siis tegemist poisslapsega - mina pean häbenedes tunnistama, et ei näinud seda nii hästi kui lootsin (seega ikka päris kindel ei ole).
Meie ka just tulime LA-st ja kõik oli kenasti korras. Praeguste mõõtude järgi saadi vanuseks 19+5 ja kaalu "lotovõidul" 350 grammi. Arsti arvates siis tegemist poisslapsega - mina pean häbenedes tunnistama, et ei näinud seda nii hästi kui lootsin (seega ikka päris kindel ei ole).
Nii toredad uudised Anka [You must be registered and logged in to see this image.] Ja et nüüd meil siin tasakaal oleks,võiks ju mul siiski tüdruk olla [You must be registered and logged in to see this image.] ...aga see selgub alles reedel [You must be registered and logged in to see this image.]
Ma siis tulen reede õhtul kiiresti piiluma mida sulle Ro-Ro LA-s öeldakse.
Tegelikult oli meil ikka väga vava kogemus selle ultraheli ajal. Kuna lasime kogu asja dvd-le võtta ja sinna heli üldjuhul ei tule (väljaarvatud see kui lastakse pisikese südametööd), siis arst kenasti kirjutas olulistele asjadele nimetused juurde :01: nagu jalg, käsi, reieluu, silm, nina jne.
Ja selle poisi kirjutas ka välja - eks ma siis kaasaga koos veel vaatan seda plaati hoolikamalt - äkki veendun ka ise poisi olemasolus.
Kahtlused ka veel veidi soos selle tõttu, et mul tädi tütretütrele öeldi Tallinnas, et kindel poiss ja Viljandis juba 2 korda öeldud, et tüdruk :hmmm: - võta sa siis kinni, kes tuleb
Tegelikult oli meil ikka väga vava kogemus selle ultraheli ajal. Kuna lasime kogu asja dvd-le võtta ja sinna heli üldjuhul ei tule (väljaarvatud see kui lastakse pisikese südametööd), siis arst kenasti kirjutas olulistele asjadele nimetused juurde :01: nagu jalg, käsi, reieluu, silm, nina jne.
Ja selle poisi kirjutas ka välja - eks ma siis kaasaga koos veel vaatan seda plaati hoolikamalt - äkki veendun ka ise poisi olemasolus.
Kahtlused ka veel veidi soos selle tõttu, et mul tädi tütretütrele öeldi Tallinnas, et kindel poiss ja Viljandis juba 2 korda öeldud, et tüdruk :hmmm: - võta sa siis kinni, kes tuleb
Mhm- oli jah mul nii [You must be registered and logged in to see this image.] Ja kusjuures mul ka dvd peal ilusti kirjutatud et "poiss" ja justkui on ka seal ikka midagi kuigi mul ema raiub, et see on nabanöör [You must be registered and logged in to see this image.] ... Ma ise südames ikka usun, et poja tuleb... Aga eks varsti näeb kindlalt... ei hakka enam vast selle pärast spetsiaalselt uh-d ka tegema minema [You must be registered and logged in to see this image.] anka - Aga mina miskipärast usun, et sul on tüdruk [You must be registered and logged in to see this image.]
siltz- Postituste arv : 3
Registration date : 14/10/2009
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Oktoobrikad 2010
» Suvepilt 2010
» Maimupskinid 2010
» 2010 aprillibeebide ootus
» Üritused Tallinnas ja Harjumaal
» Suvepilt 2010
» Maimupskinid 2010
» 2010 aprillibeebide ootus