O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Märtsikad 2010

+19
tixit
kats
armsake
Kadry21
Pärlike
muffyns28
babyapple
HoneyMoon
mannu03
kiisumari
Marianne
Marleen77
Mirhel
siltz
Iirlane
sebra23
Cat
Ro-Ro
anka
23 posters

Lehekülg 2, lehekülgi kokku 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Märtsikad 2010 - Page 2 Empty RE:Märtsikad 2010

Postitamine  sebra23 Kolm 28 Okt 2009, 12:50

Nii tore, et teised ka juba teada saavad, keda ootavad:) Muide meil oli tavaline UH, poisisl oli noks püsti, jäi pildile ka issi rõõmuks ja tüdrukul oli prigu kenasti näha;) Tegelikult ei ole vahet, kas tuleb juurde poisse või tüdrukuid, peaasi, et oleks terved ja oodatud;) Jään teiste LA tulemusi ootama;) Päikest!
sebra23
sebra23
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 402
Registration date : 06/08/2009

Tagasi üles Go down

Märtsikad 2010 - Page 2 Empty Re: Märtsikad 2010

Postitamine  Ro-Ro Reede 30 Okt 2009, 21:36

No nii, Uh käidud. Saime kinnitust et ootame ikka väikest tüdrukut. Muidu kõik ok ,aga beebsu pisut väike. Shois kutsus 28.nädalal tagasi,et vaadata kuidas kulgeb. Endal veits närv pingul,kuid lohutati et piigad võivadki väiksemad olla. Kuna kõik näitajad olid normisd ja ainult kasv nädala jagu maas ,siis arvati et see täitsa ok. Nii et jääme parimat lootma [You must be registered and logged in to see this image.]
Ro-Ro
Ro-Ro

Postituste arv : 194
Registration date : 23/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  anka Püh 01 Nov 2009, 16:08

See ikka hea ju kõik korras. Ja ega see kaal kohe ka nii suur ei pea olema. Kui kõik muu täpselt nii nagu peab - eks see kasv siis ka järgi tuleb. Pealegi iga tita areneb ju erinevalt - algul jah suht ühes tempos, aga siis võib ikka väga erinevaks tempo minna. Mõni kuu palju rohkem kui nö keskmine näit ja teine kuu jälle nagu seisaks paigal.

Ole ikka positiivne ja mõtle ainult hästi. Suured kallid sulle.
anka
anka
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Märtsikad 2010 abimode
Postituste arv : 568
Registration date : 09/09/2009

http://ankatilke.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  anka Esm 09 Nov 2009, 11:26

Kuidas teil läheb - kas tunnete, et kosute ja kasvate hoolega?

Mina avastasin, et olen taas inimeseks saanud - enam ei kiusa meest ja teen talle ise süüa ehk siis naudin taas kokkamist. Ja selle suure kokkamise sees leidsin, et söögiisu on ka ikka korralikult tõusnud Märtsikad 2010 - Page 2 848853 - õnneks see veel kaalunumbrites ei avaldu.
Kõhuümbermõõt kasvab kenasti ja täna olen tööl nii, et teksadel nööp kogu aeg lahti Märtsikad 2010 - Page 2 633777 muidu soonib teine.

Käisime mehega eile natuke poodides kolamas, et endale selgeks teha mida meie kaubandusvõrk pakub ja millised on hinnad. Pidin ikka ära ehmatama küll - nii kallis on kõik ja ikka pole asi selline, et kohe kisuks ostma. Ühe mähkimislaud-kummuti juures hakkas mees naerma ja arvas, et kui ta koduse kummuti (meil pööningul üks seisab) täielikult kullakihiga kataks maksaks see ikka vähem kui poes. Pean vist hakkam nimekirju tegema, kus midagi saada ja millise hinnaga - et uisapäisa mõttetuid kulutusi ei teeks.
anka
anka
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Märtsikad 2010 abimode

Tagasi üles Go down

Postitamine  Ro-Ro Esm 09 Nov 2009, 19:48

Meie käisime siis täna jälle Uh-s. Piiga on ilusti kasvanud täpselt selle võrra mis eelmisest korrast aega möödas. Nii et ju ta siis ongi meil pisut väiksem kui keskmine [You must be registered and logged in to see this image.] Möllutas hirmsati ringi,arst ajas muudkui taga et saaks mõõta ja uurida.Võrreldes eelmise korraga on ennast tuharseisu keeranud [You must be registered and logged in to see this image.] Igavest energiline põnn [You must be registered and logged in to see this image.] Homme arstile mõõtma-kaaluma.Kaalule küll ei julge astuda [You must be registered and logged in to see this image.] Ma nüüd suurest hirmust olen peale viimast Uh-d rohkem ennast sööma sundinud,lootuses et ehk ikka kosub [You must be registered and logged in to see this image.] Ja ega see kaalul ka märkamata jää [You must be registered and logged in to see this image.] Aga ex jagan uusi mõõte juba homme [You must be registered and logged in to see this image.]
Ro-Ro
Ro-Ro

Tagasi üles Go down

Postitamine  anka Esm 09 Nov 2009, 20:27

Nii kena kuulda, et su pisipiiga ikka kasvab korralikult Ro-Ro. Ja üldiselt ega piigad peagi siis väga suured olema.
Mina ka käisin õhtul korra uh-s kontrollis - olin rumal ja jooksin kiiruga bussi peale ning koperdasin ja kukkusin kõhuli [You must be registered and logged in to see this image.] . Ikka täies pikkuses olin pikali maas - ise ka ei saa aru kuidas see juhtuda võis. Ehmatasin päris korralikult kõigepealt ise ja siis mehe ka ära. Ma ei hakka vist siinkohal rääkima sellest mida mees mu jooksmise kohta ütles - no ei olnud ju see viimane buss, 10 minuti pärast juba tuli järgmine. [You must be registered and logged in to see this image.]
Ei andnud süda rahu ja helistasin arstile, kes ka esialgu ikka noomis korralikult ja siis piilusime koos pisikese üle. Kõik õnneks korras ja süda rahul. [You must be registered and logged in to see this image.]
anka
anka
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Märtsikad 2010 abimode

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mirhel Esm 09 Nov 2009, 20:57

anka- ei noh, sa oled ikka eriti tubli [You must be registered and logged in to see this image.]

Nüüd libedaga ole veel ettevaatlikum, muidu toon sulle mingid lisatoed alla, nt nagu abirattad.. [You must be registered and logged in to see this image.]
Mirhel
Mirhel
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1039
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Ro-Ro Teis 10 Nov 2009, 21:24

No nii arstil ka käidud. Muud mõõdud täits ok aga nii nagu karta oli...kaaluga ma ühist keelt ei leidnud [You must be registered and logged in to see this image.] Lisaks3 kg [You must be registered and logged in to see this image.] Aga no loodame et beebsu kosub ka minu kaalutõusu arvelt nüüd jõudsamalt [You must be registered and logged in to see this image.]
Ro-Ro
Ro-Ro

Tagasi üles Go down

Postitamine  anka Kolm 11 Nov 2009, 10:11

Ro-Ro - 3 kilo ei ole ju palju, või on? Ma alles raseduse koha pealt noor ja roheline seepärast imestan.
Kui teised mõõdud kõik korras, siis ju peaks muidu ka hästi olema.
Kui tihti su pisike sind kõhus põksib? Ma olen avastanud, et meie "lotovõit" on aktiivsem hommikul kui tööle sõidan ja siis õhtuti ka. Aga võibolla päeval kui ma liigun, siis lihtsalt ei pane tema tegemisi tähele [You must be registered and logged in to see this image.] .
anka
anka
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Märtsikad 2010 abimode

Tagasi üles Go down

Postitamine  Ro-Ro Kolm 11 Nov 2009, 11:56

No see kord lihtsalt lootsin väiksema kaalu tõusuga piirduda,aga no kui ikka ette nähtud nii,küll siis selle kevadel maha kärutan [You must be registered and logged in to see this image.] Kaal on ju naistele eluaeg peavalu valmistanud [You must be registered and logged in to see this image.] Meie beebsu trallib üldiselt õhtuti.Kuid togib jõudsalt ka siis kui istuda suht rangelt toolil või noh kasvõi külas. Kodus ma lösutan ja olen nii et tal ruumi rahulikult ujuda .Tartus uh-s selgus et ta oli ennast tuharseisu keeranud ja nüüd trambibki mul seal tussukodi peal steppi [You must be registered and logged in to see this image.]
Ro-Ro
Ro-Ro

Tagasi üles Go down

Postitamine  anka Laup 14 Nov 2009, 10:40

Ma lähen nüüd teisipäeval uuesti ämmaka visiidile ja tundub et seekord nelja nädalaga on 2-3 kilo juurde tulnud. Aga mul probleem selle kõhu kinnisusega - olen proovinud juba toiduainete muutmist ja ikka ei aita (ehk siis olen oma söögisedeli üle vaadanud). Ei teagi mida teha, sest tundub, et see põhjustab ka emaka toonusesse minekut [You must be registered and logged in to see this image.] . Ning see on ikka väga ebameeldiv tunne - õnneks olen avastanud, et kui teen sügavaid kõhugahingamisi, siis nii 5-6 korraga kaob see kõvadus ära.
Eelmisel korral ütles LA-d teinud arst, et toonuste vastu aitab ka magneesiumitablettide võtmine, aga minul hakkab sellest vaid iiveldama ja kogu moos. Seda on esile kutsunud kõik nö kunstlikud vitamiinid peale foolhappe.
anka
anka
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Märtsikad 2010 abimode

Tagasi üles Go down

Postitamine  Ro-Ro Laup 14 Nov 2009, 13:19

Mina väldin nisujahuga tooteid(sai,saiakesed,küpsised).Siis on seedimine ok. Aga alles hiljuti kuulsin et paar kiivit päevas pidid hästi aitama. Ja mul sõbranna aitas hädast välja tomatimahl.Aga ex see kõik ole ikka üsna individuaalne.
Ro-Ro
Ro-Ro

Tagasi üles Go down

Postitamine  anka Laup 14 Nov 2009, 13:35

Kiivisid ei ole veel proovinud, aga tomatimahl ja keefir ja ploomimahl küll ei aita. Pean vist ikka veel katsetama ja lugema mis kellelegi aidanud on [You must be registered and logged in to see this image.]. Äkki siis leian ka endale midagi sobivat.
anka
anka
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Märtsikad 2010 abimode

Tagasi üles Go down

Postitamine  Ro-Ro Püh 15 Nov 2009, 13:49

No nii. Ühest jamast saad alles vaevu lahti ,kui juba järgmine platsis [You must be registered and logged in to see this image.] Ma olen vaevu kuu aega elanud normaalselt,ilma iivelduseta. Alates eilsest siis juba kõrvetised platsis [You must be registered and logged in to see this image.] ...ja juba kogenud rasedana,tean ,et see jama lõppeb alles koos sünnitusega [You must be registered and logged in to see this image.] ..ohhhhh. Nüüdsest siis jälle sõbraks borjommi vesi ,muu kahjuks ei aita. Ja kui seda pole siis sooda-sidrunihappe vesi ka,aga see ikka üsna äärmuslik [You must be registered and logged in to see this image.]
Ro-Ro
Ro-Ro

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Püh 15 Nov 2009, 14:04

Ro-Ro tean kui jubedad need kõrvetised on...esimese rasedusega hakkasid kohe alguses pihta ja uhkelt lõpuni välja...
Mina sain ainult tänu Rennile hakkama...

Kõhukinnisuse vastu aitab nisukliide toidu sisse panemine ka väga hästi (näiteks hommikul pudrusse) ja loomulikult kiivid...
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 486
Registration date : 09/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Iirlane Esm 16 Nov 2009, 00:23

ma olin ka hullult hadas k6hukinnisusega ja l6puks j6in lihtsalt palju vett ja s6in igapaev puuvilja salatit (kiivi,banaan,6un,viinamarjad) nat jogurtiga.
Nii kui paeva vahele jatsin ,oli kohe tunda. Märtsikad 2010 - Page 2 441331

Ja rennie tabletid olid mul alati kaasas,ilma nendeta ei saaanud elada. Märtsikad 2010 - Page 2 848853
J6udu teile paisumisel!
Iirlane
Iirlane
Meeskonna liige
Meeskonna liige

(tegelt naiskonna)
Postituste arv : 4902

http://lillysmuul.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  anka Kolm 18 Nov 2009, 09:35

Niimoodi siis, eile oli meil korraline ämmaemanda visiit. Kõik oli hästi kena ja ma jälle kuulsin "lotovõidu" südametukseid. See ikka täitsa sellise rongihääle moodi - ikka tšu-tšuhh, tšu-tšuhh, tšu-tšuhh, .... - nii armas (ikka veel võtab see heli mul silma märjaks [You must be registered and logged in to see this image.]).
Viimase nelja nädalaga, siis kaalu juures 2 kilo.
Esmaraseda hirmud ja küsimused võivad kogenud arstile/ämmakale ikka kummalised küll tunduda. Mina nimelt veidi muretsesin, kuna tuttavad ümberringi arvavad, et mul nii väike kõht (ise küll peegli ees piilun õhtuti ja vaatan, et täitsa korralik teine ja kiusan meest ka kogu aeg küsimustega, et noh kas on kasvanud? [You must be registered and logged in to see this image.] ). Ei pidanud siis vastu ja küsisin ämmakalt kah, et mida tema arvab - näitas siis mulle arvutis graafikut emakapõhjakõrguse näitude kohta ja seletas ilusasti, et kõik on väga ilus. Kõhu ümbermõõduks sai ka sellel korral juba 77 cm. Ning arvestades seda, et enne rasedust selili olles oli mul kõhu koha peal muhu asemel lohk, siis nüüd ikka täitsa ilus punu [You must be registered and logged in to see this image.]. Süda siis selle koha pealt ka rahulikum veidi.
Aga ma suutsin esmaspäeval oma mehe täitsa ära ehmatada [You must be registered and logged in to see this image.]. Meie "lotovõidu" liigutused nüüd ju ka läbi kõhunaha tunda ja lasin siis mehel käe kõhule õhtul panna, et las tunneb ka. Ja kui pisike korraga ühe kõva paugu pani, siis mees oleks peaagu voodist püsti hüpanud [You must be registered and logged in to see this image.] - niimoodi ehmatas see teda ära (tal ju ka kõik alles esimest korda). Ta vist ei uskunud, et see nii tugevasti tunda on. Aga see-eest oli mul lõbu laialt.
anka
anka
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Märtsikad 2010 abimode

Tagasi üles Go down

Postitamine  anka Kolm 25 Nov 2009, 09:47

Ro-Ro ja Sebra23 kuidas teil läheb? Käite te kusagil trennides ka ja olete oma vaevustest lahti saanud (või on need leebemaks muutunud)?

Mina hakkasin pelgulinna perekeskuses vesivõimlemises käima ja väga meeldib. Selline tõeliselt mõnus ja rahustav treener on ka - annab kuidagi kindlustunnet tulevikuks (ma mõtlen sünnituseks). Aga võibolla on mul sünnitus alles nii kaugel, et ei ole veel õigesti muretsema hakanudki[You must be registered and logged in to see this image.].
Aga pisike mul kõhus on vist juba tõelise iseloomuga - kui talle ikka ei meeldi see asend kuidas mina parasjagu olen, siis kukub korralikult togima kõhus. Ja mulle tundub et teatud hääled on talle ka kuidagi eriliselt tundlikud (näiteks toksib ta alati kui nõusid pesen või käsimiksriga tööd teen).
anka
anka
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Märtsikad 2010 abimode

Tagasi üles Go down

Postitamine  Ro-Ro Kolm 25 Nov 2009, 12:05

Nu tere ! Olin juba ahastuse äärel vahepeal ,sest kõrvetised piinasid mõned päevad,kuid seekord nad on kadunud mingiks ajaks. Muidu pole miskit hullu.
Seekord siis beebsu on oma võimlemis aegu muutnud-aeroobika tund toimub tal hommikuti ,peale seda kui vennad on kooli-lasteaeda saadetud.Õhtuti torkimise peale tuleb ka aegajalt mõni laisk müks.Ei tea,kas ta peaks rohkemmöllama või.. äkki ma ei tunne kõike liigutusi,sest ta pidavat väiksem olema ,kui võiks... [You must be registered and logged in to see this image.]
Ohhh... peast ikka juba täitsa rasedaks ennast mõelnud [You must be registered and logged in to see this image.] Panin täna just uue aja Ferti UH-ssa jaanuari alguseks,ex siis paistab ,kas beebsu on ikka kasvanud ilusti.Vähemalt mina kasvan küll [You must be registered and logged in to see this image.]
Ro-Ro
Ro-Ro

Tagasi üles Go down

Postitamine  sebra23 Nelj 26 Nov 2009, 21:41

Tere, tere:)

Meil läheb uhkesti. Ämmakas on esmaspäeval, siis vaatab kõik üle. KÜ on 110cm, kaalu juures kokku peaaegu 20 kg, käin igapäev jalutamas, vaagen ja häbemeluu valutavad, võtan küll vitamiine aga põnnid suruvad täiega peale. Autoga ei luba poja sõita, annab ribide vahele ja tütar tansib õhtuti häbemeluudel steppi. Issit ootavad koju, tahavad issi pai saada, siis kohe rahulikud. Öösel 2-3 ajal nõuavad tugeva toksimisega süüa, neil täiesti oma söögiajad (hommikul kell 8; 12-13vahel; 17-18 vahel ja õhtul 22-23 ajal ja siis öösel). Voodireziimil enam ei ole aga palju ei jõua ka liigutada, mõtlesin trenni peale et vee asjad aga praegu on gripi laine, et ei tea nüüd kohe. Kõndida on juba valus, ei tea mis siis veel lõpuks saab. Kõht kasvab päevadega ja seda on raske kanda, ilmam bandaazita ei saa üldse aga see neile ei meeldi. Eks siis vaatame, mis ämmakas räägib ja püüame olla. Ilusat kasvamist kõigile:)
sebra23
sebra23
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Nelj 26 Nov 2009, 22:23

Sebra, Sa oled nii tubli [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mirhel Nelj 26 Nov 2009, 22:48

sebra23- minul ka vaagen valutas, küll aga hakkas see valutama 8. kuust kuni sünnituseni. Paras piin oli. Sul veel ju kaks last [You must be registered and logged in to see this image.] tubli oled!! Seele valu pärast ei lastud mul ka üle kanda, vaid hakkati esile kutsuma, kui 40.nädalat täis sai. Poja sündis 40+2.
Mirhel
Mirhel
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Tagasi üles Go down

Postitamine  sebra23 Nelj 26 Nov 2009, 23:03

Eks ma püüan tubli olla, aga alati ei õnnestu, kui ikka madalrõhkkond vererõhu jälle maasse lööb, siis olen pikali ja ei tee midagi, ainult magan. Oleme veel enamuse vajaminevaid ajsu ära ostnud, sest mul ju enneaegsuse oht suur ja kui ise lõpus hirmus suur, ega issi ei jaksa ka siis beebi asjades orjenteeruda, tal tööl omad mured. Ja kaksikutega kõike ju topelt vaja. Enamus ajsu on kasutatud aga mis sellest, otsisn välja korraliku ja hea hinna kvaliteedi suhtega asjad. Vaja veel ainult lutte ja apteegi nänni aga see selgub juba siis kui põnnid välja tulevad. Need beebide asjad on nii armsad, kui vahepeal meel kurvaks läheb, siis vaatan neid imepisikesi riideid jms ja kohe hakkab parem:) Oma keha ei tunne ära:( natuke paistes ja suur ikkagi 6kuuga 20 kg juures ja tuleb veel aga kui tibud kallikesed liigutavad, siis mõistus saab aru, et mul neid ju kaks vaja lõpuni kanda. Jäin siin emotsioone kurtma aga ma usun, et ei ole ainus, kes nii tunneb ja mõtleb:)
sebra23
sebra23
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mirhel Nelj 26 Nov 2009, 23:24

sebra23- mina võtsin ühe lapsega juurde 30kg. [You must be registered and logged in to see this image.] Nii,et ära muretse midagi. Eesmärk on ju õilis. Pingutusega saab hiljem jälle keha tagasi. Mul küll tekkis palju arme, kuid nii 8-9 kuuga muutuvad enamus nähtamatuks ja isegi see pole probleem. [You must be registered and logged in to see this image.] Aga masendavaid päevi on ka vaja, siis paremad päevad tunduvad veel paremad.. [You must be registered and logged in to see this image.]
Mirhel
Mirhel
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Tagasi üles Go down

Postitamine  anka Kolm 02 Dets 2009, 14:09

sebra23 - kuidas teil siis esmaspäeval ämmaka juures läks? Kõik ikka kenasti korras? Ega nad sul ju kahega lõpuni kanda lase või lasevad?
Sa oled ikka hästi vapper:yess: - mina küll ei kujutaks ette et kahte korraga kannaks🤔Praegu on juba ühega iga kord peale söömist nii raske olla ja juba pean vaatama et kogu aeg sirge seljaga istuks, muidu pisike toksib kohe, et tal on kitsas.
anka
anka
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Märtsikad 2010 abimode

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content