O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Märtsikad 2010

+19
tixit
kats
armsake
Kadry21
Pärlike
muffyns28
babyapple
HoneyMoon
mannu03
kiisumari
Marianne
Marleen77
Mirhel
siltz
Iirlane
sebra23
Cat
Ro-Ro
anka
23 posters

Lehekülg 3, lehekülgi kokku 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Märtsikad 2010 - Page 3 Empty Re: Märtsikad 2010

Postitamine  sebra23 Reede 04 Dets 2009, 00:58

Ämmaka juures läks kenasti, mõõtis ja kaalus, lohutas, et 30kg on kaksikutega ok juurde võtta (hetkeks siis juurdes 20kg). Sünnitamise kohta aravas, et suur tõenäosus on 38n plaaniline keiser, et mitte panna lapsi ohtu, tihti tuleb üks laps välja ja siis teine jääb hapniku vaegusesse. Ma ka ütlesin, et teeme nii nagu lastele kõige parem on. Kirjutas uued vereanalüüsid 2 nädala pärast, enne uut visiiti anna ära ja järgmisel nädalal kolmapäeval siis on uus UH, eelmine on 20n oma, nüüd siis järgmiseks nädalakas saab 26n, loodame, et on peaaegu 1kg mõlemad:) Igatahes tüdruk mul all häbemeluu taga, ei lase klaviatuuril kirjutada, annab sellele jalaga ja nihverdab ennast pükste värvli alt välja, bandaaz ei meeldi mõlemale, siputavad selle all. Ja vaagna närvidele suruvad peale, varsti ei saa vist enam kõnidida, mega valus, võtab jalad alt.
Käisin siin veel jõuluturul ja otsustasin, et teen lastele papud ise ja kallile teen bonzo-heegeldan. Jõuluturul küsiti nende esemet eest kulla hinda, mul on kõhus kullakoorem, panen siis oma näputööle armastuse ja head soovid sisse ja aeg lendab ka kiiremini:). Abikaasaga ka räägime igapäev, et meie viimased kuud kahekesi, siis oleme 4kesi ja vaikusest võib ainult unistada (ta mul praegu kodus haiguslehel, lõigati mandlid ära), ta ikka ütleb, et siis usub, kui kaks nunnut talle kodus otsa vaatavad:) Enne võib küll rääkida, et mul kõhus kaks last aga reaalsus saabub siis, kui saab neid käega katsuda vaadata, ta nii ootab juba:).
Kõigile mõnusat jõuluaega ja ilusaid hetki;)
sebra23
sebra23
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 402
Registration date : 06/08/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  sebra23 Kolm 09 Dets 2009, 16:04

Käisime siis täna 26n UH.lastega kõik kenasti, tüdruk siis 926g ja poja 824g lastel hästi pikad jalad-ississe;) Aga paha asi oli see, et see uh arst vaatas emakakaela ja see oli avatud peaaegu 1cm:( Et natuke vara veel sünnitama hakata. Homme haiglasse sisse, saan lastele kopse ettevalmistavad süstid ja endale siis emakakaela õmblused. Selles suhtes hea, et avastati, tibudel vaja veel emme kõhus kasvada, kui praegu sünniks, siis oleks paar kuud kuvöösis ja aparaatide all, ei taha seda jama:( Aga ikkagi teeb kurvaks, et pidevalt mingid jamad selle rasedusega, muretseme ka. Käime homme haiglas ära ja siis saab jälle targemaks.
sebra23
sebra23
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Kolm 09 Dets 2009, 17:50

Sebra hoian pöialt, et saate ikka jaole ja nad ootavad veel natuke selle sündimisega!!!
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 486
Registration date : 09/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Ro-Ro Kolm 09 Dets 2009, 19:15

Hoiame sulle pöialt Sebra23 ,et kõik ikka ilusti laabuks [You must be registered and logged in to see this image.]

Mul oli eile tavaline kontrollvisiit. Beebsu on ilusti kasvanud,kuigi emme on palju jõudsamalt seda teinud [You must be registered and logged in to see this image.] Kaaluga jälle meil jutud ei klappinud [You must be registered and logged in to see this image.] Aga veel mõned kuud ,siis saab seda asja kontrollima jälle hakata [You must be registered and logged in to see this image.] Muidu eluke täitsa ok [You must be registered and logged in to see this image.] Sain täna pika shoppamise peale ka lõpuks Tartu kaubandusest sobiva kanga ,et beebsule õmmelda vooditekstiilid.Nüüd siis on mõned päevad hästi sisustatud [You must be registered and logged in to see this image.]
Ro-Ro
Ro-Ro

Postituste arv : 194
Registration date : 23/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  anka Kolm 09 Dets 2009, 21:31

Oi Sebra23 sa ikka pead positiivselt mõtlema jah [You must be registered and logged in to see this image.] . Ja haiglas hea - pidev kontroll ja loodame, et sa koos arstidega suudad pisikesi veenda, et neil kõhus ikka praegu parem. Äkki saavad aru, et kosumine on hea.

Ro-Ro - sa oled juba nii tubli kui hakkad voodipesu õmblema. Me käisime alles nädalavahetusel vankrite valikuga tutvumas - küll neid on palju [You must be registered and logged in to see this image.] (otsustamiseni me veel ei jõudnud).
Mina pean reedel verd andma minema ja siis järgmisel nädalal tuleb korraline ämmaemanda visiit ka.
anka
anka
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Märtsikad 2010 abimode
Postituste arv : 568
Registration date : 09/09/2009

http://ankatilke.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Kolm 09 Dets 2009, 21:36

Ro-Ro nii tore, et kïk korras on ja küll sa pärast võitled selle kaaluga!!
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  anka Teis 15 Dets 2009, 20:31

Meil oli ka täna siis korraline ämmaemanda visiit. Viimase nelja nädalaga juurde tulnud 2,5 kilo (sellise tempoga vist pärast ikka liiga raske). Ja kõhuke on ka korralikult kasvanud - ümbermõõduks tuli 80cm (8 nädalat tagasi oli 72 ja enne seda ju veel vähem [You must be registered and logged in to see this image.] ), kui sellest muskale teatasin, siis ta naeris ja ütles et hakkan talle järele jõudma [You must be registered and logged in to see this image.] . Aga no eks pisike peab endale ikka ruumi ka tegema [You must be registered and logged in to see this image.] . Togib ta mind ja kasvatab hoolega (ei luba küürus seljaga laua ääres istuda näiteks, kohe hakkab korrale kutsuma [You must be registered and logged in to see this image.]), kui nii edasi läheb huvitav kuidas ma mind pärast veel enda järgi koolitama hakkab [You must be registered and logged in to see this image.].
anka
anka
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Märtsikad 2010 abimode

Tagasi üles Go down

Postitamine  sebra23 Teis 15 Dets 2009, 22:27

Võin öelda, et meile saadeti vist kaitseingel appi, kolmapäval korralise UH ajal vaatas arst mu emaka kaela (ilma korralduseta) ja pandi kohe haiglasse sisse, lastele kopsu süstid, mulle õmblused, nädal aega tilguteid peaaegu ja rohtusid, edasi jätkuvalt range voodireziim ja oleme iga päeva eest tänulikud, et loote veed ära ei ole tulnud ja lapsed kosuksid üle 1 kg. Kaalutõus on selle mure kõrval naeru koht. Loodan, et tibud peavad veel kuukese vastu ja, et keegi ei peaks sellisedi muresid kandma.
sebra23
sebra23
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  anka Kolm 16 Dets 2009, 08:57

sebra23 kirjutas:Võin öelda, et meile saadeti vist kaitseingel appi, kolmapäval korralise UH ajal vaatas arst mu emaka kaela (ilma korralduseta) ja pandi kohe haiglasse sisse, lastele kopsu süstid, mulle õmblused, nädal aega tilguteid peaaegu ja rohtusid, edasi jätkuvalt range voodireziim ja oleme iga päeva eest tänulikud, et loote veed ära ei ole tulnud ja lapsed kosuksid üle 1 kg. Kaalutõus on selle mure kõrval naeru koht. Loodan, et tibud peavad veel kuukese vastu ja, et keegi ei peaks sellisedi muresid kandma.

Oled sa ikka haiglas jälgimise alla, või lubati koju? Sa pead ja olema ikka hästi tubli ja ainult positiivselt mõtlema oma tibude peale. Ma palun kõigi oma oskustega, et tibud sul ikka veel kasvaksid ja tuleksid ilmale, siis kui nad juba tugevad ja suudavad kenasti hakkama saada. Ja saaksid nautida [You must be registered and logged in to see this image.] olukorda.
anka
anka
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Märtsikad 2010 abimode

Tagasi üles Go down

Postitamine  sebra23 Kolm 16 Dets 2009, 10:33

Koju lubati ainult tänu sellele, et elame peaaegu haigla kõrval ja et mehel on terve dets puhkus. Tohin ainult vetsus käia ja muidu koguaeg pikali ja rahulikult, seda viimast on kõige raskem teha (vähemalt oma kodus, haiglas hakkas närvidele, et ei tohtiund vaatamas käia nagu vangis ainult oma palatis). Ma olen Pelgu arstidega nii rahul, seal nad ikka tõesti hoolivad, et neid nn enneaegseid tuleks vähem ja teevad kõik mis vajalik, et säilitada tibusid emmede kõhus viimase ketkeni. Ilusat kasvamist meie kõikide tibudele:)
sebra23
sebra23
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  Ro-Ro Kolm 16 Dets 2009, 15:37

Kulla Sebra,hoian sõrmed ja varbad ristis et sul tibud veel vähemalt kuukese vastu peaks emaüsas.Aga mis neil praegu kaaluks oli kui uh tehti? Olid ilusti stabiilselt kasvanud? Ega see sund seisus rahulik olemine pole jah naljaasi [You must be registered and logged in to see this image.]

..ja sina Anka [You must be registered and logged in to see this image.] ,sina lohutasid mind ,kui kurtsin oma kaalu.Nüüd siis tead ,mis tunne on kui kaaluga jutud ei klapi [You must be registered and logged in to see this image.]

Omal pole nagu väga muret miskit,kui kõrvetised ja peale kõndimist seljavalu välja arvata.Saaks need tüütud jõuluostud tehtud kõik ,siis ei peaks enam mööda poode ringi trampima.

Meil on 8.jaanuar jälle üks tähtsamaid päevi-lähme Ferti kordus Uh uuringule ,et beebsu kasvu kontrollida. Aga oma ohjeldamatu kaalu järgi ,ennustan et beebsugi on korralikult kasvanud [You must be registered and logged in to see this image.]
Ro-Ro
Ro-Ro

Tagasi üles Go down

Postitamine  Ro-Ro Püh 27 Dets 2009, 18:15

[You must be registered and logged in to see this image.]

..kuidas siis pühad möödusid?

Mul on teisipäeval igakuine arstivisiit.Kaalule küll ei julge astuda [You must be registered and logged in to see this image.] Muidu enesetunne täitsa ok.Homme lähen Tartu sünnitusmajaga tutvuma [You must be registered and logged in to see this image.] ...ja varsti on aastavahetus.Loodan südamest et see uus aasta tuleb ilusam ja rõõmsam ,kui oli seda 2009-meie perele ja paljudele tutavatele katastroofi aasta lausa [You must be registered and logged in to see this image.]

Ärge siis libedaga kukkuge [You must be registered and logged in to see this image.] ,kuid nautige meie lumerohket aastalõppu [You must be registered and logged in to see this image.]
Ro-Ro
Ro-Ro

Tagasi üles Go down

Postitamine  sebra23 Esm 28 Dets 2009, 23:23

Meil läksid pühad kenasti, kallis abikaasa tegi kõik jõulu toidud, küpsetas pirukaid (esimest korda elus), piparkooke, küpsiseid, pani jõuluprae ahju ja tegi juurde kartuleid, kapsast, tõi kuuse tuppa ja ehtisime ära-päris oma jõulud oma väikese perega: meie kahekesi ja tibud kõhus koputamas:). Arstide ennustus, et tibud ei pea kõhus vastu, ei pidanud paika, juurde oleme võitnud juba 2,5 nädalat, kolmapäeval siis lapsed saavad 29 nädalat ja ma räägin neile igal õhtul, et enne jaanuari lõppu ei tule kuhugile kõhust välja(olen täielikul lamamisrežiimil)Märtsikad 2010 - Page 3 866508 Kaunist aastavahetust kõigile ja ikka head kõhtude kasvatamist:)
sebra23
sebra23
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  anka Teis 29 Dets 2009, 09:20

sebra23 - seda nii tore kuulda, et pisikesed ikka sul kõhus kosuda otsustavad [You must be registered and logged in to see this image.] . Veena veena neid jah ikka jaanuari lõpuni vähemalt vastu pidama ja ise ka hoia ennast (ma kujutan ette, et see voodirežiim midagi lõbusat just ei ole aga kõik ju ülla eesmärgi nimel [You must be registered and logged in to see this image.] ).
Meie pühad läksid ka seekord ikka hästi rahulikult - jõululaupäeva veetsime minu isa juures mulgimaal (tal oli kõik toidukraam valmis ostetud - minu osaks jäi siis see valmis küpsetada). Lund oli seal ikka tunduvalt rohkem kui meil kodus ja surnuaial kadusid küünlad lume sisse ära - ainult kuma paistis -see oli niiiiiiiii ilus. Teisel pühal käisime aga mehe vanemate juures. Otsustasime mehega ära, et järgmisel aastal ei hakka mööda eestit ringi trampima, vaid teeme rahulikud kodused jõulud - vanavanemad võivad ju alati meile ka külla tulla - ma jumaldan rahu ja vaikust[You must be registered and logged in to see this image.].
Pisike kõhus kasvab loodetavasti hoolega - vähemalt minu kõht on külla korralikult suurenenud (ilma kreemitamata enam olla ei saa - nahk hakkab kiskuma ja sügelema [You must be registered and logged in to see this image.] ). Ja laiutada meeldib talle samamoodi nagu issilegi - aga see nii mõnus tunne, kui ta seal sees rabeleb. Muska ka juba ära harjunud selle põksimisega ja otsib ise võimalusi, et pisikesega suhelda. Ma ikka nii õnnelik [You must be registered and logged in to see this image.] vaatamata selle aasta paljudele kurbadele sündmustele, mis meie pere tabasid.
Ilusat aasta lõppu ja veel kaunimat uue aasta algust teile kõigile!!!!!!
anka
anka
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Märtsikad 2010 abimode

Tagasi üles Go down

Postitamine  Ro-Ro Teis 29 Dets 2009, 17:21

Nii hea lugeda et teil ka kõik hästi [You must be registered and logged in to see this image.]

Mul oli siis arstil käik täna. Õnneks oli kaal mõistev täna [You must be registered and logged in to see this image.] kolme nädalaga +1kg. Muud mõõdud olid ka mõned cm kasvanud. Nüüd siis ootan Tallinnasse minekut ja dr. Shoisi otsust beebsu kasvu kohta. Mõned päevad veel ja saabubki uus aasta,mida niiiiiii väga ootan [You must be registered and logged in to see this image.]
Ro-Ro
Ro-Ro

Tagasi üles Go down

Postitamine  Ro-Ro Reede 01 Jan 2010, 12:38

Rahulikku ja rõõmurohket saabunud aastat Meile,Teile ja kõigile [You must be registered and logged in to see this image.]
Ro-Ro
Ro-Ro

Tagasi üles Go down

Postitamine  anka Laup 02 Jan 2010, 18:28

Ro-Ro ilusat ja rõõmurohket saabunud aastat tervele teie perele ja Sebra23 perele ka. Et kõik Teie salajasemadki südamesoovid täituksid [You must be registered and logged in to see this image.] .
anka
anka
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Märtsikad 2010 abimode

Tagasi üles Go down

Postitamine  kiisumari Teis 05 Jan 2010, 14:48

natuke uudiseid - sebra23 on haiglas, teevad kõik, et veel sünnitust tagasi hoida. aga karta on et sel nädalal sünnivad tibud. laste kaal pidi olema 1,3-1,4 kg kumbki .
kiisumari
kiisumari
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2061
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  anka Teis 05 Jan 2010, 15:19

Oi siis peab ikka varbaid ja pöidlaid hoidma - äkki ikka saavad veel tagasi hoida. Aga kui ei saa siis peab lootma vaid parimat.
Minu mõtted on kõik nendega.
anka
anka
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Märtsikad 2010 abimode

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Teis 05 Jan 2010, 20:50

Hoian ka Sebrale pöialt, et tibud ikka natuke veel ootaks või kui mitte, siis õnneks on neil kaal juba päris tubli!! Edu!
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  mannu03 Teis 05 Jan 2010, 21:08

Hoian ka varbaid ja sõrmi kronksus ,et tibukesed veel ootaksid.
mannu03
mannu03
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Postituste arv : 6231

http://mialoree.beebiveeb.net/1/1/

Tagasi üles Go down

Postitamine  HoneyMoon Teis 05 Jan 2010, 21:20

Oh seda lugu. Loodame, et ikka kõhukas veel Sebrakene.[You must be registered and logged in to see this image.] Samas on õnneks lapsed juba parajalt suured. Loodame kõike kõige paremat. Anna meile ikka teada, Kiisumari, kui midagi veel kuuled. Nüüd ei saa öösel magadagi. Kõik minu head mõtted ka nendega.
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Märtsikad 2010 - Page 3 Tiitli23
Postituste arv : 3447

http://www.lihtsadheadtoidud.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  Ro-Ro Kolm 06 Jan 2010, 12:47

Oi-oi ,Sebrakene! Loodan et peate ikka veel vastu ,aga kui mitte siis mõtetes teile toeks ,et kõik hästi laabuks. Jääme jah uusi uudiseid ootama Kiisumarilt.
Ro-Ro
Ro-Ro

Tagasi üles Go down

Postitamine  kiisumari Kolm 06 Jan 2010, 21:55

sebra23 veel 3in1, emakakael praktiliselt olematu, avatus 1,5cm. koju enam kindlasti ei saa. täna sai 30n täis.
kiisumari
kiisumari
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2061

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Kolm 06 Jan 2010, 22:59

Mul on ka Sebrale ja ta nunnudele sõrmed ja varbad ristis!
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 3, lehekülgi kokku 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next