O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2010 aprillibeebide ootus

+25
carissime
janee
Monique
effike
kats
tixit
armsake
imeline
anka
sirlkits
mannu03
Mirhel
Cat
Iirlane
accra
Ro-Ro
babyapple
kertu009
kiisumari
Marianne
sigrid84
VäikeTama
Marleen77
mary
Pärlike
29 posters

Lehekülg 4, lehekülgi kokku 18 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 18  Next

Go down

2010 aprillibeebide ootus - Page 4 Empty Re: 2010 aprillibeebide ootus

Postitamine  Pärlike Teis 13 Okt 2009, 20:40

Siin nii vaikseks jäänud :arkana:
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

2010 aprillibeebide ootus - Page 4 Tiitli23
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Nelj 15 Okt 2009, 07:48

Käisin ka KV mõõtmas nüüd, arst ütles, et kõik on korras, ilus pisike kuklavolt on.
Tita oli alguses hästi vagusi, ma küsisin, et kas süda ikka lööb, siis arst näitas pisikest tuksumist ja ma hakkasin jälle tihkuma õnnest!
Tita oli aga nii vaikselt ja ühe koha peal, et arst palus mul korraks köhatada, tegingi seda ning siis avastasin, et olin peaaegu, et hinge kinni hoidnud, lasin end siis vabaks ning voila! tita hakkas siputama! [You must be registered and logged in to see this image.] See oli nii nunnu! Mul mees ka itsitas kõrval [You must be registered and logged in to see this image.]
oehh... nii härdima võtab iga kord kui teda näen! [You must be registered and logged in to see this image.]

Nüüd siis nädala pärast jälle arstile, siis kirjutatakse mulle rasedakaart.
Aijah, verd käisin ka vahepeal andmas... 5 ampullitäit!!! õõh

Räägin juba tervisest ka siis, see (ptüi, ptüi, ptüi) korras, enam ei iivelda. Närvi lähen küll vahest.. näiteks eile olin VÄGA veendunud, et vanainimesi EI TOHI rooli lasta!! Lugu järgmine: sõidan ma ühe auto järel, see mökutab 40km/h, 50 alas. Grr, okei. Siis tuleb 40 ala ning sebra ning sahhh, paneb vanamees pidurid blokki. [You must be registered and logged in to see this image.] Ma lohasin oma meetrike vähemalt (libe oli) ning jäin paar sentimeetrit enne vanainimeste auto tagumikku pidama, no mis te arvate mis ma mõtlesin!? Karjusin ja vandusin tal seal taga näost punane. Võttis siis jälle end teele ning ma tegin möödasõidu.. või vähemalt üritasin sest vana päss pani hoogu juurde samal ajal ja ei tahtnud mind mööda lasta. Mul pisike mootor ka, 1,9. Sain õnneks enne mööda kui vastassuunas sõitnud autoga oleks kokku põrganud. IDIOOT!!! [You must be registered and logged in to see this image.]
Ma pole olnud nii närvis väga kaua aega. Ma ei mõista miks inimesed nii teevad??!!

Õnneks suudan end suht kiiresti maha rahustada. Eriti nüüd kui tita tervisele pean mõtlema. [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Esm 19 Okt 2009, 10:26

ee..
Kas ma hirmutasin nüüd teid ära, et jälle vaikus majas on? [You must be registered and logged in to see this image.]

Eile käisin üle pika aja jälle korralikult jalutamas, korjasin vahtralehti ning tegin neist vahtralehe roosid [You must be registered and logged in to see this image.]. Täna vaatasin mingisugust seriaali kus tita sündis ja hakkasin ka nutma [You must be registered and logged in to see this image.] Rasedus teeb tõepoolest inimesed imelikuks.

Tervis on okei, ainult vahest iiveldab.
Võtan juba oma pool kuud Pregnacare vitamiine omega3-ga. Ise olen jube skeptiline vitamiinide osas kuid nüüd igaks juhuks võtan.
Mis te vitamiinidest arvate??
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  VäikeTama Esm 19 Okt 2009, 10:54

Tavaelus saame üldiselt piisavalt vitamiine oma toidust, kuid sinu puhul pole etkel tavaelu :01: Teid on 2- seega vajad lisakogust, seda enam, et üks tegelane suurendab oma kaalu igakuiselt mitmekordselt... Tal on vaja kaltsiumit, et luud kasvaksid, rauda on sul vaja, kuna sul on palju rohkem vaja verd kehas nüüd, kui muidu, jne jne. Nii et vöta ikka! Kui krambid hakkavad tekkima jalgadesse jne, oleks hea igapäevaselt veel ka magneesiumi lisa vötta, see aitab. Kalamaksaöli kapslid on ka head, eriti löpus, arendavat lapse aju 2010 aprillibeebide ootus - Page 4 173454
Su emps andis mulle mu raseduse ajal neid tervislikke shokolaade- iga päev vötsin tüki ja kiitsin end- näe kui tubli ma olen oma kea ja pisikese vastu 2010 aprillibeebide ootus - Page 4 662237
VäikeTama
VäikeTama
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1513
Registration date : 17/02/2009

http://elukuiseiklus.ee

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Esm 19 Okt 2009, 11:13

hehe - kaltsiumit on tal vast tõepoolest vaja. Ma söön iga päev hapukoort ja juustu!!! Muidu ei saaks eladagi [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Esm 19 Okt 2009, 13:03

Mina olen tõesti hetkel pisut vaikeseks jäänud (hääl tuli alles eile tagasi), oleme lihtsalt terve perega haiged 2010 aprillibeebide ootus - Page 4 441331 Rasedussümptomite tundmiseks mul siin haigena aega ei jäägi ja tänahommikune oksendamine (no mul ju esimene trimester pea läbi ja siiski oksendasin vaid ühe korra alguses) oli ka ilmselt kõhuviirusest, millesse mu laps eile jäi 2010 aprillibeebide ootus - Page 4 173454

Vitamiinide kohta ei oska midagi öelda - arvamusi on palju ja mina olen mõlemal korral sisetunde järgi talitanud kompleksvitamiinidega, kuid rauda ja foolhapet olen lisaks vajanud.
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Esm 19 Okt 2009, 19:05

Oi, Pärlike, siis muidugi on voodireziim!
Palju palju teed ja mett!
Soovin head paranemist! [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Esm 26 Okt 2009, 23:02

Ma polegi jõudnud rääkida, et jõudsin vahepeal ämmaka visiidil käia. sain rasedakaardi ja puha. Järgmine ultraheli pandi ka kirja - 11 november. Huvitaval kombel on siin täiesti selline süsteem, mida ma esimest korda kuulen: 12. nädalal kuklavoldi uuringut ei tehtud, kuid tehakse 15. nädalal ultraheli koos double-triple testiga. Et siis enne ultaraheliise minekut pean minema selleks verd andma ja siis kuidagi nende näitudega vist võrreldakse midagi 2010 aprillibeebide ootus - Page 4 329369

Olin võrreldes viimase visiidiga pool kilo alla võtnud, kuid ämmaemand ütles, et seekord annavad veel selle andeks.

Praegu on mul juba mõnus väike muhk alakõhus, kuid ma ei ütleks, et see eriti silmatorkav oleks, pigem käegakatsutav... Ja kõigile rasedaraamatutele vastupidiselt olen mina teise trimestri algusega oksendama hakanud 2010 aprillibeebide ootus - Page 4 809569 Ninaverejooksud on ka endiselt igapäevased ja no nendest tahaks küll lahti saada juba 2010 aprillibeebide ootus - Page 4 441331

Kuidas teil läheb?
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Teis 27 Okt 2009, 17:07

Hm. Siis ma ei olegi ainuke imelik kellel ikka aeg-ajalt iiveldama kipub.
Pärlike, mitmes nädal Sul hetkel käsil on?
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Teis 27 Okt 2009, 17:42

14+2 peaks hetkel olema, aga ausalt öeldes ma päris kindel pole - eelmine kord teadsin kuidagi kindlamini nädalaid ja tähtaega 2010 aprillibeebide ootus - Page 4 329369
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Kolm 28 Okt 2009, 10:31

[You must be registered and logged in to see this image.] Sama siin!!! Varem pandi menstruatsiooni järgi paika, nüüd juba räägiti, et tita on ca nädala jagu arengust ees, võta siis kinni kas on 14 või 15!

Nüüd öeldi juba tähtajaks 20 aprill aga see pidavat muutuma pidevalt. Õhh, kui 20 on siis hoian 2 päeva jalad ristis ja välja ei lase!! Tahan sõnni!!! [You must be registered and logged in to see this image.]

Leidsin netist sellise huvitava tickeri ka: http://www.pregnology.com/due-date.php?o1=1&cycle=28&month=7&day=20&year=2009&omonth=1&oday=01&oyear=2009
[You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Kolm 28 Okt 2009, 17:08

Kusjuures, ma tähtkujudesse eriline uskuja pole, aga kunagi sai mõeldud küll, et kaks tähtkuju, mida ei tahaks oma lastele on skorpion ja jäär. Nüüd on skorpion meil kodus kasvamas ja ega see aprilli lõpp on ka selline kahtlane aeg, et võib vabalt jäärake tulla...
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Kolm 28 Okt 2009, 22:52

[You must be registered and logged in to see this image.] haha

ja räägitakse sedagi, et kui kangesti poissi tahta siis tuleb tüdruk ja vastupidi.. juusiis mul tuleb jäär tüdruk! [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Kolm 28 Okt 2009, 22:56

Mul oligi nii - skorpioni ma ei tahtnud ja poissi igatsesin väga (üpris pikka aega sisendasin, et see on poiss). Aga tuli skorpion tüdruk, kes on niiiiii armas maailmanaba mulle (aga marukange iseloomuga 2010 aprillibeebide ootus - Page 4 662237 )
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Nelj 05 Nov 2009, 13:03

Marleeen? Uuu?
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Nelj 05 Nov 2009, 17:17

Ma ka mõtlen, et kus see Marleen jäänud on...

Kuidas teil kõhud on paisunud? Ma eelmisega olin sellal juba parajalt raseda välimusega, seekord tunnen hea kompamise peale suurenenud emakat, aga ega kõht väike ka ole - paar eelmise sünnituse kilo lihtsalt siiani kaotamata 2010 aprillibeebide ootus - Page 4 173454 Ootan juba väga järgmist kolmapäeva, mil mul veretest ja ultraheli - tahaks südamerahu saada, et kõik ikka korras on.
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Reede 06 Nov 2009, 22:33

Mul on täna mingid vastikud kõhuvalud :fous: Midagi sellist gaaside ja emaka venimise vahepealset... Aga nendele valudele lisaks olen juba teist päeva tundnud mõned üksikud korrad mingeid huvitavaid võnkeid - eks lähipäevadel selgub, kas need võivad olla ehk esimesed liigutused - Laine-Liisega hakkasin küll sel ajal esimesi juba tundma :hmmm:
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Esm 09 Nov 2009, 13:39

Arvatavasti emakas laieneb jah, mul sama teema juba pikemat aega.
Ma tunnen aeg-ajalt sellist tunnet kõhus mis võivad olla tita liigutused aga ega mina ka ju ei tea kuidas see "õige" tunne on! [You must be registered and logged in to see this image.]

Hea seegi, et näen kuidas tita toimetab [You must be registered and logged in to see this image.]
Mees tahab osta stetoskoopi, et tita südamelööke kuulata! Nii armas!
Mu sõbrannal on beebi südamelöögi monitor, mis põhineb ultrahelil.. mina selliseid asju ei usalda. Arvan, et mida vähem titat kiiritada seda parem. Mulle sümpatiseerivad rohkem vanakooliasjad. [You must be registered and logged in to see this image.]

Mis teie sellistest asjadest arvate?
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Teis 10 Nov 2009, 21:52

Tere üle pika, pika aja... Ma arvasin, et siin on täielik vaikus, kuna ma pole juba väga ammu maili saanud postituste kohta [You must be registered and logged in to see this image.]

Aga mul oli täna LA [You must be registered and logged in to see this image.]
Tehti seda lausa 45min, kuna laps oli lihtsalt niiiiiiiiiiiiii
aktiivne, et keeras ennast kogu aeg eest ära, aga lõpuks sai tädi kõik
üle vaadatud. Kõik on nii nagu peab, tänaseks rasedust siis 18+2 ja
selle tulemuse sai ka täna arst mõõtes, et nii, et ta on täpset õigetes
mõõtudes! Kõik siseorganid on tip-top, nabanöör kasvab nii nagu peab,
kinnitub väga ilusti ja kindlat seal, kus peab, nii, et mul on super
hea meel täna. Pisi-pisi pettumus oli ka, aga sellest olen juba üle
saanud, tulemas siis poiss seekord ja selles polnud mingit kahtlust [You must be registered and logged in to see this image.] Nii, et mu sisetunne ei petnud mind ka see kord [You must be registered and logged in to see this image.]
Mulle tehti ka 3D uh, seda ei tehta tavaliselt, kuid mulle pakuti seda võimalust, nagu väike kingitus mulle [You must be registered and logged in to see this image.]
Südames on nüüd suur rahu, eriti peale seda, kui nägin oma silmaga, et see kord on nabanööriga kõik nii nagu peab!
Nüüd siis veel 20 nädalat oodata, kuna kohtun oma pisikese pojakesega [You must be registered and logged in to see this image.]

Tähtajaks 11.aprill, esilehel on kirjas 12, aga see muudeti mul KV ajal ära [You must be registered and logged in to see this image.]
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 486
Registration date : 09/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Teis 10 Nov 2009, 23:05

Marleen - parandasin esilehel ära!

Marianne - meie kuulasime Laine-Liise südamelööke mehe stetoskoobiga, millega ta haiglas kopse, südant jms kuulab ja no ma ei tea, milles asi oli, aga enamasti oli see üks suht tulutu töö ehk ei leidnud üles. Minu esmane valik poleks stetoskoop (kui te just mingit eriti head ei saa või vastava ala spetsialistid pole), kuid olemas on vist mingi muu spetsiaalsem südametöö kuulamise asi, mille nimi mulle hetkel ei meenu. Nende doplerite kiiritusohtu mina väga ei kardaks, aga endale siiski ostma ka ei hakka. Tegelikult on ju nii, et kui loode juba liigutama hakkab ei tunne ma ilmselt ka vajadust südametöö kuulamiseks. Teise raseduse asi - eelmine kord pabistasin rohkem ja oleks ilmselt ka tolle monitori hankinud, kui siis oleks teadnud, kust neid saada. See rasedus pabistan selliste asjade pärast vähem, kuid homse uh ees on ikka väike hirm - olen juba väga pikalt haige olnud ja pisut kardan, et võidakse öelda, et see kuidagi last kahjustanud on...
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  VäikeTama Teis 10 Nov 2009, 23:30

Marleen- 2010 aprillibeebide ootus - Page 4 845852 ikkagist ülitore juu!!!!!!

Mariannne kuidas tahaks su köhtu kohe lausa näppida!!!!
VäikeTama
VäikeTama
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1513
Registration date : 17/02/2009

http://elukuiseiklus.ee

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Esm 16 Nov 2009, 10:31

Marleen- Mul on ka ülihea meel Su pärast!!! Ma heldin viimasel ajal iga asja peale, lugesin Sinu juttu ja siis tuli ka rõõmust pisar silmanurka! [You must be registered and logged in to see this image.] Väga nunnud uudised!!!

Pärlike- ma loodan, et ikka kõik korras! [You must be registered and logged in to see this image.] Tavaliselt on loodus tugevam kui arvame.
Aa, ja see stetoskoobi teema - asi pole mures ega hirmudes, pigem on nunnu ju kuulata kuidas südameke lööb. Mul pole varasemaid kogemusi stetoskoobiga, hea teada selliseid asju. Võibolla mõtled seda metallist alt laienevat toru mis käib otse kõrva ja kõhu vastu? Mees vaatas enne seda aga siis ma hakkasin protesteerima, et mina tahan ju ka kuulata, ma ei paindu ju nii, et sellega saaks. [You must be registered and logged in to see this image.] Sellest siis ka stetoskoobi idee.

VäikeTama- oi, iga päev kasvab näpitavamaks!!! [You must be registered and logged in to see this image.]

Minu pisikese uudised:
1 november nägime esimest korda mehega kuidas tita liigutas, tunda ei olnud midagi, kõht aga käis üles, alla, piklikuks, lamedaks.
13 november tundsin esimest korda tugevasti kuidas tita möllab [You must be registered and logged in to see this image.]
Mõni päev ta tegeleb ikka nii palju, et mu ema ütleb, et temast tuleb aktivist! Enamus ajast on aga siiski rahulik.
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Esm 16 Nov 2009, 11:36

Mina tunnen ka juba päris hästi liigutusi - 11.ndal hakkasin eriti hästi tundma, peale seda, kui ultrahelis käisime. Päev varem mõtlesin end hulluks, et mis lapse sooks võidakse öelda, aga tibuke ei näidanudki sugu :01: Kui järgmine kord, detsembri alguses looteanatoomias, ka ei näita, arvame, et tuleb tüdruk (seni mu tutvusringkonnas lihtsalt 100% on need, kes pole näidanud, tüdrukud olnud 2010 aprillibeebide ootus - Page 4 329369 ). Olen lõpuks tervemaks ka saanud, viimased neli päeva pole enam hirmsat köha ja vereanalüüsid olid ka korras, üksnes hemoglobiin on hakanud juba langema.
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Reede 20 Nov 2009, 00:06

Pärlike, kaua Sul rasedus on juba olnud? [You must be registered and logged in to see this image.]

Olen vist kunagi küsinud ka? [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Reede 20 Nov 2009, 00:24

17+5 peaks täna olema või maksimaalselt kaks päeva vähem :01:
Nii mõnus, et lapsuke liigutama hakanud on - süda kohe palju rahulikum. Mul on tunne, et see laps on aktiivsem isegi, kui Liise samal ajal oli - muudkui mürgeldab ja eriti õhtuti-öösiti :01:
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down