2010 aprillibeebide ootus
+25
carissime
janee
Monique
effike
kats
tixit
armsake
imeline
anka
sirlkits
mannu03
Mirhel
Cat
Iirlane
accra
Ro-Ro
babyapple
kertu009
kiisumari
Marianne
sigrid84
VäikeTama
Marleen77
mary
Pärlike
29 posters
Lehekülg 16, lehekülgi kokku 18
Lehekülg 16, lehekülgi kokku 18 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18
Re: 2010 aprillibeebide ootus
Palju Palju ÕNNE [You must be registered and logged in to see this image.]
janee- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2650
Registration date : 07/10/2009
sirlkits palju palju õnne [You must be registered and logged in to see this image.]
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Palju, palju õnne värskele emmele
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Registration date : 16/02/2009
Palju, palju õnne pisibeebi sünnipuhul sirlkits!!! [You must be registered and logged in to see this image.]
kertu009- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 460
Registration date : 10/06/2009
Aiäh
Aitähh teile kõigile:)
Ja ilusat ootusaega teile!!
Olge tublid..Eks me püüame ka
Ja ilusat ootusaega teile!!
Olge tublid..Eks me püüame ka
sirlkits- Postituste arv : 49
Registration date : 12/01/2010
[You must be registered and logged in to see this image.]
Palju palju palju õnne, sirlkits!!! [You must be registered and logged in to see this image.]
Palju palju palju õnne, sirlkits!!! [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Marianne just mõtlesin su peale!! Kuidas läheb??
Marleen77- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 486
Registration date : 09/05/2009
Niiviisi läks täna:
Oleme veel roosad ja rõõmsad. Natuke pilviseks teeb asjaolu see, et pea on täna terve õhtu valutanud. [You must be registered and logged in to see this image.]
Loodan, et homme tuleb sama rõõmus päev aga ilma peavaluta! [You must be registered and logged in to see this image.]
Kuidas teil?? [You must be registered and logged in to see this image.]
Oleme veel roosad ja rõõmsad. Natuke pilviseks teeb asjaolu see, et pea on täna terve õhtu valutanud. [You must be registered and logged in to see this image.]
Loodan, et homme tuleb sama rõõmus päev aga ilma peavaluta! [You must be registered and logged in to see this image.]
Kuidas teil?? [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
Väga lahe pilt ja tore, et kõik hästi on!!
Meil läheb ka hästi poja on tubli, sööb, magab ja kasvab elu on lill
Meil läheb ka hästi poja on tubli, sööb, magab ja kasvab elu on lill
Rõõm kuulda!!! [You must be registered and logged in to see this image.]
Hoia siis ikka meid kursis kuidas ja mida tita teeb!!! [You must be registered and logged in to see this image.]
Hoia siis ikka meid kursis kuidas ja mida tita teeb!!! [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
Pärlike tahab vahepeal juba vääga sünnitada Kuidas sul lood on, Marianne?
Muide, marulahe pilt sul
Muide, marulahe pilt sul
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Oi, aitäh, Pärlike! Mees tegi! [You must be registered and logged in to see this image.]
Aga sünnitamine.. öösiti kui magada ei saa või siis päeval kui seljavalu tapab siis küll on soov juba sellega ühele poole saada. Teisalt soovime väga sõnni, niisiis loodame, et venitab selle "kiire" asjaga vähemalt 21 aprillini välja.. [You must be registered and logged in to see this image.]
Ja kui nüüd aus olla siis ma vast natuke kardan ka seda müstlist asja/sünnitust. [You must be registered and logged in to see this image.] Tean küll, et enamus naisi elavad selle läbi ja paljud mitmeidki kordi kuid siiski.. õhh. Stressi tekitab..
Ma tahaks väga teada keda Sina ootad muide! [You must be registered and logged in to see this image.]
Aga sünnitamine.. öösiti kui magada ei saa või siis päeval kui seljavalu tapab siis küll on soov juba sellega ühele poole saada. Teisalt soovime väga sõnni, niisiis loodame, et venitab selle "kiire" asjaga vähemalt 21 aprillini välja.. [You must be registered and logged in to see this image.]
Ja kui nüüd aus olla siis ma vast natuke kardan ka seda müstlist asja/sünnitust. [You must be registered and logged in to see this image.] Tean küll, et enamus naisi elavad selle läbi ja paljud mitmeidki kordi kuid siiski.. õhh. Stressi tekitab..
Ma tahaks väga teada keda Sina ootad muide! [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
Ma väga tahaks juba öelda ka, kes mu sees kasvab, aga ootan selle uudisega vast ikka sünnituse ära
Kusjuures, see natuke kartmine, see on ka minus olemas, ehkki olen ühe eduka sünnitusega maha saanud. Mõnikord meenub see valu ja hirm ja kurnatuse tunne (kusjuures ma sünnitasin vaid neli tundi, mis on esmasünnitaja puhul tohutult kiire, aga mis võis olla mu väga intensiivsete valude põhjuseks) ning siis ma pisut pelgan seda. Järgmisel hetkel aga meenub, et kõige selle keskel oli mul kogu aeg teadmine, et see valu ei kesta igavesti ja oli põnevus kohata päris oma last. Kõige tabavam ongi ehk sinu öeldud sõna "müstiline", sest just niisugune sünnituskogemus ongi. Jah, ma ei hakka sulle ütlema, et arvan, et see pole valus, kuid ma võin peaaegu kindlalt öelda, et usun, et sa pead seda tagantjärele üheks oma elu imelisemaks kogemuseks.
Kusjuures, see natuke kartmine, see on ka minus olemas, ehkki olen ühe eduka sünnitusega maha saanud. Mõnikord meenub see valu ja hirm ja kurnatuse tunne (kusjuures ma sünnitasin vaid neli tundi, mis on esmasünnitaja puhul tohutult kiire, aga mis võis olla mu väga intensiivsete valude põhjuseks) ning siis ma pisut pelgan seda. Järgmisel hetkel aga meenub, et kõige selle keskel oli mul kogu aeg teadmine, et see valu ei kesta igavesti ja oli põnevus kohata päris oma last. Kõige tabavam ongi ehk sinu öeldud sõna "müstiline", sest just niisugune sünnituskogemus ongi. Jah, ma ei hakka sulle ütlema, et arvan, et see pole valus, kuid ma võin peaaegu kindlalt öelda, et usun, et sa pead seda tagantjärele üheks oma elu imelisemaks kogemuseks.
-
Ma poleks osanud paremini lohutadagi. [You must be registered and logged in to see this image.]
Aitäh, Pärlike!
Kas Sul kõht raskeks ei hakka muutuma? Ma iga päev imestan kui suureks see muutunud on.. ja paisub veelgi! [You must be registered and logged in to see this image.]
Ja tobe küsimus - kust ma tean millal beebi pea nn "fikseerunud" on?
Aitäh, Pärlike!
Kas Sul kõht raskeks ei hakka muutuma? Ma iga päev imestan kui suureks see muutunud on.. ja paisub veelgi! [You must be registered and logged in to see this image.]
Ja tobe küsimus - kust ma tean millal beebi pea nn "fikseerunud" on?
Marianne- Moderaator
On küll kõht raske. Patjade otsas istumine on kõige mugavam praegu üldse ja siiski on vaja tüdrukuga tegeleda ning koristada jms. Ma täna just naersin, et eks see nii raske olla tuleb sellest, et ma pole kunagi varem nii kaua rase olnud (eelmine kord sünnitasin paberite järgi 38+3, täna on 38+4)
Mina ei oska fikseerumise koha pealt 100% öelda isegi seda, kas mu laps on fikseerunud. Sümptomid peaksid olema kergem hingamine, suurem surve põiele ja sooltele (tihem tualetikülastamine), mõnel tunne, et justkui pall oleks jalge vahel. Mul need sümptomid juba nädalaid, samas veel täna tundsin, kuidas miski nagu jalge vahel taas sügavamale puuris ja nüüd on alakõhus veel imelikum tunne (põhimõtteliselt nagu miski kõditaks tupes ). Selliseid puurivaid tundeid ja selle tagajärjel tekkivaid süvenevad eelmainitud sümptomeid on mul esinenud jah juba paar nädalat, aga viimastel päevadel on lausa üle päeva asi ainult hullemaks läinud, nii et vahepeal mul ongi hirm, et see tegelane on originaalne ja puurib ennast välja, kuna valulikud toonused pole teda seni küll veel minuni toonud
Mina ei oska fikseerumise koha pealt 100% öelda isegi seda, kas mu laps on fikseerunud. Sümptomid peaksid olema kergem hingamine, suurem surve põiele ja sooltele (tihem tualetikülastamine), mõnel tunne, et justkui pall oleks jalge vahel. Mul need sümptomid juba nädalaid, samas veel täna tundsin, kuidas miski nagu jalge vahel taas sügavamale puuris ja nüüd on alakõhus veel imelikum tunne (põhimõtteliselt nagu miski kõditaks tupes ). Selliseid puurivaid tundeid ja selle tagajärjel tekkivaid süvenevad eelmainitud sümptomeid on mul esinenud jah juba paar nädalat, aga viimastel päevadel on lausa üle päeva asi ainult hullemaks läinud, nii et vahepeal mul ongi hirm, et see tegelane on originaalne ja puurib ennast välja, kuna valulikud toonused pole teda seni küll veel minuni toonud
-
Nujah, tualetis käin ma nagu Kopli tramm! [You must be registered and logged in to see this image.]
Noh ja eks ta ise tea kuidas ja millal fikseerub. [You must be registered and logged in to see this image.]
Noh ja eks ta ise tea kuidas ja millal fikseerub. [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
Mul on viimased paar tundi vist rohkem juba toonuseid olnud, kui toonuste vahelist aega, ainult et kord on hästi lühikesed, siis hästi pikad toonused ja siis hästi lühikese ning seejärel taas pikema vahega
-
Jään huviga ootama mis edasi saab! [You must be registered and logged in to see this image.]
On selline tunne ka, et varsti hakkab tulema? [You must be registered and logged in to see this image.]
On selline tunne ka, et varsti hakkab tulema? [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
Põnev, põnev!!
Sisetunne on selline, et kui ta nädala aja jooksul välja ei tule, võiksin suure summa raha kaotada (kui mul oleks kellegiga soov kihla vedada) ega usuks vist pikka aega enam ühtegi sisetunnet Pealegi roniksin ma varsti juba vist puu otsa, et neist ebamugavatest toonustest lahti saada - libakate kohta on kohati juba liiast, parem võiks juba see mõni tund pärisvalu ära kannatada
Kuidas endal tunne ja kuidas tervis?
Kuidas endal tunne ja kuidas tervis?
-
Mul on ka viimasel ajal igasugused ebamugavused.. siiski tõbi on eesotsas - maadlen siiamaani nohuga. Kõrvad on lukus. Õnneks (ptüi, ptüi, ptüi) läks suurem haigus mööda.
Käisin täna pärast KTG'd isegi mehega kardinaid ostmas. Peaks hakkama õmblema aga ei jaksa, viskan hoopis pikali mõneks ajaks.
Nagu vanainimene - üks trett päevas ja selline väsimus peal, et kuku või ümber! [You must be registered and logged in to see this image.]
Samas, arsti juures passisime ei rohkem ega vähem kui 3 tundi! [You must be registered and logged in to see this image.] Täiesti ajuvabad järjekorrad!
Ilus ilm täna muide! [You must be registered and logged in to see this image.]
Käisin täna pärast KTG'd isegi mehega kardinaid ostmas. Peaks hakkama õmblema aga ei jaksa, viskan hoopis pikali mõneks ajaks.
Nagu vanainimene - üks trett päevas ja selline väsimus peal, et kuku või ümber! [You must be registered and logged in to see this image.]
Samas, arsti juures passisime ei rohkem ega vähem kui 3 tundi! [You must be registered and logged in to see this image.] Täiesti ajuvabad järjekorrad!
Ilus ilm täna muide! [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
Pärlike, kas Sul on juba beebi käes, et vaikus majas? [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
Marianne kirjutas:Pärlike, kas Sul on juba beebi käes, et vaikus majas? [You must be registered and logged in to see this image.]
Just mõtlesin sama....
Kuidas suk endal?
Vaatasin, et siin vaikus, kurtsin siis oma muresid lobisemisnurka! [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
Kuidas teil??? Nunnud pildid Sul Orksis! [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
Lehekülg 16, lehekülgi kokku 18 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18
Similar topics
» Oktoobrikad 2010
» Maimupskinid 2010
» Kokkutulek 17.08.2010
» Märtsikad 2010
» Üritused Tallinnas ja Harjumaal
» Maimupskinid 2010
» Kokkutulek 17.08.2010