2010 aprillibeebide ootus
+25
carissime
janee
Monique
effike
kats
tixit
armsake
imeline
anka
sirlkits
mannu03
Mirhel
Cat
Iirlane
accra
Ro-Ro
babyapple
kertu009
kiisumari
Marianne
sigrid84
VäikeTama
Marleen77
mary
Pärlike
29 posters
Lehekülg 15, lehekülgi kokku 18
Lehekülg 15, lehekülgi kokku 18 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18
Re: 2010 aprillibeebide ootus
Njuh, teised paisujad, kuidas tervis ja olemine? [You must be registered and logged in to see this image.]
Mina lähen õhtuti ikka väga tursesse. [You must be registered and logged in to see this image.] Eile viisin analüüsid haiglasse, neljapäeval saan teada kas on miskit lahti või mitte.
Eile olid jalad nagu tammepakud ning sõrmed nagu rakvere viinerid kiles.
Kaalus olen juurde võtnud juba 13,6 kilo! [You must be registered and logged in to see this image.] 2 kilo tulid lühikese ajaga (ca nädal) ei tea kust, söön ikka normaalselt, nagu varem. [You must be registered and logged in to see this image.] Keha hoiab arvatavasti vedelikku kinni sest õhtuti väga tualettruumi asja ei ole. Naljategemine ainult.
Nutt ja hala [You must be registered and logged in to see this image.] ,
Marianne
Mina lähen õhtuti ikka väga tursesse. [You must be registered and logged in to see this image.] Eile viisin analüüsid haiglasse, neljapäeval saan teada kas on miskit lahti või mitte.
Eile olid jalad nagu tammepakud ning sõrmed nagu rakvere viinerid kiles.
Kaalus olen juurde võtnud juba 13,6 kilo! [You must be registered and logged in to see this image.] 2 kilo tulid lühikese ajaga (ca nädal) ei tea kust, söön ikka normaalselt, nagu varem. [You must be registered and logged in to see this image.] Keha hoiab arvatavasti vedelikku kinni sest õhtuti väga tualettruumi asja ei ole. Naljategemine ainult.
Nutt ja hala [You must be registered and logged in to see this image.] ,
Marianne
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Marianne apteegist saab Neeruteed, see aitab üleliigsest vaedelikust lahti saada ja raseduse ajal täitsa lubatud kraam. Mind aitas see küll ja joo palju vett,see aitab ka!!
Marleen77- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 486
Registration date : 09/05/2009
Mina tulin just haigla"puhkuselt". Pikk jutt ja läheb aega enne, kui kirjutada jõuan, aga lühidalt võin vähemalt öelda, et olen hetkel veel ühes tükis.
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Soh. Nii, et ma ei olnud ainuke kes ähvardas pudeneda.
Usukumatu kui paljud viimasel ajal enneaegselt sünnitavad! Mul oli peaaaegu sama aega käiv palatikaaslane kui haiglas olin. Tal sama jama. Talle tehti lapse kopse ettevalmistav süst. Ma olin natuke ees - üle 34 nädala, mulle ei tehtud õnneks (väldin igasuguseid süste ja ravimeid.. juhul muidugi kui need täiesti hädavajalikud pole). [You must be registered and logged in to see this image.]
Aga Pärlike, kõik ikka teil korras, eks??
Usukumatu kui paljud viimasel ajal enneaegselt sünnitavad! Mul oli peaaaegu sama aega käiv palatikaaslane kui haiglas olin. Tal sama jama. Talle tehti lapse kopse ettevalmistav süst. Ma olin natuke ees - üle 34 nädala, mulle ei tehtud õnneks (väldin igasuguseid süste ja ravimeid.. juhul muidugi kui need täiesti hädavajalikud pole). [You must be registered and logged in to see this image.]
Aga Pärlike, kõik ikka teil korras, eks??
Marianne- Moderaator
Põhimõtteliselt on meil jah hetkel kõik enam-vähem korras. Läksin esmaspäeva hommikul erakorralisse kerge määrimise, toonuste, vesise vooluse ja oksendamisega. Uuriti ja puuriti igatepidi ning sealtmaalt, kus haiglas oksendasin, otsustati veel jälgimisele jätta (mainiti, et see võib olla märk emakakaela avanemisest). Kõigele lisaks on mul korralik viirusinfektsioon ehk päris tugev köha ja nohu ka. Täna siis lasti välja selle jutuga, et kui ikkagi sünnitegevuseks peaks nüüd lähiajal minema, enam nad tagasi hoidma ei hakka. Lisaks sain ravimiretsepti, kuna tupekülvist leiti bakter Oma arstile pean ka minema (mul järgmine nädal niikuinii korraline visiit) ja soovitatav on teha kordusultraheli, sest tibu kaks nädalat kaalust maas. Kuna mul vanem laps oli ka viimases ultrahelis kaks nädalat pisem, pole ilmselt tegu muuga, kui geneetilise teguriga, kuid igaks juhuks soovitati siiski üle kontrollida. Ühesõnaga - päris palju asju korraga - katsun vast homme pikema ja põhjalikuma loo oma haiglaelust ka blogisse kirjutada.
-
[You must be registered and logged in to see this image.]
Eks seal ole palju tegureid korraga koos ja organism annab endast parima.
Mulle öeldi ka, et kui beebi tulla tahab siis nad takistama ei hakka.
Sina nüüd aga ainult puhka ja lükka kõik asjad mehe kanda. [You must be registered and logged in to see this image.]
Kallipai!
Eks seal ole palju tegureid korraga koos ja organism annab endast parima.
Mulle öeldi ka, et kui beebi tulla tahab siis nad takistama ei hakka.
Sina nüüd aga ainult puhka ja lükka kõik asjad mehe kanda. [You must be registered and logged in to see this image.]
Kallipai!
Marianne- Moderaator
Nüüd on mu sõrmed tõesti paistes. [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
Oi pidage ikka kenasti vastu.
Marianne ja see paistetus läheb ära -tean kui ebameeldiv see on. Mul ka olid nii jalad kui sõrmed paistes - isegi abielusõrmuse pidin sõrmest ära võtma (hakkas suruma). Ja ainuke rasedusarm mis mul tekkis tekkis ka säärele just paistetuse pärast.
Marianne ja see paistetus läheb ära -tean kui ebameeldiv see on. Mul ka olid nii jalad kui sõrmed paistes - isegi abielusõrmuse pidin sõrmest ära võtma (hakkas suruma). Ja ainuke rasedusarm mis mul tekkis tekkis ka säärele just paistetuse pärast.
Tundub, et tursete osas on mul vägagi vedanud. Eelmise lapsega küll võtsin enne lõppu abielusõrmuse ära, sest endal oli imelik, kui ta väga ümber oli, aga seekord käib sama vabalt, kui tavaliselt. Kuigi, jah, ühest paistetusest pole ma kummagiga üle ega ümber saanud - nimelt on mul lõpus ikka päris ümar nägu (võin öelda, et, rääkigu mu vanaema mida tahes, selline vormikam välimus ei sobi mulle kohe kuidagi).
Ülehomme mul järgmine korraline visiit ning näis, mis siis räägitakse. Mind huvitab, et palju ma viimaste nädalatega juurde võtnud olen ja tita kaal huvitab ka, kuigi vaevalt nad kohe uue ultraheli teevad: pigem annavad ehk aja. Viimase seisuga olin mina alla kümne kilo juurde võtnud ja tita siis eelmainitud 2,2 kg.
Päris põnevusega ootan juba tita tulekut tegelikult. Mul ka lõpuks ettevalmistusi pisut tehtud (puudu veel pisikeste mähkmed ning kõige väiksemas suuruses riided, mis endiselt mu vanemate juures hoiul, aga kuna plaanin Viljandis sünnitada, pole sellest lugu). Sain mõned päevad tagasi kätte ka tandemkäru ja nii vahva oleks juba sellega lastega ringi vurada. Õnneks on nii vähe veel jäänud ja siis on meil sinuga, Marianne, ka juba päris ajalised lapsed (ja sirlkits on meist veelgi ees)
Ülehomme mul järgmine korraline visiit ning näis, mis siis räägitakse. Mind huvitab, et palju ma viimaste nädalatega juurde võtnud olen ja tita kaal huvitab ka, kuigi vaevalt nad kohe uue ultraheli teevad: pigem annavad ehk aja. Viimase seisuga olin mina alla kümne kilo juurde võtnud ja tita siis eelmainitud 2,2 kg.
Päris põnevusega ootan juba tita tulekut tegelikult. Mul ka lõpuks ettevalmistusi pisut tehtud (puudu veel pisikeste mähkmed ning kõige väiksemas suuruses riided, mis endiselt mu vanemate juures hoiul, aga kuna plaanin Viljandis sünnitada, pole sellest lugu). Sain mõned päevad tagasi kätte ka tandemkäru ja nii vahva oleks juba sellega lastega ringi vurada. Õnneks on nii vähe veel jäänud ja siis on meil sinuga, Marianne, ka juba päris ajalised lapsed (ja sirlkits on meist veelgi ees)
-
Mina olen ka päris põnevil - iga päev ju võib keegi meist pudeneda
Mul on kolmapäeval kordusultraheli - loodan, et laps on ilusasti kasvanud. Muidu on ta küll igati asjalik - liigutab endiselt päris aktiivselt ja on tublisti vastu pidanud ning ajaliseks saanud
Mul on kolmapäeval kordusultraheli - loodan, et laps on ilusasti kasvanud. Muidu on ta küll igati asjalik - liigutab endiselt päris aktiivselt ja on tublisti vastu pidanud ning ajaliseks saanud
-
VäikeTama kirjutas:VäikeTama on põnevil- aprillikuu käes
Me ka, me ka [You must be registered and logged in to see this image.]
Ma lähen täna KTG'sse. Nagu iga esmaspäev.
Millal viimane ultraheli tehakse ja kas tehakse?
Millal viimane ultraheli tehakse ja kas tehakse?
Marianne- Moderaator
Viimane ultraheli oleneb arstist ja haiglast. Mul esimese lapsega tehti Tartus ka viimane uh (see peaks olema umbes seal 34-36 nädala kandis vist), aga tean, et viimase aasta jooksul mul tuttavaid küll seal viimasesse plaanilisse ultrahelisse pole saadetud (võimalik, et süüdi on majanduslangus). Nii palju, kui ma aru sain, pidi mul Elvas ka algselt üks ultraheli lõpus olema, aga nüüd lähen sinna ainult seetõttu, et sain Tartust saatekirja. Ühesõnaga, tegelikult on praegu jah tendents, et enamikes kohtades enamik arste (Viljandis nt pidi vist üks arst tegema) enam lõpuultraheli ei tee.
Marleen77 - kuidas teil tibuga muidu läheb? Kas magada saate kenasti ja sööb ta ilusasti (rinnapima?)?
Marleen77 - kuidas teil tibuga muidu läheb? Kas magada saate kenasti ja sööb ta ilusasti (rinnapima?)?
-
:)
No Tere jälle:)
Räägiksin siis vahepeal kuidas mul läheb:) Järgmise nädala lõpus on tähtaeg ja täna sai sii LOODETAVASTI viimast korda arsti juures käidud:) KÜ on 96 cm:) ja epk 31 -pidi pisemat sorti beebsu olema,arst arvas,et kuskil sinna 3,2 kg kanti. endal siiamaani kaalu ka normaalselt juude tulnud. Nii 12-13 kg,vast rohkem ei tule ka. enesetunne on ka kahtlaselt hea-ei tea kas poja tahabki sündida,tal seal vist päris mugav
Ja kui ei taha,siis hiljemalt 27 kutsutakse esile.
Ja kuidas teil endal läheb?On tunne ka,et varsti-varsti tuleb:)?
Räägiksin siis vahepeal kuidas mul läheb:) Järgmise nädala lõpus on tähtaeg ja täna sai sii LOODETAVASTI viimast korda arsti juures käidud:) KÜ on 96 cm:) ja epk 31 -pidi pisemat sorti beebsu olema,arst arvas,et kuskil sinna 3,2 kg kanti. endal siiamaani kaalu ka normaalselt juude tulnud. Nii 12-13 kg,vast rohkem ei tule ka. enesetunne on ka kahtlaselt hea-ei tea kas poja tahabki sündida,tal seal vist päris mugav
Ja kui ei taha,siis hiljemalt 27 kutsutakse esile.
Ja kuidas teil endal läheb?On tunne ka,et varsti-varsti tuleb:)?
sirlkits- Postituste arv : 49
Registration date : 12/01/2010
Aitäh, Pärlike, infi eest!
sirlkits, aga see on ju super kui enesetunne hea on!!! Jätka samas vaimus!! [You must be registered and logged in to see this image.]
Ja selle kohe-kohe-tulemise kohta ma pigem loodan, et mul veel ei tule.. tähtaeg on 20-24 aprill, las kosub veel kõhus ja tunneb end hästi.
Marleen77, räägi jah kuidas on!!!
Aga mina olen 15 kilo juurde võtnud! [You must be registered and logged in to see this image.]
Raseduse alguses läks kõik nii kenasti, et näis, et jääb ikka allapoole seda kaalu kuid üks nädal tuli täiesti seletamatult/põhjendamatult 4 kilo juurde. [You must be registered and logged in to see this image.] Enda teada ma küll rohkem ei söönud kui tavaliselt. Anomaaliad, ma ütlen.
Magada ei saa enam. Jäin magama kell 3 öösel, kell 4:45 ärkasin korraks ning kell 6:30 oli uni kui käega pühitud ning siin ma siis jälle istun.[You must be registered and logged in to see this image.] Teid ei vaeva unetus??
sirlkits, aga see on ju super kui enesetunne hea on!!! Jätka samas vaimus!! [You must be registered and logged in to see this image.]
Ja selle kohe-kohe-tulemise kohta ma pigem loodan, et mul veel ei tule.. tähtaeg on 20-24 aprill, las kosub veel kõhus ja tunneb end hästi.
Marleen77, räägi jah kuidas on!!!
Aga mina olen 15 kilo juurde võtnud! [You must be registered and logged in to see this image.]
Raseduse alguses läks kõik nii kenasti, et näis, et jääb ikka allapoole seda kaalu kuid üks nädal tuli täiesti seletamatult/põhjendamatult 4 kilo juurde. [You must be registered and logged in to see this image.] Enda teada ma küll rohkem ei söönud kui tavaliselt. Anomaaliad, ma ütlen.
Magada ei saa enam. Jäin magama kell 3 öösel, kell 4:45 ärkasin korraks ning kell 6:30 oli uni kui käega pühitud ning siin ma siis jälle istun.[You must be registered and logged in to see this image.] Teid ei vaeva unetus??
Marianne- Moderaator
Unetus oojaa:)
Kell 11 õhtul lähen voodisse ja kella 1 ajal jään magama alles:D
Siis kella 6 ajal on uni läinud ja kell 9 tuleb tagasi,siis saab kella 11-ni tududa- Ja nii iga päev-rutiin juba
Kell 11 õhtul lähen voodisse ja kella 1 ajal jään magama alles:D
Siis kella 6 ajal on uni läinud ja kell 9 tuleb tagasi,siis saab kella 11-ni tududa- Ja nii iga päev-rutiin juba
Marianne mul tuli Paksuga seda kaalu kohe hulgim.
Kõige rohkem tuli 3 nädalaga 5,7 kg ma muide toitusin siis just jumala normaalselt aga kilod tulid.
Kokku oli sünnitama minnes +32kg nii ,et sa oma 15 kg oled täitsa normis.
Ma unistan seekord kah max 15 kilost .
Kõige rohkem tuli 3 nädalaga 5,7 kg ma muide toitusin siis just jumala normaalselt aga kilod tulid.
Kokku oli sünnitama minnes +32kg nii ,et sa oma 15 kg oled täitsa normis.
Ma unistan seekord kah max 15 kilost .
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
Mul ka nüüd arstil taaskord käidud. Juurde olen kaalus kokku võtnud 12 kg, eelmisega oli umbes 15kg. Kujuures, viimase paari oksendamis-iiveldamisnädalaga on juurde tulnud siis kolm kilo Tundub, et laps oskab end kasvatada, hoolimata emme söömisvõimalustest.
Kui nüüd lapse kasvust rääkida, siis meile diagnoositi kasvupeetus Laps on teistest maas kahe nädala ja kolme päeva jagu ehk siis praegu ligi 35-nädala vanuse lapse suuruses. Iseenesest arst lohutas, et see ei ole midagi hullu ja et endiselt ta arvab, et tegu lihtsalt geneetilise näitajaga ning kõik muu on korras, aga ikkagi mul rikub tuju ära, kui vaadata, et rasedakaardi esilehel ilutseb all reas: "kasvupeetus". Ma varem arvasin ikka, et kasvupeetus tähendab seda, et laps enam kõhus edasi ei kasva ja tuleb ta välja võtta, et hakata päriselus nuumama, aga nüüd tuleb välja, et praeguse teooria järgi oli mu eelmisel lapsel ka kasvupeetus ja ta ka sündis sellega. Ühesõnaga, mõttetu sõna tundub praegu, aga tuju rikub ikka ära
Mul unetusega probleeme pole, kui siis see, et päeval on raskem uinuda. Muidu aga magaks lõputult ja ei viitsi kohe üldse end liigutada isegi siis, kui vanem laps öösel häält teeb või põis tühjendamist nõuab Mul unedefitsiit juba eelmise raseduse lõpust saati ja ma mõnes mõttes ei jõua juba ära oodata, millal mõlemad lapsed nii suured on, et öö otsa vaikuses magavad ning vaikselt edasi toimetavad ja mina ise kasvõi nädalavahetustel voodis rahulikult lebotada saaksin
Kui nüüd lapse kasvust rääkida, siis meile diagnoositi kasvupeetus Laps on teistest maas kahe nädala ja kolme päeva jagu ehk siis praegu ligi 35-nädala vanuse lapse suuruses. Iseenesest arst lohutas, et see ei ole midagi hullu ja et endiselt ta arvab, et tegu lihtsalt geneetilise näitajaga ning kõik muu on korras, aga ikkagi mul rikub tuju ära, kui vaadata, et rasedakaardi esilehel ilutseb all reas: "kasvupeetus". Ma varem arvasin ikka, et kasvupeetus tähendab seda, et laps enam kõhus edasi ei kasva ja tuleb ta välja võtta, et hakata päriselus nuumama, aga nüüd tuleb välja, et praeguse teooria järgi oli mu eelmisel lapsel ka kasvupeetus ja ta ka sündis sellega. Ühesõnaga, mõttetu sõna tundub praegu, aga tuju rikub ikka ära
Mul unetusega probleeme pole, kui siis see, et päeval on raskem uinuda. Muidu aga magaks lõputult ja ei viitsi kohe üldse end liigutada isegi siis, kui vanem laps öösel häält teeb või põis tühjendamist nõuab Mul unedefitsiit juba eelmise raseduse lõpust saati ja ma mõnes mõttes ei jõua juba ära oodata, millal mõlemad lapsed nii suured on, et öö otsa vaikuses magavad ning vaikselt edasi toimetavad ja mina ise kasvõi nädalavahetustel voodis rahulikult lebotada saaksin
-
Pärlike... [You must be registered and logged in to see this image.] Ma ootan ka seda aega väga millal ma saan rahulikult magada nii kaua kuni ma tahan ja keegi mind ei sega. Lapsed ärkavad ja vaadatu multikaid või mis tahes, aga ma tahan m a g a d a. Igatahes CR on nüüd 3,4 ja ikka käib tüütamas. Ühesõnaga Long way to go!
Viimati muutis seda imeline (Nelj 08 Apr 2010, 10:42). Kokku muudetud 1 kord
Tere
Aitäh küsimast, meil läheb väga hästi
Poja on 5 nädalaga peaaegu 1kg juurde võtnud, igavene pirakas juba, 3518g pikkuse saame reedel teada.
Mis ma siin ikka räägin, emaks olemine on imeline [You must be registered and logged in to see this image.] Kaysee on hästi tubli, sööb ja madab, vahepeal on natuke jälle üleval, ja siis jälle sääb ja magab Nüüd käime juba jalutamas ja mõnname nii sama, aeg lendab
Pärlike śee on ainult 1 sõna, su tüdruk on tubli ja ei olnud hullu, et ta cäike oli alguses ja sama saab poisiga olema, tean, et ema süda muretseb, kuid selleks pole põhjust!! Pai-pai!!
Nii ootan, et te ka juba oma lastega kohtute [You must be registered and logged in to see this image.]
Aitäh küsimast, meil läheb väga hästi
Poja on 5 nädalaga peaaegu 1kg juurde võtnud, igavene pirakas juba, 3518g pikkuse saame reedel teada.
Mis ma siin ikka räägin, emaks olemine on imeline [You must be registered and logged in to see this image.] Kaysee on hästi tubli, sööb ja madab, vahepeal on natuke jälle üleval, ja siis jälle sääb ja magab Nüüd käime juba jalutamas ja mõnname nii sama, aeg lendab
Pärlike śee on ainult 1 sõna, su tüdruk on tubli ja ei olnud hullu, et ta cäike oli alguses ja sama saab poisiga olema, tean, et ema süda muretseb, kuid selleks pole põhjust!! Pai-pai!!
Nii ootan, et te ka juba oma lastega kohtute [You must be registered and logged in to see this image.]
:)
Meie pisike poja sündis täna kell 14.20
On 2895 g ja 47 cm
On 2895 g ja 47 cm
sirlkits - palju, palju õnne!
Marleen, ma sain tegelikult lapse soo alles kaks nädalat tagasi teada ja me mehega otsustasime saladuse täiesti endale jätta
Marleen, ma sain tegelikult lapse soo alles kaks nädalat tagasi teada ja me mehega otsustasime saladuse täiesti endale jätta
-
sirlkits palju õnne pisipoaj sünni puhul ja ta on tõesti pisi-pisi sul
Pärlike vabandust, ma ei tea, miks ma poiss kirjutasin, üldse ei mõelnud sellele Nüüd jääme siis põnevusega tulemust ootama
Pärlike vabandust, ma ei tea, miks ma poiss kirjutasin, üldse ei mõelnud sellele Nüüd jääme siis põnevusega tulemust ootama
Lehekülg 15, lehekülgi kokku 18 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18
Similar topics
» Oktoobrikad 2010
» Maimupskinid 2010
» Kokkutulek 17.08.2010
» Märtsikad 2010
» Üritused Tallinnas ja Harjumaal
» Maimupskinid 2010
» Kokkutulek 17.08.2010