O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jagame kogemusi depressiooniga

+15
Heily
siq29
sebra23
ˇmiio23
Monique
erlex
mereliilia
babyapple
tixit
accra
Cat
HoneyMoon
riinu83
Ivika25
Pärlike
19 posters

Lehekülg 2, lehekülgi kokku 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Jagame kogemusi depressiooniga - Page 2 Empty Re: Jagame kogemusi depressiooniga

Postitamine  erlex Kolm 20 Okt 2010, 12:52

Kahjuks olen üksi ema mees välismaal tööl.Pole panna last kuskile emale ei saa rääkida arvad et mingi segi olen jne
Katus sõidab mul tegelt juba ammu täna täpselt 3 aastat tagasi kaotasin oma isa ja ma ei suuda sellega leppida kuigi juba võiks,
Mu isa poos end ülesse sest tal oli raske.Vahest mõtlen kas tal on nüüd kergem ja tahaks ka minna.
Miks ma ei suuda edasi minna ei saa aru ................................. Jagame kogemusi depressiooniga - Page 2 321824
erlex
erlex
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Jagame kogemusi depressiooniga - Page 2 Tiitli23
Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009

Tagasi üles Go down

Jagame kogemusi depressiooniga - Page 2 Empty Re: Jagame kogemusi depressiooniga

Postitamine  Külaline Kolm 20 Okt 2010, 12:58

Minu deprekas lõi siis välja, kui mees pidi välismaale tööle minema. Pidin lapsega 24/7 üksi olema.

Seda, et Sa oma emale ei saa rääkida, sellest saan ma aru. Minu ema ei mõista ka mind. Ta teab küll, et ma ravimeid võtan aga lähemalt pole me sellest rääkinud. Ega ma ei oskagi Sulle mingit nõu anda.
Ole tugev Jagame kogemusi depressiooniga - Page 2 790180
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  ˇmiio23 Kolm 20 Okt 2010, 12:59

erlex Jagame kogemusi depressiooniga - Page 2 790180 Jagame kogemusi depressiooniga - Page 2 790180 , mul sai alguse see asi aastal 2000, ootasin oma esimest last ja mees käis me juures 2xkuus, laps sündis 2001 aasta märtsis. Tujukamat last andis otsida, ei ta maganud, söönud ja ainult kisas. Ja mees oli kogu aeg ära. See ajas vihale. Et miks ma pean olema üksi selle kisakõriga. teine laps olo rahulik. Nüüd kolmas on jälle tujukas ja äärmiselt kangekaelne. Ning lisaks magab sünnist saati öösel halvasti. Ja tunnen kohe et tuju on endal ka pidevalt paha ja must auk läheb aina suuremaks.... Mulle meeldib jubedalt päike, kohe on tuju ka parem, aga tänane päev on lihtsalt vastik
ˇmiio23
ˇmiio23
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1075
Registration date : 12/12/2009

http://jeazelle.weebly.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  erlex Kolm 20 Okt 2010, 13:07

ˇmiio23 Jagame kogemusi depressiooniga - Page 2 790180 Mina otsin aga seltskonda et suudaks unustada mured ja halvad mõtted.
Ja need sombused ilmad on tõesti jubedad masendavad.
Laps on mu väga tubli olnud väga ilusti maganud ja asjalik ja iseseiseva aga muud mured hävitavad mind,
erlex
erlex
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Tagasi üles Go down

Postitamine  siq29 Kolm 20 Okt 2010, 13:57

Eemaldasin loo.
Las minevik jääda sinna, kuhu see kuulub. Minevikku.

Viimati muutis seda siq29 (Nelj 03 Juul 2014, 18:31). Kokku muudetud 1 kord
siq29
siq29
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2910
Registration date : 02/01/2010

http://www.isetegija.net/index.php?ind=blog&op=home&

Tagasi üles Go down

Postitamine  ˇmiio23 Kolm 20 Okt 2010, 14:00

siq29 Jagame kogemusi depressiooniga - Page 2 790180
ˇmiio23
ˇmiio23
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Tagasi üles Go down

Postitamine  erlex Kolm 20 Okt 2010, 14:18

sig29 Jagame kogemusi depressiooniga - Page 2 790180 Lapsed vajavad sind Mina olen 26 ja ikka vajan isa aga teda enam pole Jagame kogemusi depressiooniga - Page 2 71266
erlex
erlex
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Tagasi üles Go down

Postitamine  siq29 Kolm 20 Okt 2010, 14:25

Eemaldasin loo.

Viimati muutis seda siq29 (Nelj 03 Juul 2014, 18:43). Kokku muudetud 1 kord
siq29
siq29
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Kolm 20 Okt 2010, 15:39

erlex Jagame kogemusi depressiooniga - Page 2 790180 vanema kaotus on väga raske olenemata sellest, kui palju aega möödunud on. Mina tunnen siiani oma vanaemast, kelle surmast on juba palju aastaid möödas, puudust. Kalli inimese kaotus on raske. Peame tugevad olema ning lootma, et nad on kusagil paremas paigas.

siq29 katsu kasvõi niisama üksinda kusagile minna ning ennast tuulutada, siis kui mees kodus ja saab lastega olla. Ma ei tea kui kaugel sa linnast elad, aga ka lihtne poodlemine võib päeva mõnusamaks muuta. eks lastega elu kipubki üksluiseks minema. Kuigi mul on 1 laps, olen tihti tundnud, et vajan vaheldust.

Meie peres on hetkel peamine probleemide allikas raha, õigemini selle puudumine. Eile jõudsime sinnamaani, et nüüd on reaalne oht, et mees peab kusagile välismaale tööle minema, kuna me lihtsalt ei tule varsti omadega toime Jagame kogemusi depressiooniga - Page 2 71266 Muidu ei oleks hullu, aga mees maksab oma suurt laenu (4500.- kuus) ja seda põhimõtteliselt surnud lehma eest, kuna auto, mis ta endale kunagi poissmehena soetas( milleks ka laenu võttis), on ammu maha müüdud, kui masu algas Jagame kogemusi depressiooniga - Page 2 232488 Ma ei taha üldse, et ta meie juurest ära peaks minema, aga tundub, et hetkel meil muud väljapääsu pole. Mõtlen hirmuga sellele, et pean üksi olema ja kõigega ise hakkama saama. Siiani oleme ära majandanud, aga varsti saab minu emapalk otsa ning isegi kui kohe tööle lähen, saan esialgu ainult poole kohaga minna. Sellest palgast me ära ei ela. Ma ei teagi, mis nüüd saab. Ootan juba, et mees koju tuleks, et saaksime rääkida. Ta pidi töö juures uurima, kas saab koolitusele minna, et vajaduse korral nt Soome tööle minna. Ma ei taha üksi jääda Jagame kogemusi depressiooniga - Page 2 173634
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  ˇmiio23 Kolm 20 Okt 2010, 16:16

Monique Jagame kogemusi depressiooniga - Page 2 790180 Jagame kogemusi depressiooniga - Page 2 790180 Jagame kogemusi depressiooniga - Page 2 790180
ˇmiio23
ˇmiio23
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Tagasi üles Go down

Postitamine  erlex Kolm 20 Okt 2010, 16:18

Monique Üksi on väga raske aga kahjuks mina pean sellega leppima.
Vahest on küll tunne miks mina pean kõik üksi tegema.Aga samas ega mehelgi kerge pole meie juurest minna kaugele.Kui laps nutab uksel
erlex
erlex
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Kolm 20 Okt 2010, 16:49

erlex ma tean seda Jagame kogemusi depressiooniga - Page 2 71266 eks näis mis saab Jagame kogemusi depressiooniga - Page 2 173634
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  erlex Kolm 20 Okt 2010, 17:15

Loodan et kõik saab korda.
erlex
erlex
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Tagasi üles Go down

Postitamine  Heily Kolm 20 Okt 2010, 17:49

Kui minu vanaema kaks aastat tagasi suri, siis olin omadega ikka korralikus augus. Olin tal nö ainuke, sest üks laps tal oli (minu isa) ning tema on ammu teadmata kadunud. Mina seega ainuke lapselaps. Vanaemal leiti ajukasvaja, kusjuures ta polnud oma elus vist kordagi haige olnud, peale leidmist otsustati siiski opereerida... Peale oppi oli vanaema ka kuskil nädalake ärkvel, siis viidi kuntslikku koomasse, kust ta enam välja ei tulnud. Käisin vanaema üks kord haiglas vaatamas ja see oli mulle ikka korralik šokk - minu tugev, tark ja alati abivalmis vanaema ja nii abitu... Kogu see aeg ei nutnud ma kordagi, ka matustel ei tulnud ühte pisarat ka mitte...
Paras põnts oli muidugi ka see, et pool aastat enne vanaema suri vanaema õde vähki ning paar päeva peale minu vanaema surma, suri operatsioonil tekkinud mingisuguste probleemide tõttu ka vanaema vennapoeg (noor mees, 14-aastane poeg jäi isata), ka tal oli ajukasvaja. Ja seal matustel hakkasid siis minu pisarad voolama ja ikka nii korralikult, et enam pidama ei saanud... Seal mõtlesin ka paratamatult oma 80-aastase vanaonu peale, kes mattis oma noorema õe, siis pool aastat hiljem teise (ka temast noorema) õe ning mõne päeva pärast ka poja...
Kaks aastat on möödas, aga kõigele sellele tagasi mõeldes tuleb teinekord ikka veel pisar silma... Ikka painab, et oleksin rohkem võinud vanaemal külas käia, rohkem helistada... Aga aega tagasi ei keera!

Huh, sai kirja pandud... Teile kõigile aga kallid!!!! Jagame kogemusi depressiooniga - Page 2 894987
Heily
Heily

Postituste arv : 193
Registration date : 15/09/2009

http://www.isetegija.net/index.php?ind=blog&op=home&idu=

Tagasi üles Go down

Postitamine  erlex Kolm 20 Okt 2010, 17:59

Heily Suured kallid sullegi ja suur suur pai!
erlex
erlex
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Tagasi üles Go down

Postitamine  siq29 Nelj 28 Okt 2010, 09:46

Eemaldasin loo.

Viimati muutis seda siq29 (Nelj 03 Juul 2014, 18:33). Kokku muudetud 1 kord
siq29
siq29
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  ˇmiio23 Nelj 28 Okt 2010, 10:06

Siq Jagame kogemusi depressiooniga - Page 2 790180 Ma ei tea, pole märganud, aga kas oled juba kusagil näidanud pilti oma uuest soengust Jagame kogemusi depressiooniga - Page 2 866508 Aga jah väikeses kohas on raske leida endale meelelahutust ja seda eriti sügisel ja talvel. Ise elan Viljandile parasjagu nii lähedal, et saan kusagile minna( lähiajal kinno ja teatrisse, kuigi kino läheb vist varsti lammutamisele), aga kui ma elaks linnast kaugemal, siis oleks asi kindlasti masendav.
ˇmiio23
ˇmiio23
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Nelj 28 Okt 2010, 11:22

siq29 sul on väga kena soeng, näed nii nooruslik välja mitte et sa vana oleks Jagame kogemusi depressiooniga - Page 2 824600 Kas sa mehega oled oma tunnetest rääkinud? See aitab tavaliselt alati. Jaga temaga enda tundeid ning katsuge koos lahendus leida.
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  erlex Nelj 28 Okt 2010, 21:44

Monique:Meestega ei ole vahest üldse kerge rääkida nad ei mõista vähemalt minu oma mitte,
Vahest mõtlen et peaks minema kuskile psüholoogi juurde aga samas nagu nii hull pole kui sind näen Jagame kogemusi depressiooniga - Page 2 824600
Aga kui üksi olen tulevad hullud mõtted pähe ja silmad märjad.masendus nii peal et ei oska kohe midagi teha Jagame kogemusi depressiooniga - Page 2 232488
erlex
erlex
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Reede 29 Okt 2010, 09:44

Meestega rääkimisest niipalju, et mina olin ka varem sissepoole elav inimene. Aga ajaga, mil olen oma mehega koos olnud, olen õppinud ennast rohkem avama ja oma tunnetest rääkima. Ta ise tahab ka, et ma ei koguks midagi enda sisse, vaid jagaksin temaga, et siis pead kokku panna, ja mõelda, mis saab. Mul on õnneks väga mõistev mees Jagame kogemusi depressiooniga - Page 2 547149 Rääkimine on siiski kuld.... Jagame kogemusi depressiooniga - Page 2 866508
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  erlex Reede 29 Okt 2010, 09:55

Sul on lihtsalt vedanud.Mul täna jälle mingi vastik olemine Jagame kogemusi depressiooniga - Page 2 854178 Jagame kogemusi depressiooniga - Page 2 321824
erlex
erlex
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Tagasi üles Go down

Postitamine  siq29 Reede 29 Okt 2010, 10:23

Eemaldasin loo.

Viimati muutis seda siq29 (Nelj 03 Juul 2014, 18:34). Kokku muudetud 1 kord
siq29
siq29
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  erlex Reede 29 Okt 2010, 10:26

sama siin mehel muudki mured ja niigi raske. Jagame kogemusi depressiooniga - Page 2 232488
erlex
erlex
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Reede 29 Okt 2010, 11:10

Mina arvan, et pigem tuleks siiski üritada rääkida. Loomulik, et ka mehel on muresid, aga te peate siiski üksteisega arvestama. Sina võid ka meest kuulata ja teda mures toetada. Mina leian, et ei saa nii üldistada, et üks või teine ei ole tundeinimene. Mina mõtlesin ka varem nii, et ah, mis ma ikka räägin, ta nagunii ei mõista mind. Kui aga rääkisin, mõistis väga hästi. Rääkida, rääkida, rääkida. Isegi kui ta täielikult ei mõista, hakkab sul enesel kergem kuna said oma murekoormat kellegagi jagada. Seda enam siq29, kuna sain aru, et sul pole sõbrannat, kellele rääkida, pead oma mehega kõike jagama. Kui ei proovi, ei saagi teada ning piinled edasi.
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  erlex Reede 29 Okt 2010, 12:25

Monique See pole nii kerge.
erlex
erlex
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 2, lehekülgi kokku 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Tagasi üles

- Similar topics