Lobisemisnurk vol. 5
+27
Lehise
mannu03
karima1
HoneyMoon
Cat
saby
Triibuliine
siq29
Kall
tsunaami
Siiisu
Rubiin
Monique
muffyns28
Marianne
ˇmiio23
janee
Pärlike
Iirlane
Puhh
kristi0310
Lote35
Tupsu003
accra
Mustlasplika
minake
tixit
31 posters
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 40
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: Lobisemisnurk vol. 5
Kuidas teie lastel teise-eluaasta süstiga läks?
Mul eile õhtul oli Ernst krips-kraps aga öösel, kahe paiku hakkas palavik tõusma. Kella kolme paiku ärkasime mehega sellepeale, et meid oksendati täis.
Nüüd hommikul oli kerge palaviku laadne soojus ja pärast kolme päeval hakkas jälle tõusma.
Kella 6-paiku sain päevaunele ja nüüd jälle palavikus.
Mul eile õhtul oli Ernst krips-kraps aga öösel, kahe paiku hakkas palavik tõusma. Kella kolme paiku ärkasime mehega sellepeale, et meid oksendati täis.
Nüüd hommikul oli kerge palaviku laadne soojus ja pärast kolme päeval hakkas jälle tõusma.
Kella 6-paiku sain päevaunele ja nüüd jälle palavikus.
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Neiul läks süsti koht paiste, aga see möödus päeva kahega ja muud midagi. Pereõde soovitas Zyrtecit anda samal päeval korra ja võib olla seetõttu ei tekkinud muud reatsiooni.
Küsin siit ka, et ehk on kellelgi üle Pampersi plastsalvrätikute hoiukarp või teab, kus kohast seda osta saab? Viljandi ja Pärnu kaubandusest pole suutnud leida.
Küsin siit ka, et ehk on kellelgi üle Pampersi plastsalvrätikute hoiukarp või teab, kus kohast seda osta saab? Viljandi ja Pärnu kaubandusest pole suutnud leida.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Mustlasplika mul olemas ja homme saaksin ää tuua maalt selle, valget värvi siis, sobib?
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Sobib, kuigi ma FB kaudu leidsin ka ühe, aga ütlesin just ära. Loodetavasti ta väga ei pahanda. Helistame siis homme, et kuidas kätte saan.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Meribelil ei tekkinud 2-aastase süstiga mingit reaktsiooni, tal üleüldse kõik vaktsiinid on kõrvalnähtudeta möödunud
kristi0310- abimoderaator
- Postituste arv : 463
Registration date : 15/10/2010
Meil preilal see süst alles ees aga poisil ei old küll midagi.
Nuh naised täna kleidikandmis päev ,kas tõmbate kleidi selga ?
Nuh naised täna kleidikandmis päev ,kas tõmbate kleidi selga ?
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
Laural 2-he aastase süst saamata ja ei teagi millal saame sest haiged kogu aeg.
Accra, kui kooli oleks läinud eks siis oleks tõmmanud, aga nüüd kodus oleks hää kui hommikumantligi seljast saab, laiskus ja lebo ju
Mustlasplika ok! Kui maal ää käin helistan sulle, äkki tulen ja viskan sulle kohe selle karbi ää, aga praegu ei oska sulle kohe öeldagi seda kellaaega mil tulen aga hoiatan et äkki õhtupoole
Accra, kui kooli oleks läinud eks siis oleks tõmmanud, aga nüüd kodus oleks hää kui hommikumantligi seljast saab, laiskus ja lebo ju
Mustlasplika ok! Kui maal ää käin helistan sulle, äkki tulen ja viskan sulle kohe selle karbi ää, aga praegu ei oska sulle kohe öeldagi seda kellaaega mil tulen aga hoiatan et äkki õhtupoole
Aga minu vanem tütar juba lõpetabki 12.klassi On parimate lõpetajate seas (kui ma nüüd õieti aru sain, siis ongi oma lennu parim lõpetaja). Aga tegelikult on ikka niiiiiii kahju, et üks nüüd pesast välja lendab....muffyns28 kirjutas:Minul on vanemal tütre esimese klassi lõpupidu See esimene aasta on linnulennul möödunud.Varsti lõpetab endalegi märkamatult juba 12ndat klassi See aeg läeb liiga ruttu
Lote35- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 906
Registration date : 12/01/2011
Täna jah kleidikandmise päev Tõmbaksin selga küll, kui oleks mõni kleit mul olemas Aga vähemalt käin seelikuga täna
kristi0310- abimoderaator
- Postituste arv : 463
Registration date : 15/10/2010
Mul ei ole ühtegi kleiti ega seelikut Mõtlesin küll, et muretsen, aga leidsin hoopis ideaalsed lühikesed püksid Õe lõpetamiseks vast ostan mingi seelikumoodi asja. Pliksile peab kah mingi ilusama kleidi muretsema, vanaisa lõpetab ju kaa.
Siiisu- Postituste arv : 42
Registration date : 16/05/2012
Ma tõmbasin eile kleidi ikka selga. Külm ilm oli, sellepärast vaid pooleks päevaks kuid siiski!
Ernstil parem kuid õue veel lasta ei julge.
Igatsen meeeeletult trenni!! Tunnen kuidas lihased juba lodevaks muutuvad!!
Homme on üks lahe vintage kirbukas: https://www.facebook.com/events/279033932192315/
kuhu kindlasti lähen!
Vaadake ka üle!
Kuidas teil see tormine päevakene läinud ka on?
Ernstil parem kuid õue veel lasta ei julge.
Igatsen meeeeletult trenni!! Tunnen kuidas lihased juba lodevaks muutuvad!!
Homme on üks lahe vintage kirbukas: https://www.facebook.com/events/279033932192315/
kuhu kindlasti lähen!
Vaadake ka üle!
Kuidas teil see tormine päevakene läinud ka on?
Marianne- Moderaator
Haige olla keset suve pole eriti tore Pole kohta,mis kehal ei valutaks.Ei tea,mis nüüd küül juhtus.Ma ei ole enam aastaid külmetus haigusi põdenud
muffyns28- Omaklubi kuld
-
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009
Oskab keegi mind aidata? Mul oleks vaja mingit asja arvutisse mis avaks mu meili aadressil meilidega kaasa tulnud arved. Noo ausalt pole ma kunagi pidanud nende asjadega tegelema. Aga nüüd jama majas. Oleks vaja arved ära maksta aga ma ei saa neid lahti.
Viimati muutis seda Kall (Teis 03 Juul 2012, 21:46). Kokku muudetud 1 kord
Kall- Postituste arv : 6
Registration date : 09/05/2012
Kall aga kas oled proovinud läbi kõik Mozzilla? Google Crome? Explorer? Vahel aitab see kui sisened muu kaudu
Rubiin- Postituste arv : 86
Registration date : 20/03/2012
Sain asja korda. Aitäh. Appi kui koba ma arvutialal olen
Kall- Postituste arv : 6
Registration date : 09/05/2012
Polegi siin ammu lobisemas käinud Eile käisime perega Lõuna-Eestis tiirutamas. Siht oli Tartu, aga jõudsime ära käia ka Peedus (loodan, et kirjutasin õieti ikka), siis Kobilus ja ringiga Viljandi kaudu koju tagasi. Oli tore, aga ka üsna väsitav, sest peaaegu kõik lapsed olid kaasas. Ilm oli ilus ja sõit läks kenasti, aga õhtul oli ikka hea tõdeda, et oma voodi on ikka maailma parim koht
Lote35- Omaklubi hõbe
Me pidime ka mehele Tartu maratonile kaasa elama minema. Olin juba elevil, et saab jälle Tartusse aga siis jäi Ernst haigeks.
See suvi loodan vähemalt Saaremaal ära käia.
See suvi loodan vähemalt Saaremaal ära käia.
Marianne- Moderaator
Mul ainult kool ja kodu, kool ja kodu, muud ei jõuagi teha eriti, isegi arvutisse ei jõua Aga varsti on see mul läbi ja siis viskan jalad seinale
Aga lõpuks ometi on ka suvi meie maale ää eksinud
Aga lõpuks ometi on ka suvi meie maale ää eksinud
Minake tere tulemast klubisse, õpilaste klubisse Mul elurütm selline: töö, kool, kodu. Mul enne lõppu nii kiireks läinud, et pole aega süüagi. Viimased tööd ja eksamid ja siis on suviiii
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Minul töö - kodu - haiged lapsed ja nii juba ma ei tea kui pikkaeg Nii siiber on. Kõige hullemad on need öised ärkamised, kui laps köhib ja on kõrges palavikus, ise oled megaväsinud ja tead et saad vaid tunni kaupa magada. Nii kehv suvi on sellel aastal. Kui ei saja siis on tuuline ja kui sajab siis on nii märg, et ei saa õuegi. Sorry, et halan aga nõme aeg on. Kõik perekondlikud üritused ka järjest tühistan.
Eks ta ole... Mõnikord on selliseid kehvemaid perioode, aga õnneks järgneb sellele alati midagi headRubiin kirjutas:Minul töö - kodu - haiged lapsed ja nii juba ma ei tea kui pikkaeg Nii siiber on. Kõige hullemad on need öised ärkamised, kui laps köhib ja on kõrges palavikus, ise oled megaväsinud ja tead et saad vaid tunni kaupa magada. Nii kehv suvi on sellel aastal. Kui ei saja siis on tuuline ja kui sajab siis on nii märg, et ei saa õuegi. Sorry, et halan aga nõme aeg on. Kõik perekondlikud üritused ka järjest tühistan.
Lote35- Omaklubi hõbe
Mul ka pisem laps üle pika aja korralikult haige. Köha, nohu ja palavik - täiskomplekt. Ja ma ei saa seda palavikku miski nipiga alla, kahtlustan, et mingi põletik hoiab seda üleval. Hommikul katsun kohe arstile aja saada, ehk siis saab selgust asjas.
Lapsed hakkavad ka terveks saama. Nii tore. Lugesin just kuskilt, et lapsed võivad kergesti haigestuda ka siis, kui pere harmoonia pole hea. Ehk kui ema isa ei saa päris hästi läbi omavahel. Seda ma teadsin küll, et kui laps on stressis, väsinud tüdinud, siis tulevad ka haigused kiiremini. No ja selle pereasja kohapealt tõesti hetkel meil kiita pole. Siiski on näha paremuse märke. Lastel ka kohe. Hämmastavad väiksed kodu peeglid, need meie lapsed
Hea kuulda, et paremaks läheb, Rubiin!
Miks jaanipäeval sajab??
Mul on selline asi, et kui midagi ette võtan siis asi muutub kinnisideeks.
Meil käis kevadepoole kopp hoovis ning selle eest võeti enamus majaesiseid kivisid ära. Nüüd on tarvis need tagasi panna. Olen siin neid iga päev natuke maha pannud. Ja iga päev aina rohkem..
Kui täna hommikul ärkasin ja välja vaatasin siis esimene mõte oli, et ohhh ei! Ma ei saagi kive panna! Täitsa loll noh!
Miks jaanipäeval sajab??
Mul on selline asi, et kui midagi ette võtan siis asi muutub kinnisideeks.
Meil käis kevadepoole kopp hoovis ning selle eest võeti enamus majaesiseid kivisid ära. Nüüd on tarvis need tagasi panna. Olen siin neid iga päev natuke maha pannud. Ja iga päev aina rohkem..
Kui täna hommikul ärkasin ja välja vaatasin siis esimene mõte oli, et ohhh ei! Ma ei saagi kive panna! Täitsa loll noh!
Marianne- Moderaator
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 40