Lobisemisnurk vol. 5
+27
Lehise
mannu03
karima1
HoneyMoon
Cat
saby
Triibuliine
siq29
Kall
tsunaami
Siiisu
Rubiin
Monique
muffyns28
Marianne
ˇmiio23
janee
Pärlike
Iirlane
Puhh
kristi0310
Lote35
Tupsu003
accra
Mustlasplika
minake
tixit
31 posters
Lehekülg 24, lehekülgi kokku 40
Lehekülg 24, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: Lobisemisnurk vol. 5
Ma täna tige herilane olnud.. Juhtusin pealt kuulma kui üks mu ideevarastest täna pomole teatas, et Caro võib minna ja 1.12 (pühapäev!!!) Imatral (3h sõitu) töö ära teha... Halooooo? Esiteks tundub, et mulle on ülemus/suuvooder tekkinud ja teiseks, krt kui ise käisid kohta vaatamas ja arveid kokku löömas, siis saavad mu poolest teha ka füüsilist tööd. Lähen neljapäeval pomoga kahekesi reisile sinna ja teen kõik vajaliku ära, aga mitte sammugi rohkem. Pean nüüd isekeskis nõu, kas võtta selle prouakesega teema üles või teatan otse pomole, et aitab naljast...
Me oleme nüüd lapse veidi joonele saanud. Kirjutasime jõuluvanale kirja ja jätsime aknale, et päkapikud saaksid selle endaga kaasa viia kui piiluma tulevad. 2 ööd on kiri paigal olnud, sest pahandusi on olnud. Laps on mures juba ja püüab väga tublilt käituda. Parim asi, mida ma kasutanud olen. Ei mingit kärkimist ja asjad sujuvad iseenesest. Homme on vist kiri ära viidud , aga kui jamaks läheb, võivad päkapikud selle tagasi tuua.
Me elasime ka esimesed 4 aastat visiit-kooselu. Polnud meile. Koolid läbi ja peale seda kolisime kokku
Me oleme nüüd lapse veidi joonele saanud. Kirjutasime jõuluvanale kirja ja jätsime aknale, et päkapikud saaksid selle endaga kaasa viia kui piiluma tulevad. 2 ööd on kiri paigal olnud, sest pahandusi on olnud. Laps on mures juba ja püüab väga tublilt käituda. Parim asi, mida ma kasutanud olen. Ei mingit kärkimist ja asjad sujuvad iseenesest. Homme on vist kiri ära viidud , aga kui jamaks läheb, võivad päkapikud selle tagasi tuua.
Me elasime ka esimesed 4 aastat visiit-kooselu. Polnud meile. Koolid läbi ja peale seda kolisime kokku
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012
Accra - vahemaad on mujal teised jah kui eestis, mul siin ka.
Minake - mul on ka kolmene kodus, see on vanus, läheb üle. Mida hullu ta sul teeb siis?
Ma lugesin oma lapsepôlve lemmikraamatu läbi just: "Kristiina, see keskmine." Kunagi meenutas see mulle minu ja mu ôe vahelist suhtlemist, nüüd täpselt sama seis, mis mu poistel. No täpselt ma vôiks nende omavahelisest suhtlemisest samamoodi kirjutada! Lahe raamat!
Caro - kui su pomo seal môistlik mees on, siis räägi ikka temaga, ära lase endale pähe astuda.
Karima - veab jah, et külm ei ole, küttekulud jäävad ära
Ma ei teagi, mis ideealvariant on, ma oma mehe küll saadaks kuskile komandeeringule
Minake - mul on ka kolmene kodus, see on vanus, läheb üle. Mida hullu ta sul teeb siis?
Ma lugesin oma lapsepôlve lemmikraamatu läbi just: "Kristiina, see keskmine." Kunagi meenutas see mulle minu ja mu ôe vahelist suhtlemist, nüüd täpselt sama seis, mis mu poistel. No täpselt ma vôiks nende omavahelisest suhtlemisest samamoodi kirjutada! Lahe raamat!
Caro - kui su pomo seal môistlik mees on, siis räägi ikka temaga, ära lase endale pähe astuda.
Karima - veab jah, et külm ei ole, küttekulud jäävad ära
Ma ei teagi, mis ideealvariant on, ma oma mehe küll saadaks kuskile komandeeringule
tulge tehke mulle kamin..
tsunaami- Administraator
telkust tuleb just Colini film (Helen Huntiga)
tsunaami- Administraator
Õhtust!
Kiire, kiire
Minake ära muretse. Poole viiesed on palju hullemad kui kolmesed.
Aga nüüd magama. Homme jälle kiire päev
Kiire, kiire
Minake ära muretse. Poole viiesed on palju hullemad kui kolmesed.
Aga nüüd magama. Homme jälle kiire päev
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Päevast, ma vist vajan puhkust, puhkust kodust, lastest ja kohustustest .
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
kadunud udu ja sombus ilma sisse, vähemalt mina olen. Kuidagi tige tuju on täna üldse...
Aga mul hoopis juhtmed koos finantsanalüüsi numbritest
Lehise- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1157
Registration date : 16/02/2009
Teatasin hommikul töö juures, mida ma asjast arvan. Mul paluti pomole ise teatada, et ma pole nõus igat tööd tegema - mille jaoks.. Mina pole läinud lubama, et ma teen. Ai kui hea "puupi" sisse nad sattuvad, et tühja juttu ajavad.
Panid vist silma peale mulle.. Nina nohust nagu pasun nüüd. Võtsin kodus ühe peaaegu keeva vanni ja lugesin "Uhkust ja eelarvamust"
vihma sajab
Panid vist silma peale mulle.. Nina nohust nagu pasun nüüd. Võtsin kodus ühe peaaegu keeva vanni ja lugesin "Uhkust ja eelarvamust"
vihma sajab
tsunaami- Administraator
Lehise - vähemalt ragistad ajusid ja see on hea mälule! Aga väga tubli oled, et oma nelja lapse kôrvalt jôuad ja jaksad ja viitsid midagi teha. Jätavad nad sul ikka aega piisavalt vôi on sul keegi abiks?
Miio - mul on ka paha tuju millegipärast, tahaks kerra tômbuda ja magada, olla omaette
Minake - ma ka puhkusest ära ei ütleks!
Miio - mul on ka paha tuju millegipärast, tahaks kerra tômbuda ja magada, olla omaette
Minake - ma ka puhkusest ära ei ütleks!
Tsunaami - mul on see hkus ja eelarvamus nii läbi loetud, et tunnen iga lauset juba! Ma loen rahustuseks lastekaid: Leelo Tungali Kristiina lugesin läbi ja nüüd loen Ellen Niidu Pilleriini
Lehise - ma alles nüüd nägin, et sa olid seal teises teemas mulle juba vastanud, nii see on, kui mitmes teemas jutt käib
Tooge mulle veini, juustu ja viinamarju, kaminat ja Darcyt ka paluks boonusena kaasa
Tooge mulle veini, juustu ja viinamarju, kaminat ja Darcyt ka paluks boonusena kaasa
Cat - palun nüüd mulle see vein koos kandiku ja kaminaga
Lehise- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1157
Registration date : 16/02/2009
Ma ka ootan, et keegi tooks mulle selle, kaminasse vôin ise tule teha niikaua
tegelikult ma pean lastele tunni aja pärast järgi minema, siis kodused tööd lapsega teha, ôhtusöök ja magama lapsed. Ja nii see päevake läheb, romantikat ei ole kuskil... Peab ise tegema ikka vist.
tegelikult ma pean lastele tunni aja pärast järgi minema, siis kodused tööd lapsega teha, ôhtusöök ja magama lapsed. Ja nii see päevake läheb, romantikat ei ole kuskil... Peab ise tegema ikka vist.
Tahtsin väikese lôunauinaku teha aga sai vist liiga palju kohvi tâna hommikul sôbrannadega joodud, kaunis erk olemine on
Lähen teen sporti natuke parem
Lähen teen sporti natuke parem
Oh jälle päev õhtus!
Täna oli mõnus päev
Täna oli mõnus päev
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Hommikust.
Ma lähen oma kuu aja pärast kaheksasega esimest korda hambaarsti juurde. Kaariest ei ole aga esimene kontroll .
veab neil tänapäeva lastel, hambaarsti juures käimine pole sama, mis siis, kui meie väikesed olime. Üleeile sai vaktsiinid ja ei nutnud ka, kui süsti tehti. Süstlanôelad ju nii imepeenikesed, vaevu tunnevad midagi... Vähemalt ei lapsed karda arsti ega rohtu vôtta, kui vaja.
Ma lähen oma kuu aja pärast kaheksasega esimest korda hambaarsti juurde. Kaariest ei ole aga esimene kontroll .
veab neil tänapäeva lastel, hambaarsti juures käimine pole sama, mis siis, kui meie väikesed olime. Üleeile sai vaktsiinid ja ei nutnud ka, kui süsti tehti. Süstlanôelad ju nii imepeenikesed, vaevu tunnevad midagi... Vähemalt ei lapsed karda arsti ega rohtu vôtta, kui vaja.
Hommik!
meil lasteaias täna vanematega mängupäev. Veidi tööd ja siis mängima
mul Oll korra hammaste kontrollis käinud, millega seoses lükati ka emme tooli.. Suuhügienist uuris ja puuris ja teatas, et kõik korras. Lisaks on neil lasteaias paar korda arst käinud ja alati uus hambahari ja pasta pihku pistetud. Järgmine kontroll oli vist 7 aastaselt
meil lasteaias täna vanematega mängupäev. Veidi tööd ja siis mängima
mul Oll korra hammaste kontrollis käinud, millega seoses lükati ka emme tooli.. Suuhügienist uuris ja puuris ja teatas, et kõik korras. Lisaks on neil lasteaias paar korda arst käinud ja alati uus hambahari ja pasta pihku pistetud. Järgmine kontroll oli vist 7 aastaselt
tsunaami- Administraator
Lehekülg 24, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Lehekülg 24, lehekülgi kokku 40