Lobisemisnurk vol. 5
+27
Lehise
mannu03
karima1
HoneyMoon
Cat
saby
Triibuliine
siq29
Kall
tsunaami
Siiisu
Rubiin
Monique
muffyns28
Marianne
ˇmiio23
janee
Pärlike
Iirlane
Puhh
kristi0310
Lote35
Tupsu003
accra
Mustlasplika
minake
tixit
31 posters
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 40
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: Lobisemisnurk vol. 5
Mustlasplika on väga kelmika näoga .Lahedad punud.
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
Kas seda pilti kusagil netis ka näha saab? Ma üritasin Sakala netiarhiivis laupäevast lehte vaadata, aga sealt küll miskit ei leidnud...
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Mis te nüüd. Esimese hooga tahtsin poest ära minna, kui pilti nägin, aga hiljem mõtlesin, et väga halva enesetunde juures, oli pilt päris ok. Enne selle pildi tegemist, olime juba pooltundi seisnud ja paras tülpimus kallal, väsimus.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
See tundub kõige aktiivsem teema olevat Kas teil ongi siin nii vaikne?
Siiisu- Postituste arv : 42
Registration date : 16/05/2012
Me oleme, jah, alles selline kasvav foorum, aga seevastu on meil väga mõnus rahulik ja kodune õhkkond Ootame sind julgelt kaasa rääkima ja aitama foorumit elavdamisel
-
Jee, lõpuks paistab soojaks minevat: http://www.ilm.ee/?510210
Hetkel vist pidi mõnel pool sadama - meil veel mitte, aga õhk tundub selline saju-eelne küll olevat.
Hetkel vist pidi mõnel pool sadama - meil veel mitte, aga õhk tundub selline saju-eelne küll olevat.
-
Mulle juba praegu meeldib siin Pelgalt mõnest teemast piisast, et esmamulje positiivne oleks.
Aga natukene minust ka. Olen 22-aastane ja sain märtsis esimest korda emaks. Preili sai nimeks Hanna. Ise tulen suurest perest, mul on viis nooremat venda ja üks noorem õde. Kõige väiksem venna on 1,5 aastane. Mehega saab juunis kaks aastat.
Lobajuttu kah Sattusin praegu Kanal12-st saate peale "Jututuba". Päris naljakas on Inimesed helistavad ja messivad sinna, "selgeltnägija" vastab neile. Ja nende vastuste järgi võiks isegi mina sinna soolapuhujaks minna. Lihtsalt mingit ümmargust jama aetakse suust välja.
Meil paistab päike. Tahaks nii õue, aga tõbisena ju ei tohi. Preili peab ootama, millal issi koju jõuab, siis lähevad rallivad natukene
Aga natukene minust ka. Olen 22-aastane ja sain märtsis esimest korda emaks. Preili sai nimeks Hanna. Ise tulen suurest perest, mul on viis nooremat venda ja üks noorem õde. Kõige väiksem venna on 1,5 aastane. Mehega saab juunis kaks aastat.
Lobajuttu kah Sattusin praegu Kanal12-st saate peale "Jututuba". Päris naljakas on Inimesed helistavad ja messivad sinna, "selgeltnägija" vastab neile. Ja nende vastuste järgi võiks isegi mina sinna soolapuhujaks minna. Lihtsalt mingit ümmargust jama aetakse suust välja.
Meil paistab päike. Tahaks nii õue, aga tõbisena ju ei tohi. Preili peab ootama, millal issi koju jõuab, siis lähevad rallivad natukene
Siiisu kirjutas:
Mis tõbi siis vaevab? Kiiret paranemist!
Minu jaoks on kõik selgeltnägijad, meediumid ja kes kõik veel kas soolapuhujad või nn. kurjade jõududega mestis. Ma ei lase sellistel inimestel oma elu kohta midagi öelda ja kui ütlevadki, siis see ei lähe täide ja punkt. Olen nii otsustanud ja ei ole täide läinudki, kui mõni midagi öelda ongi saanud.
-
Tegelikult midagi hullu pole, tavaline tatitõbi ja kurk natuke valus, aga arst ütles, et paar päeva toas püsiks. Homme-ülehomme saab jälle jalutama minna. Nädalavahetusel tahame Tallinna ümbrust avastama minna - Türisalu pank, Jägala juba, Tuhala nõiakaev jne.
Tahaks nii jooksmas käia, aga peale rasedust ja sünnitust on mu selg ikka täitsa pekkis omadega Eile pidin ära surema valu kätte. Vahepeal oli tunne, et jalg kaob alt ära lihtsalt. Arst soovitas sünnitusjärgse vöö osta. Käisin siis erinevates apteekides - Apteek1 ei teadnud keegi asjast midagi, lõpuks leiti mingi hiigelsuur vöö. Ülikooli Apteegis pakuti mulle pükse, aga jälle minu suurust polnud ja Apothekas ei olnudki sellist asja. Mees lubas täna ise jahile minna.
Tahaks nii jooksmas käia, aga peale rasedust ja sünnitust on mu selg ikka täitsa pekkis omadega Eile pidin ära surema valu kätte. Vahepeal oli tunne, et jalg kaob alt ära lihtsalt. Arst soovitas sünnitusjärgse vöö osta. Käisin siis erinevates apteekides - Apteek1 ei teadnud keegi asjast midagi, lõpuks leiti mingi hiigelsuur vöö. Ülikooli Apteegis pakuti mulle pükse, aga jälle minu suurust polnud ja Apothekas ei olnudki sellist asja. Mees lubas täna ise jahile minna.
Siiisu (päriselus on sinu nimi minu hüüdnimi ja paljud lihtsalt tuttavad aastaid ei teadnudki mu pärispäris nime )
Minu meelest ongi Omaklui pluss see, et ta on väiksem ja rahulikum. Nii jõuab ka erinevaid teemasid jälgida ja samas elada ka elu väljaspool Internetti
Minu meelest ongi Omaklui pluss see, et ta on väiksem ja rahulikum. Nii jõuab ka erinevaid teemasid jälgida ja samas elada ka elu väljaspool Internetti
tere tere Siisu
janee- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2650
Registration date : 07/10/2009
Hahaa Minu hüüdnimi ka juba esimesest eluaastast saati. Küll ainult sugulaste keskel, aga siiski. Ja minu pärisnime ei tea pooled sugulased ka vist siiamaani. Ja kes teavad, siis kirjutada seda ikka ei oskaPuhh kirjutas:Siiisu (päriselus on sinu nimi minu hüüdnimi ja paljud lihtsalt tuttavad aastaid ei teadnudki mu pärispäris nime )
Siiisu teretulemast ja lobise aga siis hoolega eks
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Saladuskatte all võin öelda, et ma tean sind, aga sina mind ei teaTupsu003 kirjutas:Siiisu
Siiisu kirjutas:Saladuskatte all võin öelda, et ma tean sind, aga sina mind ei teaTupsu003 kirjutas:Siiisu
Ohohh huvitav
Su sugulane (kes, nii vihjeks, elab(s) Puurmanis) on mu hästi hea sõbrannaTupsu003 kirjutas:
Ohohh huvitav
Siiisu kirjutas:Su sugulane (kes, nii vihjeks, elab(s) Puurmanis) on mu hästi hea sõbrannaTupsu003 kirjutas:
Ohohh huvitav
Ohohhh..lahe:) Kas mõtled Kaidit?
Teate mis päev täna lõpuks on ?
accra- Moderaator
-
accra kirjutas:Teate mis päev täna lõpuks on ?
Eip, aga sa kohe räägid meile
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Täna lapsed jäävad ema hoida ja mina lähen tikkima .
Poja esimesed sönad olid ,et emme läheb täna joonistama .
Poja esimesed sönad olid ,et emme läheb täna joonistama .
accra- Moderaator
-
Accra sul on nii lahe avatari pilt (Paksu on endiselt Ufonotzuga sarnane)
Meil täna vaba päev ja vihma kallab nagu oavarrest.. Vot sulle riigipüha ja "kõik loodusesse" Hankisin veel eile kalleid toorvorste, nüüd tuleb ilmselt pann kuumaks ajada. Mida teie vihmastel päevadel teete?
Meil täna vaba päev ja vihma kallab nagu oavarrest.. Vot sulle riigipüha ja "kõik loodusesse" Hankisin veel eile kalleid toorvorste, nüüd tuleb ilmselt pann kuumaks ajada. Mida teie vihmastel päevadel teete?
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012
Meil Veel vihma ei saja...aga karta on, et varsti hakkab sadama oleks muidu läinud rattaga sõitma nagu ma juba 3 eelnevat päeva teinud olen Aga kui koju jään siis teen mehele korraliku süüa
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 40