Lobisemisnurk vol. 5
+27
Lehise
mannu03
karima1
HoneyMoon
Cat
saby
Triibuliine
siq29
Kall
tsunaami
Siiisu
Rubiin
Monique
muffyns28
Marianne
ˇmiio23
janee
Pärlike
Iirlane
Puhh
kristi0310
Lote35
Tupsu003
accra
Mustlasplika
minake
tixit
31 posters
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 40
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: Lobisemisnurk vol. 5
Aga loomulikult täna sajab vihma,alati kui ma lähen tattood tegema on kehv ilm.
Isegi kui ilus on old siis tattoo tegemise ajal on old välk ja pauk .
Tsunaami kle jah me poisid on siiani väga sarnased,millalgi peaks nad uuesti kokku laskma.
Me nüüd kuu löpp või järgmise algul tuleme korraks laevaga sõitma.
Raihart on jube reklaami ohver ja no seda Tallinki jne reklaami tuleb ikka koguaeg.Saab korra käidud on jälle paar kuud rahu ja vaikus .
Isegi kui ilus on old siis tattoo tegemise ajal on old välk ja pauk .
Tsunaami kle jah me poisid on siiani väga sarnased,millalgi peaks nad uuesti kokku laskma.
Me nüüd kuu löpp või järgmise algul tuleme korraks laevaga sõitma.
Raihart on jube reklaami ohver ja no seda Tallinki jne reklaami tuleb ikka koguaeg.Saab korra käidud on jälle paar kuud rahu ja vaikus .
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
Kaidi jah
Meil nagu ei saja, samas tänav on pooleldi niiske. Vihmased päevad on minu jaoks aeg, mil ma koristan. Siis tuleb lahtisest aknast maru mõnus värske õhk ja inimesi liigub ka tänaval vähe. Muidu ma hoian akent lahti ainult öösel, keldrikorrusel päeval lihtsalt ei saa. Ja kui koristada pole, loen, vaatan filme/sarju. Noh, praegu enam selleks väga aega ei jää, preili nõuab pidevat tähelepanu ja ta on meil korralik printsess Hetkel on tal mingi õgraluse periood ka, iga tunni aja tagant tahab süüa. Kasvab vist.
Ma kogun juba tükk aega julgust, et omale üks tattoo teha. Mõtlesin, et peale sünnitust on valutaluvus parem, aga näed, ikka ei julge
Meil nagu ei saja, samas tänav on pooleldi niiske. Vihmased päevad on minu jaoks aeg, mil ma koristan. Siis tuleb lahtisest aknast maru mõnus värske õhk ja inimesi liigub ka tänaval vähe. Muidu ma hoian akent lahti ainult öösel, keldrikorrusel päeval lihtsalt ei saa. Ja kui koristada pole, loen, vaatan filme/sarju. Noh, praegu enam selleks väga aega ei jää, preili nõuab pidevat tähelepanu ja ta on meil korralik printsess Hetkel on tal mingi õgraluse periood ka, iga tunni aja tagant tahab süüa. Kasvab vist.
Ma kogun juba tükk aega julgust, et omale üks tattoo teha. Mõtlesin, et peale sünnitust on valutaluvus parem, aga näed, ikka ei julge
Siiisu- Postituste arv : 42
Registration date : 16/05/2012
Söök tehtud ja üks masinatäis pesu pestud vihma pole veel sadama hakanud aga jube pilvine on küll..ei tea kas tasub üldse rattaga sõitma minna
Mis head süüa tegid? Mul on pea söögi koha pealt jumala plank. Eile tegin üle pooleteise kuu jälle ise süüa, muidu on mees seda teinud
Mmm... Peab vist mehele sõnumineerima ja poenimekirja ette kandma
Issand, see RD hullust kogujast on ikka jõhker. Kuidas saab keegi niimoodi elada. Mitte midagi ei viska ära. Ime, et ta ise veel oma rämpsu keskele ära mahub.
Issand, see RD hullust kogujast on ikka jõhker. Kuidas saab keegi niimoodi elada. Mitte midagi ei viska ära. Ime, et ta ise veel oma rämpsu keskele ära mahub.
Ma tegin lastele praekartulit,kotletti ja salati.Ise soovisid ise sõid.
See RD oli jah sürr,me vaatasime seda eila öhtul.Ma hävitan kõik ära .Ainukesed mis alles hoian on vist kilekotid aga need kuluvad nagunii kohe ära.
See RD oli jah sürr,me vaatasime seda eila öhtul.Ma hävitan kõik ära .Ainukesed mis alles hoian on vist kilekotid aga need kuluvad nagunii kohe ära.
accra- Moderaator
-
Pärlike! Ma tean mida sa tunned. Ainult, et minu mehel ei jää aega millekski peale töö. Pole ta aastaid ei trenni ega õieti ka sõpradega välja jõudnud minna. Rääkimata siis ühisest pereajast. Meie ühise pereaja alla kuulub hommikune söömine, õhtune söömine (vahest ka päevane), laste magama panek (kuigi valdavalt teeb seda tema viimasel ajal ja mina toimetan all) ja pühapäevased õhtusöögid tema vanemate juures (ja kui laua taga ei istu just söömas siis ta ajab asju oma isaga tihti peale). Sai nüüd veidi viuviu jutt. Aga ma jua nii ootan, kui tööga kunagi lihtsamaks tal lähe ehk et saa endale töölise juurde võtta ja see ka asjad selgeks saab.
Accra kui teil aega üle jääb, siis võiks kuskil trehvata ja põnnid kokku lasta. Sind pole ka sajandi jagu näinud ja preilit pole üüüldse näinud
Me käisime perega jõusaalis ja nüüd teen selle auks kaneelisaiu. Pole vist 3 aastat neid teinud.
Meie peres on ainsaks kehtivaks automargiks Ford (mees tööl seal), nii et ma saan sealt endale iga poole aasta tagant midagi valida. Sügiseks valisin endale supersinise kastika. Põnev Ise olen 1.60 pikk ja autosse peab redelit pidi ronima.. Kahanebki minu kogu väiksemaks suure auto kõrval
ääküll, kui mere tagant suitsu tuleb, siis need on mu saiakesed, mis kärssavad..
Me käisime perega jõusaalis ja nüüd teen selle auks kaneelisaiu. Pole vist 3 aastat neid teinud.
Meie peres on ainsaks kehtivaks automargiks Ford (mees tööl seal), nii et ma saan sealt endale iga poole aasta tagant midagi valida. Sügiseks valisin endale supersinise kastika. Põnev Ise olen 1.60 pikk ja autosse peab redelit pidi ronima.. Kahanebki minu kogu väiksemaks suure auto kõrval
ääküll, kui mere tagant suitsu tuleb, siis need on mu saiakesed, mis kärssavad..
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012
Meil kah Ford silmapiiril ,äkki jõuluks saame uue auto .
Ma aga käisin ära ,aint 5 tundi sai tattoo salongis oldud.Me ei jõud pooltki tehtud mul ,lõpuks panimegi pillid kotti ja koju kuna kell näitab ööd aga teha oli oii kui palju.
Õnneks söbranna oma sai valmis ,et temaga on nüüd kõik aga ma korra veel.
Hetkel küll lööb sädemeid välja ja ma hirmuga mötlen kuidas öö möödub.
Ma aga käisin ära ,aint 5 tundi sai tattoo salongis oldud.Me ei jõud pooltki tehtud mul ,lõpuks panimegi pillid kotti ja koju kuna kell näitab ööd aga teha oli oii kui palju.
Õnneks söbranna oma sai valmis ,et temaga on nüüd kõik aga ma korra veel.
Hetkel küll lööb sädemeid välja ja ma hirmuga mötlen kuidas öö möödub.
accra- Moderaator
-
Meil oli 6 aastat peres ainult fordi autud, nüüd ostsin Volvo ja enam kunagi ei taha fordi
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
accra, millist autot jahite? Ja tattoost pilti ka palun. Ma võtan veel hoogu, et oma tattoo-unistus teoks teha. Tegija on olemas, aga mu idee ei taha kuidagi õiget kuju võtta.
tsunaami- Administraator
Kui õieti mäletan siis sellist nagu sul praegu vms.me käisime korra proovimas kah ,et kas mahume ikka ära jne.
Lapsed retsisid ikka isuga seda autot .
Väga pooliku asja pildike siis siin:
Seda tuleb siis veel edasi ja värviliseks .
Lapsed retsisid ikka isuga seda autot .
Väga pooliku asja pildike siis siin:
Seda tuleb siis veel edasi ja värviliseks .
accra- Moderaator
-
minake kirjutas:Meil oli 6 aastat peres ainult fordi autud, nüüd ostsin Volvo ja enam kunagi ei taha fordi
Ooo, siis peab liiku tegema
Volvo on hea auto. Minul on nüüd pisike nunnu Golf Paistan nüüd rooli tagant välja ka ja hea mugav endal sõita
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Mul on isa Volvo usku (nagu tema vennadki). Aga just vanemate Volvode, nende suurde ja kandiliste tankide. Mees tahab suure mootoriga ameeriklast, Cadillaci, Dodge'i või Chryslerit. Ütleb, et nendes ju ruumi maru palju ma mugavus on jne. Tegelikult on asi ikka edevuses ka, olgugi, et ta vastu vaidleb mulle. Aa, igasugused Fordi suuremõõdulised autod meeldivad talle ka, Ford Explorer ja Ford Ranger näiteks.
Aeg võiks rutem minna, et piiga juba kolmekuuseks saaks. Oleks äkki elu rahulikum ja saaks mingi rütmi ka paika. Praegu on kõik nii kuis juhtub. Öine magamine on õnneks nii enamvähem paigas.
Aeg võiks rutem minna, et piiga juba kolmekuuseks saaks. Oleks äkki elu rahulikum ja saaks mingi rütmi ka paika. Praegu on kõik nii kuis juhtub. Öine magamine on õnneks nii enamvähem paigas.
Me muidu usa raua usku aga no sealt pole jälle sellist võtta nagu meil vaja.
Praegu mahume küll ilusti oma sebringusse k.a laste rattad ja mu kola aga ikka suuremat tahaks.
Praegu mahume küll ilusti oma sebringusse k.a laste rattad ja mu kola aga ikka suuremat tahaks.
accra- Moderaator
-
Monique kirjutas:minake kirjutas:Meil oli 6 aastat peres ainult fordi autud, nüüd ostsin Volvo ja enam kunagi ei taha fordi
Ooo, siis peab liiku tegema
Volvo on hea auto. Minul on nüüd pisike nunnu Golf Paistan nüüd rooli tagant välja ka ja hea mugav endal sõita
Jaa Mul ka Volvo hea ja mugav
Minake-liikusi tahaks jah..
janee- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2650
Registration date : 07/10/2009
Siiisu kirjutas: Aa, igasugused Fordi suuremõõdulised autod meeldivad talle ka, Ford Explorer ja Ford Ranger näiteks.
sügisel tuleb uus Ranger müüki, mis on juba üsna mõnusate usa mõõtudega. Käisingi sellist vaatamas
Volvod meeldivad mulle ka, aga siis need kõige suuremat laadi - mul mingi suurushullustus.
Eelmisena oli mul Focus ja no ei suuda ma seal istuda, seinad vajuvad peale. Hetkel 7 kohaline ja panoraamkatusega, olen kapten omas laevas
Accra - väga lahe tattoo, ma ussitan kadedusest
tsunaami- Administraator
Ma täna jälle lapsehoidja aga enda lapsed diivanil keras vaatavad multasid ja hoitav magab.
Nüüd mul jälle jalad seinal ja jube uni tikub peale.
Tsunaami praegu on "must plönn" nagu mulle ennist õeldi .
Ma ise juba vaimusilmas kujutan värvilisena ja oii kui rahul ma olen.
Nüüd mul jälle jalad seinal ja jube uni tikub peale.
Tsunaami praegu on "must plönn" nagu mulle ennist õeldi .
Ma ise juba vaimusilmas kujutan värvilisena ja oii kui rahul ma olen.
accra- Moderaator
-
Meil hetkel 7. seeria BMW ja olen väga rahul. Mees tahaks vahetada, aga ma pole siiani nõus olnud. Enne seda oli Ford Mustang, kunagi tahame uuesti osta ja Honda Civic töö jaoks, aga see läks teenitud vanaduspuhkusele. Ja enne neid on ka päris erinevaid autosid olnud. Mehele muidugi meeldivad suured autod ja vahepeal tahtis suurt Ameeriklast osta.
Mul neiu täna kodus aiast, lasin perearstil kopsud üle kontrollida ja õnneks need korras. Nüüd vaja väiksest ninatilkumisest lahti saada.
Mul neiu täna kodus aiast, lasin perearstil kopsud üle kontrollida ja õnneks need korras. Nüüd vaja väiksest ninatilkumisest lahti saada.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Mustlasplika nii ilus pilt
Pärlike loodan, et teie valvur tuleb varsti tagasi!!
Pärlike loodan, et teie valvur tuleb varsti tagasi!!
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Mustlasplika avatar on tõesti väga ilus
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Monque, janee mul autu juba mitu nädalat olnud aga liigutama võite sellegipoolest tulla
Mustlasplikal jah väga ilus avatar
Pärlike mu kass oli üksvahe 8 päeva kadunud, aga tuli ikka koju tagasi, loodame et ka su kutsu tagasi tuleb
Mustlasplikal jah väga ilus avatar
Pärlike mu kass oli üksvahe 8 päeva kadunud, aga tuli ikka koju tagasi, loodame et ka su kutsu tagasi tuleb
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Pärlike ehk ikka tuleb koju tagasi. Meil kahjuks kiisuga nii hästi ei läinud aastaid tagasi.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Jaa mulle meeldib ka Mustlasplika avatar
Meil ka nüüd juba umbes kuu aega on Volvo V40 täitsa oki-doki on
Meil ka nüüd juba umbes kuu aega on Volvo V40 täitsa oki-doki on
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 40