Lobisemisnurk vol. 5
+27
Lehise
mannu03
karima1
HoneyMoon
Cat
saby
Triibuliine
siq29
Kall
tsunaami
Siiisu
Rubiin
Monique
muffyns28
Marianne
ˇmiio23
janee
Pärlike
Iirlane
Puhh
kristi0310
Lote35
Tupsu003
accra
Mustlasplika
minake
tixit
31 posters
Lehekülg 10, lehekülgi kokku 40
Lehekülg 10, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: Lobisemisnurk vol. 5
Siin on ikka maru kaua vaikne olnud...Ega ma ise ka süüst puhas pole...
Minu pliks on vahepeal juba nelja kuuseks saanud. Ise olen tükk aega juba aktiivselt trenni teinud, et end omas kehast jälle hästi tunda. Vahepeal sai isegi suve nautida, nii palju, kui seda oli. Kolisime ka.
Kuidas teistel läinud on?
Minu pliks on vahepeal juba nelja kuuseks saanud. Ise olen tükk aega juba aktiivselt trenni teinud, et end omas kehast jälle hästi tunda. Vahepeal sai isegi suve nautida, nii palju, kui seda oli. Kolisime ka.
Kuidas teistel läinud on?
Siiisu- Postituste arv : 42
Registration date : 16/05/2012
Mul läks mõni aeg tagasi veel töiselt, nüüd istun trauma tõttu haiguslehel. Sellel tegevusetult istumisel on ka hea pool - saan südamerahus käsitööd teha.
siq29 kirjutas:Mul läks mõni aeg tagasi veel töiselt, nüüd istun trauma tõttu haiguslehel. Sellel tegevusetult istumisel on ka hea pool - saan südamerahus käsitööd teha.
Mis juhtus sul?
kristi0310- abimoderaator
- Postituste arv : 463
Registration date : 15/10/2010
Kukkusin karedal vanal asfaldil. Mõlemad põlved kukkusin sodiks ja üks sai veel eriti kõvasti põrutada. Õnneks luud-liigesed on terved.
siq29 kirjutas:Kukkusin karedal vanal asfaldil. Mõlemad põlved kukkusin sodiks ja üks sai veel eriti kõvasti põrutada. Õnneks luud-liigesed on terved.
Auts
kristi0310- abimoderaator
- Postituste arv : 463
Registration date : 15/10/2010
Kohe tunda, et sügise poole kisub, ma hakkasin ka jälle uuesti kuduma.
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Siin pole nii ammu räägitud... On keegi veel alles? Viimane jutt oli suvel, aga nüüd juba sügis, ilma järgi lausa talv... vähemalt meil siin, Otepääl. Laps tegi eile lumememme ja täna muretses, et kui lumi peaks ära sulama, siis ei saagi ju päkapikud veel käima hakata
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Meil esimene kelgusõit ja lumeingel tehtud.
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Poiss tegi ka eile esimesed suusatiirud ära, pisikesed plastikust suusad ajasid väga hästi asja ära
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Kas kolmesele on liiga vara suusad muretseda?
Meie ostsime oma lapsele suusad eelmisel aastal, kui just oli kolmeseks saanud. Lihtsad väikesed plastiksuusad, aga tean, et tehakse ka neid pikki suuski pisikestele, aga esialgu ikka parem harjutada ju nende laiematega. Laps veidi algul kartis, aga samas meeldis ka, tuleb tasapisi harjutada, julgustada ja võimalusel ka ise eeskuju näidata
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Siis võib juhtuda, et jõuluvanal kingivihje olemas
Kas päkad hakkavad esimesest detsembrist Teil käima?
Kas päkad hakkavad esimesest detsembrist Teil käima?
Ma just täna vaatasin siit http://www.stiges.eu/epood/STIGA-MINI-SUUSAD/?products=1&sm_id=199999912 .
Mingeid uhkeid ei hakka see aasta või vähemalt esimesteks ostma.Nüüd otsingi kohta kus sobilikud kepid leida.
Sealt lehelt soovitan kelke vaadata.
Mingeid uhkeid ei hakka see aasta või vähemalt esimesteks ostma.Nüüd otsingi kohta kus sobilikud kepid leida.
Sealt lehelt soovitan kelke vaadata.
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
Meil pisikesed suusad nõukaajast, hea naabrionu andis oma varust mõned ää, meil need uued tänapäevased plastikud ka olemas aga need nii hääd ei ole, nõukaaegsed painduvad rohkem ja mugavamad on jalas. Laural ka plastikust pikad suusad olemas aga arvan et ta seeaasta nendega sõita veel ei saa.
Avastasin et kodus pole mitteühtegi helkurit, peab ostma minema, sest poisil helkur kohustuslik ja koolis kondrollitakse selle olemasolu
Avastasin et kodus pole mitteühtegi helkurit, peab ostma minema, sest poisil helkur kohustuslik ja koolis kondrollitakse selle olemasolu
Mu preili kaotas nädalavahetusel oma helkuri ära Pean ka uue tale vaatama, tavalist ei tahaks.
Vahi kuripattu, lobisemisenurk läks tööle jälle.
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Marianne kirjutas:Vahi kuripattu, lobisemisenurk läks tööle jälle.
Tore ju
Ma eile krohvisin veel ühe seina ää, rohkem kahjuks krohvida pole muidu ainult krohviks Mees saab jälle üllatuse osaliseks kui koju tuleb, naine jälle hoogu läinud
Lobiseks siis ka natuke
Enne lume tulekut läks õuetöödega nii kiireks, et tubased tegevused jäid tahaplaanile. Õnneks sai kõik tehtud....peaaegu ...osa lehti oli ikka veel puu otsas ja alles nüüd, kui päris külmaks läks, tõi tuul need alla....igatahes loodan, et see esimene lumi ikka ära sulab ja saan viimased lehed ka komposti toimetatud. Aga jah...täna siis jälle argipäevased tegemised, lastel vaheaeg läbi ja oleme väikestega tubaste tegevuste juures.
Enne lume tulekut läks õuetöödega nii kiireks, et tubased tegevused jäid tahaplaanile. Õnneks sai kõik tehtud....peaaegu ...osa lehti oli ikka veel puu otsas ja alles nüüd, kui päris külmaks läks, tõi tuul need alla....igatahes loodan, et see esimene lumi ikka ära sulab ja saan viimased lehed ka komposti toimetatud. Aga jah...täna siis jälle argipäevased tegemised, lastel vaheaeg läbi ja oleme väikestega tubaste tegevuste juures.
Lote35- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 906
Registration date : 12/01/2011
Mul suur mure
Ostsin täna jääkuubikute vormi, noo selline ilusa õunte kujudega jääkuubikuvormi. Kuigi need kuubikuosad on kummist/silikoonist, ei saa ma sealt neid kuubikud välja. Täitsa nõme Ütlege kas maailmas on üldse vorme, kust saab jääkuubikuid kergesti/ilma närve rikkumata kätte? Mina pole selliseid veel näinud Või on mingi nipp, millest mina ei tea
Kasutan muidu kotte ka aga niiväga tahaks vorme ka. Varsti beebi nagunii tulemas, siis peab hakkama ju talle ka liha kuubikutega külma panema.
Ostsin täna jääkuubikute vormi, noo selline ilusa õunte kujudega jääkuubikuvormi. Kuigi need kuubikuosad on kummist/silikoonist, ei saa ma sealt neid kuubikud välja. Täitsa nõme Ütlege kas maailmas on üldse vorme, kust saab jääkuubikuid kergesti/ilma närve rikkumata kätte? Mina pole selliseid veel näinud Või on mingi nipp, millest mina ei tea
Kasutan muidu kotte ka aga niiväga tahaks vorme ka. Varsti beebi nagunii tulemas, siis peab hakkama ju talle ka liha kuubikutega külma panema.
Triibuliine kirjutas:Mul suur mure
Hei Triibuliine! Pane silikoonvorm korraks kuuma vette (ainult silikooni osa) ja keera kohe teistpidi ning kuubikud tulevad ilusti lahti Natuke võid pöidlaga aidata, kui ikka jonnivad
Tita toidu jaoks soovitan lihtsamaid vorme. Parimad on muidugi kuubikud, aga ma kasutasin ka südamekujulisi ja apelsinilõigu kujulisi kui teised parasjagu kasutuses olid.
Ma kasutan neid vorme peaasjalikult trühvlite valmistamisel, väga mugavad asjakesed
Lote35- Omaklubi hõbe
Lote35 kirjutas:Triibuliine kirjutas:Mul suur mure
Hei Triibuliine! Pane silikoonvorm korraks kuuma vette (ainult silikooni osa) ja keera kohe teistpidi ning kuubikud tulevad ilusti lahti Natuke võid pöidlaga aidata, kui ikka jonnivad
Tita toidu jaoks soovitan lihtsamaid vorme. Parimad on muidugi kuubikud, aga ma kasutasin ka südamekujulisi ja apelsinilõigu kujulisi kui teised parasjagu kasutuses olid.
Ma kasutan neid vorme peaasjalikult trühvlite valmistamisel, väga mugavad asjakesed
Aitäh Lote, homme proovin järgi.
Laura lõikas endal eile paraja pahmaka juukseid ära ja siis pidin tal juuksed lühikeseks lõikama, niii kahju tal olid nii ilusad lokkis juuksed
Rääkides jääkuubikutest siis mul kümikul jääsaare ukse eraldi siis need.Esiteks ei taha see eriti vett pidada ja siis kui saan paika need siis hiljem vaata ise kuidas sa kuubikud kätte saad .Kõige etem ikka assortii kommikarp ,siit mõttetera ,et siis peaks minema kommi ostma .
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
minake kirjutas:Laura lõikas endal eile paraja pahmaka juukseid ära ja siis pidin tal juuksed lühikeseks lõikama, niii kahju tal olid nii ilusad lokkis juuksed
Mul poiss lõikas kah mingi aeg tagasi piigal suure juuksesalgu keset pealage ära. tüdrukul niigi kehv juuksekasv ja vahepeal oli päris kole vaadata, aga nüüd juba ei saa nagu arugi, tagant keeravad juuksed vahvalt lokki ja on võimalik isegi mingisugune patsijupike pähe teha
Jama on veel see et tal on peas kaks keerdu (vanemal tütrel on ka, hästi paha on soenguid teha) ja ilma patsikesteta on ta nagu väike sasipea See-eest meie meesperele on vägevad juuksed antud, sellised tihedad ja tugevad.
Lote35- Omaklubi hõbe
Meil pole õnneks veel juukselõikamisi ette tulnud.
Lehekülg 10, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Lehekülg 10, lehekülgi kokku 40