Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba
+79
Heily
Mustlasplika
missy
sebra23
NeiuT
minake
erlex
Merike T
elefant
pipsa
Puhh
Dixie
annukas
Marianne
anka
Cms
siq29
Monique
muffyns28
naxy
LiisuK
eda21
deelia
pincel
mereliilia
liisa003
sikiA
merli
Tipu
mercaa
tirtzzz
keivi
Elen
sigrid84
kiisumari
mary
jupijuula
myway
heffaklump
Lehise
accra
kristiina
mitike
liisbett
saby
MissTinnu
Athena
kaidih
femmme
Mõrumantsik
HoneyMoon
lemming
pariisitar
kats
Evely
blondygyrl
viplala
VäikeTama
Cat
Ro-Ro
Pärlike
mannu03
tixit
mufik
Iirlane
Gettukas
babyapple
kaicik
Ivika25
Danela
imeline
effike
Mirhel
Paradiisilind
Bibi
liisu
armsake
Soulshaker
Marleen77
83 posters
Lehekülg 22, lehekülgi kokku 40
Lehekülg 22, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba
Mitike - vaid 25% paaridest õnnestub esimese korraga 2 triipu saada, kuid enamus saavad need poole aasta jooksul. Hoian pöidlad pihus, et sul järgmine kuu õnnestuks
Ma ise olen hetkel põnevil [You must be registered and logged in to see this image.] , kui pävad enne ei hakka siis testin 5. dets [You must be registered and logged in to see this image.]
Ma ise olen hetkel põnevil [You must be registered and logged in to see this image.] , kui pävad enne ei hakka siis testin 5. dets [You must be registered and logged in to see this image.]
eda21- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 704
Registration date : 16/02/2009
Mitike [You must be registered and logged in to see this image.] äkki testisid liiga vara?
Mul endal on täna kuidagi veider olla- enne lõunat juba hakkas paremal pool munasarja kohal tuikama päris tugevalt ja nüüd valutab/tuikab alakõht ja on täiega punnis nagu rase oleks [You must be registered and logged in to see this image.] Gaasid ei ole kohe kindlalt [You must be registered and logged in to see this image.] Vaatasin huvi pärast kalendrit, ovulatsiooni aeg oli meelespea.net kohaselt möödunud nädalavahetusel ja siis sai nahistatud ka [You must be registered and logged in to see this image.] Muidugi ei saa ju midagi veel toimuda, aga hea on ju unistada [You must be registered and logged in to see this image.]
Mul endal on täna kuidagi veider olla- enne lõunat juba hakkas paremal pool munasarja kohal tuikama päris tugevalt ja nüüd valutab/tuikab alakõht ja on täiega punnis nagu rase oleks [You must be registered and logged in to see this image.] Gaasid ei ole kohe kindlalt [You must be registered and logged in to see this image.] Vaatasin huvi pärast kalendrit, ovulatsiooni aeg oli meelespea.net kohaselt möödunud nädalavahetusel ja siis sai nahistatud ka [You must be registered and logged in to see this image.] Muidugi ei saa ju midagi veel toimuda, aga hea on ju unistada [You must be registered and logged in to see this image.]
Viimati muutis seda Ivika25 (Teis 24 Nov 2009, 22:45). Kokku muudetud 1 kord
Ivika25- Omaklubi kuld
- August 2010 abimode
Postituste arv : 1192
Aitäh naiskad. Ma seekord nii lootsin tegelt selline kahtlane tunne oli ja ....aga punaseid ka veel ei ole nii et eks näis. Vbl oli liig avara veel [You must be registered and logged in to see this image.]
mitike- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1107
Registration date : 05/06/2009
Mitike - nii kaua kui päevi pole on ju veel lootust [You must be registered and logged in to see this image.]
Ja teistele pöidlad peos [You must be registered and logged in to see this image.]
Ja teistele pöidlad peos [You must be registered and logged in to see this image.]
LiisuK- Postituste arv : 136
Registration date : 06/11/2009
pariisitar kirjutas:kristiina, kunas sa testid?
oi jummel, kes seda teab [You must be registered and logged in to see this image.] . aga mitte ennem 5. detsembrit....vist [You must be registered and logged in to see this image.]
kristiina- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 932
Registration date : 18/02/2009
Ivika25 kirjutas:Mitike [You must be registered and logged in to see this image.] äkki testisid liiga vara?
minul pani see meelespea täitsa puusse. Sinu kirjelduse järgi ütleks ma, et Sul on nüüd ov. kas teste teed ja muid märke jälgid?
kristiina- Omaklubi hõbe
Ei ma ei ole veel jõudnud ovulatsiooni testimiseni [You must be registered and logged in to see this image.] ja ei ole ka basaali mõõtnud Aga mul tavaliselt (noh peale sünnitust) ei ole olnud niiiiiiiii valus [You must be registered and logged in to see this image.] Kuramus, mees on ka praegu tõbine, äkki peaks ta ikka võssa lohistama [You must be registered and logged in to see this image.]
EDIT: aga muid märke jälgin küll, selles mõttes, et kui oli meelespea.net järgi ovulatsioon, siis torkis ka alakõhus ja oli natuke valulik. Ma ise mõtlen, et kui Natalit ootama jäin, siis oli ka ükskord arvatava pesastumise aegu alakõht meeletult valus ja isegi oli valus istuma hakkamine [You must be registered and logged in to see this image.]
EDIT: aga muid märke jälgin küll, selles mõttes, et kui oli meelespea.net järgi ovulatsioon, siis torkis ka alakõhus ja oli natuke valulik. Ma ise mõtlen, et kui Natalit ootama jäin, siis oli ka ükskord arvatava pesastumise aegu alakõht meeletult valus ja isegi oli valus istuma hakkamine [You must be registered and logged in to see this image.]
Ivika25- Omaklubi kuld
- August 2010 abimode
pesastumine on ka muidugi võimalik. ma lugesin möödunud nv-st välja, et nüüd see nv oli, aga kui eelmine, siis võib muidugi pesastumine olla. või siis PMS annab tunda.
ma hoian igal juhul Sulle pöidlad pihus!
olen aru saanud, et see meelespea.net töötab sel juhul hästi, kui tsükkel regulaarne. aga kuna nt minul pole regulaarne, siis otsustasin OV testid järgi proovida ja kui kõike muid tunnuseid ka veel arvestada, siis mul ilmselt oli OV nüüd sel nädalavahetusel. (100 % muidugi kindel olla ei saa, sest basaali ma ei mõõda). eks näis... [You must be registered and logged in to see this image.]
ma hoian igal juhul Sulle pöidlad pihus!
olen aru saanud, et see meelespea.net töötab sel juhul hästi, kui tsükkel regulaarne. aga kuna nt minul pole regulaarne, siis otsustasin OV testid järgi proovida ja kui kõike muid tunnuseid ka veel arvestada, siis mul ilmselt oli OV nüüd sel nädalavahetusel. (100 % muidugi kindel olla ei saa, sest basaali ma ei mõõda). eks näis... [You must be registered and logged in to see this image.]
kristiina- Omaklubi hõbe
Mina olen ka oma punaste ootel [You must be registered and logged in to see this image.]
Kuna ma olen nüüd täheldanud ka ebaregulaarset tsükklit siis olen nende ov - testide peale mõtlema hakand [You must be registered and logged in to see this image.] Aga kas neid saab niisama apteekidest osta v ? Mis need maksavad ?
Ja basaalist pole mul õrnaaimugi mis see olla võiks [You must be registered and logged in to see this image.]
Kuna ma olen nüüd täheldanud ka ebaregulaarset tsükklit siis olen nende ov - testide peale mõtlema hakand [You must be registered and logged in to see this image.] Aga kas neid saab niisama apteekidest osta v ? Mis need maksavad ?
Ja basaalist pole mul õrnaaimugi mis see olla võiks [You must be registered and logged in to see this image.]
LiisuK- ovulatsiooniteste saab osta apteegist jah, aga seal on päris kallid need (üle 250,- 5 tk.). mina tellisin palju odavamalt sellisest kohast nagu [You must be registered and logged in to see this link.] (sealt saab ka rasedusteste tellida). tulid kiiresti postkasti ja sai kohe kasutada.
basaali kohta on pikalt kirjas Siin- [You must be registered and logged in to see this link.]
basaali kohta on pikalt kirjas Siin- [You must be registered and logged in to see this link.]
kristiina- Omaklubi hõbe
kui põnev [You must be registered and logged in to see this image.] kui põnev..... [You must be registered and logged in to see this image.] oikuikaua oodata...loodame, et enne uudiseid siis pole kui 5.dets [You must be registered and logged in to see this image.]eda21 kirjutas:Mitike - [You must be registered and logged in to see this image.] vaid 25% paaridest õnnestub esimese korraga 2 triipu saada, kuid enamus saavad need poole aasta jooksul. Hoian pöidlad pihus, et sul järgmine kuu õnnestuks [You must be registered and logged in to see this image.]
Oleks küll juba aeg, et keegi meid suurepärase triibulise uudisega rõõmustaks!!! [You must be registered and logged in to see this image.] Kes küll on järgmine!? [You must be registered and logged in to see this image.]
Evely- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 315
Registration date : 17/02/2009
Ma iga kord kui keegi siia kirjutab loodan, et nüüd on 2 triipu kellelgi [You must be registered and logged in to see this image.]
Aga hoian pöialt kõigile triibupüüdjatele [You must be registered and logged in to see this image.]
Aga hoian pöialt kõigile triibupüüdjatele [You must be registered and logged in to see this image.]
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
no ma ei jõua ka enam ära oodata, kuna siin rõõmusõnumeid saab lugeda!
Ivika, LiisuK, mitike- kes võtab rõõmusõnumi toomise enda peale? [You must be registered and logged in to see this image.]
Ivika, LiisuK, mitike- kes võtab rõõmusõnumi toomise enda peale? [You must be registered and logged in to see this image.]
kristiina- Omaklubi hõbe
Mina veel ei hõiskaks [You must be registered and logged in to see this image.] Kui nädala lõpuks ei ole punased hakanud siis esmaspäeval teen testi
Ma võtaks hea meelega aga mul läheb vist ikka nagu esimesega mitu aastat. [You must be registered and logged in to see this image.]
Punased ka platsis. [You must be registered and logged in to see this image.]
Aga ma hoian teistele kõvasti pöialt.
Punased ka platsis. [You must be registered and logged in to see this image.]
Aga ma hoian teistele kõvasti pöialt.
mitike- Omaklubi kuld
Mul läks ka esimesega peaaegu , et 2aastat [You must be registered and logged in to see this image.] Teine ikka võiks ju kiiremini tulla
minul ka sama lugu- andsime lapsele võimaluse tulla pikalt-pikalt (väga ei planeerinud, aga vahendeid ka ei kasutanud), Andreas kasutas seda alles 1,6 a pärast. ma niiiiiii loodan, et meile ikka antakse võimalus veel emadeks saada! [You must be registered and logged in to see this image.]
(ja mitte 100 aasta pärast [You must be registered and logged in to see this image.] )
LiisuK- jääme ootama siis esmaspäeva!
mitike- jõulubeebi oleks ka ju tore! [You must be registered and logged in to see this image.]
(ja mitte 100 aasta pärast [You must be registered and logged in to see this image.] )
LiisuK- jääme ootama siis esmaspäeva!
mitike- jõulubeebi oleks ka ju tore! [You must be registered and logged in to see this image.]
kristiina- Omaklubi hõbe
See ongi mu jõulusoov [You must be registered and logged in to see this image.]
mitike- Omaklubi kuld
Siin käib tihe rebimine kohe! [You must be registered and logged in to see this image.] Nii põnev-nii põnev! [You must be registered and logged in to see this image.]
Evely- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 315
Registration date : 17/02/2009
Olen ka mõelnud teise pisikese peale. Aga kuidas sa neid triipe ikka kodus üksi püüad ... kui meie issi ära välismaal. Aga kui koju tuleb eks siis paistab mida korraldada annab.
naxy- Moderaator
- Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009
Naxy [You must be registered and logged in to see this image.]
Ivika25- Omaklubi kuld
- August 2010 abimode
Ivika25 kirjutas:Naxy [You must be registered and logged in to see this image.]
Miks nii kahtlane pilk ivika25
naxy- Moderaator
- Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009
Naxy - kui tihti sul mees kodus käib ? On ta väga kaugel ?
Ei no lahe ju lihtsalt [You must be registered and logged in to see this image.] Tore oleks ju kui Kenely õe või venna saaks [You must be registered and logged in to see this image.]
Ivika25- Omaklubi kuld
- August 2010 abimode
Lehekülg 22, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Similar topics
» Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba
» Kakskeelse pere rôômud ja mured
» Millised on emmede mured?
» Fotoralli uus teema "Suvised rõõmud" 2.07-9.07
» Leivategu ja sellega seonduv
» Kakskeelse pere rôômud ja mured