Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba
+79
Heily
Mustlasplika
missy
sebra23
NeiuT
minake
erlex
Merike T
elefant
pipsa
Puhh
Dixie
annukas
Marianne
anka
Cms
siq29
Monique
muffyns28
naxy
LiisuK
eda21
deelia
pincel
mereliilia
liisa003
sikiA
merli
Tipu
mercaa
tirtzzz
keivi
Elen
sigrid84
kiisumari
mary
jupijuula
myway
heffaklump
Lehise
accra
kristiina
mitike
liisbett
saby
MissTinnu
Athena
kaidih
femmme
Mõrumantsik
HoneyMoon
lemming
pariisitar
kats
Evely
blondygyrl
viplala
VäikeTama
Cat
Ro-Ro
Pärlike
mannu03
tixit
mufik
Iirlane
Gettukas
babyapple
kaicik
Ivika25
Danela
imeline
effike
Mirhel
Paradiisilind
Bibi
liisu
armsake
Soulshaker
Marleen77
83 posters
Lehekülg 19, lehekülgi kokku 40
Lehekülg 19, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba
sain täna ka veretesti tulemuse ja minu hele triip ikkagi on täitsa triip
liisu- Postituste arv : 137
Registration date : 25/02/2009
No nàed, nii vàha on ônneks vaja! [You must be registered and logged in to see this image.]
liisu- niiiii tore ikka! [You must be registered and logged in to see this image.]
mul midagi loota pole, tundub, et see kuu ov-d ei toimunudki (polnud mingeid tundemärke).
mul midagi loota pole, tundub, et see kuu ov-d ei toimunudki (polnud mingeid tundemärke).
kristiina- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 932
Registration date : 18/02/2009
kristiina kirjutas:
mul on kôigi tundemàrkide jàrgi tàna [You must be registered and logged in to see this image.]
Cat kirjutas:kristiina kirjutas:
mul on kôigi tundemàrkide jàrgi tàna [You must be registered and logged in to see this image.]
ooo, no siis tegudele ja mul pöidlad juba pihus [You must be registered and logged in to see this image.] .
kristiina- Omaklubi hõbe
Cat aga siis ruttu murdjat mängima
liisu- Postituste arv : 137
Registration date : 25/02/2009
Mul ei ole keda murda siin [You must be registered and logged in to see this image.] Mees tööl!
See-eest ma tahaks oma arsti kiita, mul on maailma parim arst olgugi, et jàrjekord tema juurde on kaks kuud ja visiiditasu on pàris kôrge on ta tôesti parim. Ta lasi mu sùnnitusmajast nagu oma tuttava varem vàlja, olgugi, et tahtjate jàrjekord (seda nimetatakse siin kodusel jàlgimisel olemine - lastakse kolm pàeva peale sùnnitust vàlja ja àmmaemand kàib edaspidi paaril pàeval kodus ùle vaatamas) oli suur. Ja eile kui kàisin kontrollis ja tuli jutuks, et meil kolmas laps plaanis, siis kinkis paki rasedatele môeldud vitamiine! [You must be registered and logged in to see this image.] Ja ùtles - peatse taaskohtumiseni siis! [You must be registered and logged in to see this image.]
Niipalju siis meist
See-eest ma tahaks oma arsti kiita, mul on maailma parim arst olgugi, et jàrjekord tema juurde on kaks kuud ja visiiditasu on pàris kôrge on ta tôesti parim. Ta lasi mu sùnnitusmajast nagu oma tuttava varem vàlja, olgugi, et tahtjate jàrjekord (seda nimetatakse siin kodusel jàlgimisel olemine - lastakse kolm pàeva peale sùnnitust vàlja ja àmmaemand kàib edaspidi paaril pàeval kodus ùle vaatamas) oli suur. Ja eile kui kàisin kontrollis ja tuli jutuks, et meil kolmas laps plaanis, siis kinkis paki rasedatele môeldud vitamiine! [You must be registered and logged in to see this image.] Ja ùtles - peatse taaskohtumiseni siis! [You must be registered and logged in to see this image.]
Niipalju siis meist
Tahaks ka head arsti omale. võibolla olen liiga kriitiline, aga ma olen seni pigem pettunud neis. kui viimati Fertis käisin, siis E.Väin täitsa meeldis, aga ma pole kindel, kas teise rasedusega (mida mul küll veel pole, aga mõelda ikka tore) ka Fertis end arvele võtan. [You must be registered and logged in to see this image.]
nii hea, kui tunned, et keegi tõesti hoolib!
nii hea, kui tunned, et keegi tõesti hoolib!
kristiina- Omaklubi hõbe
Minu arst on Maike Parve.
Käin tema juures ta erakliinikus (muidu ta pelgu peaarst).
Midagi maksma ei pea aga teenendus on super.
Lisaks veel suur pluss, et tal on endal ka kabinetis uh aparaat et kui mingi kahtlus hinges siis kohe vaatame kes kus toimetab.
Ta on lihtsalt super [You must be registered and logged in to see this image.]
Käin tema juures ta erakliinikus (muidu ta pelgu peaarst).
Midagi maksma ei pea aga teenendus on super.
Lisaks veel suur pluss, et tal on endal ka kabinetis uh aparaat et kui mingi kahtlus hinges siis kohe vaatame kes kus toimetab.
Ta on lihtsalt super [You must be registered and logged in to see this image.]
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009
Jah, mu arstil ka kabinetis uh aparaat ja tegi mulle uh ära ka - ma nimelt kartsin, et tsüst munasarjas nagu kunagi juba olnud on. Aga oli hoopis pre-ovulatoorne periood [You must be registered and logged in to see this image.]
Mees kùsis - kas pilti ka lasid teha? ! [You must be registered and logged in to see this image.]
Mees kùsis - kas pilti ka lasid teha? ! [You must be registered and logged in to see this image.]
Mul ilmselt nende tsüstide pärast ongi keerulisem rasestuda (mul neid kohe terve pärlikee mõlemal pool). paar kuud vaatan, kas õnnestub ise jääda ja kui ei, siis uuel aastal arstile ja siis vaatab, mis saab. ma seekord küll poolteist aastat oodata ei taha [You must be registered and logged in to see this image.]
kristiina- Omaklubi hõbe
Dr. Väin on jah hästi hea ja südamlik. Enda arst on mul Dr. Kindlam, kui tema juurde ei saa, siis alati Dr. Väin.
Mul oli ka tsüst, kuid tekkis raseduse alguses..nii 6cm ja hiljem kadus ära.
Mul oli ka tsüst, kuid tekkis raseduse alguses..nii 6cm ja hiljem kadus ära.
Mirhel- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1039
Mul oli enne esimest rasedust tsùst 7cm ja ei kadunud ise àra, opereeriti vàlja ja kuu aja pàrast oli test +
mul tsüstid nii suured polnud (vähemalt ennem rasedust), aga LAPile pidin minema küll, sest kahtlustati, et ka üks munajuha polnud läbitav. sellele lisaks veel kahesarveline(kordne?) emakas. arstid olid suht hämmingus, kui nö lambist ikka rasedaks jäin. detsembris öeldi mulle veel, et väga kahtlane, et ikka ise jään ja siis nutsin end välja, lõpetasin lootmise ja voila, jaanuaris jäingi.
kristiina- Omaklubi hõbe
minul on nüüd jälle fantoomrasedus käes: kõht on pidevalt toonuses, hell on olla, kuumalained, kohati süda paha, voolus jne. testi pole teinu ja ei kavatse ka nii pea, sest lootust tegelt pole.
tahaks, et pea nii palju asju välja ei mõtleks ja tegeleks oma asjadega [You must be registered and logged in to see this image.] .
tahaks, et pea nii palju asju välja ei mõtleks ja tegeleks oma asjadega [You must be registered and logged in to see this image.] .
kristiina- Omaklubi hõbe
oh mul olid ka paar kuud ennem fantoomiraseduse tunnused, need nii jubedad, sest lihtsalt koguaeg on raseda tunne..
Mirhel- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1039
Kristiina - kuna muidu testitama hakkad?
ma ei teagi veel, testid juba ootavad, aga ma ei taha veel teha. see pettumine on masendav. praegu nagu enam mingeid tunnuseid ka pole. kuna mul alles olid esimesed päevad, siis ma ei tea ka, kui pikk tsükkel on. ennem rasedust olid tsüklid pikad ja kaootilised, nii et pole halli aimugi [You must be registered and logged in to see this image.] . mõtlesin, et kui nädala lõpus tartu lähen ja midagi veel pole, siis huvi pärast teen ühe.
kristiina- Omaklubi hõbe
Ma kirjutan juba viis aastat kôik fetilrityfriendi, isegi kui ole triibupùùdja. Hea ùlevaade ja ùldse hea leht!
Mul on vedanud ikka korrapàraste tsùklitega.
Loodame ikka, et saad triibud ruttu!
Mul on vedanud ikka korrapàraste tsùklitega.
Loodame ikka, et saad triibud ruttu!
Ma ostan täna testi ja homme teen [You must be registered and logged in to see this image.] ainult et seda tunnet ei ole veel [You must be registered and logged in to see this image.]
mitike- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1107
Registration date : 05/06/2009
[You must be registered and logged in to see this image.] Vàgev mitike, ootame uudiseid siis!
nonii, siin lähen põnevaks [You must be registered and logged in to see this image.]
kristiina- Omaklubi hõbe
Homme [You must be registered and logged in to see this image.] Kes see siis jaksab nii kaua oodata [You must be registered and logged in to see this image.]mitike kirjutas:Ma ostan täna testi ja homme teen [You must be registered and logged in to see this image.] ainult et seda tunnet ei ole veel [You must be registered and logged in to see this image.]
Elan jah salaja siin nurgas teile kaasa [You must be registered and logged in to see this image.]
kristiina kirjutas:nonii, siin lähen põnevaks [You must be registered and logged in to see this image.]
Ikka sina mine pônevaks ka jah [You must be registered and logged in to see this image.]
Cat kirjutas:kristiina kirjutas:nonii, siin lähen põnevaks [You must be registered and logged in to see this image.]
Ikka sina mine pônevaks ka jah [You must be registered and logged in to see this image.]
mul praegu midagi põnevat pole...eriti [You must be registered and logged in to see this image.] , armeed pole ja testimisega ootan.
aga mitikese uudiseid tahaks küll juba teada [You must be registered and logged in to see this image.]
kristiina- Omaklubi hõbe
Lehekülg 19, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Similar topics
» Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba
» Kakskeelse pere rôômud ja mured
» Millised on emmede mured?
» Fotoralli uus teema "Suvised rõõmud" 2.07-9.07
» Leivategu ja sellega seonduv
» Kakskeelse pere rôômud ja mured
» Millised on emmede mured?