O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba

+79
Heily
Mustlasplika
missy
sebra23
NeiuT
minake
erlex
Merike T
elefant
pipsa
Puhh
Dixie
annukas
Marianne
anka
Cms
siq29
Monique
muffyns28
naxy
LiisuK
eda21
deelia
pincel
mereliilia
liisa003
sikiA
merli
Tipu
mercaa
tirtzzz
keivi
Elen
sigrid84
kiisumari
mary
jupijuula
myway
heffaklump
Lehise
accra
kristiina
mitike
liisbett
saby
MissTinnu
Athena
kaidih
femmme
Mõrumantsik
HoneyMoon
lemming
pariisitar
kats
Evely
blondygyrl
viplala
VäikeTama
Cat
Ro-Ro
Pärlike
mannu03
tixit
mufik
Iirlane
Gettukas
babyapple
kaicik
Ivika25
Danela
imeline
effike
Mirhel
Paradiisilind
Bibi
liisu
armsake
Soulshaker
Marleen77
83 posters

Lehekülg 11, lehekülgi kokku 40 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Next

Go down

Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 11 Empty Re: Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba

Postitamine  kristiina Nelj 17 Sept 2009, 11:44

blondygyrl kirjutas:Mul juba aasta proovimist ja tulemust ei ole. Ükskord peab õnnestuma.
Natuke paha on olla - sees keerab, aga välja ei tule midagi, aga ju ma külmetanud olen (kurk on hommikuti valus). Ootan järgmist reedet, sest siis on nagu nii kõhu valu ja punased platsis. Testi pole meelega teinud, kuna pettumus oleks suur kui triipe ei ilmu.
Vaatamata ebaõnnestumistele jätkame ja kunagi saame ka meie lapsevanemateks.

Väga õige- lootust ei tohi kaotada! [You must be registered and logged in to see this image.] me ootasime oma esimest last 1,5 aastat.
kristiina
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 932
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 11 Empty Re: Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba

Postitamine  Soulshaker Nelj 17 Sept 2009, 17:56

Mul on kass peal.
Ei taha paks olla [You must be registered and logged in to see this image.]
Alles sain vana kaalu tagasi.

Tahan rase olla küll aga selline rase nagu Mia-Loreed oodates (+10 või 12 kilo vaid).
Freyaga võtsin 22 kilo juurde ja olin üliülisuur - no ei taha noh [You must be registered and logged in to see this image.]

Aga last tahan [You must be registered and logged in to see this image.]

Viimati muutis seda Soulshaker (Reede 18 Sept 2009, 10:43). Kokku muudetud 1 kord
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Cat Nelj 17 Sept 2009, 18:31

Jah Soulshaker, mul on tàpselt samad môtted!
Ma kohe kadestan neid rasedaid, kel pole ùldse nàha, et midagi juures oleks, ikka sama saledad!
Cat
Cat
Administraator

Postituste arv : 5936

http://nicoloan.wordpress.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mirhel Nelj 17 Sept 2009, 19:33

mul sama värk...Kris-Markusega tuli juurde 30kg [You must be registered and logged in to see this image.]
Mirhel
Mirhel
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1039

Tagasi üles Go down

Postitamine  Cat Nelj 17 Sept 2009, 19:37

Mul ligi 20 môlemi korraga ja seekord on veel 7, mis ei taha àra kaduda [You must be registered and logged in to see this image.]
Cat
Cat
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  imeline Nelj 17 Sept 2009, 21:24

Mul tuli mõlemal korral 15 kg juurde. Võitlen viimaste kilodega siiani. Aga mul ongi peamine pühjus mis ma hetkel kolmandat ei taha see, et ma ei taha rase olla. Ma võiks isegi sünnitada ja kui ta juba olemas on siis ma saaks ilmselt karja lastega hakkama. Aga see rase olla on praegu väga OUT mu jaoks.
imeline
imeline
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 11 Tiitli23
Postituste arv : 1318
Registration date : 17/02/2009

http://mugulalugu.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Nelj 17 Sept 2009, 21:33

Mul just vastupidi - tahaks väga jälle rase olla, aga see rasedus võiks kesta nii 2 aastat, et saaks aga mõnusalt kõhtu paitada ja samal ajal olemasolevad vääksud asjalikumaks kasvatada...

Lapsed on nunnud ja rasedus on nii ilus aeg, aga magada tahaks ka.... [You must be registered and logged in to see this image.]

Hoian teile kõigile kohe mõlemat pöialt, et triibud kiiresti tuleksid!
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Nelj 17 Sept 2009, 21:33

Ma võtsin esimese rasedusega 6kg juurde ja loodan, et see kord läheb sama hästi [You must be registered and logged in to see this image.]

Ja hirmsasti meeldis ja ka nüüd mneeldib rase olla, kui veel liigutused ka juba tunda oleks, siis on juba eriti armas olla [You must be registered and logged in to see this image.]
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 486
Registration date : 09/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  kristiina Nelj 17 Sept 2009, 22:05

mul tuli ka palju juurde, ligi 20 kilo ja lõpus oli ikka väga vaala tunne juba, aga samas on see ikka tõesti nii imeline tunne, kui laps sees liigutab jne.
kristiina
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Reede 18 Sept 2009, 10:42

No muidugi on kõik imeline aga 90 kilo kaaluda minu pikkuse juures on ikka ülemõistuse.

Muide, mul on rinnad jälle normaalsed.. St et pole enam tössid.. Mida see küll tähendada võiks [You must be registered and logged in to see this image.]
Aga ma ei hakka veel testima. Üritan ikka järgmise nädala ka veel ära kannatada.
Praegu ju napilt kolm nädalat saab täis.
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Reede 18 Sept 2009, 10:48

Soulshaker kirjutas:No muidugi on kõik imeline aga 90 kilo kaaluda minu pikkuse juures on ikka ülemõistuse.

Muide, mul on rinnad jälle normaalsed.. St et pole enam tössid.. Mida see küll tähendada võiks [You must be registered and logged in to see this image.]
Aga ma ei hakka veel testima. Üritan ikka järgmise nädala ka veel ära kannatada.
Praegu ju napilt kolm nädalat saab täis.

On sul ikka enesekomtroll!! Au sulle [You must be registered and logged in to see this image.] , ma just lootsin tulle triibulisi uudiseid lugema [You must be registered and logged in to see this image.] Aga no, eks ma siis oota veel natuke.... [You must be registered and logged in to see this image.]
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  mary Reede 18 Sept 2009, 11:28

Cat kirjutas:Me "vist" tuleme ka varsti siia [You must be registered and logged in to see this image.]

:smaili: lahe!! Peaks sulle ka seekord järgi tulema. Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 11 662237
mary
mary

Postituste arv : 283
Registration date : 22/05/2009

http://bertu.beebiveeb.ee

Tagasi üles Go down

Postitamine  Cat Reede 18 Sept 2009, 11:36

Tule jah mary! [You must be registered and logged in to see this image.]
Cat
Cat
Administraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  myway Reede 18 Sept 2009, 14:39

NIIIIIH! Heihoo kõik see ootajatepere!
Pange siis mind ka kirja [You must be registered and logged in to see this image.] Ootajate hulka. Spiraali võtsin eelmisel nädalal välja ja sellest ajast peale oleme usinalt triipe hakanud püüdma. Ehk läheb õnneks!
Oiii ma ka juba igatsen seda kõhtu..nii ilus aeg oli [You must be registered and logged in to see this image.]
myway
myway
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 785

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Reede 18 Sept 2009, 15:07

myway kirjutas:NIIIIIH! Heihoo kõik see ootajatepere!
Pange siis mind ka kirja [You must be registered and logged in to see this image.] Ootajate hulka. Spiraali võtsin eelmisel nädalal välja ja sellest ajast peale oleme usinalt triipe hakanud püüdma. Ehk läheb õnneks!
Oiii ma ka juba igatsen seda kõhtu..nii ilus aeg oli [You must be registered and logged in to see this image.]

Super[You must be registered and logged in to see this image.] Kiireid triipe!!!

Kas paned vanuse ka kirja esilehe jaoks?
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  kristiina Reede 18 Sept 2009, 15:39

paluks mitte siis ette tormata onju! [You must be registered and logged in to see this image.]
kristiina
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Reede 18 Sept 2009, 15:54

Ulme värk ikka küll meil see titetegu Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 11 824600
Nii lahe kui jälle ühel ajal jääksime Mirhel ja Myway [You must be registered and logged in to see this image.]

Meie "kamapallikesed" (inside joke meie meeste pihta) oleksid väga häppid.
Täna saatsin mehele sõnumi "Armastan Sind! Mina +3"
Vastuseks sain "jessssss Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 11 866508 Niiiii vägev!"

Tõin ta maa peale taasi öeldse, et see on alles aimdus aga noh tunne on tugev [You must be registered and logged in to see this image.]
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  mufik Reede 18 Sept 2009, 15:55

Me hakkasime ka eelmisest nädalast tegutsema. [You must be registered and logged in to see this image.]
mufik
mufik

Postituste arv : 76
Registration date : 31/03/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  myway Reede 18 Sept 2009, 16:57

kristiina kirjutas:

paluks mitte siis ette tormata onju! [You must be registered and logged in to see this image.]

Kuule, räägi oma Pealikuga seal kodus läbi, et äkki paneme seekord ka täkkesse ühe kuupäeva valimisel? Millist kuupäeva Teie eelistate [You must be registered and logged in to see this image.] ?

Marleen77 - olen 24. aastane [You must be registered and logged in to see this image.] ja siis 2. laps [You must be registered and logged in to see this image.]

Sheiker - minu "kamapall" ütles eile, et sättis mu ära [You must be registered and logged in to see this image.]
myway
myway
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 785

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Reede 18 Sept 2009, 18:22

Siin läheb siis ilgeks rabamiseks!!! [You must be registered and logged in to see this image.]
Väga lahe!!

mufik kiireid triipe!!! Kas annad veel natuke andmeid esilehele?
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Reede 18 Sept 2009, 18:26

Piiluge ikka sellele lehele ka [You must be registered and logged in to see this link.] , äkki leiate midagi kasulikku, kuigi kõige tähtsam on asja rahulikult võtta ja üksteist nautida!!
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  babyapple Reede 18 Sept 2009, 18:56

Tohoh, siin lausa lapsetegemise võistlus! [You must be registered and logged in to see this image.]

Kiireid ja täpseid triipe siis teile! [You must be registered and logged in to see this image.]
babyapple
babyapple
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2705

Tagasi üles Go down

Postitamine  armsake Reede 18 Sept 2009, 20:40

Loodan, et lähiajal palju positiivseid uudiseid siis tulemas [You must be registered and logged in to see this image.]
Marleen77- ma paluks esilehele panna siis oma vanuse ka, mis mul ütlemata on. Olen 23 ei teagi kas seda enam vaja on kuna ma ju juba triibuline, aga teadmiseks ikka [You must be registered and logged in to see this image.]
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 3632

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Reede 18 Sept 2009, 20:44

armsake kirjutas:Loodan, et lähiajal palju positiivseid uudiseid siis tulemas [You must be registered and logged in to see this image.]
Marleen77- ma paluks esilehele panna siis oma vanuse ka, mis mul ütlemata on. Olen 23 ei teagi kas seda enam vaja on kuna ma ju juba triibuline, aga teadmiseks ikka [You must be registered and logged in to see this image.]

Ikka, ikka- siis on meie nimekiri täiuslik [You must be registered and logged in to see this image.]
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  armsake Laup 19 Sept 2009, 16:06

Ma siin uurisin meie esilehte, nii palju uusi ootajaid, aga üks tähelepanek. Kui mina 16.august kirjutasin, et hakkasime uut tegema, siis Soulshaker ütles, et ta ei kasuta enam kuu aega midagi, aga märgitud on nagu ta oleks püüdma hakanud augustis (see tähendab, et tegelt alustas ta ju juulis) [You must be registered and logged in to see this image.]
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 3632

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 11, lehekülgi kokku 40 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Next

Tagasi üles

- Similar topics