O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba

+79
Heily
Mustlasplika
missy
sebra23
NeiuT
minake
erlex
Merike T
elefant
pipsa
Puhh
Dixie
annukas
Marianne
anka
Cms
siq29
Monique
muffyns28
naxy
LiisuK
eda21
deelia
pincel
mereliilia
liisa003
sikiA
merli
Tipu
mercaa
tirtzzz
keivi
Elen
sigrid84
kiisumari
mary
jupijuula
myway
heffaklump
Lehise
accra
kristiina
mitike
liisbett
saby
MissTinnu
Athena
kaidih
femmme
Mõrumantsik
HoneyMoon
lemming
pariisitar
kats
Evely
blondygyrl
viplala
VäikeTama
Cat
Ro-Ro
Pärlike
mannu03
tixit
mufik
Iirlane
Gettukas
babyapple
kaicik
Ivika25
Danela
imeline
effike
Mirhel
Paradiisilind
Bibi
liisu
armsake
Soulshaker
Marleen77
83 posters

Lehekülg 15, lehekülgi kokku 40 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next

Go down

Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 15 Empty Re: Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba

Postitamine  Bibi Püh 04 Okt 2009, 09:44

Nostalgia tuleb peale kui loen teie rasedusest [You must be registered and logged in to see this image.] Mina kes ma rääkisin,et rohkem lapsi ei taha pean tõdema,et nii mõnus oleks jälle rase olla [You must be registered and logged in to see this image.]
Shaker ja Myway soovin teile ilusat ootusaega ja mõnusat kõhu kasvatamist [You must be registered and logged in to see this image.]
Bibi
Bibi
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 15 Tiitli23
Postituste arv : 900
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 15 Empty Re: Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba

Postitamine  Ro-Ro Püh 04 Okt 2009, 09:58

Nii kole ilm õues ,aga näe netist sellised uudised [You must be registered and logged in to see this image.] Õnne ja rahulikku ootust teile Myway ja Soulshaker [You must be registered and logged in to see this image.]
Ro-Ro
Ro-Ro

Postituste arv : 194
Registration date : 23/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  pariisitar Püh 04 Okt 2009, 10:30

Palju-palju 8nne teile m8lemale !! [You must be registered and logged in to see this image.]

He-he, ma olen vist imelik, aga ma j22n endiselt oma 1 lapse seisukohale kindlaks [You must be registered and logged in to see this image.] Vaatame paari aasta p2rast, kui te juba kolmandale ringile l2hete, kas mul siis juba 2kki isutab [You must be registered and logged in to see this image.]
pariisitar
pariisitar
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2146

Tagasi üles Go down

Postitamine  keivi Püh 04 Okt 2009, 11:53

Nii vahvad uudised!

Palju, palju õnne Myway ja Sheiker! [You must be registered and logged in to see this image.]
keivi
keivi

Postituste arv : 250
Registration date : 04/03/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  mufik Püh 04 Okt 2009, 14:05

Myway ja Soulshaker. Palju õnne triipude puhul! [You must be registered and logged in to see this image.] Kuigi nüüd võib selle viimase heaga käest panna. [You must be registered and logged in to see this image.]
mufik
mufik

Postituste arv : 76
Registration date : 31/03/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Püh 04 Okt 2009, 15:15

mufik kirjutas:Myway ja Soulshaker. Palju õnne triipude puhul! [You must be registered and logged in to see this image.] Kuigi nüüd võib selle viimase heaga käest panna. [You must be registered and logged in to see this image.]

Laste oma ju ikka tohib [You must be registered and logged in to see this image.]
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 486
Registration date : 09/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  tixit Püh 04 Okt 2009, 15:27

Oh mis uudised siin!

Palju, palju õnne Myway ja Soulshaker. Mõnusat ja rahulikku ootusaega. [You must be registered and logged in to see this image.]
tixit
tixit
abiAdministraator
abiAdministraator

Postituste arv : 2243

http://minumaailm-tixit.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Püh 04 Okt 2009, 15:31

Plaju õnne :giverose: Myway ja Soulshaker!
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  merli Püh 04 Okt 2009, 16:00

Aiiiii kurja, Myway! Töö kiire ja korralik [You must be registered and logged in to see this image.]
Paljupalju õnne teile Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 15 866508
merli
merli

Postituste arv : 7
Registration date : 22/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Evely Püh 04 Okt 2009, 19:48

Ei noh! Ma veel mõtlesin Soulshakeri peale, et huvitav, mis toimub... Siis täna kohates Myway´d sain teada, et juba rase. Tulin vaatama esilehele, et kas juba üles ka riputatud kui ametlik triibuline ja leidsin eest ka triibulise Soulshakeri. No nii head uudised, et kohe ei tea mis teeks!!! [You must be registered and logged in to see this image.] (saite ehk aimu nüüd...)

[You must be registered and logged in to see this image.] Kallid Soulshaker ja Myway, südamlikud õnnesoovid triipude puhul!!! Soovin teile ainult head ja positiivset!!! Tublid naised!!!
Evely
Evely
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 315
Registration date : 17/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  sikiA Püh 04 Okt 2009, 22:27

Myway ja Shaiker palju palju õnnneee [You must be registered and logged in to see this image.]
sikiA
sikiA

Postituste arv : 108

Tagasi üles Go down

Postitamine  kats Esm 05 Okt 2009, 10:54

Myway ja Soulshaiker palju palju ônne teile [You must be registered and logged in to see this image.]
kats
kats
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2780

Tagasi üles Go down

Postitamine  kristiina Esm 05 Okt 2009, 12:10

Issake, mis uudised!!!

Mul on nii hea meel Te pärast!
kristiina
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 932

Tagasi üles Go down

Postitamine  Gettukas Esm 05 Okt 2009, 12:50

Soulsheiker ja Mayway suured suured õnnesoovid [You must be registered and logged in to see this image.]
Imelist ootusaega teile. Töö kiire ja korralik [You must be registered and logged in to see this image.]
Gettukas
Gettukas

Postituste arv : 154
Registration date : 04/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  liisa003 Esm 05 Okt 2009, 13:24

Palju palju õnne teile!!!
liisa003
liisa003
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 751

Tagasi üles Go down

Postitamine  Iirlane Esm 05 Okt 2009, 14:44

Palju, palju õnne Myway ja Soulshaker!
6nnelikku ootusaega ja tugevat tervist teile!
Iirlane
Iirlane
Meeskonna liige
Meeskonna liige

(tegelt naiskonna)
Postituste arv : 4902

http://lillysmuul.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mirhel Teis 06 Okt 2009, 08:06

mina elan niiga palju kaasa mywayle ja Shoulshakerile, nimelt olen võtnud endale kanda nende valud ja iiveldused. [You must be registered and logged in to see this image.]

eile olin sellistes valudes, et olin sunnitud minema koolist varem ära ja sain nii, et dr. Vinkel ootas natukene, et mind läbi vaadata. tehti UH. Kiitis väga mu keisriarmi,küsis, et kes tegi, vastasin, et Shois. Ütles, et nii hästi ja puhtalt õmmeldud ja nii ilusti ja kiiresti paranendud. ta ei uskunud, et keisrist möödas ainult 11 kuud. [You must be registered and logged in to see this image.] Ütles,et sellise armiga võiksin kohe minna ise sünnitama, ütles, et ei näe põhjust, miks ei saaks ise sünnitada... [You must be registered and logged in to see this image.] vot see oli krdi hea uudis... [You must be registered and logged in to see this image.]

Aga mu valudele päris seletust ei saanud...arvas, et võib-olla liidese rebend, sest uh oli kõik korras. OV oli toimunud. Ütles, et see mis ta nägi, ei näinud välja nagu oleks viljastamist toimunud. Ta üritas mulle ka seletada, et mingi munasarjas, peavad mingid asjad olema ümmargused, mitte ebamääase kujuga.. [You must be registered and logged in to see this image.] (ma ütlesin ainult, eeeee...okok) [You must be registered and logged in to see this image.]
Mirhel
Mirhel
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1039

Tagasi üles Go down

Postitamine  myway Teis 06 Okt 2009, 08:57

Mirhel [You must be registered and logged in to see this image.] aga las sinu Pealik räägib Mummiga. Ta õpetab mis ja kuidas [You must be registered and logged in to see this image.] Sheikeril läks hästi ju [You must be registered and logged in to see this image.]
myway
myway
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 785

Tagasi üles Go down

Postitamine  armsake Teis 06 Okt 2009, 09:42

Ma arvan, et see õpetamine küll ei loe, Soulshakeril aitasid ju need tabletid tegelt, ta ju ise rääkis, et Freyaga jäi ka kohe neid kasutades [You must be registered and logged in to see this image.] Mõni inimene on lihtsalt viljakas ja pärast spiraali kasutamist pidi ka nagu kiiremini jääma mu teada [You must be registered and logged in to see this image.] Mirhel pole vist midagi kasutanud, seepärast läheb ka äkki kauem aega [You must be registered and logged in to see this image.]

Meil on lihtsalt Pärlikesega mingi viljakas perekond (ema jäi ka kohe meid ootama kui miskit ei kasutanud ja spiraaliga rasestus ka vähemalt korra (meie mehega kasutasime ainult kondoomi, sest ma tablette ei tahtnud ja spiraali ammugi mitte)Põhimõtteliselt ütles üks mu sõbranna väga hästi, et ma jään rasedaks juba siis kui meest püksata näen [You must be registered and logged in to see this image.]
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 3632

Tagasi üles Go down

Postitamine  myway Teis 06 Okt 2009, 10:08

Armsake - see "õpetamise jutt" on pigem meil (sheiker, mirhel,mina) inside joke , see oligi naljana mõeldud! Ja see jutt käis läbi ka Sheikeri pulmas. [You must be registered and logged in to see this image.]
myway
myway
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 785

Tagasi üles Go down

Postitamine  armsake Teis 06 Okt 2009, 10:13

Okitoki [You must be registered and logged in to see this image.] Meie ju seda inside joke ei tea, oleme outsaiderid [You must be registered and logged in to see this image.]
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 3632

Tagasi üles Go down

Postitamine  jupijuula Kolm 07 Okt 2009, 11:02

[You must be registered and logged in to see this image.] wau kui lahe, Soulshakerile suured suured õnnesoovid ka kerget rasedust! [You must be registered and logged in to see this image.]
Ma vaatan et siin päris kiiret ja korraliku tööd tehakse :P
jupijuula
jupijuula

Postituste arv : 182
Registration date : 08/09/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  mary Nelj 08 Okt 2009, 21:37

Oi Soulshaker, ma kuulsin täna alles uudist!!! Suurimad õnnesoovid ja kaunist ootusaega!!!! Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 15 709412
mary
mary

Postituste arv : 283
Registration date : 22/05/2009

http://bertu.beebiveeb.ee

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Nelj 08 Okt 2009, 21:55

Aitäh aitäh Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 15 866508
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mirhel Laup 10 Okt 2009, 14:32

oleks juba tahtmine homme või esmaspäev testi teha.. täiesti rumal noh.. päevad peaks alles 18 hakkama.. samas Kris-Markusega sain ka 10päeva peale ov teada..
Mis siis, et arst ütles, et tõenäoliselt ei ole rase..aga krt seda teab.. ehk..
no täiesti sooda olen ikka peast.. [You must be registered and logged in to see this image.]
Mirhel
Mirhel
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1039

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 15, lehekülgi kokku 40 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next

Tagasi üles

- Similar topics