Lasteaeda 2011.a sügisest
+14
liisuu
accra
Titikas
Mõrumantsik
muffyns28
Mustlasplika
HoneyMoon
mitike
mercaa
Tipu
erlex
Monique
anka
siq29
18 posters
O.M.A. klubi :: Lapsed :: Lasteaed
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 9
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Lasteaeda 2011.a sügisest
Minu tirts saab homme esimest korda lasteaias ujuma. Tegelikult oli sõimerühmal esimene ujumine eelmisel teisipäeval, kuid minu piiga oli siis minuga linnas poodlemas. Et nädalavahetusel oli kiire kartuli sorteerimisega, siis ma ei jõudnud alustada lapsele ujumisasjade kokku panemisega. Täna siis tegin ära, peaaegu... Tikkisin käterätikule lapse nime. Tikkisin ühele riidetükile ka lapse nime, ristpistes. Tirisin välja õmblusmasina ja tuhlasin päris pikka aega sobivat kangast otsida. Seejärel pusisin pikalt kanga ja õmblusmasinaga ja valmis sai riidest kotike. Selle kotikese peale õmblesin ristpistes tikitud nime. Ujumismütsile sai nimi kirjutatud veekindla markeriga. Veel on nimi panemata ujumistrikoo külge, sest see kuivab hetkel. Hommikul vara saab ujumistrikoo ka nimesildi omale külge. Ja ma olen päris tüdinud sellest kõigest, seda enam, et õmblusmasinaga õmblemine on mulle suht võõras tegevus. Vähemalt sai tehtud ikkagi ja lapsel on vajaminevad asjad kenasti olemas. Riidest kotikeses on ujumismüts ja rätik kenasti ootel, hommikul lisandub trikoo kah ja loodan, et lapsel saab lasteaias basseinis lõbus olema.
Täna hommikul läks Annaliisa kenasti koos õe ja vennaga koolibussile. Tundub, et ta hakkab lasteaiaga lõplikult harjuma. Õhtul koju jõudes oli laps küll jube viril ja pahur, aga eks ta oli väsinud ka pikast päevast.
Täna hommikul läks Annaliisa kenasti koos õe ja vennaga koolibussile. Tundub, et ta hakkab lasteaiaga lõplikult harjuma. Õhtul koju jõudes oli laps küll jube viril ja pahur, aga eks ta oli väsinud ka pikast päevast.
Täna õnnestus Carmenil jääda lasteaaeda ilma nutmata! Kuigi minees protesteeris ja ei tahtnud kuidagi minna, küll siis sai kõiksugu "põnevaid" asju näidatud- värvilisi lehti ja porilompe. Mitmel korral tõmbus suu kõverasse, et nüüd kohe tuleb jorrrr... väike piuks tuligi ja kohe juhiti tähelepanu kõrvale. Meil oli probleemiks see, et ei saanud Carmenile tsau teha, sest ta puges alati kiirelt rühma ( ja hakkas nutma muidugi). Rühma tagasi minek oleks olnud karuteene lapsele. Kuid täna otsustasime kohe kui riided seljast võetud teha tadaa. Esimest korda tulin kergema tundega lasteaaiast ära.
Magada ta endiselt ei taha... ja on hakanud lõuna ajal voodisse pissima Loodan väga,e t täna magab kauem kui 30 min
Magada ta endiselt ei taha... ja on hakanud lõuna ajal voodisse pissima Loodan väga,e t täna magab kauem kui 30 min
Siin on ikka nii pikk vaikus olnud.
Lugu on nüüd selline, et jaanuari algusest hakkab Annaliisa käima teises lasteaias, Viljandimaal Tarvastu lasteaias. Kahju on sellest, et uues lasteaias ei ole basseini. Annaliisale nii kangesti meeldib see "vannis" käimine, nagu ta ise nimetab. Mõtlen, et peaks selle kuidagi kompenseerima aeg-ajalt lastega kuskil ujumas käimisega.
Et Annaliisa on nüüd lasteaias käimisega harjunud, siis läheb uue lasteaiaga harjumine loodetavasti ruttu.
Lugu on nüüd selline, et jaanuari algusest hakkab Annaliisa käima teises lasteaias, Viljandimaal Tarvastu lasteaias. Kahju on sellest, et uues lasteaias ei ole basseini. Annaliisale nii kangesti meeldib see "vannis" käimine, nagu ta ise nimetab. Mõtlen, et peaks selle kuidagi kompenseerima aeg-ajalt lastega kuskil ujumas käimisega.
Et Annaliisa on nüüd lasteaias käimisega harjunud, siis läheb uue lasteaiaga harjumine loodetavasti ruttu.
Siin on nii vaikne. Mul Nele lasteaiaga nii harjunud. Hommikuti ei ole enam isegi aega emmele kalli-musi teha, vaja kiiresti sõprade juurde minna
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Miku käib ilusti lasteaias , kui ainult haigused koguaeg ei kimbutaks
mitike- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1107
Registration date : 05/06/2009
Meil on ka haiguseid palju selle aja jooksul olnud. Nüüd on veidi harvemaks jäänud, aga vahepal oli graafik: nädal aega kodus, nädal lasteaias.
Neiule väga meeldib lasteaias, nädalavahetustel kuulen ka tema kaaslaste nimesid. Ikka näitab toas näpuga lasteaia poole ja seletab. Eelmine kuu oli mul pikalt kodus, seda rohkem minu enda soovil, koolitus sai läbi ja oli neiu jaoks kohe hulga rohkem aega. Viimaste hammaste tulema hakkamine jäi ka sinna aega, lõpp kestab siiani.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Nele ka vähemalt iga kuu umbes nädala jagu haige olnud.Aga muidu talle väga meeldib lasteaias, pigem on probleem see, kuidas taa õhtul riidesse ja koju saada
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Lasteaeda 2012.a sügisest
» Lasteaeda 2010 sügisest
» Kui vanalt paneksite oma lapse lasteaeda?
» Kas viite 1. septembril lasteaeda lilli?
» Mille järgi valisite oma lapsele lasteaeda?
» Lasteaeda 2010 sügisest
» Kui vanalt paneksite oma lapse lasteaeda?
» Kas viite 1. septembril lasteaeda lilli?
» Mille järgi valisite oma lapsele lasteaeda?
O.M.A. klubi :: Lapsed :: Lasteaed
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 9