Lasteaeda 2011.a sügisest
+14
liisuu
accra
Titikas
Mõrumantsik
muffyns28
Mustlasplika
HoneyMoon
mitike
mercaa
Tipu
erlex
Monique
anka
siq29
18 posters
O.M.A. klubi :: Lapsed :: Lasteaed
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 9
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Lasteaeda 2011.a sügisest
Siia võiksid koguneda emmed, kelle väikesed silmaterad hakkavad 2011.a sügisest lasteaias käima.
Räägime kõigest, mis puudutab peatset lasetaeda minekut.
Johannes (anka)
Nele (Monique)
Arlene (erlex)
Annaliisa (siq29)
Toya-Tiare (mercaa)
Mihkel (mitike)
Romet Rasmus (HoneyMoon)
Iris (Tipu)
Lars (Tipu)
Isabella (Andromache)
Alexandra (Andromache)
Aleksandra (Mustlasplika)
Oscari (Mõrumantsik)
Luisa-Martha (Patty)
Tristan (Titikas)
Cris Robin (femmme)
Räägime kõigest, mis puudutab peatset lasetaeda minekut.
Johannes (anka)
Nele (Monique)
Arlene (erlex)
Annaliisa (siq29)
Toya-Tiare (mercaa)
Mihkel (mitike)
Romet Rasmus (HoneyMoon)
Iris (Tipu)
Lars (Tipu)
Isabella (Andromache)
Alexandra (Andromache)
Aleksandra (Mustlasplika)
Oscari (Mõrumantsik)
Luisa-Martha (Patty)
Tristan (Titikas)
Cris Robin (femmme)
Viimati muutis seda siq29 (Esm 05 Sept 2011, 11:38). Kokku muudetud 11 korda
Re: Lasteaeda 2011.a sügisest
Minu poja läheb septembrist lasteaeda - olles siis ise pooleteise aastane
Meie hakkame ka augusti lõpust lasteaiaga harjumas käima ja sügisest lasteada. Arvestades seda, et käin ise juba pea pool aastat tööl, usun, et tal ei tohiks selle harjumisega probleeme olla.
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Meie ka vist sügisest lasteaeda Kui just midagi ei muutu
erlex- Omaklubi teemant
-
Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009
Me siin veel ootame vastuseid lasteaedadest. Helistanud ja rääkinud oleme küll ja veel nendega. Lähiajal loodame teada saada
Annaliisa hakkab käima Rõuge lasteaias, mis eelmisel suvel remonditi ja uuendati. Maja ehitati suuremaks ja lasteaed sai omale ka basseini. Bassein teeb mind eriti rõõmsaks. Meie lasteaeda lubatakse ka veel mähkmelapsi, ainus tingimus on, et peavad olema püksmähkmed. Õnneks on Annaliisa mähkmevaba. Eile mõtlesin, et mul tuleb sügiseks varuda lapsele hulgim kleite, seelikid ja pluuse rühmatoas olemiseks, sest koduski on üks kleit üks päev; ei taha talle panna hommikul selga kleiti, millel on peal eelmise päeva menüü.
Toya-Tiare läheb ka sügisest lasteaeda. Kõik kolm lasteaeda on teada andnud,et koht olemas. Tutvumas lasteaedadega juba käidud ja valik tehtud.
mercaa- Omaklubi hõbe
- Detsember 2008 abimode
Postituste arv : 699
Registration date : 30/04/2009
Meie ootame ka vastust. Viimaste andmete järgi meile kohta pole aga loodan kõige paremat. Äkki Luisa ikka kuidagi saab sügisest lasteaialapseks.
Külaline- Külaline
Mihkel läheb ka sügisest lasteaeda. Käisime just lepingut tegemas. Lasteaed on meie kodule lähedal ja olen kuulnud, et seal on häsi toredad kasvatajad.
mitike- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1107
Registration date : 05/06/2009
Mina pean oma poja ka augustis ära andma aeda. Rõõmus küll ei ole aga ta saab septembris kolm ja siis pean tööl tagasi olema (ei,mul pole töö vastu midagi aga lastest lahtilaskmine on raske). Koht olemas (küll teise valiku aias- kodulähedane ütles, et kohti ei ole, ei tule ega hakka tulemagi).
Augusti esimestel päevadel hakkame valmistuma.
Augusti esimestel päevadel hakkame valmistuma.
HoneyMoon, ma tean, mida sa tunned, mul samamoodi raske Annaliisast lahti lasta. Seda enam, et ta jääb mu noorimaks lapseks. Liiga ruttu kasvavad lapsed suureks...
Ma tean mida te tunnete. Ei tea kuidas sellega harjun. Kaldun arvama, et ma põeb seda rohkem kui Mihkel
mitike- Omaklubi kuld
Siq- meil ka jääb poja pesamunaks
Mitike- nii ongi. Meil plikat aeda harjutades oli nii, et laps nuttis ruumis 10 minutit, ema ukse taga 30....kuni kätte lapse sai Kõik õnneks pole nii närvihaiged aga igasugu mõtteid tekkis küll (stiilis miks ma oma lapsele nii teen, pean ma siis tööle minema jne jne ) Teisega loodan, et läheb kergemalt minul siis
Mitike- nii ongi. Meil plikat aeda harjutades oli nii, et laps nuttis ruumis 10 minutit, ema ukse taga 30....kuni kätte lapse sai Kõik õnneks pole nii närvihaiged aga igasugu mõtteid tekkis küll (stiilis miks ma oma lapsele nii teen, pean ma siis tööle minema jne jne ) Teisega loodan, et läheb kergemalt minul siis
Minul oli tööle minnes väga raske, arvestades seda, et Nele oli siis alles 1a ja 1-kuune , aga usun, et seda kergem on meil lasteaeda minnes.
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Monique, kui laps on juba harjunud sinu eemalolekuga, on vast jah lihtsam. Eks lapse iseloomust ka sõltub. Vanem tütar oli esimeset päevast peale lasteaialaps, pojal oli harjumine väga raske ja nuturohke. Annaliisat on mängutubadest raske olnud ära saada, loodan, et lasteaed uute mänguasjadega köidab teda piisavalt, et teha vähemalt algus kergemaks. Samas on ta minu küljes kinni väga, suur sülelaps on, nii et seda, mismoodi olema saab, ei oska ette mõelda.
Mina veel hästi ette ei kujuta, kuidas meil see lasetaeda minek kulgema hakkab, aga pole midagi teha - tööle peab tagasi minema.
Üks tuttav ütles, et hea on algul harjutada vaid õues käimisega - et esimestel kordadel viin lapse sellel ajal lasteaeda, kui lapsed õues ja lasen poja koos nendega mängima. Ja siis hiljem juba majja sisse ka
Oh kuidas ma seda aega tegelikult kardan.
Üks tuttav ütles, et hea on algul harjutada vaid õues käimisega - et esimestel kordadel viin lapse sellel ajal lasteaeda, kui lapsed õues ja lasen poja koos nendega mängima. Ja siis hiljem juba majja sisse ka
Oh kuidas ma seda aega tegelikult kardan.
Mina tegin esimese lapsega selle vea, et hakkasin (nagu korralikud juhised ette näevad) lapsesõbralikult temaga hüvasti jätma ja selgitama, et emme käib poes, ostab sulle midagi ja tulen kohe tagasi.... ja nii ikka mitu korda enne, kui aru sain, et lapsel on oluliselt kergem kui kiirelt ukselt minema minnakse. Siiamaani viib isa aeda, kuna mina suutsin lapsele täieliku trauma tekitada korrekstelt kasvatusjuhiseid järgides. Arvan, et ka pojat hakkab isa viima. Seda siis seepärast, et tema on vapram äratuleja ja teiseks pean ma väga vara tööl olema aga laps saaks veel pool tundi magada hommikul.
NB. Ma EI ütle, et selline "emme käib nüüd ära ja tuleb kohe tagasi" lahkumine kellelgi ei tööta, rääkisin kõigest enda kogemustest.
NB. Ma EI ütle, et selline "emme käib nüüd ära ja tuleb kohe tagasi" lahkumine kellelgi ei tööta, rääkisin kõigest enda kogemustest.
M ise loodan et meil läheb kergelt. Praegu vähemalt kui kuskil mängimas käime või külas, siis jookseb laua mu juurest ära ja ma ei tule talle meeldegi Ära minekuks peab nippe kasutama. Loodetavasti läheb ta lasteaesa samasuguse suure rõõmuga.
mitike- Omaklubi kuld
Kuu alguses saime teada, et lastel on kahte lasteaeda kohad olemas, kolmandasse ehk siis meie esmavalikusse kahjuks kohta ei saa... Valisime siis kahest ühe välja ja augustist läheme Kalamaja lasteaeda tutvuma Järgmine nädal lähen lasteaeda esimesele koosolekule, siis saan täpsemalt teada mis ja kuidas Ärevus on juba igatahes sees...
Lapsed on mul tõsised mürakarud ja väga nutikad ning osavad oma vanuse kohta. Neil saab lasteaias kindlasti vahva ja põnev olema! Ainult mina olen ilmselt see, kellel süda verd tilgub neist lahti lastes... Ma pole oma lastest ju pikka päeva lahus olnudki peale nende sündi
Lapsed on mul tõsised mürakarud ja väga nutikad ning osavad oma vanuse kohta. Neil saab lasteaias kindlasti vahva ja põnev olema! Ainult mina olen ilmselt see, kellel süda verd tilgub neist lahti lastes... Ma pole oma lastest ju pikka päeva lahus olnudki peale nende sündi
Viimati muutis seda Tipu (Teis 31 Mai 2011, 15:28). Kokku muudetud 1 kord
Minul ka sel aastal kaks last esmakordselt lasteaeda minemas. Vanem tütar on 4 a 4 kuud vana ja noorem 2 a 10 kuud vana, kui aeda lähevad. Noorem sai esimese hooga sõimerühma nimekirja, aga lasteaia juhatajaga koos otsustasime, et tõstame ta ümber kolmeste rühma, sest ta saab ju ka varsti kolmeseks, räägib hästi ja on üldse päris seltsiv ja asjalik laps.
Mul ei ole endal küll mingit hirmu ega kurbust lasteaia ees, tunnen et lapsed on valmis ja mina ka valmis neist lahti laskma.
Kopli lasteaed, kuhu mu mõlemad tüdrukud lähevad, korraldas terve kevade tutvumispäevi uutele lastele. Nii et käisime korra kuus seal mängimas ja kasvatajatega tutvumas. Nii minul kui lastel jäi sellest aiast väga hea mulje ja lapsed juba väga ootavad esimest augustit, mil nad koos oma lasteaiateed alustavad.
Kopli lasteaed oli mu esimene valik ja õnneks saime ka sinna.
Mul ei ole endal küll mingit hirmu ega kurbust lasteaia ees, tunnen et lapsed on valmis ja mina ka valmis neist lahti laskma.
Kopli lasteaed, kuhu mu mõlemad tüdrukud lähevad, korraldas terve kevade tutvumispäevi uutele lastele. Nii et käisime korra kuus seal mängimas ja kasvatajatega tutvumas. Nii minul kui lastel jäi sellest aiast väga hea mulje ja lapsed juba väga ootavad esimest augustit, mil nad koos oma lasteaiateed alustavad.
Kopli lasteaed oli mu esimene valik ja õnneks saime ka sinna.
Külaline- Külaline
Luisa ei saanud kahjuks lasteaiakohta . Need lasteaiakohtade inimesed pidid uurima, äkki saab kuskile lastehoidu aga see pole ka veel kindel. Eks ma siis annan teada, kui olen selgust saanud, mis meist edasi saab.
Külaline- Külaline
Neiu läheb ka sügisest lasteaeda. Kuna ta on elav ja seltsiv laps, siis ei tohiks väga probleeme tulla. Hetkel olen temast 1 päeva eemal olnud, aga suvel tuleb neid päevi rohkem, vanavanemad juba küsivad, et millal nemad hoida saavad.
Lasteaeda harjutama saan hakata 9. augustist, aga 6. juunil esimene koosolek ja siis kuuleb rohkem.
Lasteaeda harjutama saan hakata 9. augustist, aga 6. juunil esimene koosolek ja siis kuuleb rohkem.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Andromache, mis su vanema tütre nimi on?
Mul vanemad lapsed käivad vahel külas naabripoisil, kes on Annaliisast kuu aega noorem. Simona siis räägib ikka, kui ilusti Lukas räägib ja oskab isegi nurgas seista ja saab aru, miks ema ta nurka on pannud ja Lukas olevat üldse palju rohkem suure lapse moodi kui Annaliisa, kes on võrreledes Lukasega nagu tita jne... Jah, Annaliisa ei räägi. Mõned sõnad on ja kõik. Arusaamisest, miks ühte või teist asja tehakse, on ka asi kaugel. Eks piiga on kangekaelse iseloomuga ka... Ehk lasteaias hakkab Annaliisa siiski rääkima.
Mul vanemad lapsed käivad vahel külas naabripoisil, kes on Annaliisast kuu aega noorem. Simona siis räägib ikka, kui ilusti Lukas räägib ja oskab isegi nurgas seista ja saab aru, miks ema ta nurka on pannud ja Lukas olevat üldse palju rohkem suure lapse moodi kui Annaliisa, kes on võrreledes Lukasega nagu tita jne... Jah, Annaliisa ei räägi. Mõned sõnad on ja kõik. Arusaamisest, miks ühte või teist asja tehakse, on ka asi kaugel. Eks piiga on kangekaelse iseloomuga ka... Ehk lasteaias hakkab Annaliisa siiski rääkima.
Siq29, ära muretse, kõik lapsed ju arenevad erinevalt. Ja Annaliisa hakkab kindlasti rohkem rääkima, kui lasteaeda läheb.
Külaline- Külaline
siq29 kirjutas:Andromache, mis su vanema tütre nimi on?
Alexandra. Miks sa küsid?
Külaline- Külaline
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Lasteaeda 2012.a sügisest
» Lasteaeda 2010 sügisest
» Kui vanalt paneksite oma lapse lasteaeda?
» Kas viite 1. septembril lasteaeda lilli?
» Mille järgi valisite oma lapsele lasteaeda?
» Lasteaeda 2010 sügisest
» Kui vanalt paneksite oma lapse lasteaeda?
» Kas viite 1. septembril lasteaeda lilli?
» Mille järgi valisite oma lapsele lasteaeda?
O.M.A. klubi :: Lapsed :: Lasteaed
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 9