Lasteaeda 2011.a sügisest
+14
liisuu
accra
Titikas
Mõrumantsik
muffyns28
Mustlasplika
HoneyMoon
mitike
mercaa
Tipu
erlex
Monique
anka
siq29
18 posters
O.M.A. klubi :: Lapsed :: Lasteaed
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 9
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Lasteaeda 2011.a sügisest
Esimene nädal möödas ja tulemus selline- eile Tristan ei tahtnud enam lasteaeda minna-ei nutnud aga keeldus rühma ruumi astumast, nina tundus tal ka kahtlane aga mitte veel nohune(kodus seda ei märganud) kui kell 12.30 järgi läksin, siis oli laps rõõmus ning suundusime vanaemale külla-õhul läks nina ikka päris nohuseks ja tekkis palavik 38.0 öösel läks küll palavik ära aga nohuga jääme veel võitlema..nüüd hoian pöialt, et palavik uuesti ei tõuse.
Ei teagi kas see palavik tekkis tal hommikusest närvipingest(vahel on nii olnud) või on ta nüüd ka viiruse külge saanud...
Ei teagi kas see palavik tekkis tal hommikusest närvipingest(vahel on nii olnud) või on ta nüüd ka viiruse külge saanud...
Luisa ei tahtnud täna eriti lasteaeda jääda. Arvan, et tal varajase ärkamise pärast ka natuke kehvem tuju. Ta on harjunud ju vähemalt 10-ni põõnama.
Külaline- Külaline
Paksul hommikul oli tatikoll peale aevastamist,ma siiralt loodan ,et see oli lihtsalt üks tavaline koll.
Muidu visati mind täna lastekast välja,ma joostes panin asjad rippuma ja haarasin preila kaenlasse ja jooksis siis minema.Ei tea kas järgi julgen minna .
Õnneks siiani on ta alati mega röömus kui ma järgi läind ja lastekasse pole taht jääda.
Muidu visati mind täna lastekast välja,ma joostes panin asjad rippuma ja haarasin preila kaenlasse ja jooksis siis minema.Ei tea kas järgi julgen minna .
Õnneks siiani on ta alati mega röömus kui ma järgi läind ja lastekasse pole taht jääda.
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
Tristanil uut palavikku ei tõusnud ja viisin täna ikkagi lasteaeda-kerge nohu on veel aga hakkab ka üle minema.
Laseaeda jäi täna ilusti-no peale väikest veenmist, aga kui ära läksin siis nägin aknast et ikkagi hakkas mind otsima ja tundus, et ka silmad olid märjad..
Loodan, et järgi minnes on ta juba rõõmsam.
Endal on koguaeg tunne nagu oleks midagi valesti teinud kui ta sinna jätan
Laseaeda jäi täna ilusti-no peale väikest veenmist, aga kui ära läksin siis nägin aknast et ikkagi hakkas mind otsima ja tundus, et ka silmad olid märjad..
Loodan, et järgi minnes on ta juba rõõmsam.
Endal on koguaeg tunne nagu oleks midagi valesti teinud kui ta sinna jätan
Mihkel täna pikka päeva
mitike- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1107
Registration date : 05/06/2009
Meil on nüüd lasteaiaga kokku lepitud, et hakkan Annaliisaga harjutamas käima alates 5.septembrist. 1.septembril on vanemate laste kooli saatmisega niigi tegemist, siis tuleb reede ja seejärel nädalavahetus. Leidsin, et mõttekam on alustada harjutamisega esmaspäeval. Kui täna lasteaeda helistasin, oldi seal muidugi väga õnnelikud, et hakkan esmaspäeval käima, mitte selle nädala lõpus. Nimelt on ehitajafirma omadega jänni jäänud ja pole jõudnud viimast rühmaruumi valmis. See pidavatki alles esmaspäeval üle antama. Mul pole kiire ka lapse lasteaeda harjutamisega, nii et ma võin oodata küll natuke.
Neiu jääb siis täna esimest korda lõunaunne aeda. Hommikul tegi paar köhatust ja kasvataja kohe, et oi köhiv laps tuleb. Samas teisel lapsel jookseb juba mitmendat päeva nina. Pool 3 lähen järgi ja mõtlesin, et küsin selle lapse kohta, kellel nina tatine, võib olla mingi allergiline reakstioon.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Kasvataja ütles, et Miku magas nagu nott. Probleeme ei olnud. Järgi minnes ei tahtnud koju tulla, et tema veel mängib Samas iga õhtu voodis ütleb , et ei lähe lasteaeda.
Praegu meil siis kõik hästi.
Aga lasteaias ma kuulen kuidas mõni laps hullumoodi köhib ja teisel tatt jookseb.
Praegu meil siis kõik hästi.
Aga lasteaias ma kuulen kuidas mõni laps hullumoodi köhib ja teisel tatt jookseb.
mitike- Omaklubi kuld
Meil on kaks viimast päeva olnud ideaalsed. Viisin lapse lasteaeda ja panin ennast juba valmis, et kohe algab suur nutt...aga Oscari jooksis mängima ja jooksupealt hõikas mulle veel tsau Mõlemad jäime kasvatajaga suu ammuli vaatama Ja mingit nuttu enam ei ole toimunud. Täna korra oli küll õues olnud mingi teema, kus keegi poiss oli Oscaril nokatsi kuidagi silmadepeale tõmmanud, nii et ta enam ei näinud...noh seda ta mulle kohe järgi minnes ära kaebas ja suu läks kriipsuks. Ütles, et oli sellepeale nutma ka hakanud. Homme võib lastekasse võtta kaasa oma mänguasja.
Meie rühmas ka on paljudel ninad tatised ja köhimist. Pole parata...mingid viirused on liikvel ja kõik tuttavad ümberringi on juba haiged olnud või alles on. Oscari on juba enam vähem terve, no nina kipub õues veel tilkuma ja aeg-ajalt köhatab. Aga kui keegi tal kõrval köhib, siis on tal ka vaja kohe läkastama hakata ja jääbki mulje, et kopsupõletikus lapse olen toonud kodust välja
Meie rühmas ka on paljudel ninad tatised ja köhimist. Pole parata...mingid viirused on liikvel ja kõik tuttavad ümberringi on juba haiged olnud või alles on. Oscari on juba enam vähem terve, no nina kipub õues veel tilkuma ja aeg-ajalt köhatab. Aga kui keegi tal kõrval köhib, siis on tal ka vaja kohe läkastama hakata ja jääbki mulje, et kopsupõletikus lapse olen toonud kodust välja
Mõrumantsik- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 747
Mul mure selle 1. septembriga. Kuidas Teie oma lapsed lasteaeda saadate? Lilledega? Pidulikke riietega? Või pole see lasteaias nii tähtis päev kui koolis...
Külaline- Külaline
Neiu oli täna väga hästi söönud ja magama ka jäänud. Järgi läksin, siis ei tahtnud kojugi tulla kohe. Homme lähen peale oodet järgi.
Mina saadan lilledega! On ju nüüd lasteaias kasvatajad ka õpetaja nime all ja kindlasti on neil hea meel kui neid meeles peetakse sel päeval! Ja lastele ka tore häid traditsioone harjutada Täna juba rääkisime kodus sel teemal, et mis lilled ja mis värvi ja otsustati, et tahavad viia astrid - Iris roosad ja Lars rohelised Rohelisi astreid ma vaevalt leian kuskilt, aga annan endast parimaPatty kirjutas:Mul mure selle 1. septembriga. Kuidas Teie oma lapsed lasteaeda saadate? Lilledega? Pidulikke riietega? Või pole see lasteaias nii tähtis päev kui koolis...
Täna hommikul just ostsin endale turu pealt imeilusa pundi astreid ühe tädi käest ohh, kuidas mulle need meeldivad!
Koosolekul juhataja mainis, et siin on vist koos kooliga aktus 1. septembril.
Oma rühma kasvatajale, kes hommikul neil kohal on ja kasvatajaabile Vahest on neil juhataja kah rühmas, kasvataja asemel või lisaks neile. Eks ma arvestan nii umbes 2-3 inimesega siisPatty kirjutas:Aga Tipu Sa saadad kõigile kasvatajatele?
Paksuga rääkides avaldas ta kah soovi tädile lilli viia.Nii ,et ma täna kah lillede jahile .
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Mul tegi vanaema kimbu, võttis veel oma viimased 3 roosi peenralt selleks. Neiul 2 kasvatajat ja õpetaja abi, hommikul viime, siis küll 1 kasvataja. Kell 9.30 on lasteaia aktus saalis.
Neiu oli täna aias lõunaaeg 1 pissi potti teinud ja kodus tegi viimase pissi täitsa ise, tõi poti mulle tühjendada. Päris suur üllastus oli, kui pott käes vastu kõndis.
Neiu oli täna aias lõunaaeg 1 pissi potti teinud ja kodus tegi viimase pissi täitsa ise, tõi poti mulle tühjendada. Päris suur üllastus oli, kui pott käes vastu kõndis.
Luisa läks siis täna pikemaks ajaks aeda. Kui kõik hästi läheb ja ta seal magama ka jääb, siis lähen alles kella kolmest talle järele.
Külaline- Külaline
Minu poja läks täna aeda nutuga. Juba õues tõmbus suu virilaks, aga lilled andis ilusasti üle
Miku läks ka lilledega. Tal pole aega mulle isegi lehvitada. Iga päev ütleb et tahab veel mängida kui järgi lähen.
Minul on küll raske kodus, nii igatsus tuleb peale.
Minul on küll raske kodus, nii igatsus tuleb peale.
mitike- Omaklubi kuld
HoneyMoon kuidas teil lasteaias läheb?
mitike- Omaklubi kuld
Ja meie oleme JÄLLE haiged! Eile sain puruhaige Larsi lasteaiast kätte Ma olin nii pahane, et nad mulle ei helistanud, oleksin ju järgi läinud. Seekord siis jubedam nohu ja köha. Öösel olid lausa hingamisraskused. Ehmatasin päris korralikult. Õnneks oli Ventolini siirupit meil ja saime kiiret abi. Täna hommikul käisime arstil kuulamas, õnneks kuhugi edasi pole köha veel löönud... ravime nüüd kodus. Helistasin ka lasteaiajuhatajale täna, et lapsed ei tule aeda ja mainisin ka seda, et ikka tuleks helistada kui laps haigeks jääb. Iris hetkel veel terve, kuid ta keeldub ilma vennata aeda minemast.
No tõesti mul juba täielik ahastus peal, oleme kolme nädala jooksul juba kolme erinevat haigust põdenud. Ja lasteaias käimine on kujunenud väga lünklikuks. Esmaspäevast peaksin minema peale 3 aastat tagasi tööle, aga no kuidas ma lähen kui lapsi aeda ei saa saata
Ja praegu pole veel isegi talv ja haiguste suurem levik alles ees, ma ei saa aru, mis toimub!
No tõesti mul juba täielik ahastus peal, oleme kolme nädala jooksul juba kolme erinevat haigust põdenud. Ja lasteaias käimine on kujunenud väga lünklikuks. Esmaspäevast peaksin minema peale 3 aastat tagasi tööle, aga no kuidas ma lähen kui lapsi aeda ei saa saata
Ja praegu pole veel isegi talv ja haiguste suurem levik alles ees, ma ei saa aru, mis toimub!
Tipu Ma ostsin eile Apteek1 teed, mis peaks oraganismi tugevndama, eks paista, kas toimib. Neiule see tee maitses ja jõi ilusti.
Hommikul andis kasvatajale ilusti kimbu ka üle. Ja sellest kuust on nii, et kui neiu hommikul aias ei söö tuleb avaldus teha ning kasvataja unustas eile mulle seda öelda. Ise mõtlesin, et hommikul võib süüa, aga ma toonda ta siis enne oodet koju. Ei julge hommiku kohta avaldust hetkel teha.
Hommikul andis kasvatajale ilusti kimbu ka üle. Ja sellest kuust on nii, et kui neiu hommikul aias ei söö tuleb avaldus teha ning kasvataja unustas eile mulle seda öelda. Ise mõtlesin, et hommikul võib süüa, aga ma toonda ta siis enne oodet koju. Ei julge hommiku kohta avaldust hetkel teha.
Oehh Tipu Jumala jama jah nende haigustega. Ja see paganama nohu-köha kestavad niiiii kaua aega ka veel. Mulle lastearst ütles ära, et esimesel aastal kui laps läheb lasteaeda, võin juba arvestada pidevate kodusistumisetega haige lapsega. Õnneks ma veel tööle minema ei pea aga kooli küll oleks plaan minna septembri lõpus. Ja ka juba muretsen, et mis sellest asjast küll välja tuleb, kui laps pidevalt haige. Vahel harva saaks muidugi mees ka koju jääda, aga see on tõesti viimane hädavariant.
Mõrumantsik- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 747
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Lasteaeda 2012.a sügisest
» Lasteaeda 2010 sügisest
» Kui vanalt paneksite oma lapse lasteaeda?
» Kas viite 1. septembril lasteaeda lilli?
» Mille järgi valisite oma lapsele lasteaeda?
» Lasteaeda 2010 sügisest
» Kui vanalt paneksite oma lapse lasteaeda?
» Kas viite 1. septembril lasteaeda lilli?
» Mille järgi valisite oma lapsele lasteaeda?
O.M.A. klubi :: Lapsed :: Lasteaed
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 9