Mille järgi valisite oma lapsele lasteaeda?
+9
muffyns28
maszke
Heily
riinu83
Mirhel
Soulshaker
armsake
tirtzzz
naxy
13 posters
O.M.A. klubi :: Lapsed :: Lasteaed
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Mille järgi valisite oma lapsele lasteaeda?
Mille järgi valisite oma lapsele lasteaeda? Kas elukoha järgi (näiteks Tartus või Tallinas valikuvõimalus suurem) või millegi muu järgi? Tean, et paljud minu tuttavad valivad lasteaeda vastavalt sellele milliseid võimalusi lasteaias lastele pakutakse (n: ujula jne).
naxy- Moderaator
- Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009
Re: Mille järgi valisite oma lapsele lasteaeda?
Amanda läheb sinna lasteaeda, kus ta vanaema töötab Mulle meeldib see lastead, ma ise olen seal käinud ja mu õde on seal käinud, seal kasvatajad vahvad ja toimub palju toredaid üritusi ja väljasõite
Aa.. ja Amanda läheb oma onupojaga samasse rühma et siis on 5 kuud vanem sugulane, kes mu pisikest roosamannat seal kaitseb
Aa.. ja Amanda läheb oma onupojaga samasse rühma et siis on 5 kuud vanem sugulane, kes mu pisikest roosamannat seal kaitseb
tirtzzz- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 802
Registration date : 18/02/2009
Mina valisin lasteaia, mis asub mu ema juurest üle tee (aknast paistab lasteaed). Tegelikult tahtsime Viljandi linnalasteaeda panna, aga meie oleme kirjutatud valda ja linna saavad ainult linnalapsed
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Registration date : 16/02/2009
Kodu ja töökoha lähedus oli oluline, samuti korralik remont.
Mõned meil siin on sellised, kus lapsed magavad võrevoodites ja isegi pissipotte pole väikestele jne.
Mõned meil siin on sellised, kus lapsed magavad võrevoodites ja isegi pissipotte pole väikestele jne.
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
minu jaoks oluline on ka hoone puhtus ja uudsus. Vanades majades kipuvad olema seened ja majavammid. Mina olen majavammi suhtes nõrk. kunagi see mul koolis oli ja rohkem olin haige kui terve, kuni kooli vahetasin.
Meil maja ligidal on üks selline vana lasteaed, mis pidi küll hästi tore olema, aga kui õues pole ühtegi mänguasja peale paari rauast toika, siis minu arust on imelik, et minu lasteaias 20aastat tagasi oli ka rohkem teha õues, kui seal. Siis sellepärast on see meie jaoks ka no-no. Viin siis ta natukene kaugemale lasteaeda, kus ka tuttav kasvataja ja tagasiside hea..
Aga viimase info kohaselt peaks augustiks meie majast 500m eemal tulema uus valla lasteaed Oleks tore, kui ka sõimerühm sinna tuleks...
Meil maja ligidal on üks selline vana lasteaed, mis pidi küll hästi tore olema, aga kui õues pole ühtegi mänguasja peale paari rauast toika, siis minu arust on imelik, et minu lasteaias 20aastat tagasi oli ka rohkem teha õues, kui seal. Siis sellepärast on see meie jaoks ka no-no. Viin siis ta natukene kaugemale lasteaeda, kus ka tuttav kasvataja ja tagasiside hea..
Aga viimase info kohaselt peaks augustiks meie majast 500m eemal tulema uus valla lasteaed Oleks tore, kui ka sõimerühm sinna tuleks...
Mirhel- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1039
Kui Tartust ära kolisime, jäi valida kahe lasteaia vahel. Algul olin kindel, et panen poisi sinna, kus ise eelmisel aastal töötasin ja täpselt teadsin inimesi, kes lastega tegelevad, aga lõpuks otsustasime siiski teise aia kasuks. Ümber mõtlesime sellepärast, et lasteaed on mu emale väga lähedal (minu koolipäevadel tegeleb tema poistega), rühmade suurus ei lähe üle 15 lapse ja lasteaed jääb kodu ja linna vahele. Esimese variandi puhul oleks rohkem sõitmist, sest see lasteaed on linnast kaugemal.
Esimesele lapsele valisin lasteaia asukoha järgi, st lasteaed asub meie maja kõrval kohe. Teise lapse puhul oli samuti määravaks asukoht, aga lisandus ka meeldiv kogemus, mille olin saanud esimese lapsega seal lasteaias.
Kahjuks pidime valima selle järgi, kuhu koha saime.
Kuna vahetasime elukohta just enne lasteaia aega. Aga peab ütlema, et siiski oleme lasteaiaga rahul. nati kaugele jääb kodust aga pole hullu.
Ja poiss ise on rahul,talle meeldib käia, see on mulle ka tähtis.
Kuna vahetasime elukohta just enne lasteaia aega. Aga peab ütlema, et siiski oleme lasteaiaga rahul. nati kaugele jääb kodust aga pole hullu.
Ja poiss ise on rahul,talle meeldib käia, see on mulle ka tähtis.
maszke- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 384
Registration date : 23/11/2009
Meie valisime lasteaia elukoha järgi.Muidugi algul see ei õnnestunud ja pisem plika käis eralasteaias kuniks riigi lasteaeda koha saime.Ja loomulikult on oluline ka lasteaia uudsus.Õnneks meil vedas kuna Murastes Pangapealse lasteaed on väga uus siis polnud kahtlustki ,et sinna me lapsed paneme kiidan ka väga seda lasteaeda.Lapsi õpetatakse hoolega,oluline seepärast,et vanem tütar ju kooli eelik.Kasvatajd on seal ka väga toredad.Paremad kui Harku lasteaias...
muffyns28- Omaklubi kuld
-
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009
Meie valisme ka elukoha järgi e need, mis kõige lähemal. uurisin enne ka tagamaid ühe ja teise kohta
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
elame soomes väikeses kohas ja siis ei olegi mingit suurt valikut. saime koha sinna, kus oli vaba. õnneks saime väga hea kohapeale, kodule kõige lähemal ca 3 km.
kristiina15- Postituste arv : 70
Registration date : 15/09/2009
Tere!
Kas tohib küsida,palju maksab soomes lapse lasteaias käik
kuu peale ja kas on ka soodustusi soome riigi poolselt?
Kas tohib küsida,palju maksab soomes lapse lasteaias käik
kuu peale ja kas on ka soodustusi soome riigi poolselt?
Hiiretips- Postituste arv : 3
Registration date : 07/05/2013
Kunagi ammu sai korter lasteaia järgi ostetud.Lapsi siis veel pold ja isegi rase veel pold .
Paljud aga kiitsid just seda lastekat ja nii ta siis saigi ja oligi me lastel mõned aatsad.
Nüüd aga siin panin lapsed esimesse päevahoidu mis ette jäi.Ehk mõned minutid jalutada.Maja on suur ja uhke,pole ühtegi paha sõna õelda.Lasteaed kuhu tahan neid edasi panna aga on eramaja mis ringi ehitatud.Lapsi on vähe ja kõik on väga ilus ja puhas.
Hiiretips umbes 238-264.- .Vähemalt siin on meil nii.
Paljud aga kiitsid just seda lastekat ja nii ta siis saigi ja oligi me lastel mõned aatsad.
Nüüd aga siin panin lapsed esimesse päevahoidu mis ette jäi.Ehk mõned minutid jalutada.Maja on suur ja uhke,pole ühtegi paha sõna õelda.Lasteaed kuhu tahan neid edasi panna aga on eramaja mis ringi ehitatud.Lapsi on vähe ja kõik on väga ilus ja puhas.
Hiiretips umbes 238-264.- .Vähemalt siin on meil nii.
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Similar topics
» Lasteaeda 2012.a sügisest
» Lasteaeda 2010 sügisest
» Kui vanalt paneksite oma lapse lasteaeda?
» Kas viite 1. septembril lasteaeda lilli?
» Lasteaeda 2011.a sügisest
» Lasteaeda 2010 sügisest
» Kui vanalt paneksite oma lapse lasteaeda?
» Kas viite 1. septembril lasteaeda lilli?
» Lasteaeda 2011.a sügisest
O.M.A. klubi :: Lapsed :: Lasteaed
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1