O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mille järgi valisite oma lapsele lasteaeda?

+9
muffyns28
maszke
Heily
riinu83
Mirhel
Soulshaker
armsake
tirtzzz
naxy
13 posters

Go down

Mille järgi valisite oma lapsele lasteaeda? Empty Mille järgi valisite oma lapsele lasteaeda?

Postitamine  naxy Püh 22 Nov 2009, 14:51

Mille järgi valisite oma lapsele lasteaeda? Kas elukoha järgi (näiteks Tartus või Tallinas valikuvõimalus suurem) või millegi muu järgi? Tean, et paljud minu tuttavad valivad lasteaeda vastavalt sellele milliseid võimalusi lasteaias lastele pakutakse (n: ujula jne).
naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Mille järgi valisite oma lapsele lasteaeda? Empty Re: Mille järgi valisite oma lapsele lasteaeda?

Postitamine  tirtzzz Püh 22 Nov 2009, 14:53

Amanda läheb sinna lasteaeda, kus ta vanaema töötab Mille järgi valisite oma lapsele lasteaeda? 173454 Mulle meeldib see lastead, ma ise olen seal käinud ja mu õde on seal käinud, seal kasvatajad vahvad ja toimub palju toredaid üritusi ja väljasõite Mille järgi valisite oma lapsele lasteaeda? 547149

Aa.. ja Amanda läheb oma onupojaga samasse rühma Mille järgi valisite oma lapsele lasteaeda? 824600 et siis on 5 kuud vanem sugulane, kes mu pisikest roosamannat seal kaitseb Mille järgi valisite oma lapsele lasteaeda? 527939
tirtzzz
tirtzzz
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 802
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Mille järgi valisite oma lapsele lasteaeda? Empty Re: Mille järgi valisite oma lapsele lasteaeda?

Postitamine  armsake Püh 22 Nov 2009, 15:33

Mina valisin lasteaia, mis asub mu ema juurest üle tee (aknast paistab lasteaed). Tegelikult tahtsime Viljandi linnalasteaeda panna, aga meie oleme kirjutatud valda ja linna saavad ainult linnalapsed Mille järgi valisite oma lapsele lasteaeda? 809569
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Mille järgi valisite oma lapsele lasteaeda? Tiitli23
Postituste arv : 3632
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Püh 22 Nov 2009, 16:25

Kodu ja töökoha lähedus oli oluline, samuti korralik remont.
Mõned meil siin on sellised, kus lapsed magavad võrevoodites ja isegi pissipotte pole väikestele jne.
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mirhel Püh 22 Nov 2009, 16:42

minu jaoks oluline on ka hoone puhtus ja uudsus. Vanades majades kipuvad olema seened ja majavammid. Mina olen majavammi suhtes nõrk. kunagi see mul koolis oli ja rohkem olin haige kui terve, kuni kooli vahetasin.
Meil maja ligidal on üks selline vana lasteaed, mis pidi küll hästi tore olema, aga kui õues pole ühtegi mänguasja peale paari rauast toika, siis minu arust on imelik, et minu lasteaias 20aastat tagasi oli ka rohkem teha õues, kui seal. Siis sellepärast on see meie jaoks ka no-no. Viin siis ta natukene kaugemale lasteaeda, kus ka tuttav kasvataja ja tagasiside hea..

Aga viimase info kohaselt peaks augustiks meie majast 500m eemal tulema uus valla lasteaed Mille järgi valisite oma lapsele lasteaeda? 547149 Oleks tore, kui ka sõimerühm sinna tuleks...
Mirhel
Mirhel
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1039

Tagasi üles Go down

Postitamine  riinu83 Püh 22 Nov 2009, 18:22

Kui Tartust ära kolisime, jäi valida kahe lasteaia vahel. Algul olin kindel, et panen poisi sinna, kus ise eelmisel aastal töötasin ja täpselt teadsin inimesi, kes lastega tegelevad, aga lõpuks otsustasime siiski teise aia kasuks. Ümber mõtlesime sellepärast, et lasteaed on mu emale väga lähedal (minu koolipäevadel tegeleb tema poistega), rühmade suurus ei lähe üle 15 lapse ja lasteaed jääb kodu ja linna vahele. Esimese variandi puhul oleks rohkem sõitmist, sest see lasteaed on linnast kaugemal.
riinu83
riinu83
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 305
Registration date : 22/05/2009

http://riin-meisterdab.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  Heily Esm 23 Nov 2009, 15:02

Esimesele lapsele valisin lasteaia asukoha järgi, st lasteaed asub meie maja kõrval kohe. Teise lapse puhul oli samuti määravaks asukoht, aga lisandus ka meeldiv kogemus, mille olin saanud esimese lapsega seal lasteaias. Mille järgi valisite oma lapsele lasteaeda? 866508
Heily
Heily

Postituste arv : 193
Registration date : 15/09/2009

http://www.isetegija.net/index.php?ind=blog&op=home&idu=

Tagasi üles Go down

Postitamine  maszke Esm 23 Nov 2009, 15:15

Kahjuks pidime valima selle järgi, kuhu koha saime.
Kuna vahetasime elukohta just enne lasteaia aega. Aga peab ütlema, et siiski oleme lasteaiaga rahul. nati kaugele jääb kodust aga pole hullu.

Ja poiss ise on rahul,talle meeldib käia, see on mulle ka tähtis.
maszke
maszke
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 384
Registration date : 23/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  muffyns28 Esm 23 Nov 2009, 16:23

Meie valisime lasteaia elukoha järgi.Muidugi algul see ei õnnestunud ja pisem plika käis eralasteaias kuniks riigi lasteaeda koha saime.Ja loomulikult on oluline ka lasteaia uudsus.Õnneks meil vedas kuna Murastes Pangapealse lasteaed on väga uus siis polnud kahtlustki ,et sinna me lapsed paneme Mille järgi valisite oma lapsele lasteaeda? 547149 kiidan ka väga seda lasteaeda.Lapsi õpetatakse hoolega,oluline seepärast,et vanem tütar ju kooli eelik.Kasvatajd on seal ka väga toredad.Paremad kui Harku lasteaias...
muffyns28
muffyns28
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

OMAklubi sõltlane
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Esm 23 Nov 2009, 17:21

Meie valisme ka elukoha järgi e need, mis kõige lähemal. uurisin enne ka tagamaid ühe ja teise kohta Mille järgi valisite oma lapsele lasteaeda? 824600
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  kristiina15 Esm 22 Okt 2012, 12:02

elame soomes väikeses kohas ja siis ei olegi mingit suurt valikut. saime koha sinna, kus oli vaba. õnneks saime väga hea kohapeale, kodule kõige lähemal ca 3 km.
kristiina15
kristiina15

Postituste arv : 70
Registration date : 15/09/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Hiiretips Kolm 20 Nov 2013, 19:57

Tere!
Kas tohib küsida,palju maksab soomes lapse lasteaias käik
kuu peale ja kas on ka soodustusi soome riigi poolselt?
Hiiretips
Hiiretips

Postituste arv : 3
Registration date : 07/05/2013

Tagasi üles Go down

Postitamine  accra Nelj 21 Nov 2013, 21:39

Kunagi ammu sai korter lasteaia järgi ostetud.Lapsi siis veel pold ja isegi rase veel pold Mille järgi valisite oma lapsele lasteaeda? 866508 .
Paljud aga kiitsid just seda lastekat ja nii ta siis saigi ja oligi me lastel mõned aatsad.

Nüüd aga siin panin lapsed esimesse päevahoidu mis ette jäi.Ehk mõned minutid jalutada.Maja on suur ja uhke,pole ühtegi paha sõna õelda.Lasteaed kuhu tahan neid edasi panna aga on eramaja mis ringi ehitatud.Lapsi on vähe ja kõik on väga ilus ja puhas.

Hiiretips umbes 238-264.- .Vähemalt siin on meil nii.
accra
accra
Moderaator
Moderaator

Mille järgi valisite oma lapsele lasteaeda? Tiitli23
Postituste arv : 5652

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics