Lasteaeda 2010 sügisest
+27
Elen
kristiina
Gettukas
Maris45
accra
tirtzzz
effike
Heily
lemming
elefant
imeline
liisuu
Cms
Cat
babyapple
Mirhel
riinu83
VäikeTama
Ivika25
kaktus18
Soulshaker
tixit
siiipel
mannu03
kats
pariisitar
armsake
31 posters
O.M.A. klubi :: Lapsed :: Lasteaed
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 7
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Lasteaeda 2010 sügisest
armsake kirjutas:Meil oli ka plaanis esialgu nii 3 päeva nädalas ja mitte pikaks päevaks. Hommikul viin ma arvan, et mingi 9 ajal äkki ja siis magab ja sööb lõuna ära ning siis koju. Aga kui lapsele väga meeldib, siis ma arvan, et jääb käima 5 päeva, vaatab seda asja veel
Ma plaanisin lõunauneks koju tuua, akadeemiline osa on naguinii hommiku poole.
Mehega siin hetkel arutlemegi kuidas oleks mõistlik, kas harjutada kohe pikka päeva või tuua lõunast ära.
Pärast äkki pole nõus lõuna unele jääma
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009
pärast lõunat on vist neil õue minek ja siis oleks mu meelest hea järgi minna talle mul vähemalt laseks tal ka muidugi pisut õues teistega olla
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
armsake kirjutas:pärast lõunat on vist neil õue minek ja siis oleks mu meelest hea järgi minna talle mul vähemalt laseks tal ka muidugi pisut õues teistega olla
No seda küll, vahel on õhtu poole ka tunnid neil võimlemine või laulmine.
aga ma tahaks, et ta rohkem vennaga mängida saaks.
Nende lõuna une ajal teen oma toimetused ära ja siis võin ise ka nendega mänguväljakule minna.
Ma arvan, et küll Liisu jõuab vennaga ka mängida, pealegi poiss veel nii väike et suurt ei saa aru ega mängi veel (siis kui istuma, roomama ja kõndima hakkab, küll siis saab mängida ka koos rohkem), aga see puhtalt minu arvamus ja vaatenurk. Pealegi oleks mu arvates tore kui ta kohe harjuks lasteaias magama, tulevikus ju nii ehk naa peaks seal magama ka.
Ma tellisin täna siit lehelt nimesildid lasteaia jaoks ära: www.nimesildid.com
Võtsin õmmeldavad ja 100tk ning ainult perekonnanimega, siis saab hiljem pojaga ka kasutada (vb ka mõned samad riided pojale ka selga, mis hetkel Liisu kannab, siis ei ole ka vahet kui ainult perekonnanimi sees on). Pealegi saab õmmeldavaid igale asjale panna, ka jalanõudele jm mida triikida ei saa/ei tohi. Hetkel seal mingi soodus ka.
Ma tellisin täna siit lehelt nimesildid lasteaia jaoks ära: www.nimesildid.com
Võtsin õmmeldavad ja 100tk ning ainult perekonnanimega, siis saab hiljem pojaga ka kasutada (vb ka mõned samad riided pojale ka selga, mis hetkel Liisu kannab, siis ei ole ka vahet kui ainult perekonnanimi sees on). Pealegi saab õmmeldavaid igale asjale panna, ka jalanõudele jm mida triikida ei saa/ei tohi. Hetkel seal mingi soodus ka.
-
Miks Sa kõiki asju sildistada tahad? Nii palju neid lapsi ka seal pole ju.
Ma enne ei hakka sellele üldse mõtlema, kui vajadust ei teki.
Võimlemisriiete ja pidžaama kotid tellin nimelised vaid siit: http://www.haldjapere.ee/est/
Ma enne ei hakka sellele üldse mõtlema, kui vajadust ei teki.
Võimlemisriiete ja pidžaama kotid tellin nimelised vaid siit: http://www.haldjapere.ee/est/
Õueriietele ja jalanõudele ikka peaks panema ma arvan, eriti talvel. Kasvatajatel ma arvan, et pole väga kerge hakata seal mõtlema, mis kelle oma on
-
Ehh,ka mina põen veidi seda hammustamist ja löömist, kuna Bettan õues suurtemate naabrilaste pealt õpib igasugu rumalusi ning seda hammustamist ei maksa küll vanem häbeneda, sest nagu siin paljud juba ütlesid, see läheb üle,kuigi mind paneb ikkagi mõtlema,et kuidas osad lapsed siis hammustavad ja osad mitte meil selle suve jooksul ka juba mitmeid hammustamisi olnud ja räägi või ära räägi, kuulda ei võeta, sellel hetkel saab nagu aru. Kuid mõni hetk hiljem mänguhoos see unub kohe ja ma võingi korrutama jääda, et natuke peab ootama, kui tahad kiikuda,l iumäest alla lasta jne, kõik korraga ei mahu. Aga see ongi paratamatu selles vanuses,ja läheb üle. Kuigi lasteaias õpivad nad väga ruttu selle oota-oma-järjekorda Üldiselt põen ma ka seda, et ta üldse sinna nii vara minema peab, õnneks ka vaid 2-3 korda nädalas. Olles seda sõime elupoolt ise kaks aastat näinud, siis natuke ikka on kurb, kui nii pisid peavad pikad päevad seal veetma. Muidugi on seal ka tore, kuid pisikesed väsivad ruttu ja ka see suur seltskond väsitab, eriti see lastepoolt tekkiv müra. Ja eriti kahju oli mu meelest siis, kui oli see õhtune aeg ja kuidas need väiksed oma emmesid-issisid ootasid ( eriti kurvaks muutusid vahel need, kes pidevalt viimaseks jäid). Ma muidugi ei mõista kedagi hukka, lihtsalt lastest oli kahju. Aga miskit pole teha ja küll ta iseseisvub ruttu, loodan ma ise. Ta ongi seal kõige noorem,õigemini täpselt aasta teistest tillem. Ongi pesamuna .
Usun,et need nimesildid võivad seal olla, aga siiski kasvatajad harjuvad ruttu ja suudavad vahet teha, mis on kelle oma. Ja tegelikult teavad lapsed ise kõige paremini hoopis, mis asi kellele kuulub ( see minu kogemus).
Ja sandaalid/rihmikud on jah kõige paremad, mida nad ise saavad jalga panna-jalast ära, kui selgeks saavad ning see toetab lapse jalga, nagu siin keegi juba ütles ja ka jalg ei higista niipalju kui kinnisega.
Usun,et kõik meie pisikesed on siiski tublid ja harjuvad ruttu ja neil on seal toredad kasvatajad ning vahvad tegevused ja need,kes juba siin kohe kohe hakkavad harjutama, andke aga teada, kuidas läheb kuigi eks lapsed on ju kõik erinevad, aga siiski ju hea teada ja midagi kõrva taha panna
Usun,et need nimesildid võivad seal olla, aga siiski kasvatajad harjuvad ruttu ja suudavad vahet teha, mis on kelle oma. Ja tegelikult teavad lapsed ise kõige paremini hoopis, mis asi kellele kuulub ( see minu kogemus).
Ja sandaalid/rihmikud on jah kõige paremad, mida nad ise saavad jalga panna-jalast ära, kui selgeks saavad ning see toetab lapse jalga, nagu siin keegi juba ütles ja ka jalg ei higista niipalju kui kinnisega.
Usun,et kõik meie pisikesed on siiski tublid ja harjuvad ruttu ja neil on seal toredad kasvatajad ning vahvad tegevused ja need,kes juba siin kohe kohe hakkavad harjutama, andke aga teada, kuidas läheb kuigi eks lapsed on ju kõik erinevad, aga siiski ju hea teada ja midagi kõrva taha panna
siiipel- Postituste arv : 55
Registration date : 06/03/2009
Henri hakkab samuti 16. augustist lasteaiaga harjuma. Harjutamise võtab enda peale issi, sest tema on kodune. Esialgu on plaanis alguses väga rahulikult võtta ja mees on kuni novembrini kodus, selleks ajaks peaks kõik sujuma.
Sildistamise peale olen minagi mõelnud, tegemist on päris pisikeste sõimerühmaga ja Henri on vist kõige vanem seal, keegi ei räägi ju veel ega oska oma riideid teiste hulgast ära tunda. Olen vaadanud siltide tellimiseks sellist varianti: nimesildid
Seal on 50 õmmeldavat, 50 triigitavat ja 50 jalanõudele (või muudele esemetele) mõeldud silti. Pärast on ka kooliajal hea ühtteist märgistada. Minu tutvusringkonnas on nii mõnedki andnud mõista, et sildistamine on pigem vajalik. Eriti kinnaste ja sukkpükste osas
Sildistamise peale olen minagi mõelnud, tegemist on päris pisikeste sõimerühmaga ja Henri on vist kõige vanem seal, keegi ei räägi ju veel ega oska oma riideid teiste hulgast ära tunda. Olen vaadanud siltide tellimiseks sellist varianti: nimesildid
Seal on 50 õmmeldavat, 50 triigitavat ja 50 jalanõudele (või muudele esemetele) mõeldud silti. Pärast on ka kooliajal hea ühtteist märgistada. Minu tutvusringkonnas on nii mõnedki andnud mõista, et sildistamine on pigem vajalik. Eriti kinnaste ja sukkpükste osas
Cms- Postituste arv : 135
Registration date : 28/02/2009
No kui ryhmas on15 last, kes iga p2ev vahetavad riideid ja kellel on tagavara riided kotiga kaasas, siis ma arvan, et on t2itsa loogiline, et kasvatajad ei tea 15 lapse tervet garderoobi peast Ma sattusin mingi hetk peale olukorrale, kus 2.5 aastasele poisile tuli lapsehoidja lasteaeda j2rele ja poiss lihtsalt ei m2letanud, kas ta tuli hommikul k2ruga v8i mitte. Kuna siin on enamikul Maclareni kerggk2rud, mis n2evad suht yhesugused v2lja, siis neil l2ks ikka jupp aega, enne kui j8uti j2rldusele, et see hommik t8i lapse hoopis issi autoga hoidu Selles eas ei poora lapsed v2ga t2helepanu sellele, kas riideese, jalan8u (v8i k2ru) on nende v8i kellegi teise oma, nad pooravad rohkem t2helepanu m2ngimisele ja muule l8busale
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
Mul teeb saab Freya juba praegu väga hästi aru, millised tema jalanõud-riided on ja toob need ise meelsasti kätte.
(ma ei räägi kodus vaid külas olles).
Kärul on tal nimi küljes;)
(ma ei räägi kodus vaid külas olles).
Kärul on tal nimi küljes;)
Mul Liisu küll ei tea oma riietest midagi, meil iga päev uued riided seljas, st erinevad Kärul on õnneks nimesilt-numbrimärk küljes
Cms- oleks varem linki näidanud, see on palju parem kui see koht kust mina tellisin, kuna saab erinevaid 50-50-50
Cms- oleks varem linki näidanud, see on palju parem kui see koht kust mina tellisin, kuna saab erinevaid 50-50-50
-
Alma on ka pigem tagasihoidlikum, et kelleltki asju ta ära võtta ei taipa (mina pole kunagi näinud), temalt võetakse rohkem, aga teda nagu ei morjenda eriti ka see
Nimesiltidega on mul ok, Norras olles lasin seal teha kohaliku tava järgi pealetriigitavad sildid ta nime ja mu telefoniga (mille pean nyyd küll maha kriipsutama ). Paljud riided on hetkel siiski märgistamata, kuid näen ise, kuidas hoius nähakse vaeva laste riiete omanike leidmisega ja asjad kuhjuvad suurtesse kottidesse.
Olen üks neist vanematest, kes hilja lapsele järgi läheb, kell 17.45. Kuid valikut ei ole ju, töölt enne 17.30 kindlalt minema ei saa. Aga kui olen vaadelnud järgi minnes Alma käitumist, kui nad õues juhtuvad olema, siis mängib ta täitsa rahulikult, pole nagu põhjust haletseda
Kogu see lasteaianduse värk on tihtipeale emmedele raskem kui lastele endile, see teadmine lohutab.
Nimesiltidega on mul ok, Norras olles lasin seal teha kohaliku tava järgi pealetriigitavad sildid ta nime ja mu telefoniga (mille pean nyyd küll maha kriipsutama ). Paljud riided on hetkel siiski märgistamata, kuid näen ise, kuidas hoius nähakse vaeva laste riiete omanike leidmisega ja asjad kuhjuvad suurtesse kottidesse.
Olen üks neist vanematest, kes hilja lapsele järgi läheb, kell 17.45. Kuid valikut ei ole ju, töölt enne 17.30 kindlalt minema ei saa. Aga kui olen vaadelnud järgi minnes Alma käitumist, kui nad õues juhtuvad olema, siis mängib ta täitsa rahulikult, pole nagu põhjust haletseda
Kogu see lasteaianduse värk on tihtipeale emmedele raskem kui lastele endile, see teadmine lohutab.
Nimesildid on tõesti vajalikud. Kui rühmas on kolmel lapsel roosad Lenne kindad, siis on väga raske kindlaks teha millised on just sinu lapse omad.
babyapple- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2705
Anelle läheb sügisest sõime. Meil siis 1-2a sõim, kus plika mul kõige noorem.
Üritan seda asjandust endale kuidagi selgeks teha, aga üsna keeruline tundub
Üritan seda asjandust endale kuidagi selgeks teha, aga üsna keeruline tundub
liisuu- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1224
Registration date : 12/08/2009
Emma Eliise hakkab ka septembrist lasteaias käima ja 5 päeva nädalas. Homme teeme lepingu ära.
Silte meie lasteaias vaja ei ole. Kõik lapsed teavad omi riideid/jalanõusid ja kasvatajad pole kunagi veel segi midagi ajanud (meil vähemalt).
Mina olen seisukohal, et kui laps lohutamatult ei röögi ja lasteaias käija tahab siis ta jääb kohe pikad päevad sinna. Näiteks CR rühmas on 1 poiss keda harjutati olema kuni lõunauneni ja nüüd on ta ei ole nõus lasteaias enam magama. Saan sellest lapsest absoluutselt aru. Seega milleks selline eksitamine? Kord saab koju ja kord peab jääma sinna. Kui juba siis juba.
Silte meie lasteaias vaja ei ole. Kõik lapsed teavad omi riideid/jalanõusid ja kasvatajad pole kunagi veel segi midagi ajanud (meil vähemalt).
Mina olen seisukohal, et kui laps lohutamatult ei röögi ja lasteaias käija tahab siis ta jääb kohe pikad päevad sinna. Näiteks CR rühmas on 1 poiss keda harjutati olema kuni lõunauneni ja nüüd on ta ei ole nõus lasteaias enam magama. Saan sellest lapsest absoluutselt aru. Seega milleks selline eksitamine? Kord saab koju ja kord peab jääma sinna. Kui juba siis juba.
Meil hakkatakse ka lapsi harjutama poolikud päevad alguses.2 last päevas nagu ma aru sain ja 2päeva järjest 1 laps poolik päev.Ja septembrist siis terved päevad.
meil ka lootus aialapseks saada. Sildistamise osas olen hetkel kahevahel. Vanema poisi ajast jäi ikka palju nimesilte alles, kui tervet garderoobi korraga aeda ei saada siis teab laps ise ka mis on tema oma ja mis mitte. Kinnaste jm osas on küll märgistus hea- neid satub ikka päris palju samasuguseid olema.
Harjutamisest... Vanem poiss jäi esimesed 2-3 nädalat nutuga maha ja pm istus esimesel nädalal enamus sealoldud ajast seina ääres oma mõmmik kaisus. Kasvataja soovil jätsin lõunauinakuks teisel nädalal aeda juba- arvasime kahepeale, et väga pikk harjutamine pole lapsele hea. Siis on iga veidi aja tagant midagi uut võõras kohas, millega kohaneda vaja. Kolm nädalat oli me poja pingikaunistus- sõi ainult leiba ja teisi lapsi jälgis eemalt. Magamisega probleeme polnd. Pikutas vaikselt kui päris magama ei jäänud. Kindlasti oli oma osa pikal kohanemisel ka selles, et meil polnud eelnevaid kokkupuuteid nii aljude võõraste lastega, olime enamasti kahekesi kodus kõik 3a. Tagantjärele mõeldes oleks võinud 2a vaikselt käima hakata, mitte 3a täistambiga.
Nüüd olen enda meelest targem- pisem sai 2a ja on täitsa aiaküps. Kohanemist ei karda seekord üldse. Lapsel lähevad silmad särama kui teisi lapsi näeb ja eriti üksmeelselt me edais liikuda siis ei saa
Harjutamisest... Vanem poiss jäi esimesed 2-3 nädalat nutuga maha ja pm istus esimesel nädalal enamus sealoldud ajast seina ääres oma mõmmik kaisus. Kasvataja soovil jätsin lõunauinakuks teisel nädalal aeda juba- arvasime kahepeale, et väga pikk harjutamine pole lapsele hea. Siis on iga veidi aja tagant midagi uut võõras kohas, millega kohaneda vaja. Kolm nädalat oli me poja pingikaunistus- sõi ainult leiba ja teisi lapsi jälgis eemalt. Magamisega probleeme polnd. Pikutas vaikselt kui päris magama ei jäänud. Kindlasti oli oma osa pikal kohanemisel ka selles, et meil polnud eelnevaid kokkupuuteid nii aljude võõraste lastega, olime enamasti kahekesi kodus kõik 3a. Tagantjärele mõeldes oleks võinud 2a vaikselt käima hakata, mitte 3a täistambiga.
Nüüd olen enda meelest targem- pisem sai 2a ja on täitsa aiaküps. Kohanemist ei karda seekord üldse. Lapsel lähevad silmad särama kui teisi lapsi näeb ja eriti üksmeelselt me edais liikuda siis ei saa
Robin läheb lasteaia sõimerühma 16 augustist. hakkab olema vastavalt minu tunniplaanile, loodetavasti mitte rohkem kui 4 päeva ja mitte kauem kui 14-15-ni. ilmselt tudule peab sinna jääma, sest magama minnakse seal juba 12:30
nimed kästi meil ka kindlasti riietele sisse kirjutada. kästi markeriga kribada, aga parem vist jah ikka sildistada, sest marker kulub ju maha ja võib minna läbi riide ka. kas kellelgi on kogemusi, kuidas need triigitavad nimesildid pesule vastu peavad? ma ei ole lihtsalt suurem asi õmbleja, aga kui need triigitavad vastu ei pea, siis ka tülikas ju
Robin lööb ja näpistab mind ikka vahest. hammustamine on nagu üle läinud. kui pisem oli, siis vahest hammustas mind ka. kui keelan, siis võtab hoogu vähemaks, noh nii õrnaks patsutamiseks või näpuga torkimiseks. katsetab ühesõnaga, kus see piir on, kui kõvasti tohib, et riielda ei saaks seda ma eriti ei karda, et talle liiga tegema hakatakse. teda on lükatud ja togitud küll suuremate poolt, aga ta ei tee sellest peaaegu üldse välja. vahest on mul tunne, nagu ta ei tunnekski valu. teistele ta ise enamasti kallale ei lähe, aga no kunagi ei või teada. asjadega on küll kadekops ja teiste käest ära kiskuma samuti mihkel. et sellelt pinnalt võib kindlasti tülisid tekkida. aga noh, õppigu parem maast-madalast ära, kuidas kollektiivis hakkama saada. ma esialgu küll ei põe. ise läksin väga hilja lasteaeda (viieselt, ja sain kohe 6) ning kodus kasvanuna olin vaikseke ja tagasihoidlik ning langesime vennaga ikka päris mitu korda kambakate ohvriks. tõsiselt liiga ei tehtud, pigem oli vaimne terror. nt pandi meid nurka seisma ja öeldi, et kasvataja käskis ja ähvardati ja sõimati. ühesõnaga nii hiliseid rühma liitujaid ei võeta enam kuidagi omaks, see on minu kogemus
ma veits kardan hoopis sellist asja, et ta läheb kasvataja tisse patsutama viimasel ajal on tal komme võimalusel patsutada v isegi lüüa emme, vanaema ja kõigi tädide tisse, mis käeulatusse satuvad
Robini rühma nimekirjas oli suve hakul 16 last, Robin üks nooremaid, aga mitte päris kõige noorem õnneks. kasvult on ta kõhnakene, nii et massi poolest võib küll kõigile alla jääda.
nimed kästi meil ka kindlasti riietele sisse kirjutada. kästi markeriga kribada, aga parem vist jah ikka sildistada, sest marker kulub ju maha ja võib minna läbi riide ka. kas kellelgi on kogemusi, kuidas need triigitavad nimesildid pesule vastu peavad? ma ei ole lihtsalt suurem asi õmbleja, aga kui need triigitavad vastu ei pea, siis ka tülikas ju
Robin lööb ja näpistab mind ikka vahest. hammustamine on nagu üle läinud. kui pisem oli, siis vahest hammustas mind ka. kui keelan, siis võtab hoogu vähemaks, noh nii õrnaks patsutamiseks või näpuga torkimiseks. katsetab ühesõnaga, kus see piir on, kui kõvasti tohib, et riielda ei saaks seda ma eriti ei karda, et talle liiga tegema hakatakse. teda on lükatud ja togitud küll suuremate poolt, aga ta ei tee sellest peaaegu üldse välja. vahest on mul tunne, nagu ta ei tunnekski valu. teistele ta ise enamasti kallale ei lähe, aga no kunagi ei või teada. asjadega on küll kadekops ja teiste käest ära kiskuma samuti mihkel. et sellelt pinnalt võib kindlasti tülisid tekkida. aga noh, õppigu parem maast-madalast ära, kuidas kollektiivis hakkama saada. ma esialgu küll ei põe. ise läksin väga hilja lasteaeda (viieselt, ja sain kohe 6) ning kodus kasvanuna olin vaikseke ja tagasihoidlik ning langesime vennaga ikka päris mitu korda kambakate ohvriks. tõsiselt liiga ei tehtud, pigem oli vaimne terror. nt pandi meid nurka seisma ja öeldi, et kasvataja käskis ja ähvardati ja sõimati. ühesõnaga nii hiliseid rühma liitujaid ei võeta enam kuidagi omaks, see on minu kogemus
ma veits kardan hoopis sellist asja, et ta läheb kasvataja tisse patsutama viimasel ajal on tal komme võimalusel patsutada v isegi lüüa emme, vanaema ja kõigi tädide tisse, mis käeulatusse satuvad
Robini rühma nimekirjas oli suve hakul 16 last, Robin üks nooremaid, aga mitte päris kõige noorem õnneks. kasvult on ta kõhnakene, nii et massi poolest võib küll kõigile alla jääda.
lemming- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 930
Ma ei kujuta ette, kui mitu päeva ma temaga alguses koos olen seal lasteaias? Pean ju end selleks ajaks töölt vabaks võtma, aga mul pole õrna aimugi, kui kauaks
need triigitavad mis meil on peavad väga hästi vastu. Vähemasti kuni 60kradaise pesu elavad superkenasti üle. Praegu ongi pisemal vale nimega pluusid aegajalt seljas- ma tark panin nime ikka kohe sinna peale mõnel pluusil (ikak selleks, et uue lapse nimi kasvatajatele paremini meelde jääks ja nn. jooksu pealt spikerdada saaks).
kaktus18 kirjutas:Ma ei kujuta ette, kui mitu päeva ma temaga alguses koos olen seal lasteaias? Pean ju end selleks ajaks töölt vabaks võtma, aga mul pole õrna aimugi, kui kauaks
kas veidi varem nn harjutamiseks/kohanemiseks võimalust pole? Päris juures olin mina ainult esimese päeva, teisel päeval jätsin juba mõneks tunniks omapäi... nii kasvatajad soovitasid ja tegelikult olen ma sellega nõus- liiga pikk venitamine ainult pikendab seda ebameeldivat aega
Hakkamegi harjutama 23. augustist, aga ma pean selleks ajaks töölt vabaks küsima. Mõtlesingi, et kui mitu päeva peaks küsima.
Seda arvan minagi, et pikaks pole mõtet seda asja venitada. Ehk piisab paarist päevast. Kuna ma töötan lähedal, siis pole raske ka kohale minna, kui peaks mingi olukord olema.
Ma kavatsen tellida õmmeldavad sildid. Pole minagi suurem asi õmbleja, aga selle asjaga ehk ikka saan hakkama. Triigitavaid ei saa vist kõikidele asjadele panna Aga kuidas te jalanõudele nime peale saate?
Seda arvan minagi, et pikaks pole mõtet seda asja venitada. Ehk piisab paarist päevast. Kuna ma töötan lähedal, siis pole raske ka kohale minna, kui peaks mingi olukord olema.
Ma kavatsen tellida õmmeldavad sildid. Pole minagi suurem asi õmbleja, aga selle asjaga ehk ikka saan hakkama. Triigitavaid ei saa vist kõikidele asjadele panna Aga kuidas te jalanõudele nime peale saate?
Mulle meeldib see variant, mis Cms leht tagasi pakkus ehk komplekt kus oli 50 õmmeldavat, 50 triigitavat ja 50 jalanõudesse käivat. Endal ka plaanis need tellida.
-
Esialgu mul plaanis Liisu lasteaeda nii viia, et ta sööb seal ainult lõunasööki. Mures olen ma sellepärast, et ta mul ju nii kehva sööja, et kardan kas ta üldse seal ka sööb. Loodan, et kambavaim ajab Liisu ka sööma ja ta hakkab seal korralikult sööma
Mis te vahetusjalanõudeks panete, kas sussid või sandaalid. Mul sellised pehmed sandaalid plaanis Liisule panna . Igaks juhuks, kui kellelegi peale astub, siis ei saa vähemalt haiget
Mis te vahetusjalanõudeks panete, kas sussid või sandaalid. Mul sellised pehmed sandaalid plaanis Liisule panna . Igaks juhuks, kui kellelegi peale astub, siis ei saa vähemalt haiget
-
elefant kirjutas: liiga pikk venitamine ainult pikendab seda ebameeldivat aega
See on v2ga individuaalne ja s8ltub lapsest. Meil l2ks 3 n2dalat harjumiseks aega ja lyhem aeg poleks m8eldav olnud. Ma arvan, et kui ma oleks oma lapsega vaid kaks p2eva kaasas k2inud, oleks tal praeguseks juba vastav psyhholoogiline mure. Kui laps n2itab kohe, et talle meeldib lasteaias, ta usaldab v88raid kasvatajaid ja ta on n8us ilma vanemateta j22ma, siis on super Samas, kui laps on tundide viisi hysteerias, siis p2ris shokiteraapiat ka ei tohi teha. Meil on standartne lasteaeda harjutamise aeg 2 n2dalat ja ma nagu sain aru, et Eestis on ka sama
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Lasteaeda 2011.a sügisest
» Lasteaeda 2012.a sügisest
» Kui vanalt paneksite oma lapse lasteaeda?
» Kas viite 1. septembril lasteaeda lilli?
» Mille järgi valisite oma lapsele lasteaeda?
» Lasteaeda 2012.a sügisest
» Kui vanalt paneksite oma lapse lasteaeda?
» Kas viite 1. septembril lasteaeda lilli?
» Mille järgi valisite oma lapsele lasteaeda?
O.M.A. klubi :: Lapsed :: Lasteaed
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 7