Lasteaeda 2010 sügisest
+27
Elen
kristiina
Gettukas
Maris45
accra
tirtzzz
effike
Heily
lemming
elefant
imeline
liisuu
Cms
Cat
babyapple
Mirhel
riinu83
VäikeTama
Ivika25
kaktus18
Soulshaker
tixit
siiipel
mannu03
kats
pariisitar
armsake
31 posters
O.M.A. klubi :: Lapsed :: Lasteaed
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 7
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Lasteaeda 2010 sügisest
Elen kirjutas:Aga meie Aaron jäi täna esimest korda peale 2,5 nädalat nutuga lasteaeda! Niiiii kahju oli teda sinna niimoodi jätta, pole teda enne sellisena näinudki Aga eks ise olin süüdi. Ta läks joostes rõõmuga rühma aga ma jäin sinna kohmitsema ja siis läksin veel üle ukse mingi aja pärast kasvatajale midagi ütlema ja siis see nutt tuligi. Õnneks oli paari minutiga rahunenud pärast seda kui ära läksin aga no tõesti - nende laste emmed, kes algusest peale pidid nutvat last harjutama/rühma jätma - müts maha! Jube raske oli see ikka! Saad aru küll, et tal on seal ju kohe hetke pärast tore aga ikka tahtis endal pisar silma tulla.
Kusjuures ma olen ka seda tähele pannud, et kui ikka korra ütled tsau-pakaa ja paned ukse kinni siis see peabki tsau-pakaa olema. ühe korra ja kõik.
Mul korra ka olnud nii et jäin miskit kohmitsema ja siis tegin uuesti ukse lahti, et õpetajale miskit anda, ja siis oli Konnal nutt majas, kuna ta nägi mind
Nats kummaline on mu jaoks see, et nüüd nimetatakse kasvatajad hoopis õpetajateks
Maria- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 456
Registration date : 22/02/2009
Nii Mia sai siis käia lasteaias kaks päeva ja jälle oleme kodused.Eile veel kui järgi läksin rääkis kasvataja ,et haigeid lapsi kes oksendavad ja kõht täiesti lahti on(vesi) tuuakse lasteaeda ja minnakse rahus tööle.Poolest päevast kutsutakse ,aga nad järgi lastele.Nüüd siis sai Mia lasteaias käies mingi kõhuviiruse.Kella kolmest öösel hommikuni ta oksendas.Vahepeal sai veidi ka magada. Nüüd loodame kiiresti paraneda
Mind ajavad vihale need vanemad kes toovad haige lapse lasteaeda.Eriti kui niimoodi on ,et oksendab ja kõht lahti(täitsa vesi on)
Mind ajavad vihale need vanemad kes toovad haige lapse lasteaeda.Eriti kui niimoodi on ,et oksendab ja kõht lahti(täitsa vesi on)
Kenelyst sai ka augustist lasteaialaps. Esimesed kuud läksid päris kenasti ja siis hakkasid need haigused tulema. Kui varem ei teadnud mis on palavik, nöhu ja köha siis mõne kuuga oleme asja selgeks saanud.
naxy- Moderaator
- Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009
Mia näiteks detsembris suutis nii haige olla ,et lasteaeda praktiliselt ei saanud.Püüame uuel aastal ilusti lasteaias püsida
Anelle käis detsembris 3 päeva aias+haiguse ajal jõulupeol. Jaanuaris pole veel aeda jõudnud, sest väike vaheaeg on meil (ehk pole viitsinud veel viia ).
liisuu- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1224
Registration date : 12/08/2009
Detsem,bris käis Paksu lausa 7 päeva.Jõulukale oli plaan minna aga mulle tuli külla härra kõhugripp ja me istusime terve perega kodus.
Õnneks lapsed jäid puutumata aga ikkagi ei läind nädala jagu rahva keskele.
Nüüd Jaanuaris on Paksu käind juba 2 päeva aga nuh loomulikult on huul lõhki nagu jänesel juba.
Lihtsalt lootesutu juhtum on see mo poiss ,ikka koguaeg peab olema sinikaid,katki vms.
Õnneks lapsed jäid puutumata aga ikkagi ei läind nädala jagu rahva keskele.
Nüüd Jaanuaris on Paksu käind juba 2 päeva aga nuh loomulikult on huul lõhki nagu jänesel juba.
Lihtsalt lootesutu juhtum on see mo poiss ,ikka koguaeg peab olema sinikaid,katki vms.
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
tere.
meie saime ka lõpuks lasteaeda,kuna Otepääl on sellised pikad järjekorrad.Õnneks saime ja 1.märts on ta juba kirjas ja pikad päevad.
Maiko käib lasteaias Pähklike ja rühkas "otike"
Kuid täna on esimene proovipäev(pikk) ,ootan huviga juba ,millal saan lapsele järgi minna,et teada saada,kuidas ta seal oli.Oleme enne ka olnudkuid siis paar tundi.Siis on Maiko väga tubli laps olnud.
Naabripoiss on ka tal samas rühmas,vallatud poisid koos
Ma loodan,et ma ei pea talle lõuna ajal lasteaeda järgi minema,kuna me jääme kodus ju piimapudeliga tuttu:(
Lutti me ammu juba ei kasuta-kuigi see on lasteaias lubatud .
Kuna neil on jututuba-siis pidin pojale tegema karu teemalise PADJA ,kus nad peal istuvad ja jutustavad-väga põnev .
Maiko oli padjast vaimustuses (A).
meie saime ka lõpuks lasteaeda,kuna Otepääl on sellised pikad järjekorrad.Õnneks saime ja 1.märts on ta juba kirjas ja pikad päevad.
Maiko käib lasteaias Pähklike ja rühkas "otike"
Kuid täna on esimene proovipäev(pikk) ,ootan huviga juba ,millal saan lapsele järgi minna,et teada saada,kuidas ta seal oli.Oleme enne ka olnudkuid siis paar tundi.Siis on Maiko väga tubli laps olnud.
Naabripoiss on ka tal samas rühmas,vallatud poisid koos
Ma loodan,et ma ei pea talle lõuna ajal lasteaeda järgi minema,kuna me jääme kodus ju piimapudeliga tuttu:(
Lutti me ammu juba ei kasuta-kuigi see on lasteaias lubatud .
Kuna neil on jututuba-siis pidin pojale tegema karu teemalise PADJA ,kus nad peal istuvad ja jutustavad-väga põnev .
Maiko oli padjast vaimustuses (A).
Nüüdseks käivad enamik meie lastest juba teist aastat lasteaias (Lisandra nt hakkab alles 1.detsembrist uuesti käima, viimati käis aprillis).
Kuidas lastel läheb? Kas on tihti haiged? Kuidas on arenguga, kas lasteaed on palju mõjutanud?
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Registration date : 16/02/2009
Haigustega on nii, et see aasta ikka palju vähem, nt siiani pole olnud kordagi nohu. Küll aga on olnud 2 palavikku, millest ühel korral lõpetasime krampidega haiglas ja 1x pikk köha. Eelmine aasta sai esimesed 2 nädalat järjest lasteaias käia alles kevadel, sest kogu aeg oli haige.
liisuu- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1224
Registration date : 12/08/2009
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Lasteaeda 2011.a sügisest
» Lasteaeda 2012.a sügisest
» Kui vanalt paneksite oma lapse lasteaeda?
» Kas viite 1. septembril lasteaeda lilli?
» Mille järgi valisite oma lapsele lasteaeda?
» Lasteaeda 2012.a sügisest
» Kui vanalt paneksite oma lapse lasteaeda?
» Kas viite 1. septembril lasteaeda lilli?
» Mille järgi valisite oma lapsele lasteaeda?
O.M.A. klubi :: Lapsed :: Lasteaed
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 7