Lasteaeda 2010 sügisest
+27
Elen
kristiina
Gettukas
Maris45
accra
tirtzzz
effike
Heily
lemming
elefant
imeline
liisuu
Cms
Cat
babyapple
Mirhel
riinu83
VäikeTama
Ivika25
kaktus18
Soulshaker
tixit
siiipel
mannu03
kats
pariisitar
armsake
31 posters
O.M.A. klubi :: Lapsed :: Lasteaed
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 7
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Lasteaeda 2010 sügisest
Õhtul Paksu hambaid pestes avastasin ,et keeles on auguke .
Ma aasta kanaema pidin pikali kukkuma selle avastuse peale.
Aitab ,et jalgadel on sinikad aga no .
Ma aasta kanaema pidin pikali kukkuma selle avastuse peale.
Aitab ,et jalgadel on sinikad aga no .
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
Meil möödus esimene nädal lasteaias suurepäraselt ja probleemiteta .Mia on väga rahul sellega.Vahepeal lihtsalt väike kisa kuna kasvataja vahetus ,aga nüüd paistis täna juba ok.
Täna siis olime nii tunnikese lasteaias.
Hommiku pudru sain mina ära süüa jälle.
Paksu oleks heameelega selle kausi ja tassi üle õla lennutand-egas palju puudu poldki.
Ma ei kujuta ette kui nüüd selle 2 nädalaga mis kaasas käin asi ei muutu siis no mo laps hakkab plekk kausist sööma,st lennutama.
Loodan ,et esmaspäevaks me "tellitav" nohu on kadund - lootus on lollide lohutus.
Täna oli teine kasvataja ja isegi üks neiu kes koguaeg jumala kaua kisab oli vait.
Ma esimese hooga ei saand arugi ,et mis aga siis üks isa ütles ,et vaata vaikus.
Ma arvasin ,et seda preilat lihtalt pole kohal.
Aga nuh 2 normaalselt kasvatajat oli ju palju tahetud.
Vähemalt sellel normaalsel kasvatajal on mo lapse nimi meeles ja ta ikka suhtleb lapsega/lastega.
Ehh tippude tipp oli see ,et me magasime ju täna sisse
Hommiku pudru sain mina ära süüa jälle.
Paksu oleks heameelega selle kausi ja tassi üle õla lennutand-egas palju puudu poldki.
Ma ei kujuta ette kui nüüd selle 2 nädalaga mis kaasas käin asi ei muutu siis no mo laps hakkab plekk kausist sööma,st lennutama.
Loodan ,et esmaspäevaks me "tellitav" nohu on kadund - lootus on lollide lohutus.
Täna oli teine kasvataja ja isegi üks neiu kes koguaeg jumala kaua kisab oli vait.
Ma esimese hooga ei saand arugi ,et mis aga siis üks isa ütles ,et vaata vaikus.
Ma arvasin ,et seda preilat lihtalt pole kohal.
Aga nuh 2 normaalselt kasvatajat oli ju palju tahetud.
Vähemalt sellel normaalsel kasvatajal on mo lapse nimi meeles ja ta ikka suhtleb lapsega/lastega.
Ehh tippude tipp oli see ,et me magasime ju täna sisse
accra- Moderaator
-
Kas te oma latele annate mingeid vitamiine vms ?
Meil perearst soovitas hakata andma punase päevakübara tinktuuri.
Mul homme plaan see ime rohi ära osta ja siis andma hakata.
Samas nüüd suvel jäi kalamaksa õli pudel seisma ,peaks selle kah uue vaatama .
Või äkki liiga palju igast asju pole hea talle sisse ajada ?
Mul homme plaan see ime rohi ära osta ja siis andma hakata.
Samas nüüd suvel jäi kalamaksa õli pudel seisma ,peaks selle kah uue vaatama .
Või äkki liiga palju igast asju pole hea talle sisse ajada ?
accra- Moderaator
-
accra kirjutas:Kas te oma latele annate mingeid vitamiine vms ?
Mul mõlemad poisid saavad Apoviti vitamiine.
Minu poistele see punane päevakübar ei sobi, mõlemal lõi kõhu jubedalt lahti.
kats- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2780
Registration date : 18/02/2009
Ma ei oska enam midagi arvata.Täna jälle see kasvataja ,kes talle meeldib ja kohe jäi rõõmuga.Alguses küll korrutas ai,ai kuid kui lasteaeda jõudis ja kasvatajat nägi jutt muutus.Teise kasvatajaga ei jääks ta heameelega üldse sellist kisa teeb ,et õudne lausa.Mia käib juba 2nädalat lasteaias
accra kirjutas:Kas te oma latele annate mingeid vitamiine vms ?
Minu lapsed saavad C-Vitamiini ja Apoviti. Üle päeva asendan Apoviti D-Vitamiiniga (tableti kujul 7,5 mg).
Ma vist hakkan neile seda Citrosepti kuuri tegema septembris. Mõtlen ja uurin veel.
Lasteaiast ka....muutusteta ja minnakse suurima hea meelega. Emme süda kohe rahul.
Me läheme selle nädala lõpupoole lasteaeda vaatama. Saame kasvatajatega tuttavaks ja küsime kõike, mis vaja teada. Rühm alustab tööd küll alles oktoobris, aga öeldi, et enne saab juba harjutamas käima hakata.
liisuu- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1224
Registration date : 12/08/2009
Nii see punane päevakübar sobib meile ,st köht korras .
Nädalas paar korda annan ikka kalamaksa õli kah juurde.
Aga siis lasteaiast ,et täna hommikul oli plaan ,et lõpetan ära .
Jutuajamisel juhatajaga aga otsustasime ,et tuleme peale hommikusööki ja oleme 3 tundi ehk peale lõunasööki lähme ära.
Need hetked mis täna pidi ta üksi olema (raseda vetsu rallid) oli elu paanika.Kuigi lasteaeda,rühma lausa joostakse.
Eks vaatab siis kaua me käime koos,septembri lõpus hakkavad meil veel muusika,võimlemis ja mingi tund veel .
Nii ,et äkki siis tegevust veel rohkem ja ta kah harjund mõlema kasvatajaga.
Ei hakka midagi ennustama ega unistama vaid elame üks päev korraga.
Nii ,et alati pole kõik nii lilleline kui väliselt paistab.
Nädalas paar korda annan ikka kalamaksa õli kah juurde.
Aga siis lasteaiast ,et täna hommikul oli plaan ,et lõpetan ära .
Jutuajamisel juhatajaga aga otsustasime ,et tuleme peale hommikusööki ja oleme 3 tundi ehk peale lõunasööki lähme ära.
Need hetked mis täna pidi ta üksi olema (raseda vetsu rallid) oli elu paanika.Kuigi lasteaeda,rühma lausa joostakse.
Eks vaatab siis kaua me käime koos,septembri lõpus hakkavad meil veel muusika,võimlemis ja mingi tund veel .
Nii ,et äkki siis tegevust veel rohkem ja ta kah harjund mõlema kasvatajaga.
Ei hakka midagi ennustama ega unistama vaid elame üks päev korraga.
Nii ,et alati pole kõik nii lilleline kui väliselt paistab.
accra- Moderaator
-
Meie Kraade ka lasteaialaps.
Hakkas 16. augustist harjutamas käima ja nüüd oleme juba 15.00-ni lasteaias.
Mina jätsin ka kohe esimesel päeval lapse üksi, et siis pärast pole teise asja ära harjutamist.
Teisel nädalal olid tagasilöögid kuid nüüd juba kõik super ja käime rahulikult lasteaias edasi.
Edaspidi hakkab muidugi 2-3 korda nädalas käima. Ja hommikul lähme kella 9.30-st kohale.
Hakkas 16. augustist harjutamas käima ja nüüd oleme juba 15.00-ni lasteaias.
Mina jätsin ka kohe esimesel päeval lapse üksi, et siis pärast pole teise asja ära harjutamist.
Teisel nädalal olid tagasilöögid kuid nüüd juba kõik super ja käime rahulikult lasteaias edasi.
Edaspidi hakkab muidugi 2-3 korda nädalas käima. Ja hommikul lähme kella 9.30-st kohale.
Gettukas- Postituste arv : 154
Registration date : 04/05/2009
Meie hommiku 8 ajal lasteaeda ja siis poole 5 järgi ,aga kui kool hakkab siis vist nii vara järgi ei jõua.Kella 4ni kestab kool ja vaja nagu raplast selleks koju ka tulla ,et järgi minna.Eks paistab ,sest kella 6ni saab järgi üldse minna.
Markus läks täna esimest päeva lasteaeda. Rühmas on ta kõige noorem, teised lapsed on juba üle 2. Rühma läks heatujuga, tegi emmele issile tsau ja läks mängima Kui õpetaja varem ei helista siis järgi lähen talle enne lõunaund.
kats- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2780
Nii eila siis sain ma juba enam vähem vetus käidud ,st kasvtaja suunas ta mujale ja nuttu pold.
Nina krimpsutas natsa aga ei ulgund.
Tagasi tulin nii vaikselt ,et ta ei märgand ja siis oma rühma tüdrukutega tegime liivalosse jne.
Kui lõpuks oma 30 minta hiljem avastas siis tuli ,et Oiiiiiiii emme ja oli hullem takjas mo küljes.
Süüa aga oli supp ja nuh ma sain köhu täis.
Täna aga hommiku söögi aja olime teises toas ja siis õues kasvataja saatis mo ära.
Ma siis lõpuks suure nn pinnimise peale läksingi.
Olin 1:30 kodus ja siis tagasi.Jõudsin ja piilusin ukse vahelt (spioon).Härra istus oma kohal ja järas mingit vahvlit ja jõi jogurtit .Kartul ja hakklihakapsahautise oli pistnud ta esimeste seas nahka ja seda siis nii käte kui lusikaga.Egas ta rasvastest riietest ja kätest poleks muud osand lootagi.
Aga jah kui lõpuks sisse läksin siis hakkasid pisarad voolama aga ei kisand.
Sõi ilusti lõpuni ja pesime end puhtaks ja siis lehvitati kõigile ja tsaupakaaa.
Pärast teistelt vanematelt sain teada ,et õues oli norm old aga tuppa tulles ei suudetud tal piisavalt kiirelt riideid vahetada ja siis oli kisand natsa.Muidu aga oli ilusti pesnud end ja kohe laua taha istund.
Põlle jah pold ette last panna aga no me oleme ju mehed ja emmel uus pesumasin.
Homme siis läheb viib issi ta lasteaeda ,nagunii kasvataja saadab ta kohe koju.Aga nuh eks vaatab mis saab.
Nina krimpsutas natsa aga ei ulgund.
Tagasi tulin nii vaikselt ,et ta ei märgand ja siis oma rühma tüdrukutega tegime liivalosse jne.
Kui lõpuks oma 30 minta hiljem avastas siis tuli ,et Oiiiiiiii emme ja oli hullem takjas mo küljes.
Süüa aga oli supp ja nuh ma sain köhu täis.
Täna aga hommiku söögi aja olime teises toas ja siis õues kasvataja saatis mo ära.
Ma siis lõpuks suure nn pinnimise peale läksingi.
Olin 1:30 kodus ja siis tagasi.Jõudsin ja piilusin ukse vahelt (spioon).Härra istus oma kohal ja järas mingit vahvlit ja jõi jogurtit .Kartul ja hakklihakapsahautise oli pistnud ta esimeste seas nahka ja seda siis nii käte kui lusikaga.Egas ta rasvastest riietest ja kätest poleks muud osand lootagi.
Aga jah kui lõpuks sisse läksin siis hakkasid pisarad voolama aga ei kisand.
Sõi ilusti lõpuni ja pesime end puhtaks ja siis lehvitati kõigile ja tsaupakaaa.
Pärast teistelt vanematelt sain teada ,et õues oli norm old aga tuppa tulles ei suudetud tal piisavalt kiirelt riideid vahetada ja siis oli kisand natsa.Muidu aga oli ilusti pesnud end ja kohe laua taha istund.
Põlle jah pold ette last panna aga no me oleme ju mehed ja emmel uus pesumasin.
Homme siis läheb viib issi ta lasteaeda ,nagunii kasvataja saadab ta kohe koju.Aga nuh eks vaatab mis saab.
accra- Moderaator
-
Saatsin oma mehed selle vastiku ilmaga aeda.
Nüüd istun siin ja igavlen,lihtsalt masendav on üksi kodus olla.
Ma ei oska kohe midagi teha ja kohe ei tahagi midagi teha.
Tahan oma marakratti koju.
Nüüd istun siin ja igavlen,lihtsalt masendav on üksi kodus olla.
Ma ei oska kohe midagi teha ja kohe ei tahagi midagi teha.
Tahan oma marakratti koju.
accra- Moderaator
-
Mia jäi haigeks pisut ja läheb alles esmaspäeval lasteaeda.Oleme nüüd 2 päeva kodus.
Freyal on reeded puhkepäevad.
Siis käime ainult Musamaris aga kuna tänane ilm imeb vilinal siis oleme lihtsalt kodus.
Siis käime ainult Musamaris aga kuna tänane ilm imeb vilinal siis oleme lihtsalt kodus.
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Liisu ei käi ka reedeti lasteaias, siis oleme kodus ja veedame perega aega ja saab rohkem vennaga mässata
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Tubli Paksu!!!!!!
Näed Accra...asi ei olegi nii hull. Mõnel võtab lihtsalt sisse elamine kauem aega. Väga tubli, et sa alla ei andnud. See on ju alati kõige kergem. Hiljem kui beebi sündinud on siis on tegelt alles see vahe näha mis on kaks last 24/7 ja mis on siis kui 1 käib vahest lasteaias. Mõnus on ikka beebiga ka mõnnatada ilma, et kedagi teist peaks pidevalt teenima. Ma pakun, et varsti ei saa sa enam Paksut lasteaiast ära Talle võib vabalt seal väga-väga kohe meeldima hakata.
Näed Accra...asi ei olegi nii hull. Mõnel võtab lihtsalt sisse elamine kauem aega. Väga tubli, et sa alla ei andnud. See on ju alati kõige kergem. Hiljem kui beebi sündinud on siis on tegelt alles see vahe näha mis on kaks last 24/7 ja mis on siis kui 1 käib vahest lasteaias. Mõnus on ikka beebiga ka mõnnatada ilma, et kedagi teist peaks pidevalt teenima. Ma pakun, et varsti ei saa sa enam Paksut lasteaiast ära Talle võib vabalt seal väga-väga kohe meeldima hakata.
Egas see lasteaed ongi tema jaoks rohkem mängutuba.
Niikaua on paha kui emme meeles on.Täna ikka kui Arz ära tuli oli paar korda mind otsind aga kasvataja suunas ta mujale.
Nuh täna nad olid ju toas kah ja kaua sa rallid poistega võidu.Muidu Arz ütles kah ,et jumala hullud oma autodega.Lauas ja toolid ja teised lapsed olid nn lennand.Kolm hullu rallisid ringi.
Muidu õues kah mo kaak rallib ringi ,st jookseb ja mässab hullult.Särk ja pusa alati märjad aga samas teised lapsed istuvad kasvataja sabas ja külmetavad.
Saaks nüüd selle ära mineku talle selgeks oleks elu lill.
Täna siis veel läksime koos järgi ja sisi istusime esikus kappide juures ja ootasime oma hullu.
Arz piilus ja ülla ülla me huligaan istus lauataga lusikas käes ja näppudega supi kausis kartulit taga ajamas.
Aga ta istus ilusti lauas .Pärast kasvataja tõi ta koridori ja siis ohh mis emme armastus siis peale tuli.
Ehh kasvataja kohe ju ,et ei ema ärge võtke teda sülle ta ju nii raske.Nii ,et tundub ,et ta pidi Paksu tassima täna kasvataja muskel kasvab .
Niikaua on paha kui emme meeles on.Täna ikka kui Arz ära tuli oli paar korda mind otsind aga kasvataja suunas ta mujale.
Nuh täna nad olid ju toas kah ja kaua sa rallid poistega võidu.Muidu Arz ütles kah ,et jumala hullud oma autodega.Lauas ja toolid ja teised lapsed olid nn lennand.Kolm hullu rallisid ringi.
Muidu õues kah mo kaak rallib ringi ,st jookseb ja mässab hullult.Särk ja pusa alati märjad aga samas teised lapsed istuvad kasvataja sabas ja külmetavad.
Saaks nüüd selle ära mineku talle selgeks oleks elu lill.
Täna siis veel läksime koos järgi ja sisi istusime esikus kappide juures ja ootasime oma hullu.
Arz piilus ja ülla ülla me huligaan istus lauataga lusikas käes ja näppudega supi kausis kartulit taga ajamas.
Aga ta istus ilusti lauas .Pärast kasvataja tõi ta koridori ja siis ohh mis emme armastus siis peale tuli.
Ehh kasvataja kohe ju ,et ei ema ärge võtke teda sülle ta ju nii raske.Nii ,et tundub ,et ta pidi Paksu tassima täna kasvataja muskel kasvab .
accra- Moderaator
-
Accra...ma arvan, et sinu süda võib küll kasvatajate suhtes rahul olla. Sinu kirjelduste järgi on nad igati õige ja hea suhtumisega (suunavad last muule tegevusele jne). St nad tõesti viitsivad tegeleda mis on sellise lapse jaoks nagu Paksu väga oluline, et emme tusk ei tuleks. Samas saan ma ka aru, et Paksul on tekkinud kasvataja suhtes usaldus. Ja see on väga oluline. Väikese lapse töö ongi mäng!
Muidu on old norm aga täna sain jälle vihastada .
Ühesõnaga sain kella laskmata lasteaeda sisse.Istusin siis ees ruumis ja ootasin kui nad söömise lõpetavad.Nuh ja mida ma kuulen.Kavatajad sisi omavahel ,et näe ta ju ei oska lusikaga süüa ,paneb kätega hoopis.Pole võimalik ,et see laps kodus kahvliga sööb.
No krt küll Me just lõpetasime söömise ja ta terve aja sõi lusikaga,näppe taldrikusse ei toppind.
Oii neljapäeval on koosolek,ma siis plahvatan .Samas ma arvan ,et juba homme plahvatan.
Üldse Paksu on selle lasteaiaga nii palju muutund.Nt laps kes alles magas oma suurte poiste voodis ei maga seal enam .Nüüd ronib mo juurde ,hetkel teda tagasi kah ei tassi enam.
Ennem käis suurel potil nüüd aga ei tunnista enam seda.
Ühesõnaga sain kella laskmata lasteaeda sisse.Istusin siis ees ruumis ja ootasin kui nad söömise lõpetavad.Nuh ja mida ma kuulen.Kavatajad sisi omavahel ,et näe ta ju ei oska lusikaga süüa ,paneb kätega hoopis.Pole võimalik ,et see laps kodus kahvliga sööb.
No krt küll Me just lõpetasime söömise ja ta terve aja sõi lusikaga,näppe taldrikusse ei toppind.
Oii neljapäeval on koosolek,ma siis plahvatan .Samas ma arvan ,et juba homme plahvatan.
Üldse Paksu on selle lasteaiaga nii palju muutund.Nt laps kes alles magas oma suurte poiste voodis ei maga seal enam .Nüüd ronib mo juurde ,hetkel teda tagasi kah ei tassi enam.
Ennem käis suurel potil nüüd aga ei tunnista enam seda.
accra- Moderaator
-
oeh. kindlasti on see ebameeldiv kuulda, kui kasvatajad pläkutavad rohkem kui oleks vaja. sellegipoolest ma ei läheks nendega raksu mitte mingil juhul. mu meelest on iga inimene, kelle närvid peavad lasteaia tööl vastu, täitsa kangelane. selline asjade teravaks ajamine ei ole kindlasti hea mõte. meie rühma söögitädil on ka igast asjast ja igast lapsest oma vankumatu arvamus, millega ma alati just eriti nõus ei ole. aga siis ma mõtlen, millise mõttetu palga eest nad seal rügavad ja kui närvesööv see töö on ja hoian parem suu kinni. kuni just pole mingi lapse ohtu seadmine v hooletus vms mängus, siis minu meelest poleks vaja sekkuda vaid las teevad oma tööd. see mis nad omavahel pläkutavad, ei ole ju lastele arusaadav. ja lihtsalt, ma ei tahaks, et mu lapse kasvatajad oleks minuga tülis. ikka see vana ütlus, et meega püüab rohkem kärbseid kui äädikaga
lemming- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 930
Lasteaia kasvatajatele tuleks lausa medalid anda Olen vaid 2 päeva lapsega käinud, korraga ca 2h olnud ja mul kõrvad huugasid ja pea valutas
liisuu- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1224
Registration date : 12/08/2009
Amanda käis täna esimest päeva sõimes Koos oma onupojaga (kellega nad ühes rühmas käivad) Eks see minek on selle tõttu lihtsam ka, et nad hoiavad kokku, ikkagist pisikesed sugulased ju. Amandal läks väga hästi, kasvataja kiitis, kui sõnakuulelik ja viisakas laps (mitte kordagi ei nutnud) Muidugi täna oli esimene päev ja egas ma seda nii väga kartnudki, kardan mis nädala pärast võib olla, siis võib ka kõige tublimal lapsel tagasilöök tulla Aga loodame, et kõik läheb kenasti
Accra Ma olen ka siin vaikselt ikka lugenud sinu ja Paksu lasteka janti. Kõige tähtsam on ikkagist lapsevanema ja kasvataja koostöö, kui see ei suju, siis ei saagi oodata, et laps harjuks aias käima. Laps tunneb ju ära ema hirmu ja vastumeelsuse antud olukorra suhtes. Proovi olla ise positiivsem ja pane tähele, et ka kõige vastikum kasvataja muutub toredaks ja heatahtlikuks. Ma tean seda omast kogemusest, et kui lapsevanem tuleb negatiivse (üleoleva) suhtumisega oma last tooma ja mitte miski talle ei sobi, no siis kohe loodad, et äkki see laps jääb ära ja enam ei tule, no ausalt kohe
Mine homme hästi positiivses meeleolus lastekasse (no kui tuju halb, proovi kasvõi head nägu teha) Kiida kasvatajat (no kui ei ole põhjust, mõtle midagi välja ) Ja pane tähele kõik hakkab sujuma
Accra Ma olen ka siin vaikselt ikka lugenud sinu ja Paksu lasteka janti. Kõige tähtsam on ikkagist lapsevanema ja kasvataja koostöö, kui see ei suju, siis ei saagi oodata, et laps harjuks aias käima. Laps tunneb ju ära ema hirmu ja vastumeelsuse antud olukorra suhtes. Proovi olla ise positiivsem ja pane tähele, et ka kõige vastikum kasvataja muutub toredaks ja heatahtlikuks. Ma tean seda omast kogemusest, et kui lapsevanem tuleb negatiivse (üleoleva) suhtumisega oma last tooma ja mitte miski talle ei sobi, no siis kohe loodad, et äkki see laps jääb ära ja enam ei tule, no ausalt kohe
Mine homme hästi positiivses meeleolus lastekasse (no kui tuju halb, proovi kasvõi head nägu teha) Kiida kasvatajat (no kui ei ole põhjust, mõtle midagi välja ) Ja pane tähele kõik hakkab sujuma
tirtzzz- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 802
tirtzzz ma olengi muidu üüber positiivne,Paksu nimel pingutan selle "meeldiva kasvatajaga".
Juhataja rääkis sama juttu ,et kui ema ei usalda kasvatajat siis laps kah ei usalda.
Täna oli aga teine kasvataja ja temaga rääkimine aitas jälle(eilse suhtes siis).
Lihtsalt ta soovitas mitte nii hinge võtta iga "tema " ütlemist.
Samas kokatädi/abikasvataja saatis mo täna ära ennem hommiku sööki,st siis eila ikka laps sõi putru.
Samas kui ta nii kätega sööb on särk ja püksid puhtad.Põlle ta ju lasteaias ei tunnista.
Jätkuvalt pole ma kuulnud ,et ta kutsuks mo last nimepidi-abikasvataja/söögitädi ja teine kasvataja kutsuvad ja siis Paksu kuulab.
Eks mo raseda hormoonid kah möllavad sajaga.
Juhataja rääkis sama juttu ,et kui ema ei usalda kasvatajat siis laps kah ei usalda.
Täna oli aga teine kasvataja ja temaga rääkimine aitas jälle(eilse suhtes siis).
Lihtsalt ta soovitas mitte nii hinge võtta iga "tema " ütlemist.
Samas kokatädi/abikasvataja saatis mo täna ära ennem hommiku sööki,st siis eila ikka laps sõi putru.
Samas kui ta nii kätega sööb on särk ja püksid puhtad.Põlle ta ju lasteaias ei tunnista.
Jätkuvalt pole ma kuulnud ,et ta kutsuks mo last nimepidi-abikasvataja/söögitädi ja teine kasvataja kutsuvad ja siis Paksu kuulab.
Eks mo raseda hormoonid kah möllavad sajaga.
accra- Moderaator
-
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Lasteaeda 2011.a sügisest
» Lasteaeda 2012.a sügisest
» Kui vanalt paneksite oma lapse lasteaeda?
» Kas viite 1. septembril lasteaeda lilli?
» Mille järgi valisite oma lapsele lasteaeda?
» Lasteaeda 2012.a sügisest
» Kui vanalt paneksite oma lapse lasteaeda?
» Kas viite 1. septembril lasteaeda lilli?
» Mille järgi valisite oma lapsele lasteaeda?
O.M.A. klubi :: Lapsed :: Lasteaed
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 7