Vaba teema- vol 2. Tulge lobisema!
+31
Tipu
riinu83
Paradiisilind
anka
keivi
naxy
tirtzzz
Soulshaker
Marianne
Mannu:)
bostonyx
ˇmiio23
armsake
mitike
pariisitar
babyapple
Mirhel
Iirlane
maszke
minake
accra
aniitram
janee
Cat
effike
kaktus18
Monique
muffyns28
HoneyMoon
Pärlike
kiisumari
35 posters
Lehekülg 32, lehekülgi kokku 36
Lehekülg 32, lehekülgi kokku 36 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36
Re: Vaba teema- vol 2. Tulge lobisema!
Minake no siis on sul põhjust mulle varsti äkki külla tulla. Ma pole veel otsustanud, mis salatit teen ,aga mõtlesin, et sünnipäeva puhul võiks natuke ikka teha
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
hmm..räägite siin söögist..ma ei viitsi täna midagi süüa teha..viskaks teleka ette pikali..
Täna siis sai üle pika aja tööl käidud (puhkasin tervelt kuu aega). kuna teen füüsiliselt üsna rasket tööd siis kõik lihased mis mul üldse olemas on siis need valutavad..oleks siis sellest veel vähe et rabad päev otsa töö juures, tulen koju ja jälle hakka lund kühveldama..ei ole see maa inimese elu kerge..
Täna siis sai üle pika aja tööl käidud (puhkasin tervelt kuu aega). kuna teen füüsiliselt üsna rasket tööd siis kõik lihased mis mul üldse olemas on siis need valutavad..oleks siis sellest veel vähe et rabad päev otsa töö juures, tulen koju ja jälle hakka lund kühveldama..ei ole see maa inimese elu kerge..
janee- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2650
Registration date : 07/10/2009
Janee ma just mõtlesin ,et huvitav kas sa täna meie juurde kohvile ka tuled Hoia ennast. Mis kellast homme tööle lähed? Äkki näeme ka sind homme? s.t et äkki tuled meile külla
hmm..ma eriti ei usu et mul aega on läbi tulla..pean ju koju kütma kiirustama
janee- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2650
Registration date : 07/10/2009
mul 6nnestus ka tana 6htu yle pika aja lund naha.
Teist korda 10 a jooksul sadas lund.
Imeilus!
Mul 6nnestus isegi auto kapotilt 1 lumepall kokku kraapida. :lumepall:
Aga nyyd peab magama minema. L6puks ometi sain siin vajalikud toimetamised tehtud.
Ja kell on juba vaga hommik.
Teist korda 10 a jooksul sadas lund.
Imeilus!
Mul 6nnestus isegi auto kapotilt 1 lumepall kokku kraapida. :lumepall:
Aga nyyd peab magama minema. L6puks ometi sain siin vajalikud toimetamised tehtud.
Ja kell on juba vaga hommik.
Iirlane - kuidas jôhvikatega salat jài?
Meil on ka nii kùlm, vist hakkab siin ka lund sadama.
Vaatan siin kadedusega eesti talvepilte ja môtlen, et pakiks lapsed ja viiks eestisse seda muinasjutulist talve vaatama. Ilmselt teekski seda, kui nad mul haiged poleks praegu.
Vaatan siin kadedusega eesti talvepilte ja môtlen, et pakiks lapsed ja viiks eestisse seda muinasjutulist talve vaatama. Ilmselt teekski seda, kui nad mul haiged poleks praegu.
Mu lillekesega smail on vahepeal jalutama läinud ja teist sellist pisikest ma ei leidnudki siit
lilleke- Postituste arv : 102
Cat Ilusat paranemist lastele!! Talv on ilus küll, kuid kõiki kimbutavad järjest haigused
Ma ei väsi oma mälu kirumast
Umbes kolm nädalat olen ma pidanud arstile helistama- unustasin. Siis taipasin panna telefoni meeldetuletuse. Väga tore, kaks või kolm päeva järjest olen nüüd helistanud kohe kui telefon meelde tuletab, aga kuna esimese kõnega pole löögile saanud, sisi teist korda ma lihtsalt unustan helistada ja meelde tuleb alati just siis, kui perearsti tööpäev on lõppenud
Homseks panen meeldetuletuse iga 10 min tagant helisema, kui siis ka unustan... No ei saa ju olla nii kehva mäluga??
Umbes kolm nädalat olen ma pidanud arstile helistama- unustasin. Siis taipasin panna telefoni meeldetuletuse. Väga tore, kaks või kolm päeva järjest olen nüüd helistanud kohe kui telefon meelde tuletab, aga kuna esimese kõnega pole löögile saanud, sisi teist korda ma lihtsalt unustan helistada ja meelde tuleb alati just siis, kui perearsti tööpäev on lõppenud
Homseks panen meeldetuletuse iga 10 min tagant helisema, kui siis ka unustan... No ei saa ju olla nii kehva mäluga??
no nii, ma võin veel mõne ametkonnaga täna "viisakalt" vestelda . tänaseks on siis käidud politseis, vesteldud linnaosaga ja prügiveoga . mis ametkond siis järgmiseks, päev pole ju läbi
kiisumari- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2061
Registration date : 16/02/2009
Kaktus- saab jah Ma tavaliselt unustan ka meeldetuletuse panna. Kohe ju ometi ei pane- teen selle või teise asja enne ära....
Kiisumari- mis sa vaeseid ametnikke ahistad?
Kiisumari- mis sa vaeseid ametnikke ahistad?
Tohoh Kiisumari mis lahti siis
mitike- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1107
Registration date : 05/06/2009
muinasjutuline ongi just õige sõna! Tõesti on hanged nabani ja kõik on selline kohev, valge ja puhas... Laps tegi lumeinglit- selili viskas lumme ja kadunud ta oligi. Kisa järgi sain kätte Ehmatas ise ka ära.Cat kirjutas:Iirlane - kuidas jôhvikatega salat jài?
Iirlasel tuleb vist ùliromantiline valentinipàev, et juba loeb pàevi
Keegi võiks mu mehele romantikameelt laenata... siis ma ootaks ka valentinipäeva!
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
käisin täna politseis, kuna üks venelasest penskaril on nii igav. esitas mu kohta kaebuse, et ma parkisin kõnniteel. ja ma sõimasin ka veel teda
tegelikkus - jah peatusin kõnniteel küll, aga hetkeks, et peale võtta šeiker ja freya ja käru. ma ei takistanud kedagi ja pole kellegagi rääkinudki. ja tagatipuks olena ma tema jaoks veel blond . eluaeg olnud tumepruun või punane pea. see pidigi olema selline mõttetu mees, kes on selliseid avaldusi imma paraja portsu politseile esitanud.
linnaosavalitsus ja prügivedu - täna oli prügiveo päev. sõidame mehega siis politseist kodu poole tagasi ja nägime prügiautot. jõuame koju - prügi viimata mees sõidab prügiauto juurde ja uurib asja. teie tänav on liiga lumine ja me ei sõida sinna sisse deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem. helistan siis linnaosasse, sest see lumeajamine nende töö. "jah, anname teie teate edasi". kõige nõmedam on see, et meie tänava pikk sirge aetakse lumest puhtaks, aga sellelt sirgelt võike tupik tänav sama nimega, sinna sahk pole jõudnud viimased 4 päeva. ja see kes tallinnas elab, teab, mis see 4 päeva lund tähendab. selle tupiku tänavas oleme meie suht keskel ja oleme ise oma maja ulatuses ka sõiduteed puhastanud , no aga sorry vaaan , ei jõua ikka tervet tänava ka puhastada.
vot selliste asjade pärst neid vaeseid ametnikke tülitasingi
tegelikkus - jah peatusin kõnniteel küll, aga hetkeks, et peale võtta šeiker ja freya ja käru. ma ei takistanud kedagi ja pole kellegagi rääkinudki. ja tagatipuks olena ma tema jaoks veel blond . eluaeg olnud tumepruun või punane pea. see pidigi olema selline mõttetu mees, kes on selliseid avaldusi imma paraja portsu politseile esitanud.
linnaosavalitsus ja prügivedu - täna oli prügiveo päev. sõidame mehega siis politseist kodu poole tagasi ja nägime prügiautot. jõuame koju - prügi viimata mees sõidab prügiauto juurde ja uurib asja. teie tänav on liiga lumine ja me ei sõida sinna sisse deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem. helistan siis linnaosasse, sest see lumeajamine nende töö. "jah, anname teie teate edasi". kõige nõmedam on see, et meie tänava pikk sirge aetakse lumest puhtaks, aga sellelt sirgelt võike tupik tänav sama nimega, sinna sahk pole jõudnud viimased 4 päeva. ja see kes tallinnas elab, teab, mis see 4 päeva lund tähendab. selle tupiku tänavas oleme meie suht keskel ja oleme ise oma maja ulatuses ka sõiduteed puhastanud , no aga sorry vaaan , ei jõua ikka tervet tänava ka puhastada.
vot selliste asjade pärst neid vaeseid ametnikke tülitasingi
Kiisumari sul kohe üldse täna ei vedanud
Kiisumari - elan ise ka tupikus ja tihtipeale öeldakse meile, et tupik pole tänav ... no anna abi - minu arvates ikka on tänav küll. Õnneks sel talvel on meil ilusti tupik lahti aetud ja kui ei aeta siis naabritega teeme ühiselt selle töö ära.
naxy- Moderaator
- Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009
Ma olen sellest ajast peale Pärnu maanteelt jalgrajalt lund lükanud kui lumi maha tuli.. sellest on juba kui kaua?
Ja täna ilmus välja bobcat kes mu töö "ära tegi". Pärast seda siis muidugi kui ma jälle kõik puhtaks olin lükanud. Mugav, eks?
Aga noh, parem hiljem kui mittekunagi, eks? Ja ega natuke liigutamist ei tee kurja kellegile.
Ja täna ilmus välja bobcat kes mu töö "ära tegi". Pärast seda siis muidugi kui ma jälle kõik puhtaks olin lükanud. Mugav, eks?
Aga noh, parem hiljem kui mittekunagi, eks? Ja ega natuke liigutamist ei tee kurja kellegile.
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Mingi eesmärk peab ju elus olema!Cat kirjutas:Iirlasel tuleb vist ùliromantiline valentinipàev, et juba loeb pàevi
Ja Marianne- mu mehel pole mitte 1 % romantika meelt.
Meie ka mehega eriti valentinipäeva ei pea.
Kiisumari, eriti kehva päev sul
Meie valetinipäev ka selline vaikne.
Ja mul kurk valus , mis aitaks?
Meie valetinipäev ka selline vaikne.
Ja mul kurk valus , mis aitaks?
maszke- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 384
Registration date : 23/11/2009
oli plaanis romantiline valentini päev mehele teha - orientalhouses paarismassaaž . aga nüüd ei teagi, sest 4.veebruaril mul sünnimärkide lõikamine ja kuidas ma kümme päeva hiljem talun mudimist
emotikonidesse on ka kolmekuningapäev jõudnud - jõulud kadunud
emotikonidesse on ka kolmekuningapäev jõudnud - jõulud kadunud
Njah ausalt öeldas pole ma ise veel valentinipäevale veel mõelnud. Kõigi eelduste kohaselt tuleb ikka vaikne nagu igal aastal (no juhul kui mees mind ei üllata).
naxy- Moderaator
- Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009
Lehekülg 32, lehekülgi kokku 36 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36
Similar topics
» Kes hoiab su last, kui vajad vaba 6htut?
» Vaba teema vol. 1
» Laste vaba aeg Läänemaal
» Abielus või vaba abielu
» Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks!
» Vaba teema vol. 1
» Laste vaba aeg Läänemaal
» Abielus või vaba abielu
» Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks!
Lehekülg 32, lehekülgi kokku 36