Vaba teema vol. 1
+46
eda21
Marianne
Heily
Evely
muffyns28
maszke
LiisuK
VäikeTama
kaktus18
Mannu:)
Monique
kiisumari
tirtzzz
lilleke
mitike
bostonyx
Paradiisilind
kristiina
-apple-
Tipu
Lisandra
kats
liisa003
riinu83
Ivika25
effike
keivi
mercaa
Bibi
armsake
babyapple
HoneyMoon
Kaja
Katu .
Cat
Pärlike
Lehise
pariisitar
mannu03
Rosmarin
lemming
Maria
accra
tixit
Iirlane
Soulshaker
50 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 44
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 44 • 1, 2, 3 ... 22 ... 44
Vaba teema vol. 1
Vaba teema siis ka nüüd olemas
Siin siis saab rääkida kõike muud mula, et "kasvame koos" jääks ainult lastest rääkimiseks :smaili:
Siin siis saab rääkida kõike muud mula, et "kasvame koos" jääks ainult lastest rääkimiseks :smaili:
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009
Re: Vaba teema vol. 1
:hahaha:
Räägin oma elust? :hahaha:
Räägin oma elust? :hahaha:
No muidugi.
Aga tegelt peaks huumori nurga ka tegema.
Käisin reedel linnas. Ootasin spetsjomm madalat bussi, millega tagasi koju saada.
Peale minu oli peatuses veel üks ratastoolis noor kutt, saatjaga.
Sõidab siis buss ette ja no wdf. KÕIKIDEL oli rohkem ja kiiremini vaja bussile saada sealt madalast uksest kui neil kes seda tõepoolest vajasid.
Ok ootasime ära siis kuni trügijad sees. Lasin kuti ratastooliga ennem ja siis läksin ise. Ja mida ma näen Mingid mimmud + turumutid seisavad kärude ja ratastooli koha peal ja kutt ja mina oleme siis ukseauku seisma jäetud.
Ok minul on pidurid aga mida tema tegema peab? Hammastega põrandast kinni hoidma?
Ai kus ma neile käratasin. Endal oli ka pärast piinlik, et nii kõvasti karjusin aga no
Kui akna alla saime oma "kärudega" siis noormees tänas mind. Ja ütles, et esimene kord kui keegi sedasi ta eest välja astub, tavaliselt ta jääbki sinna vahekäiku kuna keegi teda ei märka
Uskumatuid nahhaale on ikka olemas
Kusjuures selline kamm toimub iga jumala päev. Vahet pole mis liini see buss sõidab.
Erilised pöörased on Nõmme, mustamäe, kesklinna bussides-trollides.
Ma ei tea ma vist olengi konkreetselt idioodi magnet
Aga tegelt peaks huumori nurga ka tegema.
Käisin reedel linnas. Ootasin spetsjomm madalat bussi, millega tagasi koju saada.
Peale minu oli peatuses veel üks ratastoolis noor kutt, saatjaga.
Sõidab siis buss ette ja no wdf. KÕIKIDEL oli rohkem ja kiiremini vaja bussile saada sealt madalast uksest kui neil kes seda tõepoolest vajasid.
Ok ootasime ära siis kuni trügijad sees. Lasin kuti ratastooliga ennem ja siis läksin ise. Ja mida ma näen Mingid mimmud + turumutid seisavad kärude ja ratastooli koha peal ja kutt ja mina oleme siis ukseauku seisma jäetud.
Ok minul on pidurid aga mida tema tegema peab? Hammastega põrandast kinni hoidma?
Ai kus ma neile käratasin. Endal oli ka pärast piinlik, et nii kõvasti karjusin aga no
Kui akna alla saime oma "kärudega" siis noormees tänas mind. Ja ütles, et esimene kord kui keegi sedasi ta eest välja astub, tavaliselt ta jääbki sinna vahekäiku kuna keegi teda ei märka
Uskumatuid nahhaale on ikka olemas
Kusjuures selline kamm toimub iga jumala päev. Vahet pole mis liini see buss sõidab.
Erilised pöörased on Nõmme, mustamäe, kesklinna bussides-trollides.
Ma ei tea ma vist olengi konkreetselt idioodi magnet
Mul üks bussisõidu kogemus selja taga ja see oli tõesti vastik. Kõik jooksevad kiiresti, et jumala eest saaks enne vankrit bussi peale, muidu palutakse äkki appi ka veel. Ja siis jäädakse ukse kõrvale troppi seisma nii, et käruga õigele kohale pääsemine on ikka peaaegu võimatu.
15 aastaga pole paremuse poole midagi muutunud, siis olid inimesed samasugused. Ainult bussi oli veel kehvem saada kui praegu, need käsipuud ja trepid segasid.
Laupäeval sain aga päris hea kogemuse osaliseks. Sõitsin rongiga linna ja Lillekülas kui maha hakkasin tulema, siis üks noormees aitas esmalt rongis uksi lahti hoida, siis aitas vankri rongist maha tõsta ja lõpuks veel perroonitrepist ka alla tõsta. Seal polnud nimelt ei kaldteed ega neid rööpaidki olemas. Mul läksid silmad üllatusest aina suuremaks, et selliseid inimesi ka veel leidub.
Üldiselt ma ei ootagi, et keegi aitaks. Kui keegi ise appi tahab, siis on ok aga ise kedagi otsima ei hakka.
15 aastaga pole paremuse poole midagi muutunud, siis olid inimesed samasugused. Ainult bussi oli veel kehvem saada kui praegu, need käsipuud ja trepid segasid.
Laupäeval sain aga päris hea kogemuse osaliseks. Sõitsin rongiga linna ja Lillekülas kui maha hakkasin tulema, siis üks noormees aitas esmalt rongis uksi lahti hoida, siis aitas vankri rongist maha tõsta ja lõpuks veel perroonitrepist ka alla tõsta. Seal polnud nimelt ei kaldteed ega neid rööpaidki olemas. Mul läksid silmad üllatusest aina suuremaks, et selliseid inimesi ka veel leidub.
Üldiselt ma ei ootagi, et keegi aitaks. Kui keegi ise appi tahab, siis on ok aga ise kedagi otsima ei hakka.
Soulshaker-Tubli oled!
Kui ma Tallinas bussiga s6itsin,siis sattusid ka lahked inimsed olema ,kes juhatasid mulle et on olemas spetskoht titekaru jaoks ja isegi aidati korduvalt maha.
Aga vajadusel oleks ma ka larmi teinud,inimesed on liiga tuimaks lainud, sydametunnistus hakkab ajalooks muutuma. :cray:
Kui ma Tallinas bussiga s6itsin,siis sattusid ka lahked inimsed olema ,kes juhatasid mulle et on olemas spetskoht titekaru jaoks ja isegi aidati korduvalt maha.
Aga vajadusel oleks ma ka larmi teinud,inimesed on liiga tuimaks lainud, sydametunnistus hakkab ajalooks muutuma. :cray:
Nii kirjutan siis siia ,et kas tõesti ei taha keegi kalu siis.
Kalad on viisakad ja tublid ,st hästi kasvatatud ei suitseta ega ka joo.
Soulshaker Arz pakkis sulle juba kalad sisse :hahaha: nii ,et hakkad ka kalalat pidama.
Kalad on viisakad ja tublid ,st hästi kasvatatud ei suitseta ega ka joo.
Soulshaker Arz pakkis sulle juba kalad sisse :hahaha: nii ,et hakkad ka kalalat pidama.
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
accra kirjutas:Kalad on viisakad ja tublid ,st hästi kasvatatud ei suitseta ega ka joo..
Ma tahaks just suitsetavat ja joodikust kala
Maria- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 456
Registration date : 22/02/2009
Printsess123 kirjutas:accra kirjutas:Kalad on viisakad ja tublid ,st hästi kasvatatud ei suitseta ega ka joo..
Ma tahaks just suitsetavat ja joodikust kala
Mina ka!!!
Accra too jah kalad mulle, mees tahtiski kalasalatit
kõige kõige pöörasem koht on Järve Selveri juurest nr 36 bussi peale minna ja Nõmmel maha tulla. seal tuleb täiega see "Loomade jalgpalli" multa meelde. ma ei tea, kas keegi mäletab, see vene oma. ükskord proovisin, kusjuures tuli madala bussi asemel treppidega. seisin seal peatuses ja sügasin kukalt, et mis teha, otsustasin, et lähen jala. aga enne kui ma jõudsin minema pöörata, rabas keegi isegi kärust kinni ja aitas mind peale. no, fine, aga Nõmmel maha minnes oli hoopis teine lugu. kogu mammidekari pani ummisjalu maha ja turu poole, ja teine mammidekari passis vihase näoga, kuni ma ukerdasin sealt maha selle käruga. käru all olid mähku pakid, need sõitsid sealt minema, sest käru oli liiga kaldu. ühesõnaga, nüüd käime poes ainult autogaSoulshaker kirjutas:Kusjuures selline kamm toimub iga jumala päev. Vahet pole mis liini see buss sõidab. Erilised pöörased on Nõmme, mustamäe, kesklinna bussides-trollides.
lemming- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 930
imelik jah,nagu need mammid poleks kunagi emmed olnud.
kuulge raakige koeraga jalutamistest kah,kel on.
Kuidas eestis selle koerajunnikeste korjamisega lood on?
kuulge raakige koeraga jalutamistest kah,kel on.
Kuidas eestis selle koerajunnikeste korjamisega lood on?
Iirlane kirjutas:Kuidas eestis selle koerajunnikeste korjamisega lood on?
Pead ära korjama muidu saad trahvi.
Stromkal näiteks on spets "postkastid" ka junnide tarvis
Oi mina just vihastasin üks hommik nende koera-jalutajate peale! Enamus
ei vaevu oma looma järelt junne korjama. Jalutasin siis hommikul 7 ajal
rongile ja täpselt minu ees järjekordne situtaja. Oi ma talle peale
lendasin ja sai nii et tolmas! Mul lihtalt nii kopp ees kogu aeg
jälgimisest, et ise sisse ei astu, et vankriga üle ei sõida jne. N o
elementaarne mõistuseraas võiks ikka olemas olla selle koha pealt!
ei vaevu oma looma järelt junne korjama. Jalutasin siis hommikul 7 ajal
rongile ja täpselt minu ees järjekordne situtaja. Oi ma talle peale
lendasin ja sai nii et tolmas! Mul lihtalt nii kopp ees kogu aeg
jälgimisest, et ise sisse ei astu, et vankriga üle ei sõida jne. N o
elementaarne mõistuseraas võiks ikka olemas olla selle koha pealt!
Rosmarin- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 382
ma olen ka ka"ruga yle s6itnud ,no kuidas ma panen parast haisva vankri autosse...
Ma ei risusta laste teemat küsin siin.Millga puhastate või õigemini kuidas puhastate läpakal klaviatuuri alt(nuppude alt).Ja üldiselt seest :hmmm: Olen kuulnud midagi pihustavast ainest mida pihustatakse arvuti sisse jms.
mannu03 kirjutas:Ma ei risusta laste teemat küsin siin.Millga puhastate või õigemini kuidas puhastate läpakal klaviatuuri alt(nuppude alt).Ja üldiselt seest :hmmm: Olen kuulnud midagi pihustavast ainest mida pihustatakse arvuti sisse jms.
Puhastav vaht. Arvuti sisse ei pihustata nüüd küll midagi - peale ikka!
On olemas ka 8huballoonid, mille abil saab tolmu ja muud terad klahvide alt v2lja puhuda.
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
okey peaks muretsema endale siis seda.
Aga need mängud kas neid kuidagi nii ka mängida saab ,et mäng lõpeb punktidega või ongi iga mäng lõpeb game over´ iga?
Aga need mängud kas neid kuidagi nii ka mängida saab ,et mäng lõpeb punktidega või ongi iga mäng lõpeb game over´ iga?
Te siin rääkisite koerasitast....tahate ma räägin oma mehe seiklustest
Õhtul panin talle ukse ette prügikoti lapsemähkmetega, et ta hommikul need ära viskaks.
Nii siis saabus hommik ja imekombel haaras mees siis mustad/haisvad mähkmed (ma siiani ei suuda uskuda, et ta sellest prügikotist üle ei astunud mehed). Mees siis hakkas linna tööle sõitma. Pool päeva oli mees linnas tööasju ajanud ja koguaeg tundis, etmingi imelik hais on.....tegi aknad lahti aga ikka hais ei kao ära.....endamisi mõtles, et noo krt, mis sittlaat Tallinna peal lahti lastud on... lõpuks kui ta pidi autost midagi tagaistmelt võtma, siis avastas, et unustas hommikul mustad mähkmed ära visata :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Õhtul panin talle ukse ette prügikoti lapsemähkmetega, et ta hommikul need ära viskaks.
Nii siis saabus hommik ja imekombel haaras mees siis mustad/haisvad mähkmed (ma siiani ei suuda uskuda, et ta sellest prügikotist üle ei astunud mehed). Mees siis hakkas linna tööle sõitma. Pool päeva oli mees linnas tööasju ajanud ja koguaeg tundis, etmingi imelik hais on.....tegi aknad lahti aga ikka hais ei kao ära.....endamisi mõtles, et noo krt, mis sittlaat Tallinna peal lahti lastud on... lõpuks kui ta pidi autost midagi tagaistmelt võtma, siis avastas, et unustas hommikul mustad mähkmed ära visata :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Maria- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 456
Registration date : 22/02/2009
Printsess123 kirjutas:Te siin rääkisite koerasitast....tahate ma räägin oma mehe seiklustest
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Printsess123 kirjutas:Te siin rääkisite koerasitast....tahate ma räägin oma mehe seiklustest
Lehise- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1157
Mehed
Meil on koerasitaga ka suht pahad lood. Mingi tross k2ib oma kahe valge hiiglasega meie maja ees sittumas ja no tyyp on sellise v2limusega, et ega keegi talle yleliigset pilku ei julge visata. Isegi need krdi pollarid, kes parkimistrahve teevad, vaid kehitavad 8lgu. Samas olen linna peal m2rganud, et paljud k2ivad oma kotikestega ringi.
USA's on olukord vastupidine. Kui keegi peaks oma koera j2relt koristamata j2tma, siis seda s8imu ja viha teiste poolt ei j8ua 2ra kuulata. Ja rahvas ryndab lausa massiga Seega USA's peab lausa luubiga otsima, et m8nda junni t2navalt leida.
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 44 • 1, 2, 3 ... 22 ... 44
Similar topics
» Vaba teema- vol 2. Tulge lobisema!
» Laste vaba aeg Läänemaal
» Abielus või vaba abielu
» Kes hoiab su last, kui vajad vaba 6htut?
» Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks!
» Laste vaba aeg Läänemaal
» Abielus või vaba abielu
» Kes hoiab su last, kui vajad vaba 6htut?
» Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks!
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 44