Vaba teema vol. 1
+46
eda21
Marianne
Heily
Evely
muffyns28
maszke
LiisuK
VäikeTama
kaktus18
Mannu:)
Monique
kiisumari
tirtzzz
lilleke
mitike
bostonyx
Paradiisilind
kristiina
-apple-
Tipu
Lisandra
kats
liisa003
riinu83
Ivika25
effike
keivi
mercaa
Bibi
armsake
babyapple
HoneyMoon
Kaja
Katu .
Cat
Pärlike
Lehise
pariisitar
mannu03
Rosmarin
lemming
Maria
accra
tixit
Iirlane
Soulshaker
50 posters
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 44
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 44 • 1, 2, 3, 4 ... 23 ... 44
Re: Vaba teema vol. 1
huvitav,ma naen nii linki kui ka pilti... :hmmm:
Yldiselt kujuta ette kui tanaval on autod ja istepingid on jääga ylevalatud.Paksult.
Yldiselt kujuta ette kui tanaval on autod ja istepingid on jääga ylevalatud.Paksult.
kirume ilusaid koogipilte!
Aga kui keegi teeks ja s88ma kutsuks ,oleks kohe platsis.
Kuidas te inimesed palavust kannatate?
Olete rannas v6i varjate koduseinte vahel?
Olete rannas v6i varjate koduseinte vahel?
Iirlane kirjutas:kirume ilusaid koogipilte!
lenda aga siis külla, tegin eile öösel virsiku-kohupiima kooki
Külaline- Külaline
Ebareaalne - ma olen konkreetne tropimagnet.
Homme kirjutan pikemalt oma viimase aja seiklustest.
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009
virsiku-kohupiima kooki s88ks nyyd kyll.Karizma kirjutas:lenda aga siis külla, tegin eile öösel virsiku-kohupiima kooki
Kahjuks on see kindlasti selleks ajaks otsas kui ma 1 X kohale j6uaks...
Soulshaker kirjutas:Ebareaalne - ma olen konkreetne tropimagnet.
Kas kusagil poes müüakse auto firma märkidega t-särke?
Näiteks tahaks väga audi märgiga särki (mitte endale, vaid mehele).
Näiteks tahaks väga audi märgiga särki (mitte endale, vaid mehele).
Kaja- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1292
Audi esindusest küsi
Kunagine sõbranna "Sul on ikka täiega vedanud elus koguaeg. Saad nii palju palka ja raha nii palju - koguaeg käite kuskil"
Endine töökaaslane "Minul ei maksa keegi pulmi kinni, muidu ma teeks ka 100 inimesega pulma nagu Sina. Või võtate pangast laenu? Mis mõttes Teil on sääste? Meil küll pole nii palju raha kuidagi võimalik koguda"
Minu asendajale tööl ütles raamatupidamine: "Soovi Liisule meie poolt õnne, meile räägiti et ta ootab uut last juba!"
Suvaline mutt tänaval mulle ja Mirrule (vene keeles) "Tänapäeva noortel muud polegi teha kui ainult lapsi, pea ikka raha olema! Kust see raha võetakse, et nii palju lapsi üles kasvatada?"
Ja kõik ühel päeval
See raha teema ajab hulluks sest tegelikult pole me isegi harju keskmised ja näeme roppu vaeva, et endal midagi lubada saaks.
Ja see tropp kes raamatupidamises kilkamas käid on selline kellega me tööl isegi ei räägi sest ta on lihtsalt niii nõme inimene.
Ja no see mutt seal tänaval - mul vajus mokk nii töllakile et ma isegi ei suutnud esimese raksuga Mirhelile ära tõlkida, mis ta meile ütles
Endine töökaaslane "Minul ei maksa keegi pulmi kinni, muidu ma teeks ka 100 inimesega pulma nagu Sina. Või võtate pangast laenu? Mis mõttes Teil on sääste? Meil küll pole nii palju raha kuidagi võimalik koguda"
Minu asendajale tööl ütles raamatupidamine: "Soovi Liisule meie poolt õnne, meile räägiti et ta ootab uut last juba!"
Suvaline mutt tänaval mulle ja Mirrule (vene keeles) "Tänapäeva noortel muud polegi teha kui ainult lapsi, pea ikka raha olema! Kust see raha võetakse, et nii palju lapsi üles kasvatada?"
Ja kõik ühel päeval
See raha teema ajab hulluks sest tegelikult pole me isegi harju keskmised ja näeme roppu vaeva, et endal midagi lubada saaks.
Ja see tropp kes raamatupidamises kilkamas käid on selline kellega me tööl isegi ei räägi sest ta on lihtsalt niii nõme inimene.
Ja no see mutt seal tänaval - mul vajus mokk nii töllakile et ma isegi ei suutnud esimese raksuga Mirhelile ära tõlkida, mis ta meile ütles
Rikkus pole häbiasi Ju siis kolised kui astud või krõbised.
Kadedus, puhas kadedus ma ütlen! Tegelt on see ju natuke tore ka kui sul on elu nii ,et teised saavad kadetseda! Pulmad ja armas laps ja tore mees ja... Mingu need teised kadedusest või roheliseks
Kadedus, puhas kadedus ma ütlen! Tegelt on see ju natuke tore ka kui sul on elu nii ,et teised saavad kadetseda! Pulmad ja armas laps ja tore mees ja... Mingu need teised kadedusest või roheliseks
Ma v8tsin ka selliseid asju kunagu veits hinge, sest mul ju kogu aeg "veab" :muie: . Nyyd vastan, et veab jah ja et meil l2heb ikka nii uskumatult h2sti, jne Las sisisevad omaette.
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
Sheiker, sul ikka juhtub Samas, las inimesed kadestavad kui tahavad. Teil on vähemalt oma elu olemas...nagu näha, siis teistel pole
Naljakas on see, et kõik on arvanud,et mul on ka raha sitta kanti...(raha mind ei armasta...läheb koguaeg ära mu juurest). ja eriti ajas mind naerma see, et kui seda arvati, siis ma sain miinimumpalka :hahaha:
millest huvitav tekib inimestel mulje kui palju keegi palka saab :hmmm: mind täitsa huvitab see
Naljakas on see, et kõik on arvanud,et mul on ka raha sitta kanti...(raha mind ei armasta...läheb koguaeg ära mu juurest). ja eriti ajas mind naerma see, et kui seda arvati, siis ma sain miinimumpalka :hahaha:
millest huvitav tekib inimestel mulje kui palju keegi palka saab :hmmm: mind täitsa huvitab see
Maria- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 456
Registration date : 22/02/2009
No printsess kas pildistamise eest ei maksta siis hàsti? Sa tule Pariisi parem, isegi mind on siin pildistama kutsutud Aga ma pole kuskile làinud, mees viskas isegi visiitkaardid àra
Liis kirjutas:No printsess kas pildistamise eest ei maksta siis hàsti? Sa tule Pariisi parem, isegi mind on siin pildistama kutsutud Aga ma pole kuskile làinud, mees viskas isegi visiitkaardid àra
hehh...ega ma enam sellega ei tegele ja nüüd emapalga peal ju
ma rääkisin sellest eluetapist, mil olin eestis palgatööl ja koolis käisin ning modellindusega ei tegelenud :01:
Maria- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 456
Registration date : 22/02/2009
Ehh sellega tuleb meelde kui mõned kuud rasedana sõitsin bussiga lasnamäe taha otsa ja sain bussis peatäie sõimata ,et "issand kui palju kulda ühele inimesele külge mahub,see ei ole ju normaalne" jne ühesõnaga mul oli üüber lahe bussisõit.
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
no igatahes mahub nüüd ju veel rohkem- Paksule läheb ka mitu kuldketti ümber kaela ju.
Külaline- Külaline
Seoses Soulshakeri "mutilooga", meenub mulle kuidas trollis üks vanatädike rasedale sõbrannale karjus: "Ah selle jaoks te neid lapsi sünnitategi, et siin trollis istuda saaks!"...
babyapple- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2705
babyapple kirjutas:Seoses Soulshakeri "mutilooga", meenub mulle kuidas trollis üks vanatädike rasedale sõbrannale karjus: "Ah selle jaoks te neid lapsi sünnitategi, et siin trollis istuda saaks!"...
mul meenus kohe lugu kuidas ma kord sõbranna last valvates ühistrantspordis liiklesin. Buss oli puupüsti täis- ja rahvas trügis meeletult. Mul ei jäänud muud üle kui laps sülle võtta sest muidu oleks ta ära tallatud . Seisin siis seal 3 a laps ühes käes ja 2 kotti teises käes ning samal ajal hoidsin meeleheitlikult torust kinni. Minu kõrval aga istusid noored mehed - umbes 20 aastased . Laps hakkas järsku millegipärast hullult naerma- ta naeris üle terve bussi laginal kohe.Ja pool bussi naeris kaasa.....4 peatust naersid kõik...AGA oleks keegi istet pakkunud :reha:
Külaline- Külaline
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 44 • 1, 2, 3, 4 ... 23 ... 44
Similar topics
» Vaba teema- vol 2. Tulge lobisema!
» Laste vaba aeg Läänemaal
» Abielus või vaba abielu
» Kes hoiab su last, kui vajad vaba 6htut?
» Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks!
» Laste vaba aeg Läänemaal
» Abielus või vaba abielu
» Kes hoiab su last, kui vajad vaba 6htut?
» Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks!
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 44