O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks!

+11
kertu009
lemming
Marianne
pariisitar
siq29
kaktus18
minake
muffyns28
Pärlike
Soulshaker
naxy
15 posters

Go down

Kuidas veedad meelsamini vaba aega?

Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks! Vote_lcap7%Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks! Vote_rcap 7% 
[ 5 ]
Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks! Vote_lcap6%Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks! Vote_rcap 6% 
[ 4 ]
Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks! Vote_lcap13%Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks! Vote_rcap 13% 
[ 9 ]
Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks! Vote_lcap11%Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks! Vote_rcap 11% 
[ 8 ]
Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks! Vote_lcap15%Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks! Vote_rcap 15% 
[ 11 ]
Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks! Vote_lcap13%Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks! Vote_rcap 13% 
[ 9 ]
Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks! Vote_lcap11%Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks! Vote_rcap 11% 
[ 8 ]
Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks! Vote_lcap24%Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks! Vote_rcap 24% 
[ 17 ]

Kokku Hääli : 71

Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks! Empty Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks!

Postitamine  naxy Teis 19 Jan 2010, 11:44

Mida siis võtaksid ette? Selle vaba päevaga?
naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks! Empty Re: Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks!

Postitamine  Külaline Teis 19 Jan 2010, 11:55

Läheksin kinno, töötleksin nädalavahetusel tehtud pildid ära. Teeksin kodus maniküüri-pediküüri, loeksin Witcherit ja rüüpaks punast veini kõrvale. Kui aega üle jääks, siis magaksin.
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks! Empty Re: Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks!

Postitamine  naxy Teis 19 Jan 2010, 11:56

Mina läheks vist ka kinno - ei mäletagi mitu aastat tagasi viimati seal käisin.
naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Teis 19 Jan 2010, 12:11

Ma saan varsti 5 päeva vabaks, kuna lubasin juba ammu emale, et F läheb Pärnusse puhkusele.
Aga mul pole õrna aimugi mida selle ajaga ette võtta, ma ausalt öeldes ei viikski kui ema nii ammu poleks palunud.
Kõik asjad saan ka koos lapsega ära teha.

Aga hetke plaan on, et peitsin tema toas ühe riiuli ära ja pildistan müügiks-ära andmiseks välja sorteeritud riided ära.
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Teis 19 Jan 2010, 12:16

Magaksin hästi palju, liguneksin vannis, loeksin midagi ja peamiselt istuksin ilmselt Omaklubis Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks! 633777 Eriti pro variant oleks, kui teeksin seda veel kusagil neutraalsel pinnal (nt hotellituba), mitte omas kodus Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks! 547149
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks! Tiitli23
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  muffyns28 Teis 19 Jan 2010, 12:41

Sõidaksin Haapsallu kallile sõbrannale külla ja veedaks koos temaga mõnusa päeva!
muffyns28
muffyns28
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

OMAklubi sõltlane
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  minake Teis 19 Jan 2010, 13:03

Mul olnud selliseid päevi ja siis magasin ja koristasin ning hakkasin poissi koju ootama Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks! 824600 Kui oleks veel lisaks vääääga palju raha läheksin shoppama ja sõbrantsidele külla.
minake
minake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  kaktus18 Teis 19 Jan 2010, 13:34

Tavaliselt kui saan võimaluse ilma lapseta olla (mida on kõige rohkem paar tundi), siis koristan ja kui aega üle jääb, surfan netis või vaatan head filmi.

Aga ma unistan sellest, et saaksin ühe vaba päeva veeta kuskil ilusalongis ja laseks ennast seal hellitada Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks! 28787
kaktus18
kaktus18

Postituste arv : 290
Registration date : 14/09/2009

http://www.orkut.com/Main#Profile?uid=4121676722257442861&pcy=3&

Tagasi üles Go down

Postitamine  siq29 Teis 19 Jan 2010, 15:42

Panin linnukese kirja valikule muu. Ma kasutan iga vabat minutit käsitöö tegemiseks, ka arvuti taga olles on tihtipeale vardad või heegelnõel näppus. Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks! 824600
siq29
siq29
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2910
Registration date : 02/01/2010

http://www.isetegija.net/index.php?ind=blog&op=home&

Tagasi üles Go down

Postitamine  pariisitar Teis 19 Jan 2010, 15:51

Ma loeks. Mitte vaid paar lehte korraga, aga niipalju kui tahtmist on. Just ostsin 3 raamatuta ja eile m8tlesin, et huvitav, kas ma nad ka selle aasta jooksul l2bi saan loetud Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks! 28787 Vannis vedeleks ka ja vaataks samal ajal 2kki m8nda seriaali.
Eks ma saan ka lapsega k8ik tehtud, aga lihtsalt see vaba aeg, kui ma ei pea kogu aeg yhe silmaga igaks juhuks last j2lgima ja saan ennast 100% l8dvaks lasta, kulub ka vahel marjaks 2ra Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks! 400796
pariisitar
pariisitar
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2146

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Teis 19 Jan 2010, 16:56

Spasse tahaks jubedasti minna juba pikemat aega..
aega on aga raha läheb kõik tita asjade ja remondi alla.
Tavaliselt kipubki niiviisi olema, et kui raha on siis aega ei ole ja vastupidi.
Saba kinni, nokk lahti, nokk kinni saba kinni. Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks! 824600
Vabal ajal üritan lihtsalt oleskleda, see tuleb mul hästi välja. Meeldib omaette aega veeta kui mees tööl. Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks! 754634

Aprillist alates tuleb aeg millal enam enda jaoks aega ei ole, niisiis kasutan veel nii palju seda mida on! Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks! 824600
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  lemming Kolm 20 Jan 2010, 13:58

panin "muu", sest ma ei oska nende asjade vahel valida. ma teeks kõiki hea meelega. oleneb päevast ja tujust ja kino kavadest. lisaks nimetatutele muidugi spa mõnud. Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks! 547149 ühe päevaga muidugi päris kõiki ei jõuaks. raamatuid meeldib ka lugeda "ühe soojaga" läbi, aga seda pole juba ammu saanud teha. oehh, aga peab vist ära ootama, kuni olen rikas penskar, et jõuaks n-ö endale elada.
lemming
lemming
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 930

Tagasi üles Go down

Postitamine  kertu009 Kolm 20 Jan 2010, 14:11

kinno tahaks minna ja kui raha oleks ülemäära läheks heameelega ja shoppaks(üksinda). Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks! 824600
kertu009
kertu009
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 460
Registration date : 10/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Cat Kolm 20 Jan 2010, 14:15

Ma ilmselt kàiks juuksuris-kosmeetikus-spa's, ôhtu veedaks ùhes kallis restoranis ning ööseks reserveeriks sviidi kuskil heas hotellis place Vendôme'l Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks! 524825
Cat
Cat
Administraator

Postituste arv : 5936

http://nicoloan.wordpress.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mirr Kolm 20 Jan 2010, 14:19

Võiks küll üks täiesti vaba päev olla. Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks! 28787 Arvatavasti magaks natuke ja siis alustaks oma maaliga, pind juba krunditud ja muudkui ootab värvi, aga mitte ei ole aega. See selline tegevus ka, mis nõuab keskendumist ja nii ülepeakaela teha pole mõtet, seepärast polegi üldse alustanud...
Mirr
Mirr

Postituste arv : 70
Registration date : 22/07/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  VäikeTama Laup 23 Jan 2010, 02:26

Mul pole eriti vaba aega, aga kui on, siis ma - üllaülla - koon Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks! 824600
VäikeTama
VäikeTama
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1513
Registration date : 17/02/2009

http://elukuiseiklus.ee

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Esm 15 Veeb 2010, 12:54

Kui mul oleks täiesti vaba päev Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks! 28787

Läheks shoppama, ilma mehe ja lapseta Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks! 662237
Loeks mõnda head raamatut Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks! 662237
Mässaks Luisa albumi kallal Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks! 662237
Teeks suurpuhastust (kapid, sahtlid, arvuti ....) Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks! 662237
Sõidaks kuskile teise Eesti otsa Spa-mõnusid nautima Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks! 662237

Ohh..mul on ikka rohkem vaja, kui ainult üks vaba päev.
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  maszke Esm 15 Veeb 2010, 13:07

Läheks spasse, loeks raamatut ja õhtuks oleks loodtavasti keegi õhtusöögil minuga Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks! 662237
maszke
maszke
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 384
Registration date : 23/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics