Kes hoiab su last, kui vajad vaba 6htut?
+14
armsake
Lehise
moniquela
muffyns28
tirtzzz
Jane
Kaja
HoneyMoon
tixit
effike
kristiina
lumemari
kiisumari
Iirlane
18 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Kes hoiab su last kui soovid välja minna? (vóid valida mitu)
Kes hoiab su last, kui vajad vaba 6htut?
Kes hoiab su last kui vajad omaaega v6i vaja kuskile minna?
*
Kuna mul siin sugulasi pole ,siis v6tan hoogu et leian palgalise lapsehoidja.
Lihtsalt erandjuhtudeks ,kui ma ei saa minna lapsega.
Siiani on need erandjuhud (2) taitnud naabrinaine,aga ta pole eriti hoolas...
*
Kuna mul siin sugulasi pole ,siis v6tan hoogu et leian palgalise lapsehoidja.
Lihtsalt erandjuhtudeks ,kui ma ei saa minna lapsega.
Siiani on need erandjuhud (2) taitnud naabrinaine,aga ta pole eriti hoolas...
Viimati muutis seda Iirlane (Nelj 29 Okt 2009, 11:27). Kokku muudetud 1 kord
Re: Kes hoiab su last, kui vajad vaba 6htut?
üldiselt hoiab siis mees last. aga kui tahame mehega koos kuhugi minna, siis ämm on kohe nõus Reimot vaatama.
kiisumari- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2061
Registration date : 16/02/2009
Mees saab hoidmisega hakkama Aga, kui koos kuhugi minek, siis esimene valik on minu õde. Usaldan teda oma lapsega täielikult. Kui mu õde hoida ei saaks, siis jätaks oma ema juurde. Teise variante veel ei kaalu.
Külaline- Külaline
Mul saab samuti mees suurepäraselt lapse eest hoolitsemisega hakkama, eriti siis, kui mind silmapiiril pole . Kui aga tahame koos kuhugi minna, siis minu esimene valik on minu isa, kuna aga tema elab kaugel Lõuna-Eestis, siis tema hoidjaks palumine tuleb võimalikult varakult ära teha ja seda saab kasutada ainult nädalavahetustel. Kui aga last on vaja nö ootamatult hoida (ntx on kergelt tõbiseks jäänud, aga kumbki meist paraku ei saa lapsega koju jääda - nii kurb kui seda pole ka öelda), siis on mehe õde. Aga tema ei pruugi ka alati meile sobival ajal Tallinnas olla, mis tähendab, et mehega koos saame väljas käia heal juhul paar korda aastas
lumemari- Postituste arv : 219
Registration date : 05/06/2009
Ma pole õhtul eriti kuskil käinudki. päeval, kui kuskile (juuksurisse, poodi) minek, siis mees hoiab edukalt. õhtul on mees ühe korra hoidnud (panin ise Andu magama ja tulin ennem, kui häält tegi) ja see oli mai kuus, kui käisin ühel sünnal paar tundi.
ja nüüd täna lähen sõbrannadega välja!
kui mehega kahekesi tahame kuskile minna, siis saame seda teha vaid Tartus (nii minu kui mehe perekond kõik seal, tallinnas pole ühtegi lapsehoidjat) ja seal on mehe ämm alati käepärast. minu ema on ka hoidnud. õele usladaksin iga kell lapse, aga tal endal praegu pisikene ja ei taha tüüdata teda sellega.
ja nüüd täna lähen sõbrannadega välja!
kui mehega kahekesi tahame kuskile minna, siis saame seda teha vaid Tartus (nii minu kui mehe perekond kõik seal, tallinnas pole ühtegi lapsehoidjat) ja seal on mehe ämm alati käepärast. minu ema on ka hoidnud. õele usladaksin iga kell lapse, aga tal endal praegu pisikene ja ei taha tüüdata teda sellega.
kristiina- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 932
Registration date : 18/02/2009
Kui mehega koos kuskil siis hoiab lapsi ämm või ema-kes hoiavad lapsi heameelega. Kui lähen üksi kuskile siis on mees kes lapsi hoiab-pole mingit probleemi. Lapsed saavad alati hoitud kui vaja
effike- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 738
Kui on tarvis, siis saab mees väga edukalt üksi hakkama. Aga, et kahekesi minna kuhugi, siis pole kedagi, kes hoiaks. Vähemalt praegu, sest poiss ei maga siiani tervet ööd ja tisse ma ka koju jätta ei saa.
Mees. Ja kui meest kaasa tahaksin siis peaksin varakult oma emaga asju kokku leppima ja sobitama (ja enamasti talle ei sobi, kuna tööinimene). Teistele ei jäta. Ööseks ei jäta ka emale. Ehk siis käisime mehega kahekesi "väljas" kui suurem laps veel meie perre tulnud polnud (6+ aastat tagasi). Ei kurda ka. Kunagi hiljem hoiutan neid ehk (no kui suuremad on ja nad maaleminekut ise ka naudivad).
Mul saab mees lapsehoidmisega hakkama. Ja teine (ühtlasi ja viimane) variant oleks mu õde.
Kaja- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1292
Meest ma lapsehoidjana ei arvesta Ta on ju issi ja kui mina olen väljas kuskil (juuksuris, arsti juures, koolitusel, või vahel väga harva sõbrannaga istumas kuskil kohvikus), siis on loogiline et tema ju lastega.
Aga kui koos väljas käime (nt iga kolmapäeviti käime tantsimas, mõnel firmapeol või vahel väga harva oleme ka kõrtsus/pubis/klubis/bowlingus/kohvikus/teatris/kinos käinud), siis hoiab mu ema (koos oma kaaslasega) lapsi. Emale usaldan oma lapsed iga kell ja ei muretse õhtu jooksul kordagi laste pärast, sest tean, et ta on lihtsalt parim (eluaeg lasteaias töötanud ja oioi kui palju lapsi seega üles kasvatanud lisaks meie pere kolmele lapsele). Nüüd poja on 2,5-aastane ja läks esimest korda üheks ööks täitsa niisama vanaema juurde. No ja pärast kui järgi läksime järgmisel õhtul, siis ei tahetud enam koju tulla Enne oleme jätnud ka vajadusel lapsi ema juurde ööseks, aga siis oleme alati peale oma väljaskäimist ka ise ema juurde läinud. Kui Mellit veel polnud, siis 1 korra oli poja terve öö vanaema juures, sest firmapidu toimus meie kodunt üle tee ja ei hakanud öösel kella kolme ajal teise linnaotsa enam vantsima (see-eest sõitsin hommikul kell 9 ajal juba lapsele järgi ). Ja no muidugi oli poja siis vanaemaga kui ise Tallinnas sünnitamas käisime.
Veel on lapsi hoidnud minu õde ja mehe õed. Aga seda max paari tunni kaupa päevasel ajal.
Aga kui koos väljas käime (nt iga kolmapäeviti käime tantsimas, mõnel firmapeol või vahel väga harva oleme ka kõrtsus/pubis/klubis/bowlingus/kohvikus/teatris/kinos käinud), siis hoiab mu ema (koos oma kaaslasega) lapsi. Emale usaldan oma lapsed iga kell ja ei muretse õhtu jooksul kordagi laste pärast, sest tean, et ta on lihtsalt parim (eluaeg lasteaias töötanud ja oioi kui palju lapsi seega üles kasvatanud lisaks meie pere kolmele lapsele). Nüüd poja on 2,5-aastane ja läks esimest korda üheks ööks täitsa niisama vanaema juurde. No ja pärast kui järgi läksime järgmisel õhtul, siis ei tahetud enam koju tulla Enne oleme jätnud ka vajadusel lapsi ema juurde ööseks, aga siis oleme alati peale oma väljaskäimist ka ise ema juurde läinud. Kui Mellit veel polnud, siis 1 korra oli poja terve öö vanaema juures, sest firmapidu toimus meie kodunt üle tee ja ei hakanud öösel kella kolme ajal teise linnaotsa enam vantsima (see-eest sõitsin hommikul kell 9 ajal juba lapsele järgi ). Ja no muidugi oli poja siis vanaemaga kui ise Tallinnas sünnitamas käisime.
Veel on lapsi hoidnud minu õde ja mehe õed. Aga seda max paari tunni kaupa päevasel ajal.
Jane- Postituste arv : 26
Registration date : 17/02/2009
Minu maailma kõige parem lapsehoidja on minu ema ! Ta on lihtsalt nii super inimene ja täiesti sillas minu Amandast Mida veel tahta, kui lapsel on selline vanaema nagu meie oma.
tirtzzz- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 802
Registration date : 18/02/2009
Minu põnne hoiab ämm kui mehega koos väljas käime ja seda heal juhul nädalavahetusel,kuna tema ka tööinimene.Aga muidu vaatab laste järele mees kui emmel tavapäevaseid käimisi
muffyns28- Omaklubi kuld
-
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009
Meie tibu hoiab minu ema, kuna ta elab ka meie juures. Nad saavad väga hästi omavahel hakkama, võin südamerahuga ema hoolde ta jätta. Ja pealegi on mu ema lasteaias vanemõpetaja, mis siis veel tahta. Nii,et professionaalne lapsehoidja omast käest võtta.
moniquela- Postituste arv : 76
Registration date : 26/10/2009
Minu mugulaid hoiavad minu ema ja mu ämm. Nende hoolde jätan poisid täitsa rahuliku südamega ning kui peakski midagi olema siis olen telefonitsi alati kättesaadav. Vahest on ka õde või üks väga hea sõbranna poistega olnud, seda siiski vaid mõned tunnid.
Lehise- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1157
Ükskõik mis kell, kasvõi öösel hoiaks minu ema Ta on isegi pakkunud, et Liisu võiks mõni nädalavahetus ööseks neile jääda üksi, siis saaksime mehega põõnata kauem ja privaatsust saada pisut.
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Mul siis ema ja mees hoiavad heameelega ,et emme saaks tuulutada .
Nuh ja ämm hoiaks kah heameelega aga vat ei usalda teda .
(Kuigi ämm on muutund ja ei suru enam igast asju lapsele suhu aga ikkagi parem karta kui kahetseda.)
Nuh ja ämm hoiaks kah heameelega aga vat ei usalda teda .
(Kuigi ämm on muutund ja ei suru enam igast asju lapsele suhu aga ikkagi parem karta kui kahetseda.)
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Ema juurde viin, kui vaja.
lilleke- Postituste arv : 102
Registration date : 27/05/2009
Muidu mees. Kui koos minek siis ämm või minu õde.
Ema on mul liiga kaugel, et teda siia komandeerida.
Üldiselt aga käime igalpool koos.
Ema on mul liiga kaugel, et teda siia komandeerida.
Üldiselt aga käime igalpool koos.
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Meil on selleks aind mehe vanem õde - ülejäänud pere/sugulased elavad liiga kaugel
LiisuK- Postituste arv : 136
Registration date : 06/11/2009
Similar topics
» Vaba teema vol. 1
» Laste vaba aeg Läänemaal
» Abielus või vaba abielu
» Vaba teema- vol 2. Tulge lobisema!
» Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks!
» Laste vaba aeg Läänemaal
» Abielus või vaba abielu
» Vaba teema- vol 2. Tulge lobisema!
» Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks!
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1