Vaba teema- vol 2. Tulge lobisema!
+31
Tipu
riinu83
Paradiisilind
anka
keivi
naxy
tirtzzz
Soulshaker
Marianne
Mannu:)
bostonyx
ˇmiio23
armsake
mitike
pariisitar
babyapple
Mirhel
Iirlane
maszke
minake
accra
aniitram
janee
Cat
effike
kaktus18
Monique
muffyns28
HoneyMoon
Pärlike
kiisumari
35 posters
Lehekülg 36, lehekülgi kokku 36
Lehekülg 36, lehekülgi kokku 36 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36
Re: Vaba teema- vol 2. Tulge lobisema!
Me ka mänguasju ei kogu. Ühe ostad siit ja teise sealt ja kolmas kingitakse ja... saabki nagu iseenesest palju, planeerimatult palju! Kuid tänapäeva mänguasjadel, vähemalt odavamatel, on hea omadus peagi katki minna ja siis rändavad need prügikasti. Samas sigineb katkiläinute asemele neid uusi koguaeg peale. Aru ma'i saa kuidas...
Meil on liiga palju pehmeid asju. Olen keelanud neid kinkida enam aga mees sai töö juurest suure sinise elevandi plikale
maszke- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 384
Registration date : 23/11/2009
siq29 kirjutas:Me ka mänguasju ei kogu. Ühe ostad siit ja teise sealt ja kolmas kingitakse ja... saabki nagu iseenesest palju, planeerimatult palju! Kuid tänapäeva mänguasjadel, vähemalt odavamatel, on hea omadus peagi katki minna ja siis rändavad need prügikasti. Samas sigineb katkiläinute asemele neid uusi koguaeg peale. Aru ma'i saa kuidas...
Sama teema nede mänguasjadega.just pühapäeval ennem maale sõitu lastele järele sai nende toas süva puhastus tehtud,mida nende juures olekul kuidagi teha ei saa.Karvaseid mängu asju korjasin julmalt kokku ja panin sauna hoiule,et vahest neid jälle välja võtta.Lastel hea avastamis rõõm taas.Kaks suurt prügikoti täit toppisin pungi ja pea sama palju jäi neil veel tuppa...õudne ikka kui palju neid siginenud on...
muffyns28- Omaklubi kuld
-
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009
Meil õnneks veel karvaste mänguasjade liigküllust pole, aga eks neid ikka järjest omajagu koguneb (kingitakse jne). Mõned pehmed asjakesed on mul enda lapsepõlvest ka alles.
Laine-Liise on mul õnneks tervem. Kõrge palavik oli vaid ühel ööl ja siis oli hirmus küll, laps nagu vaatas otsa, aga oleks teises maailmas olnud ja värises ka Praegu on alles ainult nohu ja sellest tulenev köha. Katsun parima teha tema hodmiseks, et see järjekordselt kuskile bronhhidesse või kopsu ei läheks, aga see juba varasemast tunduvalt raskem - laps ei lase üldse auru teha
Laine-Liise on mul õnneks tervem. Kõrge palavik oli vaid ühel ööl ja siis oli hirmus küll, laps nagu vaatas otsa, aga oleks teises maailmas olnud ja värises ka Praegu on alles ainult nohu ja sellest tulenev köha. Katsun parima teha tema hodmiseks, et see järjekordselt kuskile bronhhidesse või kopsu ei läheks, aga see juba varasemast tunduvalt raskem - laps ei lase üldse auru teha
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Meil on ka hullult karvaseid,kusjuures ma olen ainult yhe manguasja ostnud.
Issi pyydis l6bustuspargis selle käpaga masinast mitmeid karvaseid välja ja kingitud ja antud on ka hunnikuga.
Ma ka tahtsin endale kunagi hirmsasti suurtkarvast mänguasja ja kui sain siis tuli välja et seda pole kuskile panna. Oli ka suur sinine elevant, v6i pigem lilla.
Koguaeg jalus. Nyyd kogub venna juures tolmu.
Siin kingiti plikale SUUR kala. Jällegi v6ttis toas hullult ruumi,hakkas pudisema ja lõpuks saatsin prygimäele.
Enam ei taha suuri ,armsaid, pehmeid, karvaseid mänguasju.
Issi pyydis l6bustuspargis selle käpaga masinast mitmeid karvaseid välja ja kingitud ja antud on ka hunnikuga.
Ma ka tahtsin endale kunagi hirmsasti suurtkarvast mänguasja ja kui sain siis tuli välja et seda pole kuskile panna. Oli ka suur sinine elevant, v6i pigem lilla.
Koguaeg jalus. Nyyd kogub venna juures tolmu.
Siin kingiti plikale SUUR kala. Jällegi v6ttis toas hullult ruumi,hakkas pudisema ja lõpuks saatsin prygimäele.
Enam ei taha suuri ,armsaid, pehmeid, karvaseid mänguasju.
HoneyMoon see hunnik on ikka tõesti vinge
Lastele palju tervisi
Lastele palju tervisi
Nyyd saan mina ka siis üle 10 aasta talve nautida ,kuigi tana juba sulas ja homseks lubas vihma ja lapsed peavad jalle tagasi kooli minema ,sest enam pole p6hjust neid koju jatta.
Meie-2 kraadised kylmapühad said läbi .
Meie-2 kraadised kylmapühad said läbi .
Lumememm on küll vahva välimusega! Ikkagi iirlasest lumememm!
Õnneks meil pehmeid mänguasju palju pole. Mõned pisemad ja mõni suurem kah, need on lastel voodites, nii öösel kui päeval. Aga poisil on autosid jube palju, suuremal tüdrukul nukundust kuhjaga (nukud, riided, nukunõud, söögikraam, pliidid-potid-pannid jne).
Ja pesamuna. Ostsin talle enne sündi üheksa kõristit, hiljem veel ühe laulva mesimummi, nüüd kingiti mingi beebiklaverike, siis olen talle närimisrõngaid ostnud apteegist, rõngaslutte on tal mängimiseks (imeda ta neid ei taha), ühe kaisulehmarätiku ostsin, kaisupõrsa heegeldasin ise, suure kuubiku heegeldasin, ostsin talle jõuludeks selle torni, kuhu neid rõngaid saab orgi otsa laduda. Siis on tema isiklikus mänguasjakorvis veel paar tühja väikest limonaadipudelit, mida meeldib talle, üks kummaski käes, ennastunustavalt vastu põrandat taguda... Rohkem hetkel ei meenu ja ei julge vaatama ka minna, sest äkki leian veel mõne, mida ei nimetanud...
MA EI OSTA EGA MEISTERDA SEL AASTAL ÜHTEGI MÄNGUASJA! Aga sellest lubadusest kinni pidamist ei saa ma lubada. Ikkagi hetkeemotsioon!
Õnneks meil pehmeid mänguasju palju pole. Mõned pisemad ja mõni suurem kah, need on lastel voodites, nii öösel kui päeval. Aga poisil on autosid jube palju, suuremal tüdrukul nukundust kuhjaga (nukud, riided, nukunõud, söögikraam, pliidid-potid-pannid jne).
Ja pesamuna. Ostsin talle enne sündi üheksa kõristit, hiljem veel ühe laulva mesimummi, nüüd kingiti mingi beebiklaverike, siis olen talle närimisrõngaid ostnud apteegist, rõngaslutte on tal mängimiseks (imeda ta neid ei taha), ühe kaisulehmarätiku ostsin, kaisupõrsa heegeldasin ise, suure kuubiku heegeldasin, ostsin talle jõuludeks selle torni, kuhu neid rõngaid saab orgi otsa laduda. Siis on tema isiklikus mänguasjakorvis veel paar tühja väikest limonaadipudelit, mida meeldib talle, üks kummaski käes, ennastunustavalt vastu põrandat taguda... Rohkem hetkel ei meenu ja ei julge vaatama ka minna, sest äkki leian veel mõne, mida ei nimetanud...
MA EI OSTA EGA MEISTERDA SEL AASTAL ÜHTEGI MÄNGUASJA! Aga sellest lubadusest kinni pidamist ei saa ma lubada. Ikkagi hetkeemotsioon!
Pehmeid mänguasju on meil väga vähe, aga igasuguseid muid mänguasju on minu arust rohkem kui vaja ja kohta nende hoidmiseks pole. Isegi katkised asjad on ilusti alles. Ma küll olen üritanud neid vaikselt ära visata, aga laps on alati jälile saanud enne kui ma prügikastini jõuan Peaks selle asja lapse une ajal ette võtma, aga siiani pole nagu väga viitsinud
Ma pean järgmine kuu tööle minema ja endalegi üllatuseks ma pabistan juba praegu lapse tervise pärast nii väga, et ei saa õhtul magamagi jääda. Uinumiseks kulub ikka mitu tundi ja hommikul on niiiiiii raske ärgata
Ma pean järgmine kuu tööle minema ja endalegi üllatuseks ma pabistan juba praegu lapse tervise pärast nii väga, et ei saa õhtul magamagi jääda. Uinumiseks kulub ikka mitu tundi ja hommikul on niiiiiii raske ärgata
kaktus18 kirjutas:
Mulle meeldib jubedalt hommikul magada! Praegugi saaks magada, sest mees läks tööle ära ja suuremad juntsud saatsin ka kooli ning pisipiiga tudub (ta on hommikuse unega nagu minagi), kuid täna on temaga haigla peale minek ja kardan sisse magada!
Meil Nele alles 3-kuune ja mänguasju juba ka nii palju kogunenud. Ise olen vist ainult ühe kõrina ostnud, teised on kõik kingitud
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
siq29 kirjutas:kaktus18 kirjutas:
Mulle meeldib jubedalt hommikul magada! Praegugi saaks magada, sest mees läks tööle ära ja suuremad juntsud saatsin ka kooli ning pisipiiga tudub (ta on hommikuse unega nagu minagi), kuid täna on temaga haigla peale minek ja kardan sisse magada!
Mina panen endale just äratuse, et enne last ärgata ja mõnusalt kohvi juua. Aga sellega ka jama- kui enne magasime koos 8.30-9.00-ni, siis nüüd, kui ma ärkan nt 7-st, ärkab tema ka 15 min hiljem Ja nii on see alati olnud, kui ärkan mina varem, ärkab tema ka. Ja ta magab teises toas, ei aja ma teda voodist välja ronimisega üles.
Ja kui ma hommikul kaua magan, siis olen terve päeva laisk
Ei tea, ehk siis sellepärast olengi laisk, aga mulle on hommikune uni asendamatu. Suurem tütar läheb vaikselt hommikul issiga aeda, lasevad meil vennaga magada....
Minul tuli eile hilisõhtul mingi hoog peale. Vaatasin netis aretajate uudiseid (no loomulikult täitsa niisama loen neid kogu aeg juba pikemat aega) ja tuli kutsikaisu! . Mul ei ole ei aega ega ka raha kutsikat osta ja no niiiiii isu tuli peale....
Ajasin isegi mehe kell 4 öösel üles, et mul oleks kutsikat vaja. Kui paremini ei teaks, arvaks, et hormoonid paigast ära
Minul tuli eile hilisõhtul mingi hoog peale. Vaatasin netis aretajate uudiseid (no loomulikult täitsa niisama loen neid kogu aeg juba pikemat aega) ja tuli kutsikaisu! . Mul ei ole ei aega ega ka raha kutsikat osta ja no niiiiii isu tuli peale....
Ajasin isegi mehe kell 4 öösel üles, et mul oleks kutsikat vaja. Kui paremini ei teaks, arvaks, et hormoonid paigast ära
Viimati muutis seda HoneyMoon (Teis 12 Jan 2010, 11:12). Kokku muudetud 1 kord
Mulle meeldib ka hommikul vara enne plikat üleval olla, teed juua ning võikud närida.
Honeymoon, nii armas kutsa
Honeymoon, nii armas kutsa
maszke- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 384
Registration date : 23/11/2009
Hony ,sul juba koer olemas, nii et peaksid teadma mida koerapidamine tahendab!
Mul sai koera tahtmisest isu tais kui pidin hoidma yhte koera 2 nadalat ja ta terve aia tais kakas.
Sellest piisas.
Mul sai koera tahtmisest isu tais kui pidin hoidma yhte koera 2 nadalat ja ta terve aia tais kakas.
Sellest piisas.
Tean, tean.... aga no mis teha.... naised ja nende tahtmised. Ega teda meile tulegi, kodu ehitus pooleli, mulle ei eraldataks sellist ressurssi, et koera osta.... aga ikkagi. Kusjuures mõni aeg tagasi alles vandusin, et ei taha enam pikka aega koera võtta, kui praegusel aeg otsa saab (ta vanamutt mul juba). Kakamisest niipalju, et isegi kui mul koera poleks, oleks aed ikkagi nagu miiniväli- elame rohelisemas rajoonis ja kallid kassiomanikud arvavad, et on ok oma loom õue (ja siis ka teiste aedadesse) liikuma (loe:*****) lasta....Iirlane kirjutas:Hony ,sul juba koer olemas, nii et peaksid teadma mida koerapidamine tahendab!
Sellest piisas.
Meil on koer jooksutrossi otsas ja õu on "mineeritud" jooksutrossi pikkus korda keti ulatus ühele ja teisele poole jooksutrossi. Korra nädalas võtan mõne kilekoti näppu ja nopin "miinid" ära. Talvel kui on külm nagu praegu, on hea, "miinid" on külmunud ja hää on noppida.
leidsin ka teema millest kirjutada- oma koerajunnide korjamisest... juubeee...
Selleks ongi foorumid head- päristuttavatega on tihti teemasid, millest ei räägigi. Siin hea, saab kõigest rahuliku südamega rääkida.siq29 kirjutas:
Praen maksa maksapasteedi jaoks.... oi ma ei salli maksa lõhna
Mulle meenus üks ammune lugu koerajunniga (no ei saa sellest totrast teemast välja ). Elasin sel ajal väikelinnas eramajas, kus kummalgi pool aia taga olid naabrid. Oli talv ja külm, noppisin junne hoolega. Aga üks hiiglasuur junn oli maa külge kinni külmunud. Kangutan ja kangutan, lõhu või kilekott käes ära, aga lahti ei tulnud. Mul olid sõrmed külmast pisut kanged ka ja sõrmedes polnud täit jõudu. Ega's midagi, võtsin jalaga pisut hoogu ja lajatasin junnile saapa ninaga. Ikka kinni! No võtsin siis suurema hoo ja panin junnile jalaga hea paugu pihta. Junn tuligi lahti, lausa väga lahti, liiga lahti tuli... lendas suure kaarega naabri aeda otse nende majatrepi ette... (tollal ei tundunud üldse naljakas, aga nüüd seda meenutades on nalja nabani )
Aga see selleks. Maksast rääkides, toore maksa lõhn on tõeliselt vastik. Aga andke mulle valmis maksakaste ette, vot see on häää!
Aga see selleks. Maksast rääkides, toore maksa lõhn on tõeliselt vastik. Aga andke mulle valmis maksakaste ette, vot see on häää!
Kõik asjaolud liiguvad selles suunas, et Tixiti exämma maksapasteedist saab OMAklubi OMAtoit.
Honeymoon nii armsad kutsad on pildi peal sellist tahaks endalegi kui vaid oma maja oleks.
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Ämmal on homme sünnipäev, ma teen kooki. Muidugi on maitsta ka vaja ju Vist ei taha homset kaalunumbrit nähagi
Meie trepikoja koeraomanikud võiksid ka oma koera järelt koristada. Siin võib uksest välja minnes otse junni sisse astuda
Üldse oleme suht ebameeldivasse kohta elama sattunud. Loodetavasti varsti minema.
Meie trepikoja koeraomanikud võiksid ka oma koera järelt koristada. Siin võib uksest välja minnes otse junni sisse astuda
Üldse oleme suht ebameeldivasse kohta elama sattunud. Loodetavasti varsti minema.
Meie kutsa käib terves hoovis ringi - mida on pea pool hektarit, aga ta on tubli ja teeb oma häda suvel vaid niitmata rohu sisse ja talvel aia ning põõsaste vahele. Kõik on kenasti peidus, kui just ise suvel laisaks ei muutu .
Lehekülg 36, lehekülgi kokku 36 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36
Similar topics
» Kes hoiab su last, kui vajad vaba 6htut?
» Vaba teema vol. 1
» Laste vaba aeg Läänemaal
» Abielus või vaba abielu
» Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks!
» Vaba teema vol. 1
» Laste vaba aeg Läänemaal
» Abielus või vaba abielu
» Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks!
Lehekülg 36, lehekülgi kokku 36