Vaba teema- vol 2. Tulge lobisema!
+31
Tipu
riinu83
Paradiisilind
anka
keivi
naxy
tirtzzz
Soulshaker
Marianne
Mannu:)
bostonyx
ˇmiio23
armsake
mitike
pariisitar
babyapple
Mirhel
Iirlane
maszke
minake
accra
aniitram
janee
Cat
effike
kaktus18
Monique
muffyns28
HoneyMoon
Pärlike
kiisumari
35 posters
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 36
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 36 • 1 ... 6, 7, 8 ... 21 ... 36
Re: Vaba teema- vol 2. Tulge lobisema!
janee kirjutas:hei monique tulge mõni päev koos perega meile sülti keetma (kas priit juba rääkis midagi sellest?)
heh, pole kunagi keetnud sellist asja:D Mul kalver läks täna jälle komandeeringusse ,tuleb alles reedel. Priitu ma ei näinud, isa käis läbi minu juurest. Aga äkki tuleme mingi aeg külla. No kui enne ei tule, siis jõulude ajal ikka:D
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
no olgu siis.ega ma ka mingi suur süldi sõber ei ole aga priit mõtles et võiks koos teha äkki.
janee- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2650
Registration date : 07/10/2009
Ma olen õgard Üldse ei saa piiri pidada, suu peab kogu aeg matsuma
Rüüstik teeb ka kino kogu aeg siin. Topib muudkui igast kraami papude ja susside sisse
Rüüstik teeb ka kino kogu aeg siin. Topib muudkui igast kraami papude ja susside sisse
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Registration date : 16/02/2009
janee kirjutas:no olgu siis.ega ma ka mingi suur süldi sõber ei ole aga priit mõtles et võiks koos teha äkki.
Mõttel pole muidu viga midagi. Mina söön küll sülti.
Armsake sa pole ainuke, ma ka viimasel ajal selline õgard. Sõbranna läks just poodi jäätise järele:D
janee ja Monique - ajate siin rasedale süldiisu peale
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Me küpsetasime piparkooke
Ja siis hakkas laps jonnima ja selle käigus tõmbas ka küünla aknalaualt maha
Ja seletan mis ma seletan- ei saa tema aru, naerab ainult
Kuigi meil siin lähedal on üks põlenud hoone, millest iga päev mööda jalutame ja alati räägime tulekahjust, küünaldest, tulega mängimisest jne. Ja siis on nagu aru saanud, et seal enam ei saa keegi "mämm-mämm" ega "mõmm-mõmm" teha.
Aga ma lohutan end sellega, et ta on veel väike. Mida suuremaks saab, seda suuremad probleemid tulevad
Õgardlusest ei tasu parem rääkidagi Ma PEAN ennast kätte võtma ja veidigi kaalust alla saama
Kellelgi üleliigset tahtejõudu pole?
Ja siis hakkas laps jonnima ja selle käigus tõmbas ka küünla aknalaualt maha
Ja seletan mis ma seletan- ei saa tema aru, naerab ainult
Kuigi meil siin lähedal on üks põlenud hoone, millest iga päev mööda jalutame ja alati räägime tulekahjust, küünaldest, tulega mängimisest jne. Ja siis on nagu aru saanud, et seal enam ei saa keegi "mämm-mämm" ega "mõmm-mõmm" teha.
Aga ma lohutan end sellega, et ta on veel väike. Mida suuremaks saab, seda suuremad probleemid tulevad
Õgardlusest ei tasu parem rääkidagi Ma PEAN ennast kätte võtma ja veidigi kaalust alla saama
Kellelgi üleliigset tahtejõudu pole?
Pärlike siis pead sülti tegema hakkama. Mina leian, et poe süldid ei kõlba kusagile, või olen mina just alati kõige hullemate otsa sattunud. Ükskord ostsin mingi( tootjat ei mäleta), sellel oli jube plastmassi maitse juures, väkk, see lendas kohe prügikasti.
kaktus18 küll ta hakkab mingi aeg aru saama, et tuli on ohtlik.
kaktus18 küll ta hakkab mingi aeg aru saama, et tuli on ohtlik.
Ma pole kunagi ise sülti teinud, aga mehega oleme enamik poesülte läbi proovinud ja jäänud kahe sordi juurde, mida tõesti annab süüa - paljud on tõesti väga kehva maitsega
-
Meil on oma kindel lemmik välja kujuneneud ja ostame vaid seda Täna just mees tõigi poest sülti kaasa, oli Selveris soodukaga olnud.
Ise küll ei viitsiks seda süldi tegemist ette võtta Päris suur tegemine ikkagi.
Ise küll ei viitsiks seda süldi tegemist ette võtta Päris suur tegemine ikkagi.
Külaline- Külaline
Ise tehtud sült on vast veidi parem jah kui poest ostetud, tead täpselt mis sinna sisse pandud on.
Aga ma mäletan lapsepõlvest vanaema keedetud sülti,oi kui koledad suured mingid rupskid v. ma ei tea mis asjad seal sees olid igastahes sellestpeale ma ei ole eriti süldi fänn.mees sööb küll
Aga ma mäletan lapsepõlvest vanaema keedetud sülti,oi kui koledad suured mingid rupskid v. ma ei tea mis asjad seal sees olid igastahes sellestpeale ma ei ole eriti süldi fänn.mees sööb küll
janee- Omaklubi kristall
Sültidest ärge mulle praegu rääkige, järgmine aasta eks, aga Janee vanaema sülti mäletan minagi niiii hea sült oli temal.
Täna ikka niiii hea päev, hakkab kohale jõudma et omale tüttre saan
Täna ikka niiii hea päev, hakkab kohale jõudma et omale tüttre saan
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Mulle just see vanaema sült ei maitsend ju..aga see on tore et tütre saad.loodame et ta vahepeal siis poisiks ei muutu
janee- Omaklubi kristall
minake - kas lootsidki tüdrukut?
-
Janee see vist maitseasi, mulle igaljuhul meeldis vanaema sült ja tema verivorstid olid ikka üle prahi. Loodame jah et pliks poisiks ei muutu, kuigi pole sellevastu ka midagi.
Pärlike mul eelistused puudusid aga laps mul tahtis vennat saada aga hoopis saab õe.
minake - igal juhul palju õnne värviliste uudiste puhul (ma natuke lausa kade, tahaks ka sugu teada...)
-
Oh teid rasedaid,ajate siin mulle ka tite isu peale
Meie siis perega Helena lasteaia jõulupeolt tagasi.Vahva pidu oli.Tegime filmi ja hunniku pilte Pisike plika nägi esimest korda jõuluvana reaalis ja oh seda kisa Tegelikult situatsioon oli nii naljakas:istusime ja plikal tuli keset pidu isu ringi jalutada.Nu lasin siin minna ja lipsas saali ustest välja.Paar sekundit hiljem tuli kisaga.Algul ei jaganud matsu lahti ,mis viga aga kui kõva koputus oli uksele siis sain aru küll,milles asi.Jõuluvana astus uksest sisse.Ju ta teda seal ukse taga nägigi ja pistis kisaga jooksu.Kirjeldades see ehk siin nii naljakas teile ei tundu aga tol momendil seal olles oli situatsioon päris koomiline
Meie siis perega Helena lasteaia jõulupeolt tagasi.Vahva pidu oli.Tegime filmi ja hunniku pilte Pisike plika nägi esimest korda jõuluvana reaalis ja oh seda kisa Tegelikult situatsioon oli nii naljakas:istusime ja plikal tuli keset pidu isu ringi jalutada.Nu lasin siin minna ja lipsas saali ustest välja.Paar sekundit hiljem tuli kisaga.Algul ei jaganud matsu lahti ,mis viga aga kui kõva koputus oli uksele siis sain aru küll,milles asi.Jõuluvana astus uksest sisse.Ju ta teda seal ukse taga nägigi ja pistis kisaga jooksu.Kirjeldades see ehk siin nii naljakas teile ei tundu aga tol momendil seal olles oli situatsioon päris koomiline
muffyns28- Omaklubi kuld
-
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009
oiiiii lapsed ikka nii armsakesed
janee- Omaklubi kristall
Enamus lapsi vist kardab j6uluvana!
Mul plika 6-ne ja kardab vana juurde minna.
S6nade mangus kaib selline rebimine ,et ma ei saaanud yldse l88gile.
Mul plika 6-ne ja kardab vana juurde minna.
S6nade mangus kaib selline rebimine ,et ma ei saaanud yldse l88gile.
Janee Mina ei mäletagi vanaema sülti Aga tean, et enamus(: loe kõik) tema tehtud asju olid vääääga head. Eriti kapsarullid ja lihapirukad, nämmm.
Minake issand, mina ei soovinudki sulle ju õnne, et soo teada said Aga mõtlesin ikkagi seda:) Nii vahva, et tüdruk
Minake issand, mina ei soovinudki sulle ju õnne, et soo teada said Aga mõtlesin ikkagi seda:) Nii vahva, et tüdruk
Ma mäletan enda lapsepõlvesültidest, et need tundusid nii rasvased/pekised. Vot ja pekk on üks asi, mis mulle üldse ei meeldi. Täna korjasin ka meie ühepajatoidust vähesed pekitükid ära ja loovutasin kohe heal meelel Laine-Liisele :chees:
Jõuluvanast - ma mõtlen ka, et huvitav, kuidas mu laps sellele tegelasele sel aastal reageerib, kui teda näeb. Senini (ei taha küll ära sõnuda) pole meil võõrastamisega küll probleeme olnud, aga jõuluvana on ju ikkagi suur kole mees
Jõuluvanast - ma mõtlen ka, et huvitav, kuidas mu laps sellele tegelasele sel aastal reageerib, kui teda näeb. Senini (ei taha küll ära sõnuda) pole meil võõrastamisega küll probleeme olnud, aga jõuluvana on ju ikkagi suur kole mees
-
Mulle ka pekk ja rasvane sylt ei maitse Mu vanaema tegi v2ga maitsvaid suppe, aga ema on mul suppper kokk ja teeb v2ga head ja tervislikku sylti. Pasteet on tal ka Yldse kogu ta sook on v2ga maitsev Iga kord, kui Eestis k2in, siis yritan meeles pidada, et talt k8iki retsept ekysida, aga no J2rgmine kord!!!
Iirlane, kyll sa veel j8uad oosel m2ngida, las teised praegu sebivad
Iirlane, kyll sa veel j8uad oosel m2ngida, las teised praegu sebivad
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
Mulle hirmsasti maitseb oma ema tehtud sült. Ei ole sugugi rasvane, sest kasutab lisaks vajalikule ka kanaliha ja liigse rasva koorib alati maha. Väga maitsev on!
Vanaema tegi jah sellist paksu rasvakihiga
Ma üldse armastan oma ema tehtud toite. Veel teeb ta hästi hapukapsasuppi ja kapsarulle. Ka köögiviljahautis on tal imemaitsev. No ja mannakreem....
Vanaema tegi jah sellist paksu rasvakihiga
Ma üldse armastan oma ema tehtud toite. Veel teeb ta hästi hapukapsasuppi ja kapsarulle. Ka köögiviljahautis on tal imemaitsev. No ja mannakreem....
babyapple- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2705
Mul on ka osad asjad, mida armastan oma ema tehtuna. Seapraad näiteks ja ka pasteet ja kotletid kohe ei tule kõik meeldegi.
Ja süldi tegi minu vanaema ka selle suure paksu rasvakorraga ja pani ka igasugu rupskeid ja asju sisse. Selleks mulle eriti ei maitsegi sült. Ja teiseks on nende sültidega veel see asi ju, et hull tegemine ja vaaritamine ja pärast tulebki a la nädal aega järjest sülti süüa, et pahaks ära ei läheks.
Aga teise vanaema tehtud maitseb mulle väga marineeritud räimed (paneb kuidagi purgi sisse marineeringusse praetud räimed. HEa on siis võtta ja leivaga süüa) ja siis ta teeb mingit "Laisa-Liisu kapsarulle". Hullult hea asi.
Mis veel kirjutada.. Ei teagi hetkel.
Ja süldi tegi minu vanaema ka selle suure paksu rasvakorraga ja pani ka igasugu rupskeid ja asju sisse. Selleks mulle eriti ei maitsegi sült. Ja teiseks on nende sültidega veel see asi ju, et hull tegemine ja vaaritamine ja pärast tulebki a la nädal aega järjest sülti süüa, et pahaks ära ei läheks.
Aga teise vanaema tehtud maitseb mulle väga marineeritud räimed (paneb kuidagi purgi sisse marineeringusse praetud räimed. HEa on siis võtta ja leivaga süüa) ja siis ta teeb mingit "Laisa-Liisu kapsarulle". Hullult hea asi.
Mis veel kirjutada.. Ei teagi hetkel.
Mannu:)- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 581
Mida s88gi jutud.
Paev labi. :zabilou:
Hullumaja.
Nyyd k6ht koriseb.
Peab vist ara minema . :arkana:
Paev labi. :zabilou:
Hullumaja.
Nyyd k6ht koriseb.
Peab vist ara minema . :arkana:
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 36 • 1 ... 6, 7, 8 ... 21 ... 36
Similar topics
» Kes hoiab su last, kui vajad vaba 6htut?
» Vaba teema vol. 1
» Abielus või vaba abielu
» Laste vaba aeg Läänemaal
» Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks!
» Vaba teema vol. 1
» Abielus või vaba abielu
» Laste vaba aeg Läänemaal
» Kui sul oleks täna täiesti väba päev iseenda jaoks!
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 36