O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kuidas tülitsete teie?

+7
surramurra
riinu83
Kaja
Pärlike
Danela
Maria
HoneyMoon
11 posters

Go down

Kuidas tülitsete teie? Empty Kuidas tülitsete teie?

Postitamine  HoneyMoon Reede 22 Mai 2009, 13:43

Ma ei tea, kas me keegi oma suhtes ùldse ilma tùlideta hakkama saame niisiis kuidas teil? Kas ja mille peale vihastate ja kuidas kàib tùlide lahendamine?
Nôud lendavad vôi nagu katkine telekas : hààl on ja pilti pole?
Kuidas tülitsete teie? PE_20040505
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Kuidas tülitsete teie? Tiitli23
Postituste arv : 3447
Registration date : 16/02/2009

http://www.lihtsadheadtoidud.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Kuidas tülitsete teie? Empty Re: Kuidas tülitsete teie?

Postitamine  Maria Reede 22 Mai 2009, 16:48

hehh, kui me tavaliselt tülitseme, siis hakkab asi sellest, et ma olen moss-moss ja ei räägi. Siis saab mees aru et midagi on jamasti Kuidas tülitsete teie? 662237 ma tavaliselt ei taha rääkida, miks ma moss-moss olen. Ja mees käib mulle seni pinda kuni ma oma suu lahti teen Kuidas tülitsete teie? 441331 ta kohe istub diivanile ja ütleb et ennem me ei liigu kui asjad selgeks räägitud Kuidas tülitsete teie? 888847
niisiis ei olegi me väga tülitsejad....noo ma ei jõua selleni, sest mees tahab kõik selgeks rääkida, enne kui midagi muud tegema hakkab help
Maria
Maria
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 456
Registration date : 22/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Danela Reede 22 Mai 2009, 20:12

Meie suhe on küll pea kolm aastat ainult kestnud, kuid riidu kiskuda me mõlemad ei taha. Lahendame oma arusaamatused ja möödarääkimised kiiremas korras. Äärmisel juhul ja väga harva tuleb ette arusaamatusi. Hoiame teineteist ja oma muredest rääkimine aitab alati suhte ilusana hoida. Kaklemine ei sobi kellelegi. Kuidas tülitsete teie? 94721
Danela
Danela

Postituste arv : 5
Registration date : 22/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Reede 22 Mai 2009, 20:38

Meie suhtes olen mina see äkiline pool. Tõstan vahel häält ja näitan tujusid. Asju tahan ka loopida, aga alati hakkab mul neist kahju (nii et purunenud esemeid ei leidu) ja siis läheb süda lihtsalt nii täis, et lähen hoopis teise tuppa või kööki ja nutan end tühjaks. Tavaliselt tuleb mees mõne aja pärast muga rääkima ja enamasti saavad sotid jälle selgeks.
Mees mul on tihti tülides vana rahu ise ja see teeb mind vahel päris kurjaks Kuidas tülitsete teie? 173454 Tegelikult on mul muidugi hea meel, et ta ei räuska ja laaberda, aga vahel ootaks lihtsalt pisut rohkem tundeid (ma mõtlen, et kui ta oleks pisutki emotsionaalsem, suudaks ta ehk ka rohkem mõista, mida ma tunda võin teatud olukordades)... Üldiselt, kui mehel hing täis läheb, kuuleb tema suust selliseid väljendeid nagu: "Sul võiks ikka väheke austust ka minu vastu olla...". Siis on natuke :10: küll.
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Kuidas tülitsete teie? Tiitli23
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Kaja Reede 22 Mai 2009, 21:28

Meil pole erilisi tülisid olnud.
Aga kui, siis oeh.. hoiame mõlemad omaette ja rahuneme maha ning hiljem lepime ära ja räägime suu puhtaks. Aga see omaette mossitamine ja olemine ajab vahel küll närvi. Võiks tegelikult kohe ju asjad selgeks rääkida.. Kuidas tülitsete teie? 329369 Aga kus sa sellega Kuidas tülitsete teie? 662237 Kuidas tülitsete teie? 329369
Kaja
Kaja
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1292
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  riinu83 Laup 30 Mai 2009, 00:02

Mina olen kõvasti temperamentsem kui mu mees. Vahest juhtub, et ma tõstan häält ja siis mees kannatab veidike aega rahulikult ja kui ma ikka järgi ei jäta, siis läheb kõnnib aias natuke. Ta teab, et ma rahunen kiiresti maha ja elu on jälle lill Kuidas tülitsete teie? 824600 Viimased aasta aega on aga tüitsemisi väga vähe ette tulnud, sest mees on enamuse ajast Eestist ära ja selle vähese aja, mis ta kodus on, tahaks rõõmsalt veeta Kuidas tülitsete teie? 866508
riinu83
riinu83
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 305

http://riin-meisterdab.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  surramurra Laup 30 Mai 2009, 11:01

Meil ei olegi tülisid. Imelikul kombel oleme me enamus asjades ühel meelel. Ja kui vahest ei olegi, siis saab selle üle arutatud, kuni lahenduse leiame, mis mõlemale sobib.
surramurra
surramurra

Postituste arv : 18

Tagasi üles Go down

Postitamine  liisbett Laup 29 Aug 2009, 17:49

meil ei ole ka tylisid. siis kui mehe alluvad on millegagi hakkama saanud ja ta natuke endamisi närvi läinud siis ta on lihtsalt paar tundi oma ette, nii et siis on meil kodus vaikus paar tundi ja siis jälle kõik ok
liisbett
liisbett
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1418
Registration date : 21/07/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Laup 29 Aug 2009, 18:24

Kohe alguses ütlen, et mina meie suhte äkilisem pool ja pähe istuda endale ei lase. Tülid tulevadki tavaliselt sellest, et kompromisse me leida ei suuda, "igaüks paneb oma teemat". Kuidas tülitsete teie? 441331 Mina karjun, mees algul rahulik. Kuidas tülitsete teie? 226662 Lõpuks, kui olen ka tema suutnud endast välja ajada, siis hakkab ta ka kõva häält tegem. Muidu olen päris pika vihaga, aga mehe peale ei suuda kaua vihane olla. Kuidas tülitsete teie? 633777 Mulle peab andma aega mossitamiseks, siis rahunen maha. Kuidas tülitsete teie? 998953
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  lumemari Laup 29 Aug 2009, 19:05

Meie vahel harva ikka tülitseme ka, aga need on tihtipeale väga mõttetutest asjadest tekkinud, et pärast naerame mõlemad.
Meie esimene tüli seisnes selles, et mees aitas mul kenasti elamist koristada. Tema võttis tolmuimejaga vaipkatet, mina toimetasin köögipoolel. Ühel hetkel avastasin, et mu sussid on kummalisel kombel pürgikasti lennanud. Pärisin siis mehelt aru, et miks nii. Tema vastas, et ma nagunii ei kanna neid. Seletasin siis väga nõudlikul toonil, et mulle ei meeldi, kui minult küsimata mu asju ära visatakse ning nende sõnadega lennutasin ma sussid köögist suure toa põrandale, et pärast köögi koristamist need ära panna.
Selle peale lajatas mees pauguga tolmuimeja toru vastu põrandat ning käratas, et tema enam ei korista, mina ei austa tema tööd ning ajasin toa segamini. Vaatasin talle juhmi näoga otsa ega suutnud kuidagi aru saada, kuidas kaks sussi suure toa põrandal meeletut segadust suudavad tekitada Kuidas tülitsete teie? 662237 . Loomulikult leppisime me üsna kiirelt ära, sest põhjust pahane olla polnudki.
Tegelikult tülitsedes oleme me mõlemad üsna kõvad kivid. Mina kasutan pilt-on-häält-pole taktikat, mees lihtsalt elab ennast sõnades välja. Õnneks seda kõike juhtub suhteliselt harva ning väga pika vihaga pole meist kumbki. Mina olen ehk veidi kangem, ent üsna pea tuleb mõistus koju tagasi (koos häälega Kuidas tülitsete teie? 173454 ) ja saame asjad rahulikult selgeks räägitud.
lumemari

Postituste arv : 219
Registration date : 05/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  liisbett Laup 29 Aug 2009, 20:43

lumemari kirjutas:Meie vahel harva ikka tülitseme ka, aga need on tihtipeale väga mõttetutest asjadest tekkinud, et pärast naerame mõlemad.
Meie esimene tüli seisnes selles, et mees aitas mul kenasti elamist koristada. Tema võttis tolmuimejaga vaipkatet, mina toimetasin köögipoolel. Ühel hetkel avastasin, et mu sussid on kummalisel kombel pürgikasti lennanud. Pärisin siis mehelt aru, et miks nii. Tema vastas, et ma nagunii ei kanna neid. Seletasin siis väga nõudlikul toonil, et mulle ei meeldi, kui minult küsimata mu asju ära visatakse ning nende sõnadega lennutasin ma sussid köögist suure toa põrandale, et pärast köögi koristamist need ära panna.
Selle peale lajatas mees pauguga tolmuimeja toru vastu põrandat ning käratas, et tema enam ei korista, mina ei austa tema tööd ning ajasin toa segamini. Vaatasin talle juhmi näoga otsa ega suutnud kuidagi aru saada, kuidas kaks sussi suure toa põrandal meeletut segadust suudavad tekitada Kuidas tülitsete teie? 662237 . Loomulikult leppisime me üsna kiirelt ära, sest põhjust pahane olla polnudki.
Tegelikult tülitsedes oleme me mõlemad üsna kõvad kivid. Mina kasutan pilt-on-häält-pole taktikat, mees lihtsalt elab ennast sõnades välja. Õnneks seda kõike juhtub suhteliselt harva ning väga pika vihaga pole meist kumbki. Mina olen ehk veidi kangem, ent üsna pea tuleb mõistus koju tagasi (koos häälega Kuidas tülitsete teie? 173454 ) ja saame asjad rahulikult selgeks
räägitud.

Kuidas tülitsete teie? 662237 meil on just nii et mehel on see komme pilt on häält pole ja ma siis räägin põhimõtteliselt iseendaga :hahaha:
liisbett
liisbett
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1418
Registration date : 21/07/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  elefant Laup 29 Aug 2009, 23:10

meil kipub olema nii, et mina olen algul see "katkine telekas". Mingi aja pärast kui mul üle minema hakkab, avastan mehe selles olekus. Mul kipub selle aja peale algne põhjus ammu ununema juba Kuidas tülitsete teie? 441331 Lõpuks ei saa me enamasti päris täpselt ise ka aru miks jonni ajada vaja... niisama järele ka kumbki andma ei kiirusta :hmmm:
elefant
elefant
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 406
Registration date : 10/03/2009

http://www.ehted.webnode.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Püh 30 Aug 2009, 00:22

Patty kirjutas:Kohe alguses ütlen, et mina meie suhte äkilisem pool ja pähe istuda endale ei lase. Tülid tulevadki tavaliselt sellest, et kompromisse me leida ei suuda, "igaüks paneb oma teemat". Kuidas tülitsete teie? 441331 Mina karjun, mees algul rahulik. Kuidas tülitsete teie? 226662 Lõpuks, kui olen ka tema suutnud endast välja ajada, siis hakkab ta ka kõva häält tegem. Muidu olen päris pika vihaga:

sama teema, see on see kui on tugevalt veneverd ka sees Kuidas tülitsete teie? 633777
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  p2rnakas Püh 30 Aug 2009, 10:10

Me riidleme ka täiesti mõttetute asjade pärast vahel, tõsiseid tülisid pole olnud. Aga jh, mina hakkan ka mossitama ja olen vait, sest mul on vaja nats ennast koguda ennne kui suu puhtaks räägin/vabandust palun. Ja selle aja peale,kui mina mossitamisest üle saan,on mees solvunud, sest tema ikka üritab mind alguses kohe rääkima saada.Aga pikalt ei suuda me kumbki riius olla, seda enam,et tegelt pole põhjust ollagi. Muidu mina olen ka see pool,kes kiiremini põlema läheb, mees mul vana rahu ise, selleks, et teda närvi ajada, peab ikka midagi tõeliselt koledat tegema.
p2rnakas
p2rnakas

Postituste arv : 234
Registration date : 13/08/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics