O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kes oli Teie pulmavana ja kuidas Te ta leidsite?

2 posters

Go down

Kes oli Teie pulmavana ja kuidas Te ta leidsite? Empty Kes oli Teie pulmavana ja kuidas Te ta leidsite?

Postitamine  Soulshaker Teis 24 Nov 2009, 11:22

Meil oli Peep Raun

Suurepärane õhtujuht :smaili:
Me jäime temaga ülirahule, suutis isegi minusuguse fuuria standarditele vastata - ma olen ülinõudlik niigi pulma orgunnides veel hullem Kes oli Teie pulmavana ja kuidas Te ta leidsite? 824600

Kontakti sain oma sõbrannalt, kelle pulmas ta oli. Juba seal jättis ta meile sügava mulje.
Minu mees, kes ennem pulmadest midagi ei arvanud ütles peale seda pulma, et "Vot selline pulm mulle meeldiks!"
Aasta hiljem hakkasimegi enda pulma organiseerima Kes oli Teie pulmavana ja kuidas Te ta leidsite? 47188
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Kes oli Teie pulmavana ja kuidas Te ta leidsite? Empty Re: Kes oli Teie pulmavana ja kuidas Te ta leidsite?

Postitamine  armsake Teis 24 Nov 2009, 11:44

Meil oli Ingemar Eller.

Igatepidi ülisuper nii meie arvates kui ka kõigi külaliste Kes oli Teie pulmavana ja kuidas Te ta leidsite? 547149 Soovitan väga-väga soojalt Kes oli Teie pulmavana ja kuidas Te ta leidsite? 547149

Mina leidsin ta nii, et panin ülikooli kuulutuste lehele, et otsin pulmavana jne ja tema vastas mulle (kokku sain 4 vastust). Tema poole kallutas mind juba alguses selline mõnus jutt ja klapp ning ta küsis nii väikest hinda (ise töötab raadios hommikuprogrammis). Pulm oli unustamatu, pulmaisa leidis kogu aeg tegevust ja niisama passimist üldse polnud. Lisaks võttis ta ise kaasa oma DJ puldid ja muusika ja mängis siis meie soovidele vastavat musa. Ta jäi ööseks, et inimestel oleks lõbusam kui meie ära läksime (kella 1 paiku hotelli). Külalised veel hiljem kiitsid ja mitu lubasid oma pulmavanaks võtta ta Kes oli Teie pulmavana ja kuidas Te ta leidsite? 824600
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Kes oli Teie pulmavana ja kuidas Te ta leidsite? Tiitli23
Postituste arv : 3632
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics