O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kas ja kuidas on rasedus mõjunud teie juustele?

+9
VäikeTama
Mirr
armsake
moniquela
Monique
Soulshaker
saby
tirtzzz
Pärlike
13 posters

Go down

Kas ja kuidas on rasedus mõjunud teie juustele? Empty Kas ja kuidas on rasedus mõjunud teie juustele?

Postitamine  Pärlike Nelj 03 Dets 2009, 17:39

Minul on tunne, et mu juuksed on raseduste ajal olnud paksemad ja kiiremini kasvanud, isegi kui hooldan neid vähem. Kuidas teil on/oli?
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Kas ja kuidas on rasedus mõjunud teie juustele? Tiitli23
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Kas ja kuidas on rasedus mõjunud teie juustele? Empty Re: Kas ja kuidas on rasedus mõjunud teie juustele?

Postitamine  tirtzzz Nelj 03 Dets 2009, 17:43

Mul olid ka raseduse ajal väga paksud ja pikad juuksed. Aga umbes 2 kuud pärast sünnitust, mul tuli nii palju juukseid ära, et kartsin kiilaks jääda. Nüüd õnneks on uusi juukseid hakanud juurde tulema ja asi enam nii kriitiline pole Kas ja kuidas on rasedus mõjunud teie juustele? 848853
tirtzzz
tirtzzz
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 802
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Kas ja kuidas on rasedus mõjunud teie juustele? Empty Re: Kas ja kuidas on rasedus mõjunud teie juustele?

Postitamine  saby Nelj 03 Dets 2009, 18:51

Mul oli samamoodi. Raseduse ajal olid hästi paksud, pärast sünnitamist aga hakkas neid jubedalt ära tulema, võisin päevas mitu korda suure peotäie prügikasti visata... Huuuhh. Nüüd on vaikselt kinni jääma hakanud, natuke veel tuleb. Aga järele on jäänud siuke rotisaba, et... Kas ja kuidas on rasedus mõjunud teie juustele? 595792
saby
saby
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 485
Registration date : 08/06/2009

http://www.tiptheauthors.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Nelj 03 Dets 2009, 18:57

Raseduse ajal kasvavad juuksed kiiremini kui muidu.
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Nelj 03 Dets 2009, 19:31

Mina pole siiani mingit vahet täheldanud.
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  moniquela Nelj 03 Dets 2009, 19:57

Minul muutusid juuksed pärast sünnitust elavamaks ja läikivamaks Kas ja kuidas on rasedus mõjunud teie juustele? 547149
moniquela
moniquela

Postituste arv : 76
Registration date : 26/10/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  armsake Nelj 03 Dets 2009, 20:41

Mul mõlema rasedusega juuksed ilusti kasvanud ja kuidagi paksemad ja pehmemad. Seega mõjub rasedus mu juustele väga hästi Kas ja kuidas on rasedus mõjunud teie juustele? 824600
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 3632

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mirr Laup 05 Dets 2009, 00:11

Minul oli ka nii, et raseduse ajal läksid juuksed palju ilusamaks ja läikivamaks ning kasvasid kiiremini, kui umbes 5 kuud pärast sünnitust hakkas juukseid tulema, ikka päris palju tuli Kas ja kuidas on rasedus mõjunud teie juustele? 71266 . Nüüd on juuksed kuidagi elutud ja palju rohkem peab vaeva nägema, et soeng ilus püsiks. Loodetvaasti asi paraneb vaikselt, sest juuste ilusaks minemise nimel ma uuesti rasedaks jääda ei kavatse Kas ja kuidas on rasedus mõjunud teie juustele? 824600
Mirr
Mirr

Postituste arv : 70
Registration date : 22/07/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  VäikeTama Laup 05 Dets 2009, 00:32

Mirr kirjutas:Minul oli ka nii, et raseduse ajal läksid juuksed palju ilusamaks ja läikivamaks ning kasvasid kiiremini, kui umbes 5 kuud pärast sünnitust hakkas juukseid tulema, ikka päris palju tuli Kas ja kuidas on rasedus mõjunud teie juustele? 71266

Nii ka minul!
Nüüd, kui laps on veidi üle aastane, on olukord nagu enne rasedust- eimidagiütlev...
VäikeTama
VäikeTama
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1513
Registration date : 17/02/2009

http://elukuiseiklus.ee

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Reede 14 Jan 2011, 14:44

Raseduse ajal olid mul nii ilusad juuksed, peast ei tulnud neid üldse ära. Peale sünnitust aga hakkasid juuksed välja langema ja siiamaani tuleb kammides ikka päris palju juukseid ära.
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Lote35 Esm 30 Jan 2012, 10:22

Patty kirjutas:Raseduse ajal olid mul nii ilusad juuksed, peast ei tulnud neid üldse ära. Peale sünnitust aga hakkasid juuksed välja langema ja siiamaani tuleb kammides ikka päris palju juukseid ära.

Sama siinKas ja kuidas on rasedus mõjunud teie juustele? 232488 sünnitusest juba rohkem kui aasta möödas, aga ikka tuleb juukseid palju ära...Aga varasemad kogemused ütlevad, et varsti peaks see asi stabiliseeruma. Õnneks on mul päris paksud juuksed ja midagi hullu sest ei ole ka. Kas ja kuidas on rasedus mõjunud teie juustele? 866508

Viimati muutis seda Lote35 (Esm 30 Jan 2012, 14:00). Kokku muudetud 1 kord
Lote35
Lote35
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 906
Registration date : 12/01/2011

Tagasi üles Go down

Postitamine  mannu03 Esm 30 Jan 2012, 10:29

Raseduse ajal kasvasid mõnusaks paksuks ja pikkust tuli ka ikka.Aga pärast sünnitust hakkas neid ikka nii korralikult ära tulema ,et vahepeal oli tunne,et jään kiilakaks.
mannu03
mannu03
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Postituste arv : 6231

http://mialoree.beebiveeb.net/1/1/

Tagasi üles Go down

Postitamine  kristi0310 Esm 30 Jan 2012, 10:46

Mul pole elu sees juuksed nii ilusad olnud kui nad olid raseduse ajal Kas ja kuidas on rasedus mõjunud teie juustele? 866508 Kui saaks, siis oleks kogu aeg rase Kas ja kuidas on rasedus mõjunud teie juustele? 296785
kristi0310
kristi0310
abimoderaator

Postituste arv : 463
Registration date : 15/10/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  Puhh Teis 31 Jan 2012, 00:24

Mina kuskilt olen lugenud..no igal juhulon mul jäänud meelde selline teooria,et raseduse aeg muutuvadki juuksed ilusamaks ja paksemaks.Juukseid ei tule eriti ära seetõttu ongi paksemad.Aga peale sünnitamist mingi hetk hakkab tulema ja siis tulebki palju rohkem ja tulevad ka need,mis raseduse ajal oleks pidanud ära tulema. Seetõttu tundubki paljudele, et nad jääksid justkui kiilakaks. Aga seda ohtu ei pidavat olema Kas ja kuidas on rasedus mõjunud teie juustele? 866508. Lihtsalt kontrast on suurem. Mingi aeg asi taastub ja sul on samasugused juuksed nagu varem -isegi kui sa ise seda ei mäleta ja endale tundub ikka, et nüüd on kindlasti õhemad Kas ja kuidas on rasedus mõjunud teie juustele? 866508
Puhh
Puhh

Postituste arv : 104
Registration date : 09/09/2009

http://siisublogi.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics