Jaanuar ja veebruar 2013
+8
saby
Triibuliine
Marianne
janee
mannu03
Kall
Tupsu003
Pärlike
12 posters
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 10
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Jaanuar ja veebruar 2013
Tean mida Sa tunned, siin kõik samamoodi.
Käisin täna preiliga silmaarstil. Siis kui 4seks saab siis uuesti, mingi jama oli silindritega (kaasa sündinud) aga on lootust, et äkki kasvab välja.
Käisin täna preiliga silmaarstil. Siis kui 4seks saab siis uuesti, mingi jama oli silindritega (kaasa sündinud) aga on lootust, et äkki kasvab välja.
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
tere kõigile !
minul tähtaeg 24 jaanuar. sugu kahjuks ei tea, aga pakuti et võib olla tüdruk. olemas ka juba 1 laps, tüdruk 5a. tervis ja kõik muu siiani ok. elan soomes ja sünnitan ka siin.
minul tähtaeg 24 jaanuar. sugu kahjuks ei tea, aga pakuti et võib olla tüdruk. olemas ka juba 1 laps, tüdruk 5a. tervis ja kõik muu siiani ok. elan soomes ja sünnitan ka siin.
kristiina15- Postituste arv : 70
Registration date : 15/09/2009
kristiina
Oo! Teretulemast!
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Kolm on juba seltskond
meid ongi siin vaid 3 ? :O
ma vaatan et see foorum üldse kuidagi vaikne.
ma vaatan et see foorum üldse kuidagi vaikne.
Kolm jah praegu aga äkki tuleb ikka juurde Kuigi mina saan praegu ka oma suhtlusvajaduse rahuldatud
ma enamasti ikka mujal foorumites käinud ja seal neid ootajaid ikka kümmnetes. aga no siin foorumis on üldse vähem kasutajaid, pole vist nii kuulus nagu perekool ja pereklubi.
kahjuTupsu003 kirjutas:Oleks neli olnud, aga mina langesin välja
Mul homme mõõtmised-kaalumised. Püüan täna ennast siis mitte väga täis pugida. Kaalu on kuuga ikka mõnuga jälle juurde tulnud.
Eile enne magamajäämist hakkas kõhus selline trall pihta, täitsa valus oli kohe. Tundus nagu hakkaks beebs ennast läbi kõhu naha välja lükkama (täitsa oligi tunne, et ta sirutaks jalgu ikka mõnuga). Eks ta tegi seal mingeid ümberkorraldusi. Eks homme siis saab teada, mis pidi ta seal paikneb aga arvan, et muutusi pole. Liigutused nagu koguaeg, allpool.
Eile muretsin suurema paki mässusid ja rinnapatju kah. Tasapisi ostan, siis pole korraga suurt väljaminekut ja neid mässusid läheb ikka mõnuga. Vaatasingi, et mul nimekiri ilusti täienenud. Pole enam palju asju jäänud, nipet-näpet ja apteegikraam.
Eile enne magamajäämist hakkas kõhus selline trall pihta, täitsa valus oli kohe. Tundus nagu hakkaks beebs ennast läbi kõhu naha välja lükkama (täitsa oligi tunne, et ta sirutaks jalgu ikka mõnuga). Eks ta tegi seal mingeid ümberkorraldusi. Eks homme siis saab teada, mis pidi ta seal paikneb aga arvan, et muutusi pole. Liigutused nagu koguaeg, allpool.
Eile muretsin suurema paki mässusid ja rinnapatju kah. Tasapisi ostan, siis pole korraga suurt väljaminekut ja neid mässusid läheb ikka mõnuga. Vaatasingi, et mul nimekiri ilusti täienenud. Pole enam palju asju jäänud, nipet-näpet ja apteegikraam.
Kristiina, sellepärast meil ongi OMA klubi sest siin vaiksem ja mõnusam, inimesed ei kraakle ja saavad hästi läbi. Samas kõigil ikka oma arvamus olemas. Hoitakse üksteist rohkem vast.
Me jah siin Triibulisega väga jutukad. haha
Ma hakkan nüüd varsti ujumas käima. Muidu saan järgmisel korral jälle ämmakalt vihjeid, et ma olevat liiga palju saiakesi või õunakesi nosinud.
Me jah siin Triibulisega väga jutukad. haha
Ma hakkan nüüd varsti ujumas käima. Muidu saan järgmisel korral jälle ämmakalt vihjeid, et ma olevat liiga palju saiakesi või õunakesi nosinud.
Marianne- Moderaator
Häbi tunnistada aga pole see rasedus isegi mitte ujuma jõudnud Eelmise rasedusega ikka käisin.
Vaatan, et need nädalad ja päevad seal tikkeril lausa lendavad. Nats kahju, et varsti-varsti on see ootuseaeg läbi. Kuna mul vist rohkem lapsi ka plaanis pole, siis jääb see minu viimaseks
Vaatan, et need nädalad ja päevad seal tikkeril lausa lendavad. Nats kahju, et varsti-varsti on see ootuseaeg läbi. Kuna mul vist rohkem lapsi ka plaanis pole, siis jääb see minu viimaseks
Kui nüüd aus olla siis ma nautisin eelmist rasedust nii iga moment, et seekord nagu pole nii eriline või nii.. raske seletada. Ootusärevust pole või nii. Kuidagi loomulikumalt läheb see rasedus.
Meil ka viimane planeeritus laps vast.
Kaks vast parem ka kui kolm. Tean väga väheseid kes kolmekesi on midagi koos teinud. Alati jaguneb kaheks seltskond. Selles suhtes oleks Ernstile nii vast parem ka.
Meil ka viimane planeeritus laps vast.
Kaks vast parem ka kui kolm. Tean väga väheseid kes kolmekesi on midagi koos teinud. Alati jaguneb kaheks seltskond. Selles suhtes oleks Ernstile nii vast parem ka.
Marianne- Moderaator
Saan ka nüüd natuke puhata. Jubekiire päev oli, pool päeva linnas ja siis koristasin/kraamisin. Nüüd söök valmis.
Ämmakal käidud.
Mõõdud siis:
Kaalu juures 3,5 heameel selle üle pole. Kahe nädala pärast uus visiit, siis vaatab kas tuleb veel nii palju juurde. Ahjaa, mu uus ämmakas läheb ära ja saan jälle uue endale. Noo tore küll, kolmas siis juba selle rasedusega. Aga see uus pidi toitumisest ka hästi jagama, eks ta siis vaatab mu üle.
Vererõhk-korras 115/70
Uriin-korras
Mitu potsikut verd andsin ka. Peangi millalgi i-patsiendist vaatama, mis nad kirjutavad.
EPK 26cm (+2cm). Nädalate järgi peaks natuke suurem olema aga ämmakas sellest numbrit küll ei teinud. Nii, et mul ongi pisike kõht
Beebsu südamelöögid 140.
Kaltsiumit soovitas juurde võtta ja bandaazi peale pean ka mõtlema. Vahel on ikka päris valus sealt alt kuskilt. Olen avastanud, et diivanilt püsti tõusta on eriti ebamugav.
Ämmakal käidud.
Mõõdud siis:
Kaalu juures 3,5 heameel selle üle pole. Kahe nädala pärast uus visiit, siis vaatab kas tuleb veel nii palju juurde. Ahjaa, mu uus ämmakas läheb ära ja saan jälle uue endale. Noo tore küll, kolmas siis juba selle rasedusega. Aga see uus pidi toitumisest ka hästi jagama, eks ta siis vaatab mu üle.
Vererõhk-korras 115/70
Uriin-korras
Mitu potsikut verd andsin ka. Peangi millalgi i-patsiendist vaatama, mis nad kirjutavad.
EPK 26cm (+2cm). Nädalate järgi peaks natuke suurem olema aga ämmakas sellest numbrit küll ei teinud. Nii, et mul ongi pisike kõht
Beebsu südamelöögid 140.
Kaltsiumit soovitas juurde võtta ja bandaazi peale pean ka mõtlema. Vahel on ikka päris valus sealt alt kuskilt. Olen avastanud, et diivanilt püsti tõusta on eriti ebamugav.
Mul ka need raseduse "rõõmud" käes.
Selja ja kõhuvalud. Juhhei pinges lihased.
Selja ja kõhuvalud. Juhhei pinges lihased.
Marianne- Moderaator
Mul valud ainult kuskil allpool. Otsin just sobivat bandaaži, äkki aitab midagi.
Täna käisin kontrollis.
Kaalu juures kahe nädalaga 0,9 kg. Vererõhk korras. Beebi süda lõi ilusti 124 korda minutis. EPK oli ka kahe nädalaga tõusnud 5cm, nüüd siis 31cm.
Järgmine nädal pean uuesti GTT tegema minema ja uus aeg alles detsembri alguses. Ja siis juba sünnitus paistabki Aeg lendab Mitu päeva mõtlen juba, et peaks hakkama vaikselt vaatama mis haiglakotti pista. Eelmisest korrast mäletan, et kotti mul valmis polnud. Tähtajani oli ka veel ju kaks nädalat, kui korraga hommikul pool kuus veed ära tulid. Siis elukaaslane jooksis mööda tuba ringi ja toppis asju kotti. Hahaaa, tegelt polnud ju kiiret mitte kuskile. Oleks võinud veel kodus vedeleda aga hirm/teadmatus oli ju suur. Keegi polnud öelnud, et kui kaua laps ilma veeta elada suudab.
Täna käisin kontrollis.
Kaalu juures kahe nädalaga 0,9 kg. Vererõhk korras. Beebi süda lõi ilusti 124 korda minutis. EPK oli ka kahe nädalaga tõusnud 5cm, nüüd siis 31cm.
Järgmine nädal pean uuesti GTT tegema minema ja uus aeg alles detsembri alguses. Ja siis juba sünnitus paistabki Aeg lendab Mitu päeva mõtlen juba, et peaks hakkama vaikselt vaatama mis haiglakotti pista. Eelmisest korrast mäletan, et kotti mul valmis polnud. Tähtajani oli ka veel ju kaks nädalat, kui korraga hommikul pool kuus veed ära tulid. Siis elukaaslane jooksis mööda tuba ringi ja toppis asju kotti. Hahaaa, tegelt polnud ju kiiret mitte kuskile. Oleks võinud veel kodus vedeleda aga hirm/teadmatus oli ju suur. Keegi polnud öelnud, et kui kaua laps ilma veeta elada suudab.
Aga kaua suudab?
Marianne- Moderaator
Marianne kirjutas:Aga kaua suudab?
Ilma veeta olla?
Pole aimugi aga minu tibin sündis alles 23:50, isegi varem kui arstid arvasid (valmistasid mind ette, et ega ta niipea tule, aga tuli siiski). Täpsemalt ega mul kogu veevärk kohe tulnud, algul tuli suurem kogus ja siis tasapisi terve päev tilkusid.
Ma läksin eelmine rasedus haiglasse sest arvasin, et veed tulid.. no püksid olid ikka päris märjad. Aga tuli hiljem välja, et limakork arvatavasti hoopis. Go figure.
See veteasi mul ikka üpris segane.
See veteasi mul ikka üpris segane.
Marianne- Moderaator
Kuigi kuigi - samal ööl läks sünnitamiseks.. nii 12h hiljem tulid reg emakakokkutõmbed hoopis. Mis kestid ka 12h ja natuke peale.
Veed lasti alles hiljem lahti, pärast poolt ööd valutamist. Ja ei tea kas siis ka välja tuli kõik.
Nii, et segane lugu igal juhul.
Veed lasti alles hiljem lahti, pärast poolt ööd valutamist. Ja ei tea kas siis ka välja tuli kõik.
Nii, et segane lugu igal juhul.
Marianne- Moderaator
Trügin korra teemasse!
Palju õnne teile ja muretut ootust.
Minul esimese lapsega avati veed haiglas, aga teisega ärkasin üles ja voodi oli märg. Ehk, et teil ei ole võimalik mitte aru saada kas veed tulid või ei tulnud. See ei ole natuke. Seda on ikka arvestatavalt. Pole võimalik mööda vaadata.
Kui veed on ära tulnud ja valusid ei ole (mul oli nii), siis võib veel 6 tundi kodus olla. Siis läksin haiglasse ja sain tilguti. 4 tunni pärast oli beebi sündinud.
Olge tublid!
Palju õnne teile ja muretut ootust.
Minul esimese lapsega avati veed haiglas, aga teisega ärkasin üles ja voodi oli märg. Ehk, et teil ei ole võimalik mitte aru saada kas veed tulid või ei tulnud. See ei ole natuke. Seda on ikka arvestatavalt. Pole võimalik mööda vaadata.
Kui veed on ära tulnud ja valusid ei ole (mul oli nii), siis võib veel 6 tundi kodus olla. Siis läksin haiglasse ja sain tilguti. 4 tunni pärast oli beebi sündinud.
Olge tublid!
Oi, kui armas, Imeline, et läbi põikasid!
Aitäh!
Kohati mulle tundub, et vanad olijad on meid juba hüljanud.
Hea näha, et see siiski pole nii.
Aitäh!
Kohati mulle tundub, et vanad olijad on meid juba hüljanud.
Hea näha, et see siiski pole nii.
Marianne- Moderaator
Käisin täna siis GTT tegemas. Mõlemad käed valusad. Vist aitab nüüd sellest torkimistest selleks korraks.
Tööjuurde ka kõik paberid viidud. Nüüd olen siis dekreedis
Eile pakkisin esimesed asjad kotti, mis haiglasse kaasa võtta.
Bandaaži kohta uurisin Lastepolikliiniku apteegist. Seal polnud. Arvas, et ma võiks vaadata Viru Keskuse apteeki. Mul tunne, et sünnitan enne ära, kui kuskilt selle vöökese kätte saan. Viimased päevad pole nii väga valus ka olnud. Ainult diivanilt tõusta on täielik piin. Tegelikult hea kah, polegi vaja diivanil vedeleda
Muidu on täitsa lill olla, ainult magusaisu on tappev ja kaal kasvab nagu mühiseb
Tööjuurde ka kõik paberid viidud. Nüüd olen siis dekreedis
Eile pakkisin esimesed asjad kotti, mis haiglasse kaasa võtta.
Bandaaži kohta uurisin Lastepolikliiniku apteegist. Seal polnud. Arvas, et ma võiks vaadata Viru Keskuse apteeki. Mul tunne, et sünnitan enne ära, kui kuskilt selle vöökese kätte saan. Viimased päevad pole nii väga valus ka olnud. Ainult diivanilt tõusta on täielik piin. Tegelikult hea kah, polegi vaja diivanil vedeleda
Muidu on täitsa lill olla, ainult magusaisu on tappev ja kaal kasvab nagu mühiseb
Ämmakas pahandab ka, et oioi, palju saia söönud?
Ma ei julge vist järgmine kord oma kaalu öeldagi.
Ostsin mõned päevad tagasi käimiskepid, et asi täiesti käest ära ei läheks.
Ma ei julge vist järgmine kord oma kaalu öeldagi.
Ostsin mõned päevad tagasi käimiskepid, et asi täiesti käest ära ei läheks.
Marianne- Moderaator
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Želatiin (26 jaanuar- 8 veebruar)
» Sushi ( jaanuar-veebruar 2014 )
» Vastlad ( veebruar 2013)
» Kohvi !!! (1 - 28. veebruar)
» Banaan !! ( Veebruar )
» Sushi ( jaanuar-veebruar 2014 )
» Vastlad ( veebruar 2013)