Jaanuar ja veebruar 2013
+8
saby
Triibuliine
Marianne
janee
mannu03
Kall
Tupsu003
Pärlike
12 posters
Lehekülg 10, lehekülgi kokku 10
Lehekülg 10, lehekülgi kokku 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Jaanuar ja veebruar 2013
Marianne kirjutas:Arstid on jah vahest nii
Ja Tervisepüramiidi asjad on jah ütleme, kallimapoolsed.
Ma mõtlen ka vaikselt D-vitamiini vahetuse peale. Soomest sain head mis ei tekitanud gaase ega midagi. Peab järele vaatama mis see oli.
Mul tüdruk õhtuti selline rahutum. Vahepeal kui sööb siis hakkab nutma, kui õale panen, et gaase välja saada siis tahab süüa jälle. Trall hakkab vist peale.
Jekovit ilmselt.
kristiina15- Postituste arv : 70
Registration date : 15/09/2009
mina annan oma lapsele apoviti D-vitamiini ja nüüd väheke googeldades paljud laidavad just seda, et see tehtud maapähkliõli baasil ja tekitab allergiat isegi gaase. äkki minu pojagi selle pärast vahest punnitab või silmamunad peast välja . Peaks proovima vahelduseks seda tervisepüramiidi D-vitamiini. Ja olen lugenud ka, et paljud soovitavad anda teelusikatäis tilli teed pidi väiksel lapsel gaasivalusi leevendama või hoopis ära võtma või siis ise juues kui laps rinnapiima peal.
cuting- Postituste arv : 31
Registration date : 14/12/2012
Jekovit jah!
Hm, huvitav, et kas ka see tee http://hipp.ee/products/35 aitab?
Ma Ernsti imetades jõin seda ja andsin Jekoviti D-vitamiini, tal oli väga harva gaasivalusid.
Hm, huvitav, et kas ka see tee http://hipp.ee/products/35 aitab?
Ma Ernsti imetades jõin seda ja andsin Jekoviti D-vitamiini, tal oli väga harva gaasivalusid.
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Ma jõin ka seda imetavaema teed mõlema lapsega. Aru küll ei saanud, et gaase oleks ära võtnud. Praeguseks hetkeks pole meil gaasimuret kah enam.
Käisin eile siis igaks kümneks juhuks erakorralisest läbi. Et nad vaataks Emma põsed üle ja ütleks oma arvamuse. Arvatavasti ongi mingisugune allergia. Keelu sain piima-, muna-, ja nisutoodetele. Kirjutati mingi kreem ka välja. Perearsti soovitatud kummel laidati kohe maha. See pidavat hullemaks tegema, mulle endale tundus ka nii. Eks me elame nüüd päev korraga ja vaatama, kuidas minema hakkab. Esialgu dieeditan kolm nädalat. Eks tulevikus tuleb mingid tesitid teha, praegu veel Emma veel liialt pisike.
Igaks juhuks vahetasin Emma pesupulbri ka miniriski vastu välja.
Täna juba tunduvalt parem olukord. Põsed pole enam krobelised ja näevad täitsa ilusad välja. Ainult punetavad nagu ladvaõunad.
Käisin eile siis igaks kümneks juhuks erakorralisest läbi. Et nad vaataks Emma põsed üle ja ütleks oma arvamuse. Arvatavasti ongi mingisugune allergia. Keelu sain piima-, muna-, ja nisutoodetele. Kirjutati mingi kreem ka välja. Perearsti soovitatud kummel laidati kohe maha. See pidavat hullemaks tegema, mulle endale tundus ka nii. Eks me elame nüüd päev korraga ja vaatama, kuidas minema hakkab. Esialgu dieeditan kolm nädalat. Eks tulevikus tuleb mingid tesitid teha, praegu veel Emma veel liialt pisike.
Igaks juhuks vahetasin Emma pesupulbri ka miniriski vastu välja.
Täna juba tunduvalt parem olukord. Põsed pole enam krobelised ja näevad täitsa ilusad välja. Ainult punetavad nagu ladvaõunad.
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Mul ema vaatas väiksena mind, et oo, kui armas, punaste põskedega tüdruk!
Hiljem läks mul asi astmaks üle. Siis ei teatud allergiatest maad ega ilma.
Nüüd õnneks Sa saad kohe asja käsile võtta.
Marianne- Moderaator
Kusjuures Jekoviti D-vitamiini ei tehta enam. Täna käisid meil Soomest inimesed külas ja üllatasid sellega.
Loodan, et MiniSun gaase tekitama ei hakka.
Loodan, et MiniSun gaase tekitama ei hakka.
Marianne- Moderaator
Marianne kirjutas:Mul ema vaatas väiksena mind, et oo, kui armas, punaste põskedega tüdruk!
Just täna õega arutasime, et vanasti öeldi, et kui punased põsed olid lastel, siis pidid terved lapsed olema
Jah aga ma kahtlustan seda, et need jutud tulid sellest et kui lapsed õuest mängimast tulid.
Värske õhk - hea tervis.
Värske õhk - hea tervis.
Marianne- Moderaator
Segan teie teemasse natukene mina leidsin jekovit d-vitamiini Soomes
Apteegi tooted
Apteegi tooted
Sosoh. Juusiis see apteeker tahtis raha teha.
Närukael!
Närukael!
Marianne- Moderaator
Meil viimastel päevadel natuke rohkem kisa olnud. Eks gaasid teevad valu. Muidu on preili ikka super-unekott. Ainult magaks.
Nägu läks kolme päevaga ilusaks. Nüüd pole allergist enam jälgegi. Mina ikka dieedi peal. Jube keeruline poes käia, kõikide pakenditega tuleb tutvuda, mis korvi panna tahan. Eriliseks lemmikuks on saanud Selveris müüdavad maisi vahvlid.
Neljapäeval meil kaalumine-mõõtmine, eks uurin siis sealt millal ja kuidas ma peaks hakkama neid kahtlaseid asju proovima.
Natuke teemast välja.
Kuigi ega mul arstidesse usku enam pole. Olen siin viimasel ajal hädas suurema preiliga, kurdab kõhuvalu. Käisime nädalavahetusel kaks korda erakorralises. Ei osatud sealt midagi tarka öelda. Eile viisin perearstile uriiniproovi. Täna helistasin, algul rääkisin pereõega, tema kinnitas, et proov on täiesti OK. Perearst kinnitas just vastupidist, et pidi mingi põletik ikka olema Mismõttes, ühed andmed aga inimesed näevad neid erinevalt. Pean veel ühe vastuse ära ootama, mis tuleb nädala pärast. Siis saab äkki mingi ravi ka peale Niikaua siis tuleb kannatada
Kas keegi oskab mulle öelda, et kas on mul võimalik saada Tallinnasse perearsti kes oleks lastearsti taustaga? Ise võin praeguse perearsti juures edasi käia. Aga laste pärast küll mure. Tahan, et keegi hooliks ka ja teeks oma tööd südamega.
Ahjaa, kui pissiproovi viisin siis pereõde veel kurtis, et kõik kogu aeg helistavad. Mismõttes nagu
Nägu läks kolme päevaga ilusaks. Nüüd pole allergist enam jälgegi. Mina ikka dieedi peal. Jube keeruline poes käia, kõikide pakenditega tuleb tutvuda, mis korvi panna tahan. Eriliseks lemmikuks on saanud Selveris müüdavad maisi vahvlid.
Neljapäeval meil kaalumine-mõõtmine, eks uurin siis sealt millal ja kuidas ma peaks hakkama neid kahtlaseid asju proovima.
Natuke teemast välja.
Kuigi ega mul arstidesse usku enam pole. Olen siin viimasel ajal hädas suurema preiliga, kurdab kõhuvalu. Käisime nädalavahetusel kaks korda erakorralises. Ei osatud sealt midagi tarka öelda. Eile viisin perearstile uriiniproovi. Täna helistasin, algul rääkisin pereõega, tema kinnitas, et proov on täiesti OK. Perearst kinnitas just vastupidist, et pidi mingi põletik ikka olema Mismõttes, ühed andmed aga inimesed näevad neid erinevalt. Pean veel ühe vastuse ära ootama, mis tuleb nädala pärast. Siis saab äkki mingi ravi ka peale Niikaua siis tuleb kannatada
Kas keegi oskab mulle öelda, et kas on mul võimalik saada Tallinnasse perearsti kes oleks lastearsti taustaga? Ise võin praeguse perearsti juures edasi käia. Aga laste pärast küll mure. Tahan, et keegi hooliks ka ja teeks oma tööd südamega.
Ahjaa, kui pissiproovi viisin siis pereõde veel kurtis, et kõik kogu aeg helistavad. Mismõttes nagu
Ohh jahh meid on ka hakkanud vaikselt gaasid kimbutama. Ja pojal on välja kujunenud kella aeg hommikul 5-6 vahel kus ta lihtsalt nutab ega ei taha tudile jääda kuigi kõht on täis. Päeval saab pojakene RP aga öösel olen andnud RPA aga kavatsen öise RPA ka ära lõpetada, kui olen ennast kogunud natukene. Tean et see pole vabandus, et öösel mitte RP anda. Aga kuna olen üksinda, elukaaslane käib nimelt soomes tööl, siis üritan hetkel päevase söömisega paika saada ja ilusti sööma.
hetkel on olnud niimoodi, et rinna otsas istub ikka nii 10 minutiliste imemistega (vahepeal jääb tissi otsa magama ja kui tekile tahan asetada käte pealt siis 5 min vaikust ja siis annab jälle häälega märku) kuskil 1-1,5 (ta mul laisk imeja) ja siis on 1,5-2 tundi und.
Gaasi rohu vahetasime ka ära ennem oli cuplaton mis minu arust just tekitas gaase ja olid raskesti väljatulevad. Nüüd kasutan espumisani ja poja pepu puuksutab vahet pidamata . Ning d-vitamiini vahetasin ka ära ennem andsin apoviti nüüd annan gefiluse tilkasid kus on juba sees d-vitamiin. Annan gefiluse tilkasid kuna ennem kui sai aint RP kakas apsoluutselt iga toidukord aga nüüd kus on hakanud saama ka RPA on kõhuke ka natukene kinni. Siin oli pojal 3 päevane vahe kus ta ei kakanud ja kui kolmandal päeval kakas siis pani ikka suure puraka maha .
Miks ma üldse RPA hakkasin andma oli see et arvasin et poja ei saa kõhtu täis kuna oli ikka rahutu kui oli tissi lahti lasknud.
Aga nüüd olen nii palju googeldanud ja õe käest infot saanud ning nüüd olen targem ja tahan tagasi ta RP-le. Joon siin seda mamma teed ja apteegi tilli teed.
Pojaga õue pole veel jõudnud ta mul küll juba 21 päeva vana aga siin on olnud päris krõbedad miinused nii -20 kandis. Aga nüüd teist päeva järjest on olnud max -10 nii et homme läheme 15 min õue hakkan vaikselt harjutama .
7 märtsil käisime ka esimest korda arstil poja kaalus juba 3785 (haiglast väljudes kaalusime umbes 3100) nii et poja kosub ilusti. Kõik refleksid olid ka korras ning arsti tädi suutis ka täis pissida ja kakada ning emmele suutis rinna peale ka piimakest määrida.
20 märtsil läeme uuesti arstile.
hetkel on olnud niimoodi, et rinna otsas istub ikka nii 10 minutiliste imemistega (vahepeal jääb tissi otsa magama ja kui tekile tahan asetada käte pealt siis 5 min vaikust ja siis annab jälle häälega märku) kuskil 1-1,5 (ta mul laisk imeja) ja siis on 1,5-2 tundi und.
Gaasi rohu vahetasime ka ära ennem oli cuplaton mis minu arust just tekitas gaase ja olid raskesti väljatulevad. Nüüd kasutan espumisani ja poja pepu puuksutab vahet pidamata . Ning d-vitamiini vahetasin ka ära ennem andsin apoviti nüüd annan gefiluse tilkasid kus on juba sees d-vitamiin. Annan gefiluse tilkasid kuna ennem kui sai aint RP kakas apsoluutselt iga toidukord aga nüüd kus on hakanud saama ka RPA on kõhuke ka natukene kinni. Siin oli pojal 3 päevane vahe kus ta ei kakanud ja kui kolmandal päeval kakas siis pani ikka suure puraka maha .
Miks ma üldse RPA hakkasin andma oli see et arvasin et poja ei saa kõhtu täis kuna oli ikka rahutu kui oli tissi lahti lasknud.
Aga nüüd olen nii palju googeldanud ja õe käest infot saanud ning nüüd olen targem ja tahan tagasi ta RP-le. Joon siin seda mamma teed ja apteegi tilli teed.
Pojaga õue pole veel jõudnud ta mul küll juba 21 päeva vana aga siin on olnud päris krõbedad miinused nii -20 kandis. Aga nüüd teist päeva järjest on olnud max -10 nii et homme läheme 15 min õue hakkan vaikselt harjutama .
7 märtsil käisime ka esimest korda arstil poja kaalus juba 3785 (haiglast väljudes kaalusime umbes 3100) nii et poja kosub ilusti. Kõik refleksid olid ka korras ning arsti tädi suutis ka täis pissida ja kakada ning emmele suutis rinna peale ka piimakest määrida.
20 märtsil läeme uuesti arstile.
cuting- Postituste arv : 31
Registration date : 14/12/2012
Meil kontrollis käidud. Kaalu ja pikkust ilusti lisandunud. Saime saatekirjad ortopeedile, neuroloogile ja kirurgi juurde.
Eile tulid Emmale jälle mingid kahtlased punnid. Keelatut ma pole söönud. Ei tea millest, äkki kummikommid Praeguseks on need jälle läinud, kahtlane värk. Sain veel nii palju teada, et kui allergiale jälile ei saa, siis kirjutatakse meile allergikute piimasegu. Ise pole sellest piimasegudega mässamisest vaimustuses. Esimese lapsega neid vaja ei läinud. Aga kui nüüd vaja siis vaja.
Eile tulid Emmale jälle mingid kahtlased punnid. Keelatut ma pole söönud. Ei tea millest, äkki kummikommid Praeguseks on need jälle läinud, kahtlane värk. Sain veel nii palju teada, et kui allergiale jälile ei saa, siis kirjutatakse meile allergikute piimasegu. Ise pole sellest piimasegudega mässamisest vaimustuses. Esimese lapsega neid vaja ei läinud. Aga kui nüüd vaja siis vaja.
Et täiesti rinnapiimalt maha, see tähendab siis?
Marianne- Moderaator
Kui rinnapiimalt maha, siis kirjutab arst välja retsepti allergikutepiimasegule.
Nüüd on tibinal nägu mitu päeva puhas olnud. Eile sõin vahukomme ja punnid jälle platsis. Nii, et ta allergia võib olla ma ei tea millest. Vahukommi pakil polnud piimast, munast, nisust märkigi.
Natuke muserdav on päevast-päeva samu asju süüa. Aga pole midagi teha
Nüüd on tibinal nägu mitu päeva puhas olnud. Eile sõin vahukomme ja punnid jälle platsis. Nii, et ta allergia võib olla ma ei tea millest. Vahukommi pakil polnud piimast, munast, nisust märkigi.
Natuke muserdav on päevast-päeva samu asju süüa. Aga pole midagi teha
Kas suhkur seda põhjustada ei saa?
Või siis E-ained? Minul on mõne E vastu allergia näiteks.
Või siis E-ained? Minul on mõne E vastu allergia näiteks.
Marianne- Moderaator
Ma kuskil lugesin, et suhkur ei põhjusta allergiat. Suhruga teed joon ikka päevas päris palju, sellest siis olla ei saa.
E võib küll kahtlane olla
Aga see E värk tundmatu mulle. Neid Esid on ju miljon.
E võib küll kahtlane olla
Aga see E värk tundmatu mulle. Neid Esid on ju miljon.
E-d ongi tihtipeale need kurjajuured!
Ma olen väga palju kaupu ostmata jätnud just E-de pärast.
Ma olen väga palju kaupu ostmata jätnud just E-de pärast.
Marianne- Moderaator
Avastasin just, et olete jäänud jutustama siia, ootusaja, teemasse. Kuna teie armsad lapsed on kõik ilmavalgust juba näinud, siis tegin teile laste alateemasse uue teema http://www.omaklubi.net/t3946-talvelapsed-jaanuar-ja-veebruar-2013#132016. Saate seal oma rõõme ja muresid edasi jagada [You must be registered and logged in to see this image.]
Aitäh! Ja loodan, Tixit, et Sa ei pahanda kui ma seda esilehte muudan vahepeal?
Marianne- Moderaator
Loomulikult võid seda muuta. Unustasingi selle ennist kirja panna [You must be registered and logged in to see this image.]
Ja selle teema siin panen kinni.
Ja selle teema siin panen kinni.
Lehekülg 10, lehekülgi kokku 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Želatiin (26 jaanuar- 8 veebruar)
» Sushi ( jaanuar-veebruar 2014 )
» Vastlad ( veebruar 2013)
» Kohvi !!! (1 - 28. veebruar)
» Banaan !! ( Veebruar )
» Sushi ( jaanuar-veebruar 2014 )
» Vastlad ( veebruar 2013)
» Kohvi !!! (1 - 28. veebruar)