Jaanuar ja veebruar 2013
+8
saby
Triibuliine
Marianne
janee
mannu03
Kall
Tupsu003
Pärlike
12 posters
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 10
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Jaanuar ja veebruar 2013
Aitäh teile!!
Triibuliine, vankrisse tuleb kindlasti soetada lambanahk. See hästi pehme ja hoiab hästi sooja!
Ernstile saime laenata VäikeTamalt sulgedega täidetud magamiskoti.
Siis oli veel palju erinevaid tekikesi peal/kaasas. Igaks juhuks. Kihte on lihtne lisada ja ära võtta.
See oli siis kui herr juba peaagu aastane oli.. ma ei tea, võibolla on väiksematel midagi teistmoodi?
Ernst oli ka kevadelaps. Aprilli lõpus sündis, siis olid ilmad juba soojemad.
Minul läks beebiteki kudumiseks ca 6 kuud. Ma tegin erinevate värvide ja mustritega ka.
Aga mitte muidugi järjest. Suht aegavõttev töö on küll minu arust. Tegin peenikese lõngaga, muidu oleks vast ka kiiremini läinud.
Otsin varsti pildi ka.
Triibuliine, vankrisse tuleb kindlasti soetada lambanahk. See hästi pehme ja hoiab hästi sooja!
Ernstile saime laenata VäikeTamalt sulgedega täidetud magamiskoti.
Siis oli veel palju erinevaid tekikesi peal/kaasas. Igaks juhuks. Kihte on lihtne lisada ja ära võtta.
See oli siis kui herr juba peaagu aastane oli.. ma ei tea, võibolla on väiksematel midagi teistmoodi?
Ernst oli ka kevadelaps. Aprilli lõpus sündis, siis olid ilmad juba soojemad.
Minul läks beebiteki kudumiseks ca 6 kuud. Ma tegin erinevate värvide ja mustritega ka.
Aga mitte muidugi järjest. Suht aegavõttev töö on küll minu arust. Tegin peenikese lõngaga, muidu oleks vast ka kiiremini läinud.
Otsin varsti pildi ka.
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
See lambanahk mul muidu olemas aga pole seda kunagi kasutanud. Kardan, et mul on liiga väikese korviga käru, kahtlen kas see nahk sinna mahub koos lapsega.
Mul pole kogemusi oma käruga talvelapse puhul. Minu ja õelaps mõlemad aprillikad. Talveks olid nad juba korviosast väljas.
Näita aga jah pilt ette tekikesest.
Kahjuks pole mul ühtegi tuttavat ka, kes selle armsa beebiteki valmis kooks/heegeldaks. Aga ma ei usu kah, et alla 30 euri hakkaks keegi sellist tekki tegema, nagu Sa ütlesid siis päris pikk protsess.
Põhimõtteliselt on mul nimekiri olemas ja asjad välja vaadatud. Nüüd jääb vaid mingisugust rahalaeva oodata Riietega läks hästi. Ise ostsin vaid kaks uut body, ühed kasutatud papud ja ühed kasutatud sipukad. Nüüd pean veel vaatama mingi paksema mütsi. Vaatasin muidu neid nannipungi mütse, väga armsad ja ilusad. Marianne, mäletad, mis Ernsti peaümbermõõt sündides oli? Minu preilil oli 36cm. Aga nüüd ei teaga mis suurust tellida Seal pakkuda 37-39 järgmine 40-42.
Mul pole kogemusi oma käruga talvelapse puhul. Minu ja õelaps mõlemad aprillikad. Talveks olid nad juba korviosast väljas.
Näita aga jah pilt ette tekikesest.
Kahjuks pole mul ühtegi tuttavat ka, kes selle armsa beebiteki valmis kooks/heegeldaks. Aga ma ei usu kah, et alla 30 euri hakkaks keegi sellist tekki tegema, nagu Sa ütlesid siis päris pikk protsess.
Põhimõtteliselt on mul nimekiri olemas ja asjad välja vaadatud. Nüüd jääb vaid mingisugust rahalaeva oodata Riietega läks hästi. Ise ostsin vaid kaks uut body, ühed kasutatud papud ja ühed kasutatud sipukad. Nüüd pean veel vaatama mingi paksema mütsi. Vaatasin muidu neid nannipungi mütse, väga armsad ja ilusad. Marianne, mäletad, mis Ernsti peaümbermõõt sündides oli? Minu preilil oli 36cm. Aga nüüd ei teaga mis suurust tellida Seal pakkuda 37-39 järgmine 40-42.
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Peamõõtudest pole ma kunagi midagi jaganud.
Siiamaani ostan talle mütse nii, et lihtsalt proovin pähe!
Jaanuaris hakkan ka vaatama, et mis veel puudu on.. ja kui palju ja millele ma lipsukesi/lillekesi peale õmblema hakkan!
Päris roosamannat ma kohe kindlasti oma beebist tegema ei hakka!
Siiamaani ostan talle mütse nii, et lihtsalt proovin pähe!
Jaanuaris hakkan ka vaatama, et mis veel puudu on.. ja kui palju ja millele ma lipsukesi/lillekesi peale õmblema hakkan!
Päris roosamannat ma kohe kindlasti oma beebist tegema ei hakka!
Marianne- Moderaator
Aga äkki leiad siit: https://www.facebook.com/groups/242997285819972/ tekikese?
Marianne- Moderaator
Mul natuke kahju, et sugu teada ei saanud. Olen täitsa kahevahel: vaatan roosasid riideid ja mõtlen tüdrukute nimesid aga kui beebs liigutab, siis on tunne, et kõhus ikka poisipõnn. Noo siin ei saa enda sisetundele ka lootma jääda.
Tsekin sinna lehele
Tsekin sinna lehele
Kui mu beebi jalakesi LAs näidati nüüd siis vaatasin, et appi, täitsa minu mehe jalad! Et äkki on siis ikkagi poiss!
Õnneks seda kõva häälega ei teatanud.
Kas Su eelmine beebi tuli keisriga või sündis ise?
Mul tuleb veel keisriarmi UH kuskil 30ndal nädalal vast ka.
Ei tea kas siis ka beebit näidatakse?
Õnneks seda kõva häälega ei teatanud.
Kas Su eelmine beebi tuli keisriga või sündis ise?
Mul tuleb veel keisriarmi UH kuskil 30ndal nädalal vast ka.
Ei tea kas siis ka beebit näidatakse?
Marianne- Moderaator
Ma sünnitasin ise. Keisriga kokkupuudet pole olnud. Esimese lapsega oli 36 nädalal viimane UH. Aga ega seekord äkki ei anta seda võimalust. Eks siis näha ole.
Kuidas tervis?
Ma tegin eile sõbrannaga mõnusa rattasõidu jälle. Mõnus on ennast liigutada!!!
Ma tegin eile sõbrannaga mõnusa rattasõidu jälle. Mõnus on ennast liigutada!!!
Marianne- Moderaator
Tervis- vahel kimbutavad mingisugused imelikud valud. Neist saab pikutades üle. Nii, et hullu pole. Vähem rahmeldamist.
Peaks vist oma pesa wcsse tegema, noo ei jõua seal käia. Jõuad diivanile istuda, kui on vaja juba jälle minna.
Süda on ka viimsel ajal pahaks läinud. Oleks nagu algusaegades tagasi.
Kõht on ka juba nii suur, et ketse enam jalga ei saa. Ükspäev sain läbi häda varbaküüned ära lõigata. Õnneks ei kasva need väga kiiresti.
Ahjaa, vahest on ikka nii keeruline mugavat asendit leida
Täitsa lõpp, kui palju viginat arvestades, et kolm kuud on veel jäänud
Muidu on hea olla, beebi mässab. Praegusel ajal ongi ta kõige aktiivsem. Unejutu ajal annab ka paar lööki mulle aga öösel laseb ilusti magada ja hommikul olen mina ka varem üleval.
Kahe nädala pärast alles ämmakas, nii et kaalu pärast veel ei stressa. Naudin head-paremat
Peaks vist oma pesa wcsse tegema, noo ei jõua seal käia. Jõuad diivanile istuda, kui on vaja juba jälle minna.
Süda on ka viimsel ajal pahaks läinud. Oleks nagu algusaegades tagasi.
Kõht on ka juba nii suur, et ketse enam jalga ei saa. Ükspäev sain läbi häda varbaküüned ära lõigata. Õnneks ei kasva need väga kiiresti.
Ahjaa, vahest on ikka nii keeruline mugavat asendit leida
Täitsa lõpp, kui palju viginat arvestades, et kolm kuud on veel jäänud
Muidu on hea olla, beebi mässab. Praegusel ajal ongi ta kõige aktiivsem. Unejutu ajal annab ka paar lööki mulle aga öösel laseb ilusti magada ja hommikul olen mina ka varem üleval.
Kahe nädala pärast alles ämmakas, nii et kaalu pärast veel ei stressa. Naudin head-paremat
See on jah kummaline, et mul on ka paar korda iiveldama ajanud!
Eelmise rasedusega seda hiljem ei täheldanud.
Ja see rasedus on mul ka raskem. Mõtlesin ka, et appi, 4 kuud ju veel ja ma juba virisen!!
Jubejube!
Mul ikka see kummaline valu aeg-ajalt ribide all paremal pool.
Eelmise rasedusega seda hiljem ei täheldanud.
Ja see rasedus on mul ka raskem. Mõtlesin ka, et appi, 4 kuud ju veel ja ma juba virisen!!
Jubejube!
Mul ikka see kummaline valu aeg-ajalt ribide all paremal pool.
Marianne- Moderaator
Kui ämmakale lähed siis maini talle seda valu.
Räägi mulle kuidas Sul juustega on? Mäletan esimesest ootusest, et juuksed olid paksud ja ilusad, ei tulnud peast ära. Alles peale sünnitust hakkas neid ära tulema. Nüüd aga tuleb lausa peotäite kaupa Sünnitus/imetamine ka otsa ja olengi kiilakas valmis
Räägi mulle kuidas Sul juustega on? Mäletan esimesest ootusest, et juuksed olid paksud ja ilusad, ei tulnud peast ära. Alles peale sünnitust hakkas neid ära tulema. Nüüd aga tuleb lausa peotäite kaupa Sünnitus/imetamine ka otsa ja olengi kiilakas valmis
Kas Sa vitamiine võtad?
Mul õnneks ei tule rohkem ära kui tavaliselt aga juuksed pole läinud enam nii kohevaks kui eelmise rasedusega.
Aga see oli naljakas, et kui tagasi hakkasid kasvama siis oli juuste all PAKS siilikas!!!
Juuksur ütles, ka, et pole veel sellist juuksekasvu näinud veel. Uus tukk kasvas ette sõna otseses mõttes!
Ma lõikasin eelmine kord pärast sünnitust juuksed lühemaks, loodan, et ma seda seekord ei tee. Nii igatsen oma pikki kiharaid!!
Ma ei tea kuidas nüüd värvimisega on.. tavaliselt on seda sõbrannad mul teinud, seekord tuleks vist ikka minna juuksurisse igaks juhuks? Jubedalt palju on juba välja kasvanud.
Mul õnneks ei tule rohkem ära kui tavaliselt aga juuksed pole läinud enam nii kohevaks kui eelmise rasedusega.
Aga see oli naljakas, et kui tagasi hakkasid kasvama siis oli juuste all PAKS siilikas!!!
Juuksur ütles, ka, et pole veel sellist juuksekasvu näinud veel. Uus tukk kasvas ette sõna otseses mõttes!
Ma lõikasin eelmine kord pärast sünnitust juuksed lühemaks, loodan, et ma seda seekord ei tee. Nii igatsen oma pikki kiharaid!!
Ma ei tea kuidas nüüd värvimisega on.. tavaliselt on seda sõbrannad mul teinud, seekord tuleks vist ikka minna juuksurisse igaks juhuks? Jubedalt palju on juba välja kasvanud.
Marianne- Moderaator
Ma võtan samu vitamiine, mis eelmine kordki. Ah ei tea millest siis nüüd seekord nii on.
Täna käisin jalanõupoes ja vaatasin et ma olen täitsa trullakaks ikka läinud. Kodus mul suurt peeglit pole ja ei nii ei näegi, et olen palliks muutunud. Selleeest ütlevad kõik, et kõht mul nii pisike, enda arust küll väga armas ja paraja suurusega
Ega esimese rasedusega mõtlesin kogu aeg, et millal mu kõht suureks-suureks paisub aga enne tuli hoopis sünnitus
Juukseid ma ei värvi, ma olen ise unikaalse juuksevärviga.
Täna käisin jalanõupoes ja vaatasin et ma olen täitsa trullakaks ikka läinud. Kodus mul suurt peeglit pole ja ei nii ei näegi, et olen palliks muutunud. Selleeest ütlevad kõik, et kõht mul nii pisike, enda arust küll väga armas ja paraja suurusega
Ega esimese rasedusega mõtlesin kogu aeg, et millal mu kõht suureks-suureks paisub aga enne tuli hoopis sünnitus
Juukseid ma ei värvi, ma olen ise unikaalse juuksevärviga.
Mul oli ka eelmise rasedusega see, et ootasin millal saab tassi kõhu peale seisma panna istudes aga sinna maani ei jõudnudki!!!
Marianne- Moderaator
Käisin täna linnapeal. 5 tundi jalgepeal pole enam naljaasi. Koju jõudes pidin otsad andma, kõik kohad valutasid. Ei sobinud ükski asend. Nüüd veits tõmbasin hinge ja olek täitsa hea.
Eile nägin poes oma vana klassiõde. Ta arvas, et saan poisi, kuna mul kõht pidavat nii all olema. Enda arust on küll õige kohapeal. Kui esimest last ootasin, siis päris palju pakkusid, et saan tüdruku, mõned üksikud vaid, et tuleb poiss. Nüüd ei taha keegi eriti oma ennustustega lagedale tulla.
Ahjaa, eile käisime jälle natuke pildistamas looduses:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Eile nägin poes oma vana klassiõde. Ta arvas, et saan poisi, kuna mul kõht pidavat nii all olema. Enda arust on küll õige kohapeal. Kui esimest last ootasin, siis päris palju pakkusid, et saan tüdruku, mõned üksikud vaid, et tuleb poiss. Nüüd ei taha keegi eriti oma ennustustega lagedale tulla.
Ahjaa, eile käisime jälle natuke pildistamas looduses:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Ma armstan looduse pilte!
Väga ilus!
Peas hakkavad ka juba tekkima fotosessiooni ideekesed..
Sul on jah juba päris arvestatav kõht.
Minu oma kosub veel.
Proovisin täna ikkagi veel oma sinise uue rattaga sõita aga see jääb nüüd ka viimaseks korraks.
No tõesti ei saa üle tunni sellega! Selleks peab ikka kaks korda veenduma, eks!
Ma peaks auto ka lähiajal värvimisest kätte saama, siis läheb elu kergemaks.
Väga ilus!
Peas hakkavad ka juba tekkima fotosessiooni ideekesed..
Sul on jah juba päris arvestatav kõht.
Minu oma kosub veel.
Proovisin täna ikkagi veel oma sinise uue rattaga sõita aga see jääb nüüd ka viimaseks korraks.
No tõesti ei saa üle tunni sellega! Selleks peab ikka kaks korda veenduma, eks!
Ma peaks auto ka lähiajal värvimisest kätte saama, siis läheb elu kergemaks.
Marianne- Moderaator
Looduses pole üldse enam lust pildistada, külm hakkab näpistama. Ei tahaks ennast ju kubujussiks ka teha, siis pole kõht ega midagi näha
Marianne, avataril on Sul küll väga armas arvestatav kõht. Nunnu.
Eks Sul need viimased rattasõidud ole. Varsti kisub täitsa külmaks ja libedaks. See tuletabki meelde, et oleks autole uued papud vaja muretseda. Praegustega on isegi tavalise vihmase ilmaga täitsa libe sõita Mul on nädalapärast üks pikem sõit ees, loodan, et sinnamaani veab ikka normaalse ilmaga välja.
Mul päevauni tehtud. Öö oli kehva, plika on haige ja tõusis iga natukese aja tagant. Nüüd peaks süüa vaaritama hakkama. Eks tuleb siis igaleühele erinev toit teha. Laps on supipeal, mina tahan nuudlirooga ja mees saab karuleid ja kanakotlette.
Marianne, avataril on Sul küll väga armas arvestatav kõht. Nunnu.
Eks Sul need viimased rattasõidud ole. Varsti kisub täitsa külmaks ja libedaks. See tuletabki meelde, et oleks autole uued papud vaja muretseda. Praegustega on isegi tavalise vihmase ilmaga täitsa libe sõita Mul on nädalapärast üks pikem sõit ees, loodan, et sinnamaani veab ikka normaalse ilmaga välja.
Mul päevauni tehtud. Öö oli kehva, plika on haige ja tõusis iga natukese aja tagant. Nüüd peaks süüa vaaritama hakkama. Eks tuleb siis igaleühele erinev toit teha. Laps on supipeal, mina tahan nuudlirooga ja mees saab karuleid ja kanakotlette.
No, ma loodan, et natuke annab veel selle libeda ja külmaga oodata.
Hetkel kasutan veel retroratast, sellega annab väga mugavalt sõita, selg on sirge kogu aeg.
Käisin tänagi sellega 10km (poodi ja tagasi). Iga päev võiks kuni lumeni mittevihmane olla.
Me saame vist homme auto kätte, siis on tarvis kohe ka hakata talverehvidele mõtlema.
Neid väljaminekuid tuleb ikka iga kandi pealt. Lõngade alla läks täna juba 18 ja pool €.
Mul iga öö kehva.. ei tea kuidas ma püstigi seisan. Ärkan iga öö ca 3x üles ja hommikul pea valutab. Magamatusest?
Väga hulle silmakotte õnneks ei ole või muud sellist hullu.
Loodan, et Su kalli saab ruttu terveks, me ravisime Ernsti peaaegu 2 nädalat!
Ja loodan ka, et homme saab minu härraga juba võimlemiskooli minna.
Hetkel kasutan veel retroratast, sellega annab väga mugavalt sõita, selg on sirge kogu aeg.
Käisin tänagi sellega 10km (poodi ja tagasi). Iga päev võiks kuni lumeni mittevihmane olla.
Me saame vist homme auto kätte, siis on tarvis kohe ka hakata talverehvidele mõtlema.
Neid väljaminekuid tuleb ikka iga kandi pealt. Lõngade alla läks täna juba 18 ja pool €.
Mul iga öö kehva.. ei tea kuidas ma püstigi seisan. Ärkan iga öö ca 3x üles ja hommikul pea valutab. Magamatusest?
Väga hulle silmakotte õnneks ei ole või muud sellist hullu.
Loodan, et Su kalli saab ruttu terveks, me ravisime Ernsti peaaegu 2 nädalat!
Ja loodan ka, et homme saab minu härraga juba võimlemiskooli minna.
Marianne- Moderaator
Preilil palavikku enam pole aga nüüd hoopis mingi alatemperatuur Mudime/soojendame jalgu ja soojad sokid kah varbaotsa. Käisin poes ostsin hunniku vitamiine: kiivisid, õunu, mandariine ja ploome. Nüüd mugime
Magamatusest võib küll pea valutada. Mul hakkab tavaliselt nutmisest hull valu, enne üle ei lähe kui rohtu võtnud olen. Tugev peavalu ajab mul südame ka pahaks ja võib isegi oksele ajada. Nii, et püüan nutmist vältida. Jumal tänatud, et emotsioonid on praegu järgi andnud
Sa ikka nii tubli, et rattaga nii pikki maid sõidad Mul pole seda liikutamispisikut üldse
Ega mul ka ööd paremad pole. Mugavat asendit on nii raske leida, ärkamisi on ikka päris mitu ja hommikul olen ka enne kella üleval. Vähemalt saab päevaune teha, kui vaja.
Tegelikult pole viga midagi. Elu ju lill
Magamatusest võib küll pea valutada. Mul hakkab tavaliselt nutmisest hull valu, enne üle ei lähe kui rohtu võtnud olen. Tugev peavalu ajab mul südame ka pahaks ja võib isegi oksele ajada. Nii, et püüan nutmist vältida. Jumal tänatud, et emotsioonid on praegu järgi andnud
Sa ikka nii tubli, et rattaga nii pikki maid sõidad Mul pole seda liikutamispisikut üldse
Ega mul ka ööd paremad pole. Mugavat asendit on nii raske leida, ärkamisi on ikka päris mitu ja hommikul olen ka enne kella üleval. Vähemalt saab päevaune teha, kui vaja.
Tegelikult pole viga midagi. Elu ju lill
Järeldan, et Sinu laps teeb ka siiamaani päevaund?
Marianne- Moderaator
Teeb, teeb Nii mõnus on temaga koos magada või siis puhata kui tema magab. Lasteaias nad nagunii magavad ja kui tal päevauni ära jääb siis on pahur.
Kuule, isegi mina olen pahur kui mu päevauni ära jääb!!
Marianne- Moderaator
See mind eriti pahuraks ei tee aga tühi kõht ajab küll jonnima
Tühi kõht ajab mind tõsiselt tigedaks see rasedus!!!
Endal hakkab ka vahest häbi kui verbaalselt agressiivne ma nüüd olla võin!!
Loodan, et see läheb üle pärast sünnitust.
See on nii naljakas kuidas rasedus inimloomust muuta võib. Varem ma olin suht malbe aga kui nüüd keegi natukenegi ähvardatavalt mõjub siis on küüned väljas.
Eelmise rasedusega olin ma jube memmekas, nüüd selline emalõvi, et hoia piip ja prillid!
Endal hakkab ka vahest häbi kui verbaalselt agressiivne ma nüüd olla võin!!
Loodan, et see läheb üle pärast sünnitust.
See on nii naljakas kuidas rasedus inimloomust muuta võib. Varem ma olin suht malbe aga kui nüüd keegi natukenegi ähvardatavalt mõjub siis on küüned väljas.
Eelmise rasedusega olin ma jube memmekas, nüüd selline emalõvi, et hoia piip ja prillid!
Marianne- Moderaator
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Želatiin (26 jaanuar- 8 veebruar)
» Sushi ( jaanuar-veebruar 2014 )
» Vastlad ( veebruar 2013)
» Kohvi !!! (1 - 28. veebruar)
» Banaan !! ( Veebruar )
» Sushi ( jaanuar-veebruar 2014 )
» Vastlad ( veebruar 2013)