Jaanuar ja veebruar 2013
+8
saby
Triibuliine
Marianne
janee
mannu03
Kall
Tupsu003
Pärlike
12 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 10
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Jaanuar ja veebruar 2013
.....................[You must be registered and logged in to see this image.]....................
Siia on oodatud vestlema kõik, kes peaksid emaks saama jaanuaris või veebruaris 2013
Hetkel ootamas:
Triibuliine ...... tähtaeg 17 jaanuar
Kall .............. tähtaeg 20 jaanuar
kristiina15 ..... tähtaeg 11 jaanuar
cuting ........... tähtaeg 16 veebruar
Marianne ....... tähtaeg 17 veebruar
Sündinud:
Triibuliine Emma-Adele 14 jaanuar, kell 17:04 (52 cm ja 4190 g)
Kristiina15 Stella-Marie 11 jaanuar, kell 8:46 (46,5 cm ja 3190 g)
Marianne Lydia Jasmin 14 veebruar, kell 02:58 (51 cm ja 3732 g)
cuting Risto 20 veebruar, kell 23:05 (51 cm ja 3370 g)
- . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - .
*Sinine - poiss
*Roosa - tüdruk
* - ei tea veel kumb
Siia on oodatud vestlema kõik, kes peaksid emaks saama jaanuaris või veebruaris 2013
Hetkel ootamas:
Triibuliine ...... tähtaeg 17 jaanuar
Kall .............. tähtaeg 20 jaanuar
kristiina15 ..... tähtaeg 11 jaanuar
cuting ........... tähtaeg 16 veebruar
Marianne ....... tähtaeg 17 veebruar
Sündinud:
Triibuliine Emma-Adele 14 jaanuar, kell 17:04 (52 cm ja 4190 g)
Kristiina15 Stella-Marie 11 jaanuar, kell 8:46 (46,5 cm ja 3190 g)
Marianne Lydia Jasmin 14 veebruar, kell 02:58 (51 cm ja 3732 g)
cuting Risto 20 veebruar, kell 23:05 (51 cm ja 3370 g)
- . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - . - .
*Sinine - poiss
*Roosa - tüdruk
* - ei tea veel kumb
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Re: Jaanuar ja veebruar 2013
Mina peaksin vist veebruari alla minema...täpsemalt saan teada 18.juuni aga kalendri järgi on aeg 10.02.2013
Iiveldust pole mul siiani olnud, rinnad on valusad ja vihastun kergesti
Iiveldust pole mul siiani olnud, rinnad on valusad ja vihastun kergesti
Mina sean ennast jaanuarikuusse sisse. Tähtaja saan homme aga pühapäeval oli 7+3. Eks see tähtaeg siis sinna 20nda kanti jääb.
Kall- Postituste arv : 6
Registration date : 09/05/2012
Oi Tupsu...nii kahju...
janee- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2650
Registration date : 07/10/2009
Mul tähtaeg pandud hetkel 19 veebruar 2013.
Tänu eelmisele keisrile on armi venimine päris hästi tunda. Eriti siis kui olen söönud.
iiveldused on vaikselt taanduma hakanud. Enne oli ikka hullumaja.
Tupsu
Mul läks ka eelmine minema.
Küll Sinul tuleb ka uus.
Kallipai
Tänu eelmisele keisrile on armi venimine päris hästi tunda. Eriti siis kui olen söönud.
iiveldused on vaikselt taanduma hakanud. Enne oli ikka hullumaja.
Tupsu
Mul läks ka eelmine minema.
Küll Sinul tuleb ka uus.
Kallipai
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Oi Marianne..Palju Õnne nii toredad uudised
janee- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2650
Registration date : 07/10/2009
Minul tähtajaks 17. jaanuar 2013
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Mitmes laps, Triibuline?
Tunned juba ammu liigutusi??
Marianne- Moderaator
Teine pisike. Praegu kodus 3 aasta ja 4 kuune tibi.
Liigutusi tunnen juba päris ilusti juba nädalakese. Väga tugevad need pole aga siiski arusaadavad.
Paari nädala pärast juba LA.
Liigutusi tunnen juba päris ilusti juba nädalakese. Väga tugevad need pole aga siiski arusaadavad.
Paari nädala pärast juba LA.
Mul kahe aastane ja nelja kuune poiss.
Sa juba sugu tead?
Ma tahaksin tüdrukut aga absoluutselt pole hullu kui teine poiss tuleb!
Eelmine kord tahtsime mõlemad poissi mehega ja ei jätnud isegi mingit varianti, et tüdruk tuleks. Kohe alguses, kuuendal nädalal ostsin sinise beebiraamatu ära.
Selline sisetunne oli!
Sa juba sugu tead?
Ma tahaksin tüdrukut aga absoluutselt pole hullu kui teine poiss tuleb!
Eelmine kord tahtsime mõlemad poissi mehega ja ei jätnud isegi mingit varianti, et tüdruk tuleks. Kohe alguses, kuuendal nädalal ostsin sinise beebiraamatu ära.
Selline sisetunne oli!
Marianne- Moderaator
Sugu veel ei tea. Kuigi tahaksin natuke rohkem tüdrukut, võib vabalt poiss ka olla. Alguses kartsingi, et poisiga on tundmatu maa aga oma õe 3 kuust poega vaadates pole vahet mis laps on, peaasi, et terve. Oma sisetunnet ma ei usaldaks. Esimesega tahtsin ka tüdrukut aga päris mitu korda oli tunne, et tuleb ikka poiss. Ja ega ma suuri lootusi LAle ka pane, sest esimesega ei saanud kuni lõpuni teada kumb on. Sünnitustoas olid lapsele valmis pandud sinised riided, siis olin küll kindel, et poiss sünnib
Praegused riided mis saanud/ostnud olen on kõik neutraalsed. Sobivad nii poisile kui tüdrukule.
Eile käisin äe vastuvõtul. Kaalu juures 2,9 kg. Triple ja uriin olid korras. Sain uue äe ka, praegune kolis teise haiglasse üle. Tegelikult oligi mul tahtmine ta ära vahetada. Olen mõlemad rasedused tema juures olnud aga seekord tunnen, et ta teeb asju kiirustades ja pooled asjad jäävad mulle arusaamatuteks. Kuu pärast näen kuidas see uus siis on.
Praegused riided mis saanud/ostnud olen on kõik neutraalsed. Sobivad nii poisile kui tüdrukule.
Eile käisin äe vastuvõtul. Kaalu juures 2,9 kg. Triple ja uriin olid korras. Sain uue äe ka, praegune kolis teise haiglasse üle. Tegelikult oligi mul tahtmine ta ära vahetada. Olen mõlemad rasedused tema juures olnud aga seekord tunnen, et ta teeb asju kiirustades ja pooled asjad jäävad mulle arusaamatuteks. Kuu pärast näen kuidas see uus siis on.
Ämmakas peab jah sobima.
Mul õnneks seekord täitsa lahe ämmakas.
Noor aga muhe.
Ma ei jõua LAd ära oodata!!
Riideid hakkan kokku ajama siis kui sugu teda on. Hetkel poisist ikka suur posu riideid alles. Kui plika tuleb siis tuleb roosasid lipsukesi külge õmblema hakkama vms.
Kaalu ma isegi ei teagi aga selle järgi milline Pam ma nüüd olen siis on küll vähemalt kaks kilo juures!!
Ja just jõudsin ära harjuda oma number väiksema büstiga.
Sul ämmakas trenni tegemist ära ei keelanud?
Mul õnneks seekord täitsa lahe ämmakas.
Noor aga muhe.
Ma ei jõua LAd ära oodata!!
Riideid hakkan kokku ajama siis kui sugu teda on. Hetkel poisist ikka suur posu riideid alles. Kui plika tuleb siis tuleb roosasid lipsukesi külge õmblema hakkama vms.
Kaalu ma isegi ei teagi aga selle järgi milline Pam ma nüüd olen siis on küll vähemalt kaks kilo juures!!
Ja just jõudsin ära harjuda oma number väiksema büstiga.
Sul ämmakas trenni tegemist ära ei keelanud?
Marianne- Moderaator
Trenniga mul muret pole, sest seda ma ei teegi. Töölt koju jäin kohe, kui UHs tuvastati südamelöögid.
Täna siis pool aega läbi Aga kuna tibin sündis kaks nädalat varem, siis arvan, et nüüd võib samamoodi minna. Jaanuaris on meil peres ikka päris palju sünnipäevasid aga äkki mahutab ennast kuskile vabale päevale
Kolmapäeval siis minu tõehetk. LA, tahan ainult teada, et beebsuga kõik ok. Sugu võib jääda ka saladuseks, sest minu jaoks see enam tähtsust ei oma. Sain sellest siis aru, kui haiglas olin.
Täna siis pool aega läbi Aga kuna tibin sündis kaks nädalat varem, siis arvan, et nüüd võib samamoodi minna. Jaanuaris on meil peres ikka päris palju sünnipäevasid aga äkki mahutab ennast kuskile vabale päevale
Kolmapäeval siis minu tõehetk. LA, tahan ainult teada, et beebsuga kõik ok. Sugu võib jääda ka saladuseks, sest minu jaoks see enam tähtsust ei oma. Sain sellest siis aru, kui haiglas olin.
Mul on sama asi! Peaasi, et kõik korras oleks!!
Mul on miski paranoia, et miskit on valesti, eelmine kord kui UH tehti siis hakkasin rõõmu pärast nutma, et lapse süda ikka lööb.
Miks Sa haiglas olid? Pingutasid üle või niisama tekkis mingi jama?
Mul on miski paranoia, et miskit on valesti, eelmine kord kui UH tehti siis hakkasin rõõmu pärast nutma, et lapse süda ikka lööb.
Miks Sa haiglas olid? Pingutasid üle või niisama tekkis mingi jama?
Marianne- Moderaator
Sa pole ainuke kel paranoia on.
Mul ka. Selle rasedusega ongi rohkem jamasid kui esimesega. Tibiga rase olles oli elu lill. Praegu ajab üks jama teist taga.
Haiglas olin kuna vahekorra ajal tuli päris palju verd. Enne vanainimeste asjaga ei tegele kuni beebs sündinud on
Kohe kuulati südamelööke, need olid olemas. Siis läbivaatus ja UH.
Läbivaatusel selgus, et polnud ainult veri mis sealt tuli vaid mingit muud jama ka. Kindlat vastust ei saanud, mis see oli. Arst arvas, et äkki platsenta on seal all suht lähedal. Selle imeliku jama pärast, mis tuli jäetigi haiglasse sisse ja anti mingit rohtu ka.
UH oli korras, beebi siputas, süda lõi. Emakakael oli pikk ja kinnine.
Vereanalüüsid ja uriin olid korras.
Praeguseks pole enam mingit määrimist ja beebi siputab ka mõnuga. Nii, et olen rõõmus rase edasi.
Mul ka. Selle rasedusega ongi rohkem jamasid kui esimesega. Tibiga rase olles oli elu lill. Praegu ajab üks jama teist taga.
Haiglas olin kuna vahekorra ajal tuli päris palju verd. Enne vanainimeste asjaga ei tegele kuni beebs sündinud on
Kohe kuulati südamelööke, need olid olemas. Siis läbivaatus ja UH.
Läbivaatusel selgus, et polnud ainult veri mis sealt tuli vaid mingit muud jama ka. Kindlat vastust ei saanud, mis see oli. Arst arvas, et äkki platsenta on seal all suht lähedal. Selle imeliku jama pärast, mis tuli jäetigi haiglasse sisse ja anti mingit rohtu ka.
UH oli korras, beebi siputas, süda lõi. Emakakael oli pikk ja kinnine.
Vereanalüüsid ja uriin olid korras.
Praeguseks pole enam mingit määrimist ja beebi siputab ka mõnuga. Nii, et olen rõõmus rase edasi.
Täitsa hirmutavad sellised teemad!!
Hea kuulda, et te tervise juures nüüd mõlemad olete!
See ongi põhiline.
Ma tahaksin ka juba nii väga tunda seda kuidas beebi kõhus siputab!!
Mul ka selle rasedusega veits jama asju ka mida siia kirjutama ei hakka.
Loodan, et kõik hästi läheb! Senikaua elame päev korraga!
Kõht on mul juba päris suur ka, täna proovisin oma tavalisi heledaid teksasid kanda.. ei olnud väga edukas üritus.
Nii, et nüüdsest vaid rasedapüksid.
Hea kuulda, et te tervise juures nüüd mõlemad olete!
See ongi põhiline.
Ma tahaksin ka juba nii väga tunda seda kuidas beebi kõhus siputab!!
Mul ka selle rasedusega veits jama asju ka mida siia kirjutama ei hakka.
Loodan, et kõik hästi läheb! Senikaua elame päev korraga!
Kõht on mul juba päris suur ka, täna proovisin oma tavalisi heledaid teksasid kanda.. ei olnud väga edukas üritus.
Nii, et nüüdsest vaid rasedapüksid.
Marianne- Moderaator
Triibuline, kas Su mees of fotograaf?
Marianne- Moderaator
Ma pean veel mõtlema, mis ma hakkan endale selga toppima. Proovisin endale eelmisest rasedusest jäänud rasedate seelikut, noo nii ebamugav. Rohkem selga ei pane. Teksaseid ka praegu muretseda ei tahaks. Ausalt pole ma ilusaid rasedate teksaseid ka näinud Dresse ma kandma ei hakka . Nii, et siis jäävad villased kleidid, paksud retuusid ja sukapüksid. Praegu jään lootma ülisooja sügise ja talve peale.
Marianne, ega Sul kaua polegi enam oodata neid esimesi liigutusi. Kohe-kohe.
Ei olegi, lihtsat talle meeldib mind pildile püüda
Marianne, ega Sul kaua polegi enam oodata neid esimesi liigutusi. Kohe-kohe.
Marianne kirjutas:Triibuline, kas Su mees of fotograaf?
Ei olegi, lihtsat talle meeldib mind pildile püüda
Mulle meeldisid H&M Mama teksad. Sellised stiilsed.
http://www.hm.com/fi/product/99553?article=99553-A
Käisin spets nende ostmiseks Soomes ära.
Ma piilun ka vaikselt eBays rasedate retuuse.
Eelmine rasedus oli nii erinev sellest rasedusest. Naljakas.
http://www.hm.com/fi/product/99553?article=99553-A
Käisin spets nende ostmiseks Soomes ära.
Ma piilun ka vaikselt eBays rasedate retuuse.
Eelmine rasedus oli nii erinev sellest rasedusest. Naljakas.
Marianne- Moderaator
Ega neil teksadel viga ole, aga tahaks nats noortepäraseid heledaid, aukudega Tahaks tunda ennast noorena ja ilusana
Marianne, äkki siis tüdrukut oodata, kui nii erinev rasedus
Mul ka veits teistmoodi, isud on erinevad, jamasid ka rohkem nagu ma enne mainisin. Aga midagi hullu pole, praeguseks on enesetunne hea, ainult peavalud kimbutavad mind tihedalt. Ega need eriti valusad valud pole aga kui tabletti ei võta siis ise järgi ka ei anna.
Kolme päeva pärast juba LA. Ei jõua ära oodata Täna panin siis beebiriided kappi (naturaalsed siis, sobivad nii poisile kui tüdrukule). Ega mul polegi midagi juurde vaja, ainult mõned sipukad äkki. Kui beebi osutub tüdrukuks, siis on mul veel õe käest saada plika asju.
Eks millalgi peab nende suuremate asjade muretsemisega tegelema hakkama. Käru praegu õe käes, turvahäll ja vann tuleb osta.
Marianne, äkki siis tüdrukut oodata, kui nii erinev rasedus
Mul ka veits teistmoodi, isud on erinevad, jamasid ka rohkem nagu ma enne mainisin. Aga midagi hullu pole, praeguseks on enesetunne hea, ainult peavalud kimbutavad mind tihedalt. Ega need eriti valusad valud pole aga kui tabletti ei võta siis ise järgi ka ei anna.
Kolme päeva pärast juba LA. Ei jõua ära oodata Täna panin siis beebiriided kappi (naturaalsed siis, sobivad nii poisile kui tüdrukule). Ega mul polegi midagi juurde vaja, ainult mõned sipukad äkki. Kui beebi osutub tüdrukuks, siis on mul veel õe käest saada plika asju.
Eks millalgi peab nende suuremate asjade muretsemisega tegelema hakkama. Käru praegu õe käes, turvahäll ja vann tuleb osta.
Mul on tarvis uut mähkimislauda, mees vast valmistab ja rohkemat vast ei olegi.
Beebiriided tulevad jooksvalt ning Ernstist on ka palju asju alles jäänud. Enamus asju olen siiski laiali jaganud.
Mul ämmakas andis lootust, et saan mõne aja pärast uuesti vaikselt trenniga alustada!!
Nüüd tuleb ainult uus ratas ära osta..
Vahepeal anti lootust, et see ratas, mille välja valisin läheb 40% alla aga nüüd räägiti hoopis teist juttu. Ikaldus.
Vihkan neid vargaid kes mu nunnu ära varastasid!!!
Rulluiske sel aastal siiski igaks juhuks alla ei pane. Olen elus vaid kolm korda kukkunud aga mine Sa tea. Ei hakka riskima.
Muide, teksasid saab tuunida valgendusvahendiga.. siis peab aga sõbranna Sul selle ära tegema sest selle aurud pole rasedale teab mis kiita.. ja riiviga saab auke sisse "riivida".
Ma kunagi tegin nii oma teksajopega. Väga lahe nägi välja.
Ahjaa, ma olen juurde võtnud juba ligi 4 kilo!!!
Beebiriided tulevad jooksvalt ning Ernstist on ka palju asju alles jäänud. Enamus asju olen siiski laiali jaganud.
Mul ämmakas andis lootust, et saan mõne aja pärast uuesti vaikselt trenniga alustada!!
Nüüd tuleb ainult uus ratas ära osta..
Vahepeal anti lootust, et see ratas, mille välja valisin läheb 40% alla aga nüüd räägiti hoopis teist juttu. Ikaldus.
Vihkan neid vargaid kes mu nunnu ära varastasid!!!
Rulluiske sel aastal siiski igaks juhuks alla ei pane. Olen elus vaid kolm korda kukkunud aga mine Sa tea. Ei hakka riskima.
Muide, teksasid saab tuunida valgendusvahendiga.. siis peab aga sõbranna Sul selle ära tegema sest selle aurud pole rasedale teab mis kiita.. ja riiviga saab auke sisse "riivida".
Ma kunagi tegin nii oma teksajopega. Väga lahe nägi välja.
Ahjaa, ma olen juurde võtnud juba ligi 4 kilo!!!
Marianne- Moderaator
Ohjah, need vargad on küll ühed nõmedad tegelased
Hommikuse seisuga oli kaalu juures 6,6 kg. Mõni õhtu on ikka täielik hullumaja, tahaks kõike süüa ja palju. Viimasel ajal on õhupuudus ka kimbutama hakanud.
Täna on lasteaias lastevanemate koosolek, eriti pole tahtmist minna aga tuleb ära käia. Äkki saab midagi tarka teada.
Marianne, kas su poeg käib aias?
Homme võtan oma plika LAsse kaasa, siis näeb ta ka esimest korda beebit. Muidu ikka käib musitab, paitab, kallistab kõhtu. Nii armas Temal sooeelistusi pole, vahel tahab õekest, siis jälle vennakest.
Hommikuse seisuga oli kaalu juures 6,6 kg. Mõni õhtu on ikka täielik hullumaja, tahaks kõike süüa ja palju. Viimasel ajal on õhupuudus ka kimbutama hakanud.
Täna on lasteaias lastevanemate koosolek, eriti pole tahtmist minna aga tuleb ära käia. Äkki saab midagi tarka teada.
Marianne, kas su poeg käib aias?
Homme võtan oma plika LAsse kaasa, siis näeb ta ka esimest korda beebit. Muidu ikka käib musitab, paitab, kallistab kõhtu. Nii armas Temal sooeelistusi pole, vahel tahab õekest, siis jälle vennakest.
Ma ka armastan viimasel ajal süüüüüaaaaa palju. Kompenseerin siin vist eelmist rasedust mil üldse süüa ei tahtnud.
Mul ka aeg-ajalt õhupuudus. Ja endale üllatuseks, eile kui sõbrannaga jalutasime siis ma hakkasin hingeldama.
Ernst veel lasteaias ei käi. Kui koha sinna lasteaeda saan kuhu soovin siis panen.
Ma saan temaga kodus olla õnneks. Ideaalsel juhul soovin teda panna erahoidu ja kindlasti eelkooli. See on tulevikus muidugi kui me mõlemad mehega töötame.
Ernst käib ka kõhtu mul vaatamas ja räägib, et kui beebi kasvab suureks siis "inimesed võtavad beebi kõhust välja", ma alati toonitan, et ARSTID võtavad.
Kuskandis te elate?
Mul ka aeg-ajalt õhupuudus. Ja endale üllatuseks, eile kui sõbrannaga jalutasime siis ma hakkasin hingeldama.
Ernst veel lasteaias ei käi. Kui koha sinna lasteaeda saan kuhu soovin siis panen.
Ma saan temaga kodus olla õnneks. Ideaalsel juhul soovin teda panna erahoidu ja kindlasti eelkooli. See on tulevikus muidugi kui me mõlemad mehega töötame.
Ernst käib ka kõhtu mul vaatamas ja räägib, et kui beebi kasvab suureks siis "inimesed võtavad beebi kõhust välja", ma alati toonitan, et ARSTID võtavad.
Kuskandis te elate?
Marianne- Moderaator
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Želatiin (26 jaanuar- 8 veebruar)
» Sushi ( jaanuar-veebruar 2014 )
» Vastlad ( veebruar 2013)
» Kohvi !!! (1 - 28. veebruar)
» Banaan !! ( Veebruar )
» Sushi ( jaanuar-veebruar 2014 )