O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba

+79
Heily
Mustlasplika
missy
sebra23
NeiuT
minake
erlex
Merike T
elefant
pipsa
Puhh
Dixie
annukas
Marianne
anka
Cms
siq29
Monique
muffyns28
naxy
LiisuK
eda21
deelia
pincel
mereliilia
liisa003
sikiA
merli
Tipu
mercaa
tirtzzz
keivi
Elen
sigrid84
kiisumari
mary
jupijuula
myway
heffaklump
Lehise
accra
kristiina
mitike
liisbett
saby
MissTinnu
Athena
kaidih
femmme
Mõrumantsik
HoneyMoon
lemming
pariisitar
kats
Evely
blondygyrl
viplala
VäikeTama
Cat
Ro-Ro
Pärlike
mannu03
tixit
mufik
Iirlane
Gettukas
babyapple
kaicik
Ivika25
Danela
imeline
effike
Mirhel
Paradiisilind
Bibi
liisu
armsake
Soulshaker
Marleen77
83 posters

Lehekülg 39, lehekülgi kokku 40 Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Next

Go down

Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 39 Empty Re: Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba

Postitamine  Marleen77 Laup 10 Märts 2012, 16:58

Ketu-katu kirjutas:Minul siis dr. Sõõritsa juures käidud. Seis järgmine: söön metforali. Tuvastasime UH-s uue müoomi ja möödan hoolega basaali, homme ostan aga OV testid. vb juba täna. Eks pasita. Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 39 142980

PCO?? MA sõin ka seda 3 kuud ja siis tulid triibud Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 39 866508 Edu teile! Siin on hirmsasti triipe vaja!!
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 486
Registration date : 09/05/2009

Tagasi üles Go down

Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 39 Empty Re: Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba

Postitamine  Marianne Nelj 15 Märts 2012, 17:59

Nii. Ma tulen ka teie ridadesse nüüd. Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 39 908934
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Nelj 15 Märts 2012, 18:00

Marianne kirjutas:Nii. Ma tulen ka teie ridadesse nüüd. Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 39 908934

Wow, nii lahe Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 39 866508 Edu sulle ja anna nats veel infi ja panen su esilehele ka kirja Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 39 866508
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Nelj 15 Märts 2012, 18:41

Veel infi?
Hm. Et mul tervisega jamasid ja et ma kindlasti vähemalt kahe last soovin siis nüüd on see aeg mil me üritama peame. Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 39 824600 Mõne aja pärast muutub muidu see kõik keeruliseks. Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 39 232488

Aga nagu mu ema armastab öelda, on nii, et meie planeerime ja Jumal naerab.
Eks paista siis mis saama hakkab.

Esimese kuu ovulatsiooni "magasime" vist maha. Nüüd oli ovulatsioon kuskil 4-7 vast.. loodan, et saime pihta.
Täna tegin teise testi, näitas ainult ühte triipu. Lootsin kasvõi heledat triibukest näha. Äkki näitab päeva pärast siiski kahte?
Eile hakkas mul autos halb, öösel ka kergelt iiveldas, apteeker oletas, et võib ka olla kõhutõbi mis ringi liikuvat. Einohh, tänan väga! Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 39 998953
Samas alakõhus on ka selline kummaline tunne. Mine võta siis kinni.
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Ketu-katu Nelj 15 Märts 2012, 18:46

Tore, et meid siin jagub natukenegi.

Minu seis siis selline, et 3. aprill lähen opile. See õnneks päevane protseduur. Hommikul 10ks kohale ja pealelõunat siis välja. Hetkel kutsume päevasid esile duphiga. Ja teen ikka OV teste!
Ketu-katu
Ketu-katu

Postituste arv : 110
Registration date : 01/07/2011

Tagasi üles Go down

Postitamine  Puhh Nelj 15 Märts 2012, 19:25

Tubli Marianne! Võtsid sõnasabast kinni, et kahega lihtsam Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 39 662237 Aga hoian pöialt, et ikka triiud sind piinavad juba mitte mõni kõhuviirus Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 39 147380
Puhh
Puhh

Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 39 Tiitli23
Postituste arv : 104
Registration date : 09/09/2009

http://siisublogi.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Nelj 15 Märts 2012, 20:04

Opile?
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Nelj 15 Märts 2012, 20:04

Puhh kirjutas:Tubli Marianne! Võtsid sõnasabast kinni, et kahega lihtsam Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 39 662237 Aga hoian pöialt, et ikka triiud sind piinavad juba mitte mõni kõhuviirus Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 39 147380

Ma jah kuulasin maad ka natuke! Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 39 824600
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Ketu-katu Nelj 15 Märts 2012, 20:09

Marianne kirjutas:Opile?

Jah, eemaldatakse järjekordne müoom Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 39 147380
Ketu-katu
Ketu-katu

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Nelj 29 Märts 2012, 11:00

Eelmine katse läks siis vett vedama meil. Proovime nüüd uuesti. Või noh, üritame proovida.. mees mul just nüüd 24h järjest tööl ja siis otse töölt koolitusele, koju jõuab alles kell õhtu. Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 39 731608
Kaua ov üldse kokku kestab? Ma pole päris hästi siiamaani aru saanud kuidas see päevaliselt olema peaks. Kas 14 päeva pärast päevade algust või lõppu? Siiamaani olen lugenud algusest. Keha aga ütleb hoopis midagi muud.
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  janee Nelj 29 Märts 2012, 11:31

Marianne kirjutas:Nii. Ma tulen ka teie ridadesse nüüd. Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 39 908934
Edu sulle marianne Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 39 866508
janee
janee
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2650
Registration date : 07/10/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Nelj 29 Märts 2012, 11:41

Marianne ov on 12-16 päeva enne uusi päevi, see on naiselt naisele erinev, aga ühel naisel kindel, kui muutlik, siis on miskit nihu. Minul on näiteks alati 12 päevi enne järgmisi päevi ja munarak elab 6-24, kui õigesti mäletan ja keskmine vist 12h... Seemnerakk see eest kuni 72 tundi, nii, et kui vähemalt üle päeva tegutseda, siis peaks ikka pihta saama, sest poisid on juba see ootel, kui ei peaks õigel päeval juhuslikult tegutsema Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 39 866508
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Nelj 29 Märts 2012, 17:59

Marleen, mul enne oli nagu kellavärk aga nüüd oli eriti kahtlane teema. Päevad hakkasid ca nädal enne õiget aega. Salajane katkemine? Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 39 888847

Aijah, pane mind ka siis esilehele kirja, teeme asja ametlikuks! Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 39 824600
Marianne veeb.2012 teist püüdmas (olemas poeg, peatselt 2-aastane)

janee kirjutas:
Edu sulle marianne Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 39 866508
Tänud, janee, edu on tarvis küll! Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 39 547149
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Ketu-katu Nelj 29 Märts 2012, 19:18

Ketu-katu kirjutas:Mina ka hakkan siia püsiliikmeks. Plaan ikka üks beebi lisaks saada, kui mitte kaks. Kaks juba olemas ka. Eks vaatame, kuis läheb.

Hetkel oleme triipe püüdnud aktiivselt detsembrist 2010. Siiani ei ole veel õnnestunud. Arst kirjutas välja ka sero ja duphi kuid ei miskit. Eks tuleb oodata edasi.

Minu soov oli juba 23. august esilehele saada aga hetkel vaatasin just, et mind pole seal Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 39 173634
Palun vabandust Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 39 173634 ööselpanen teid mõlemaid kirja:)
Ketu-katu
Ketu-katu

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Esm 02 Apr 2012, 18:58

Tähelepanu!
Triibupüüdjatel on võimalus osa võtta Omaklubi [You must be registered and logged in to see this link.]!
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Ketu-katu Esm 02 Apr 2012, 20:18

Soovin osaleda Conceive Plus libesti koos Bola kaelakee mängus Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 39 147380
Ketu-katu
Ketu-katu

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Esm 02 Apr 2012, 20:21

Ketu-katu kirjutas:Soovin osaleda Conceive Plus libesti koos Bola kaelakee mängus Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 39 147380

Hakkasin just mainima, et kirjuta sellest kindlasti ka vastavasse teemasse, et võiksid võita, kuid sa juba jõudsid seda teha Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 39 866508 Loodetavasti teeme ühe triibupüüdja õnnelikuks!

Loosimiseks osalemiseks piisab, et olete siin endast kui triibupüüdjast varemgi märku andnud.
Katsume lähiajal kõik siin endast märku andnud lisada ka esimesel lehel olevasse esimesse postitusse(seal on vaja veidi uuendada).
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Teis 03 Apr 2012, 13:00

Kõik, kes tahavad esilehele saada ja pole seal, andke palun kõva häälega teada Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 39 866508
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Teis 03 Apr 2012, 18:48

Marianne sa oled olemas esilehel Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 39 866508

...ja vabandust, kustutasin kogemata su postituse ära Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 39 142980 Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 39 142980 Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 39 142980
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Nelj 05 Apr 2012, 20:23

Kulla triibupüüdjad, teile mõeldud auhinnamängus ([You must be registered and logged in to see this link.]) on seni vaid üks osaleja... Kas keegi rohkem ei soovigi saada tasuta auhinda, mille koguväärtus on u. 30€? Mitte, et mul midagi selle vastu oleks, et Ketu-katu selle endale saab Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 39 824600
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  mannu03 Reede 06 Apr 2012, 11:41

Ei tahaks küll triibupüüdjaks veel võta ,aga no mängud mulle meeldivad.Ja üksi pole ka huvitav mäng.
Nii,et püüame siis kolmandat(ühist esimest) aprill 2012 Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 39 824600 .Ma loodan,et ei pahanda kuna me otseselt ei püüa ,aga mees on avaldanud soovi mitu korda.
mannu03
mannu03
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Postituste arv : 6231
Registration date : 16/02/2009

http://mialoree.beebiveeb.net/1/1/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Reede 06 Apr 2012, 12:44

mannu, ma ei saanud aru nüüd siis hästi.. mees tahab last? Sina pead ju ka tahtma siis? Või? Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 39 824600
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  mannu03 Reede 06 Apr 2012, 13:22

No ma tahan ühist last küll,aga mul nagu veel kõhklused.Eelistaks veel oodata.Isu on ,aga reaalsus istub kukil.Tahaks kõik asjad elus lihtsalt ennem ära lahendada nagu ekselukaaslasega probleemid mis puudutavad vanemat last . Ja kuna vaatasin,et mängu nagu rohkem liitujaid ei tule siis mõtlesin,et liitun ka siis mäng huvitavam kui üksi.
mannu03
mannu03
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Laup 07 Apr 2012, 01:19

Ma kohe kindlasti ei soovitaks last saada mingi mängu pärast.
Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 39 66281 Aga sellises asjas peab ikka täiesti kindel olema. Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 39 232488
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  mannu03 Laup 07 Apr 2012, 11:02

loeme siis teema lõpetatuks.tulen uuesti siia alateemasse siis kunagi.
mannu03
mannu03
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 39, lehekülgi kokku 40 Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Next

Tagasi üles

- Similar topics