O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mure: laps ronib söögitoolis

5 posters

Go down

Mure: laps ronib söögitoolis Empty Mure: laps ronib söögitoolis

Postitamine  Pärlike Nelj 03 Dets 2009, 13:32

Meil kodus puust söögitool, mingeid rihmasid sellel küljes pole. Olen püstihädas - üle paari minuti laps tavaliselt seal paigal ei püsi - tõuseb näiteks püsti ja näitab naerusui, kuidas ta ilma kinni hoidmata seista oskab või ronib suurele lauale, krabab sealt asju või tahab akna najal laua peal püsti tõusta jne. Minu keelamisele laps tähelepanu ei pööra, mehe omale natuke rohkem, aga põhimõtteliselt läheb ruttu ikka oma teed. Enamasti lõpetan söötmise nii, et võtan ta hoopis sülle. Kas kellelgi on olnud sarnast probleemi ja kuidas lahendanud olete?
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Mure: laps ronib söögitoolis Tiitli23
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Mure: laps ronib söögitoolis Empty Re: Mure: laps ronib söögitoolis

Postitamine  naxy Nelj 03 Dets 2009, 13:36

Pärlike kirjutas:Meil kodus puust söögitool, mingeid rihmasid sellel küljes pole. Olen püstihädas - üle paari minuti laps tavaliselt seal paigal ei püsi - tõuseb näiteks püsti ja näitab naerusui, kuidas ta ilma kinni hoidmata seista oskab või ronib suurele lauale, krabab sealt asju või tahab akna najal laua peal püsti tõusta jne. Minu keelamisele laps tähelepanu ei pööra, mehe omale natuke rohkem, aga põhimõtteliselt läheb ruttu ikka oma teed. Enamasti lõpetan söötmise nii, et võtan ta hoopis sülle. Kas kellelgi on olnud sarnast probleemi ja kuidas lahendanud olete?

Meil ka puidust söögitool ja viimasel ajal ei taha seal püsida. Kogu aeg niheleb ja keerab ja lõpuks tahab välja ronida ... ei oska ka mingit lahendust leida. Samas kui panen suurele toolile istuma ja söödan siis kõik hästi. Aga oma tooli eriti ei fänna enam.
naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  tirtzzz Nelj 03 Dets 2009, 13:41

Mul Amanda ronib ise söögitooli, ma luban ka, sest ta hakkas ennem ronima kui kõndima, aga kui on söögiaeg siis istub ilusti (mul rihmad ka toolil aga neid ma ei kasuta), sest ta teab, et muidu tuleb pahandus Mure: laps ronib söögitoolis 848853
tirtzzz
tirtzzz
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 802
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Paradiisilind Nelj 03 Dets 2009, 13:50

Issake, mul laps ei püsi rihmadega tooliski. Kuna rihmad nii suured ja rohkem pingutada ei saa, siis tal on ikkagi nii palju ruumi, et ennast tagurpidi keerata, või kükitada jne. Ilma rihmadeta päris ei kujutaks üldse ette Mure: laps ronib söögitoolis 809569
Aga kas sellele puust toolile ei anna kuidagi mingeid rihmasi aretada külge Mure: laps ronib söögitoolis 756483
Teine asi, et ta mul paigal püsiks on see, et tal omal on ka lusikas käes ja vahepeal lasen tal oma lusikat ka kausi sisse pista. Selline n-ö ise söömise variant talle sobib ja istub ilusti Mure: laps ronib söögitoolis 547149
Paradiisilind
Paradiisilind
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Mure: laps ronib söögitoolis Tiitli23
Postituste arv : 697
Registration date : 02/03/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Cms Nelj 03 Dets 2009, 14:18

Minu isiklik arvamus on ka see, et lapsel on mingist vanusest alates igav kui teda söödetakse ja tahaks midagi põnevamat teha.
Meil läks igavaks juba 11kuuselt, sellest ajast saadik sööb Henri üldiselt ise. Mure: laps ronib söögitoolis 547149 Mina aitan suppi süüa ja mõnikord toitu kahvli otsa saada. Pudru, püree või kohupiimaga saab ta tavaliselt ise hakkama, ainult lõpus, kui kõht enam nii tühi ei ole, annan ise lusikaga, et kõht ikka täis saaks. Praegu harjutame vahetevahel iseseisvalt tavalisest tassist joomist - tuleb välja küll, aga kui janu kustutatud, kallatakse tass laua peale tühjaks. Mure: laps ronib söögitoolis 441331 Ema sõnade järgi olin ma lapsena ise täpselt samasugune olnud.

Ehk siis minu soovitus - laps ise sööma! Koristamist on omajagu, aga positiivseid külgi on kuhjaga.
Cms
Cms

Postituste arv : 135
Registration date : 28/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics