O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Meeste suhtumine Teisse raseduse ajal?

+14
magnificat
enny
HoneyMoon
mary
anka
mannu03
pariisitar
Pärlike
Cat
Monique
naxy
muffyns28
armsake
Soulshaker
18 posters

Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 1, 2  Next

Go down

Meeste suhtumine Teisse raseduse ajal? Empty Meeste suhtumine Teisse raseduse ajal?

Postitamine  Soulshaker Laup 28 Nov 2009, 23:44

Pean silmas just seda, et kas Teie mehed hoolitsevad Teie eest rohkem ka raseduse ajal?

Minu oma on raseduse ajal ekstra hoolitsev. Pole mingit probleemi 10 minutit enne poe sulgemist joosta mulle hapusid komme tooma.
Samuti keelitab mind, et ma raskusi ei tõstaks. Kui koos oleme siis ei või ma isegi last süles tassida Meeste suhtumine Teisse raseduse ajal? 824600

Küsib iga õhtu, kas ma d vitamiinid võtsin sisse ja kui ei võtnud siis saan pahandada Meeste suhtumine Teisse raseduse ajal? 824600

Samas eriline kõhu silitaja ta pole.
Enne magama minemist saan mopsu nii mina kui kõht aga muul ajal ta mind patsutamas ei käi ja kõhuga ei räägi.

Millised on Teie mehed?
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Meeste suhtumine Teisse raseduse ajal? Empty Re: Meeste suhtumine Teisse raseduse ajal?

Postitamine  armsake Laup 28 Nov 2009, 23:52

Mõnus mees sul Meeste suhtumine Teisse raseduse ajal? 547149
Meil suht sama mis muidugi, kui liigutusi tundma hakkab, siis ta kindlasti hakkab katsuma (Liisu ajal sai ka esimesed 3 vopsu issi ja mina 2). Juttu rääkis ka kõhuga palju ja silitas ning kuulas kõhtu, kas südamelööke kuuleb niisama. Seekord kui mu sugulane oma dopleriga beebi südamelöögid leidis, siis mees tuli ka kohe kuulama ja nii ilusti naeratas ja ütles, et lööb nii ilusti ja kiiresti Meeste suhtumine Teisse raseduse ajal? 848853 Pilte teeb ka punnust Meeste suhtumine Teisse raseduse ajal? 824600
Toitude suhtes ostab ka mulle komme või gaseeritud vett kui ma palun tuua, aga üldiselt käin ise poes ja ostan mida tahan Meeste suhtumine Teisse raseduse ajal? 633777
Õhtul võtab mind alati kaissu ja paneb käe ümber kõhu tavaliselt.
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Meeste suhtumine Teisse raseduse ajal? Tiitli23
Postituste arv : 3632

Tagasi üles Go down

Meeste suhtumine Teisse raseduse ajal? Empty Re: Meeste suhtumine Teisse raseduse ajal?

Postitamine  muffyns28 Püh 29 Nov 2009, 01:52

Minu mees oli ka suht hoolitsev.Raskusi tõsta ei tohtinud.Üle üldiselt,mis võisid olla ohtlikud tegevused keelas ära.Kõhu silitaja polnud aga kui liigutused juba tunda olid siis katsus ikka küll.Muidugi kaisus käsi kõhul iga öö oli tabu Meeste suhtumine Teisse raseduse ajal? 547149
muffyns28
muffyns28
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

OMAklubi sõltlane
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  naxy Püh 29 Nov 2009, 08:43

Minu mees oli üldiselt väga hoolitsev. Ikka muretseti minu pärast ja vaadati et endale liiga ei tee. Aga olin tegelikult kuni lõpuni suhteliselt aktiivne...muidu oleksin igavusse ära surnud kui poleks midagi teinud ja niisama vedelenud.

Aga pärast tütrekese sündi oli mul veel parem elu ... pääsesin paljudest kodutöödest ... mees käis poes (mida tavaliselt ei tee kunagi vabatahtlikult), tegi mulle süüa ja serveeris (noh enne seda meie 10 aasta jooksul on teinud mulle vist üks kord süüa) ... nii et siis mind hellitati ja hoiti.

Ja tegelikult ega muidu ka midagi halba öelda oma mehe kohta ei saa.
naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Püh 29 Nov 2009, 11:41

Ma ei ütleks, et ta raseduse ajal ekstrahoolitsev oli, sest ta on seda muidu ka kui ma rase ei ole/ olnud. No eks ta natukene rohkem ikka hoolitses. Raskusi ei luba ta mul muidu ka tõsta ja kui raseduse ajal suurte poekottidega mässasin sain alati õiendada. Meeste suhtumine Teisse raseduse ajal? 824600 LÕpupoole käisime poes koos kogu-aeg kui oli vaja rohkem kraami osta.
Kõhuga rääkis ta pidevalt ning musitas ja silitas seda:D UH käis ka minuga kaasas, lehvitas lapsele Meeste suhtumine Teisse raseduse ajal? 866508 Selles suhtes tal vedas, et ta suurt minu pärast poe vahet jooksma ei pidanud, kuna mul ei tekkinud erilisi isusid. Kaks korda vist ikka pidi jooksma ka, ühe korra jäätise järgi( olin vahepeal hull jäätise söödik) ja teist korda arbuusi järgi Meeste suhtumine Teisse raseduse ajal? 824600 Seda sõin ikka ka suure isuga.
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Cat Püh 29 Nov 2009, 11:45

Minu mees pole ka selline, kes oleks kôhtu silitanud ja musitanud ja rààkinud ja mis kôik veel Meeste suhtumine Teisse raseduse ajal? 824600
Kùll aga kàis poe vahet, làks teinekord vastu öödki. Aga, oleksin tahtnud kùll, et ta oleks selline ùlipabistav issi, kes helistab iga hetke tagant ja muretseb kuidas mul ja lapsel làheb, kes soovitab mida sùùa ja kes tuhnib rasedust kàsitlevates raamatutes ja loeks raseduskalendrit innukalt. Aga ei, ta ei ole selline. Arsti juurde tuli kaasa, sùnnitusmajja ka.
Cat
Cat
Administraator

Postituste arv : 5936

http://nicoloan.wordpress.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Püh 29 Nov 2009, 11:54

Minu mees ka arsti juures koguaeg kaasas ja kahetseb täiega, et esimese lapse ajal ei käinud.
Rasedusest rääkivaid raamatuid hakkas ka teist last oodates lugema :P
Esimese ajal käis ühes loengus.
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Püh 29 Nov 2009, 11:56

Minu mees on raseduse ajal üldiselt ikka sama tema ise - ta lihtsalt on nagu on - vahel väga hoolitsev, vahel täiesti oma asjadega hõivatud ja vähesema märkamisega, aga see ei tähenda, et ta tegelikkuses vähem hooliks. Mu mees on abipakkuvam alati praktilistes küsimustes (kui on vaja arstile kaasa tulla, poest midagi tuua vms), kui igasugused ninnu-nännutamises.
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  pariisitar Püh 29 Nov 2009, 13:24

Mu mees oli suhteliselt tavaline, aga seda vist sellep2rast, et ma ei olnud ka v2ga keeruline rase. Mul ei olnud spets isusid ega vajadusi, tujutsesin ka suht harva. Arstil k2is ta v8imalikult tihti kaasas ja UH'del oli k8igil olemas. Ei ninnu-n2nnutanud, aga mul polnud seda ka vaja. Ta oli t2pselt nii osav8tlik, kui minul seda vaja oli Meeste suhtumine Teisse raseduse ajal? 866508
pariisitar
pariisitar
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2146

Tagasi üles Go down

Postitamine  muffyns28 Püh 29 Nov 2009, 13:46

UH käis ka meie issi mõlema tibu ajal kaasas.Ja sünnitused oli niisamuti ühised ettevõtmised ja nabanööri on ta mõlemal lapsel läbi lõiganud!
muffyns28
muffyns28
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

OMAklubi sõltlane
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Püh 29 Nov 2009, 15:02

Minu mees oli ka terve sünnituse aja kõrval ja lõikas nabanööri läbi. Pärast ütles veel, et käärid olid nii nürid Meeste suhtumine Teisse raseduse ajal? 824600
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  mannu03 Püh 29 Nov 2009, 16:27

Arstil lapse isa kaasas ei käinud (käisin kuressaares algul arstil ja tal polnud võimalik kaasa tulla.)
Viimasel ultrahelis kaasas käis.
Raseduse ajal tegin kõik ise ära miskit abi ei olnud kellegist.Ka pärast sündi(keisrit) asi ei paranenud tassisin puid tuppa,lõhkusin ja tegin tuld alla.
Valus teema lugedes teie armsaid lugusid Meeste suhtumine Teisse raseduse ajal? 71266
mannu03
mannu03
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Postituste arv : 6231

http://mialoree.beebiveeb.net/1/1/

Tagasi üles Go down

Postitamine  anka Püh 29 Nov 2009, 17:15

Ma arvan, et kuna meil see pisike nii oodatud ja esimesed katsed ebaõnnestunud ja selle raseduse algul olin ka nagu elav laip rohkem, siis mees ikka väga hoolitsev. Kohati isegi liiga - ma ei tohi mitte midagi rasket tõsta ja teksaseid ei tohi kuivama panna (rasked üles upitamiseks Meeste suhtumine Teisse raseduse ajal? 824600 ). Kui ma üksi kodus olen, siis vähemalt saan veidi rahulikumalt asju ajada, aga õhtuti saan pragada kui ei ole tema arvates piisavalt söönud Meeste suhtumine Teisse raseduse ajal? 998953 (ma unustan selle vahel lihtsalt ära).
Kui ma siin mõned nädalad tagasi kõhuli kukkusin, siis ka pahandas tükk aega ja ei luba enam ühistranspordiga sõita.
Ja minu lemmiktegevusel ka kriips peal - ma jumaldan lume rookimist (õnneks on praegu vihmane ja kiusatust ka ei ole).
UH-des käib kenasti kaasas, aga kas ta sünnituse juurde ka jääb see veel selline kahtlane (ta mul selline minestaja tüüpi ja kardab, et siis läheb kogu tähelepanu minult ära Meeste suhtumine Teisse raseduse ajal? 633777 ).
Kõhuga ta veel juttu ei räägi. Alguses kuulas kogu aeg kõhtu ja nüüd ka ikka vahel kuulab. Õhtuti paneb käe kõhu peale ja kui pisike ei liiguta, siis toksib seni kuni vastu toksima hakatakse Meeste suhtumine Teisse raseduse ajal? 83899 .
anka
anka
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Märtsikad 2010 abimode
Postituste arv : 568
Registration date : 09/09/2009

http://ankatilke.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Püh 29 Nov 2009, 17:51

anka kirjutas:UH-des käib kenasti kaasas, aga kas ta sünnituse juurde ka jääb see veel selline kahtlane (ta mul selline minestaja tüüpi ja kardab, et siis läheb kogu tähelepanu minult ära .
Minu mees mõtles ka algul nii. Kui sünnitusmajja jõudsime, hakkasin põhimõtteliselt juba sünnitama ning ta tuli ise vabatahtlikult kaasa. Algul mõtles, et lihtsalt valutab minuga koos seal, aga seda aega meil ei olnudki. Kui pärast küsisin, kuidas muljed on, ütles, et ei olnud üldse nii hirmus tglt. Meeste suhtumine Teisse raseduse ajal? 824600
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  anka Püh 29 Nov 2009, 18:20

Monique kirjutas:
anka kirjutas:UH-des käib kenasti kaasas, aga kas ta sünnituse juurde ka jääb see veel selline kahtlane (ta mul selline minestaja tüüpi ja kardab, et siis läheb kogu tähelepanu minult ära .
Minu mees mõtles ka algul nii. Kui sünnitusmajja jõudsime, hakkasin põhimõtteliselt juba sünnitama ning ta tuli ise vabatahtlikult kaasa. Algul mõtles, et lihtsalt valutab minuga koos seal, aga seda aega meil ei olnudki. Kui pärast küsisin, kuidas muljed on, ütles, et ei olnud üldse nii hirmus tglt. Meeste suhtumine Teisse raseduse ajal? 824600
Ma ka vahest mõtlen, et eks näis äkki ta ikka on koos minuga lõpuni. Valude ajal on ikka lubanud mind toetada Meeste suhtumine Teisse raseduse ajal? 848853 .
anka
anka
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Märtsikad 2010 abimode
Postituste arv : 568
Registration date : 09/09/2009

http://ankatilke.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  armsake Püh 29 Nov 2009, 19:48

Mul käis ka mitmes UH-s kaasas ja osales sünnitusel ning lõikas nabanööri läbi Meeste suhtumine Teisse raseduse ajal? 824600
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 3632

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Püh 29 Nov 2009, 20:06

Mina saatsin presside ajaks ukse taha mehe.
Keisriga oli kõrval toas ootamas, sinna ligi ei lastudki.
Eks näis kuidas kolmandaga.
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  mary Püh 29 Nov 2009, 21:53

Minul mees koguaeg hoolitsev, kui midagi tahan, läheb kasvõi kohe poodi, ei pea selleks rase olema. Meeste suhtumine Teisse raseduse ajal? 824600 Aga rasedana jälgis, et ma jumala eest midagi ei tõstaks ja kuidagi liiga ei teeks ja end hoiaks ja kui liialt ülepabistama kippusin, siis oskas maha rahustada alati. Arstil käis kaasas ainult siis, kui tähtsamad UH-d olid ja niisama arstile teda kaasa vedada ei näinud mõtet. Kõhtu ei silitanud ega ka ei rääkinud kõhuga, aga ootas õhinaga präänikese sündi. Sünnitusel oli kaasas, ainult presside ajal saatsin kah ukse taha.
mary
mary

Postituste arv : 283
Registration date : 22/05/2009

http://bertu.beebiveeb.ee

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Esm 30 Nov 2009, 13:55

Minul mees on igal ajal suht hoolitsev Meeste suhtumine Teisse raseduse ajal? 633777 Raseduse ajal käisin palju ja pikalt tööl, siis koju tulles oli ikka alati soe toit ootamas. Mees väga muretses, et ma ikka korralikult sööks ja vitamiine ei unustaks. Kodutöödes aitas ka: koristas ja pesi nõusid. Vahepeal sõime üldse papptaldrikutest, sest pesuvahendi hais ajas mind hullult öökima Meeste suhtumine Teisse raseduse ajal? 81913
UH-des käis kaasas ja sünnitusel ka. Täitsa vabatahtlikult tuli, ei pidanud sundima.
Kõige suurem abi oli temast ikka peale sünnitust, nii kodus kui ka sünnitusmajas. Kuna mul endal oli suht raske püsti seista (nõrk ja ebamugav) ja istuda oli ka valus, siis tegeles ta palju lapsega. Pesi, vahetas mähkmeid, jalutas nutva titega ringi, koristas, tegi süüa. Oh ta oli ikka mul nii tubli.Meeste suhtumine Teisse raseduse ajal? 61639
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  HoneyMoon Esm 30 Nov 2009, 15:34

Raseduse ajal ma olin kuningas Meeste suhtumine Teisse raseduse ajal? 173454 ja kuninganna...ja haldjaprintsess ka kui soovisin Meeste suhtumine Teisse raseduse ajal? 824600 Vahel mul hakkas võim ikka väga pähe Meeste suhtumine Teisse raseduse ajal? 848853 No ise väljendasin, et hormoonid Meeste suhtumine Teisse raseduse ajal? 824600

UH kaasas ei käinud, ei nuta ka. Sünnitusel (keiser) oli kõrval, ilma ei kujuta ettegi.

Oehhhh..oli ilus aeg.
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Postituste arv : 3447

http://www.lihtsadheadtoidud.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  enny Kolm 16 Dets 2009, 21:08

Minu mees räägib ka kõhuga ja kuulab ühe kõrvaga, mis ta seal teeb. Mõningate asjadega on ta suur keelaja..raskuste tõstmine jms, nagu ikka kõik mehed. Aa...ja kui satun trepist käima tema juuresolekul, siis võtab ta mul alati käest kinni ja ütleb, et tasakesi...aga see on põhjustatud siis sellest, et suutsin 5, 6 raseduskuu jooksul trepist alla lennata Meeste suhtumine Teisse raseduse ajal? 731608 Aga õnneks midagi hullu ei juhtunud. See juhtus siis Soomes...ja kui seal tal järgnevalt külas käisin, siis sellest trepist ei tohtinud ma üldse käia, et pidime alumisel korrusel magama.
Aga mis kõige naljakam on see, et ta ei julge voodis minuga magada. Et ta kardab koguaeg, et paneb põlvega vastu kõhtu Meeste suhtumine Teisse raseduse ajal? 83899 Mis tähendab siis seda, et ta ei maga korralikult ja on vist pidevalt pool ärkvel. Öösiti, kui mitu korda vetsus käin ja tagasi voodisse lähen, siis ta alati paneb mulle teki peale. Ja kui nüüd viimastel kuudel ma ei saa ise diivanilt püsti ja tema abi palun, siis on nii vahva vaadata kuidas ta nägu läheb tähtsust täis (vist tekib tunne, et ta saab ka kasulik olla) Meeste suhtumine Teisse raseduse ajal? 63421
Raseduse ajal on mehed ikka eriti mõnusad ja hellad Meeste suhtumine Teisse raseduse ajal? 63421 Ja tegelikult on see pidev muretsemine ja keelamine armas!
enny
enny

Postituste arv : 239
Registration date : 10/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  enny Kolm 16 Dets 2009, 21:14

Ahjaa..seda ka veel...et ta ostis mulle esimest korda üksinda riideid. Et kui Soomest koju tuli, siis oli käinud Tallinnas poes ja ostis mulle 2 raseda pluusi. Ta pole mulle elusees üksinda riideid ostnud. Et see oli maailma kõige ägedam asi. Meeste suhtumine Teisse raseduse ajal? 27425
enny
enny

Postituste arv : 239
Registration date : 10/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Kolm 16 Dets 2009, 21:48

enny nii õudne, et trepist alla kukkusid. Tore, et midagi ei juhtunud. Minul oli viimasel kuul, kui ennast juba väga rasedana tundsin, ka diivanilt ja voodist püstitõusmisega raskusi, siis mees alati hüppas kähku püsti ja aitas mind Meeste suhtumine Teisse raseduse ajal? 61639
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  magnificat Reede 09 Juul 2010, 15:14

Minu mehel läheb vahepeal meelest ära ,et ma olen rase. Eriti kui me väljas käime. Tormab oma kiiresammuga ja siis kui ma temast maha jään siis saab endapeale vihaseks. Aga muidu on küll hoolitsev kuigi ta on seda olnud kogu aeg Meeste suhtumine Teisse raseduse ajal? 633777
magnificat
magnificat

Postituste arv : 175
Registration date : 12/06/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  minake Reede 09 Juul 2010, 15:26

Mul oli ikka selline tavaline eesti mees kes oma tunnetega liialt ei priiska, seetähendab siis seda et kõhuga ta ei rääkinud, ei silitanud seda ega tulnud ka viimasele sünnitusele. Kodutöödest no puid ta ei lubanud mul tuppa tassida aga muud tööd tegin ikka vaikselt ära vahepeal natuke aitas ja see oli kõik.
Aga kui piiga oli sündinud oli esimene haiglas uhke pilk silmis.
minake
minake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 1, 2  Next

Tagasi üles

- Similar topics