O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kas olete raseduse ajal oma tulevast last unes näinud?

+4
naxy
mary
anukas
Pärlike
8 posters

Go down

Kas olete raseduse ajal oma tulevast last unes näinud? Empty Kas olete raseduse ajal oma tulevast last unes näinud?

Postitamine  Pärlike Nelj 04 Märts 2010, 20:41

Mina olen mõlema kõhubeebiga näinud unenägusid lapsest. Esimesega nägin, et tuleb tütar ja tuligi, isegi nime sain põhimõtteliselt unes. teisega olen ka näinud, et ootan tütart, aga kindlat vastust ei tea veel. Seekord on unenäod olnud ka veidi häiriva alatooniga, nt. ühes unenäos sündis laps mul kopsupõletikuga Kas olete raseduse ajal oma tulevast last unes näinud? 809569
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Kas olete raseduse ajal oma tulevast last unes näinud? Tiitli23
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Kas olete raseduse ajal oma tulevast last unes näinud? Empty Re: Kas olete raseduse ajal oma tulevast last unes näinud?

Postitamine  anukas Nelj 04 Märts 2010, 21:08

Olen näinud ka oma last unes, aga see oli väga õõvastav. Tal oli beebi keha ja mehe nägu Kas olete raseduse ajal oma tulevast last unes näinud? 54242 Kui oli ära sündinud, naeratas mulle ja ütles: " Tere emme!" See oli päris jube.
anukas
anukas

Postituste arv : 108
Registration date : 10/01/2010

Tagasi üles Go down

Kas olete raseduse ajal oma tulevast last unes näinud? Empty Re: Kas olete raseduse ajal oma tulevast last unes näinud?

Postitamine  mary Nelj 04 Märts 2010, 21:41

Mina ei mäleta, et oleks näinud tulevast last unes, küll aga nägin korduvalt, et sünnitasin kassipoegi. Kas olete raseduse ajal oma tulevast last unes näinud? 824600
mary
mary

Postituste arv : 283
Registration date : 22/05/2009

http://bertu.beebiveeb.ee

Tagasi üles Go down

Postitamine  naxy Reede 05 Märts 2010, 08:35

Kahjuks ei näinud!
naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  accra Reede 05 Märts 2010, 09:11

Nägin aint linnupoegi/kassipoegi jne.
Korra vist nägin ,et ta oli juba suur mees aga see oli väga udune unenägu .
accra
accra
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  muffyns28 Reede 05 Märts 2010, 09:15

Ei näinud kordagi unes kummagi raseduse ajal!
muffyns28
muffyns28
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

OMAklubi sõltlane
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  kats Reede 05 Märts 2010, 10:58

Esimese raseduse ajal nägin pidevalt pisikest tüdrukut aga tegelt sündis poeg. Teise raseduse ajal ei näinud midagi .
kats
kats
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2780
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Reede 05 Märts 2010, 11:10

Mina nägin korra sellist imelikku unenägu, et mu pisike oli sündides nagu suur inimene, ja kui rinda andsin siis sülitas selle välja ja ütles, et ta ei taha seda lahjat värki Kas olete raseduse ajal oma tulevast last unes näinud? 824600
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Reede 05 Märts 2010, 11:51

Mina nägi oma last unes. Kuigi ei teadnud kas tuleb poiss või tüdruk, oli mul unes alati tüdruku tunne.
Üks unenägu oli eriti õõvastav, kui oma kõhu lõhki lõikasin, et last välja saada. Lapsel oli kõik korras ja siis me läksime kogu perega haiglasse. Üldse olid lapsega seotud unenäod suht imelikud ja utoopilise Kas olete raseduse ajal oma tulevast last unes näinud? 725301 Korra vist nägin ka, et sünnitan kassipoja.
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics