O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kas olete raseduse ajal mõnest toidust/joogist loobunud?

+15
NeiuT
magnificat
Mirhel
muffyns28
armsake
janee
Cat
Ivika25
pariisitar
mary
imeline
kats
anukas
HoneyMoon
Pärlike
19 posters

Go down

Kas olete raseduse ajal mõnest toidust/joogist loobunud? Empty Kas olete raseduse ajal mõnest toidust/joogist loobunud?

Postitamine  Pärlike Nelj 04 Märts 2010, 20:16

Mina endale otseselt midagi keelanud pole, kuid pea olematuks olen vähendanud rämpstoitude (krõpsud, limpsid, burksid ja friikad) poole vaatamist. Ma pole samas olnud ka kunagi suur maksa sööja või kohvijooja (teadupoolest neid väga ei soovitata). Väidetavate tugevate allergeenidega üritan piiri pidada, kuid näiteks tsitruselisi vihun suure hooga.

Aaaa... - üks asi siiski meenus - esimest last oodates pidin "maha jätma" energiajoogid, mida tollal juba pool aastat hea meelega joonud olin. See oli üheksa kuud kiusatust, kuid, hämmastaval kombel, peale rasedust kõnnin neist täiesti tuima näoga mööda.
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Kas olete raseduse ajal mõnest toidust/joogist loobunud? Tiitli23
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Kas olete raseduse ajal mõnest toidust/joogist loobunud? Empty Re: Kas olete raseduse ajal mõnest toidust/joogist loobunud?

Postitamine  HoneyMoon Nelj 04 Märts 2010, 20:48

Energiajoogid, alkohol, kohv, coca-cola... esialgu muu ei meenu.
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Postituste arv : 3447
Registration date : 16/02/2009

http://www.lihtsadheadtoidud.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Kas olete raseduse ajal mõnest toidust/joogist loobunud? Empty Re: Kas olete raseduse ajal mõnest toidust/joogist loobunud?

Postitamine  anukas Nelj 04 Märts 2010, 21:11

Huvitav, et raseduse ajal tuli meeletu õlle isu. Kuigi ma pole kunagi õllesõber olnud. Pidin end kõvasti tagasi hoidma, et mitte lonksu võtta.
anukas
anukas

Postituste arv : 108
Registration date : 10/01/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  kats Nelj 04 Märts 2010, 21:14

Alkoholist, energiajookidest, fantast, kohvist.
kats
kats
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2780
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  imeline Nelj 04 Märts 2010, 21:18

Ainult alkohool, aga veini jõin vahest ikka ja energiajoogid. Ilma kohvita pole mind olemas. Kas olete raseduse ajal mõnest toidust/joogist loobunud? 888847
imeline
imeline
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1318
Registration date : 17/02/2009

http://mugulalugu.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  mary Nelj 04 Märts 2010, 21:40

Alkohol ja väga vürtsikad toidud. Enne armastasin kanget musta kohvi juua, raseduse ajal jõin rohke piimaga ja kõvasti lahjemat kohvi.
mary
mary

Postituste arv : 283
Registration date : 22/05/2009

http://bertu.beebiveeb.ee

Tagasi üles Go down

Postitamine  pariisitar Nelj 04 Märts 2010, 22:42

Alkoholi ei tarbinud absouutselt (kohalikud ehmatasid mind korralikult 2ra teemal mitu IQ punkti iga klaas veini mu lapsele maksma l2heb Kas olete raseduse ajal mõnest toidust/joogist loobunud? 824600). Samuti j2tsin t2iesti 2ra toore liha (Eesti jaoks mitte aktuaalne), sushi, pastoriseerimata piimatooted ja muud toiduained, mida arst pidas lootele ohtlikuks. Minu jaoks polnud see karistus, sest sellel hetkel oli k8ige t2htsam k8hubeebi tervis. Samuti polnud argumendiks see, et "natuke ikka v8ib", aga mis siis kui just selles yhes toore kala ampsus on see yks v2ike bakter, mis mu lapsele paha teeb? Ma poleks enese n8rkust endale kunagi andeks andnud. Rasedus kestab k8igest 9 kuud Kas olete raseduse ajal mõnest toidust/joogist loobunud? 866508
pariisitar
pariisitar
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2146

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Esm 08 Märts 2010, 09:45

Loobusin alkoholist, kohvist ja suurest hulgast magusast. Magusast sellepärast, et sain ämmaemanda käest alati pragada oma kaalu pärast Kas olete raseduse ajal mõnest toidust/joogist loobunud? 633777 Kuidagi palju kippus juurde tulema.
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Ivika25 Esm 08 Märts 2010, 10:17

Mina loobusin:
Energiajookidest
Kohvi- esimese rasedusega loobusin alguses, hiljem jõin. Praegusega olen kogu aeg joonud. Kohvi, mis ma joon on hästi lahja, enamik vast ütleks, et sokipesu vedelik Kas olete raseduse ajal mõnest toidust/joogist loobunud? 824600
Sinihallitusjuust, tuunikala- esimesega loobusin täielikult, teisega olen sinihallitusjuustu natuke ikka söönud. Tuunikala üritan pigem vältida. (tuunikalas hulga elavhõbedat ja ma olen üldiselt väike kala sööja).
Alkoholist loobusin. Esimesega jõin veerand pokaali punast veini ning lõpus väljameelitamise eesmärgil natuke sampust (see küll ei mõiganud- vananaiste loba Kas olete raseduse ajal mõnest toidust/joogist loobunud? 587224 ) Teisega olen keeleotsaga Gini maitsenud (noh see "seebivedelik").
Maksa ma niikuinii ei söö Kas olete raseduse ajal mõnest toidust/joogist loobunud? 8648
Ivika25
Ivika25
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

August 2010 abimode
Postituste arv : 1192

Tagasi üles Go down

Postitamine  Cat Esm 08 Märts 2010, 10:18

Alkoholist.
Cat
Cat
Administraator

Postituste arv : 5936

http://nicoloan.wordpress.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  janee Esm 08 Märts 2010, 10:24

enne rasedust olin ikka kõva kohvijooja..nüüd siis enam üldse ei taha.aga teadlikult ei loobunud Kas olete raseduse ajal mõnest toidust/joogist loobunud? 866508
janee
janee
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2650
Registration date : 07/10/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  armsake Esm 08 Märts 2010, 13:03

Ma pole põhimõtteliselt millestki loobunud. Alkohol ongi vast ainus, kuigi veini olen ikka vahepeal natuke joonud ja mehe juurest õlut ka natuke Kas olete raseduse ajal mõnest toidust/joogist loobunud? 142980
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 3632

Tagasi üles Go down

Postitamine  muffyns28 Esm 08 Märts 2010, 13:58

Alkoholist.
muffyns28
muffyns28
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

OMAklubi sõltlane
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mirhel Esm 08 Märts 2010, 16:04

Krissut oodates- jälgisin väga mida tarbin. Isegi gaasilisi jooke ei tarbinud ja ei olnud mingit isu ka. Rääkimata siis alkoholist.
Praegu- alkohol ja üldjuhul ei isuta ka. Paar korda olen veini joonud, kuid hiljem suured süümepiinad ja ei lähe see minu jaoks rasedusega ikka kokku...
Mirhel
Mirhel
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1039

Tagasi üles Go down

Postitamine  magnificat Püh 13 Juun 2010, 00:43

Mina olen loobunud kohvist , kergematest alkohoolsetest jookidest ja fabrikaatsetest toitudest . küpsetan ja keedan nüüd rohkem ise Kas olete raseduse ajal mõnest toidust/joogist loobunud? 166150
magnificat
magnificat

Postituste arv : 175
Registration date : 12/06/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  NeiuT Teis 21 Sept 2010, 17:32

alko, energiajoogid, teravad toidud, magusad asjad (hakkasid vastu kuidagi)
NeiuT
NeiuT

Postituste arv : 88
Registration date : 21/09/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  sebra23 Teis 21 Sept 2010, 17:40

Alkot ei kannatanud isegi lõhna, kohvi ei saanud juua kuni 23-da nädalani- iiveldama ajas, magusat ei tahtnud raseduse alguses, ja tervaid toitusid.
sebra23
sebra23
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 402
Registration date : 06/08/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Teis 21 Sept 2010, 20:43

pariisitar kirjutas:Alkoholi ei tarbinud absouutselt (kohalikud ehmatasid mind korralikult 2ra teemal mitu IQ punkti iga klaas veini mu lapsele maksma l2heb Kas olete raseduse ajal mõnest toidust/joogist loobunud? 824600). Samuti j2tsin t2iesti 2ra toore liha (Eesti jaoks mitte aktuaalne), sushi, pastoriseerimata piimatooted ja muud toiduained, mida arst pidas lootele ohtlikuks. Minu jaoks polnud see karistus, sest sellel hetkel oli k8ige t2htsam k8hubeebi tervis. Samuti polnud argumendiks see, et "natuke ikka v8ib", aga mis siis kui just selles yhes toore kala ampsus on see yks v2ike bakter, mis mu lapsele paha teeb? Ma poleks enese n8rkust endale kunagi andeks andnud. Rasedus kestab k8igest 9 kuud Kas olete raseduse ajal mõnest toidust/joogist loobunud? 866508

Absoluutselt nõus ja käitusin samamoodi!
..tegelikult siiamaani toitun tervislikult ja alkoholi ei joo (laps on rinnapiima peal). Kas olete raseduse ajal mõnest toidust/joogist loobunud? 894987

Arvan, et aastakene-poolteist end natuke tagasi hoida ei ole ohver kui mõelda sellele, see laps peab terve elu selle kehaga elama mida sina ehitanud oled! Kui ma tahtsin juua veini või õlut siis oli selleks poes täiesti saadaval alkoholivabad. Kas olete raseduse ajal mõnest toidust/joogist loobunud? 547149
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  elefant Teis 21 Sept 2010, 20:47

Päeva pealt oli alkohol täiesti null. Täitsa iseenesest mõistetav mu meelest, seega ka polnud vaja mingit "ainult klaasike"st. Muus osas.... esimese lapse ajal gaasilised joogid jätsin kõrvale aga muidu ei keelanud endale midagi. Pole vist erilisi "kahjulikke" harjumusi ka olnud. Piimaga kohvi hakkasin küll jooma, varem oli must suhkruga ka ok aga sellest ajast ainult koos piimaga.

Koos raseduse ja imetamise ajaga oli mul alkoholivaba aeg veidi üle 2a. Esimene kokkupuude ja siiani naljakaim meenutus peale pikka pausi oli kaks liköörikommi mis sõna otseses mõttes pähe hakkasid. Võib vaielda või mida iganes aga no täitsa mõjusid Kas olete raseduse ajal mõnest toidust/joogist loobunud? 662237
elefant
elefant
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 406
Registration date : 10/03/2009

http://www.ehted.webnode.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Esm 04 Okt 2010, 10:33

Kohvi lõhn ajab täiesti vastu.
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Lote35 Teis 06 Märts 2012, 16:45

Kohvitamisest loobusin mina ka praktiliselt juba enne, kui rasedusest teada sain, sest vastu hakkas.

Aga iga lapsega on olnud mõni toit, mis lihtsalt ühtäkki enam alla ei läinud.

Ühe lapsega ei suutnud ma kala ega tomatit süüa, nüüd ei söö seesama laps ka kala miskipärast, tomatiga oli selline lugu, et kui ta väike oli, siis oli tal selle vastu allergia kuni 3-aastaseni.

Ühe lapsega võisin tohutult süüa, nüüd sööb seesama laps samamoodiKas olete raseduse ajal mõnest toidust/joogist loobunud? 232488 Hea isuga oleks palju öeldud. aga kuna ta käib trennis, siis suudame kehakaalu ikka kontrolli all hoida.
Lote35
Lote35
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 906
Registration date : 12/01/2011

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics