Kas olete raseduse ajal mõnest toidust/joogist loobunud?
+15
NeiuT
magnificat
Mirhel
muffyns28
armsake
janee
Cat
Ivika25
pariisitar
mary
imeline
kats
anukas
HoneyMoon
Pärlike
19 posters
O.M.A. klubi :: Rasedus :: Rasedus
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Kas olete raseduse ajal mõnest toidust/joogist loobunud?
Mina endale otseselt midagi keelanud pole, kuid pea olematuks olen vähendanud rämpstoitude (krõpsud, limpsid, burksid ja friikad) poole vaatamist. Ma pole samas olnud ka kunagi suur maksa sööja või kohvijooja (teadupoolest neid väga ei soovitata). Väidetavate tugevate allergeenidega üritan piiri pidada, kuid näiteks tsitruselisi vihun suure hooga.
Aaaa... - üks asi siiski meenus - esimest last oodates pidin "maha jätma" energiajoogid, mida tollal juba pool aastat hea meelega joonud olin. See oli üheksa kuud kiusatust, kuid, hämmastaval kombel, peale rasedust kõnnin neist täiesti tuima näoga mööda.
Aaaa... - üks asi siiski meenus - esimest last oodates pidin "maha jätma" energiajoogid, mida tollal juba pool aastat hea meelega joonud olin. See oli üheksa kuud kiusatust, kuid, hämmastaval kombel, peale rasedust kõnnin neist täiesti tuima näoga mööda.
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Re: Kas olete raseduse ajal mõnest toidust/joogist loobunud?
Energiajoogid, alkohol, kohv, coca-cola... esialgu muu ei meenu.
Huvitav, et raseduse ajal tuli meeletu õlle isu. Kuigi ma pole kunagi õllesõber olnud. Pidin end kõvasti tagasi hoidma, et mitte lonksu võtta.
anukas- Postituste arv : 108
Registration date : 10/01/2010
Alkoholist, energiajookidest, fantast, kohvist.
kats- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2780
Registration date : 18/02/2009
Ainult alkohool, aga veini jõin vahest ikka ja energiajoogid. Ilma kohvita pole mind olemas.
Alkohol ja väga vürtsikad toidud. Enne armastasin kanget musta kohvi juua, raseduse ajal jõin rohke piimaga ja kõvasti lahjemat kohvi.
Alkoholi ei tarbinud absouutselt (kohalikud ehmatasid mind korralikult 2ra teemal mitu IQ punkti iga klaas veini mu lapsele maksma l2heb ). Samuti j2tsin t2iesti 2ra toore liha (Eesti jaoks mitte aktuaalne), sushi, pastoriseerimata piimatooted ja muud toiduained, mida arst pidas lootele ohtlikuks. Minu jaoks polnud see karistus, sest sellel hetkel oli k8ige t2htsam k8hubeebi tervis. Samuti polnud argumendiks see, et "natuke ikka v8ib", aga mis siis kui just selles yhes toore kala ampsus on see yks v2ike bakter, mis mu lapsele paha teeb? Ma poleks enese n8rkust endale kunagi andeks andnud. Rasedus kestab k8igest 9 kuud
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
Registration date : 16/02/2009
Loobusin alkoholist, kohvist ja suurest hulgast magusast. Magusast sellepärast, et sain ämmaemanda käest alati pragada oma kaalu pärast Kuidagi palju kippus juurde tulema.
Külaline- Külaline
Mina loobusin:
Energiajookidest
Kohvi- esimese rasedusega loobusin alguses, hiljem jõin. Praegusega olen kogu aeg joonud. Kohvi, mis ma joon on hästi lahja, enamik vast ütleks, et sokipesu vedelik
Sinihallitusjuust, tuunikala- esimesega loobusin täielikult, teisega olen sinihallitusjuustu natuke ikka söönud. Tuunikala üritan pigem vältida. (tuunikalas hulga elavhõbedat ja ma olen üldiselt väike kala sööja).
Alkoholist loobusin. Esimesega jõin veerand pokaali punast veini ning lõpus väljameelitamise eesmärgil natuke sampust (see küll ei mõiganud- vananaiste loba ) Teisega olen keeleotsaga Gini maitsenud (noh see "seebivedelik").
Maksa ma niikuinii ei söö
Energiajookidest
Kohvi- esimese rasedusega loobusin alguses, hiljem jõin. Praegusega olen kogu aeg joonud. Kohvi, mis ma joon on hästi lahja, enamik vast ütleks, et sokipesu vedelik
Sinihallitusjuust, tuunikala- esimesega loobusin täielikult, teisega olen sinihallitusjuustu natuke ikka söönud. Tuunikala üritan pigem vältida. (tuunikalas hulga elavhõbedat ja ma olen üldiselt väike kala sööja).
Alkoholist loobusin. Esimesega jõin veerand pokaali punast veini ning lõpus väljameelitamise eesmärgil natuke sampust (see küll ei mõiganud- vananaiste loba ) Teisega olen keeleotsaga Gini maitsenud (noh see "seebivedelik").
Maksa ma niikuinii ei söö
Ivika25- Omaklubi kuld
- August 2010 abimode
Postituste arv : 1192
enne rasedust olin ikka kõva kohvijooja..nüüd siis enam üldse ei taha.aga teadlikult ei loobunud
janee- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2650
Registration date : 07/10/2009
Ma pole põhimõtteliselt millestki loobunud. Alkohol ongi vast ainus, kuigi veini olen ikka vahepeal natuke joonud ja mehe juurest õlut ka natuke
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
muffyns28- Omaklubi kuld
-
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009
Krissut oodates- jälgisin väga mida tarbin. Isegi gaasilisi jooke ei tarbinud ja ei olnud mingit isu ka. Rääkimata siis alkoholist.
Praegu- alkohol ja üldjuhul ei isuta ka. Paar korda olen veini joonud, kuid hiljem suured süümepiinad ja ei lähe see minu jaoks rasedusega ikka kokku...
Praegu- alkohol ja üldjuhul ei isuta ka. Paar korda olen veini joonud, kuid hiljem suured süümepiinad ja ei lähe see minu jaoks rasedusega ikka kokku...
Mirhel- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1039
Mina olen loobunud kohvist , kergematest alkohoolsetest jookidest ja fabrikaatsetest toitudest . küpsetan ja keedan nüüd rohkem ise
magnificat- Postituste arv : 175
Registration date : 12/06/2010
alko, energiajoogid, teravad toidud, magusad asjad (hakkasid vastu kuidagi)
NeiuT- Postituste arv : 88
Registration date : 21/09/2010
Alkot ei kannatanud isegi lõhna, kohvi ei saanud juua kuni 23-da nädalani- iiveldama ajas, magusat ei tahtnud raseduse alguses, ja tervaid toitusid.
sebra23- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 402
Registration date : 06/08/2009
pariisitar kirjutas:Alkoholi ei tarbinud absouutselt (kohalikud ehmatasid mind korralikult 2ra teemal mitu IQ punkti iga klaas veini mu lapsele maksma l2heb ). Samuti j2tsin t2iesti 2ra toore liha (Eesti jaoks mitte aktuaalne), sushi, pastoriseerimata piimatooted ja muud toiduained, mida arst pidas lootele ohtlikuks. Minu jaoks polnud see karistus, sest sellel hetkel oli k8ige t2htsam k8hubeebi tervis. Samuti polnud argumendiks see, et "natuke ikka v8ib", aga mis siis kui just selles yhes toore kala ampsus on see yks v2ike bakter, mis mu lapsele paha teeb? Ma poleks enese n8rkust endale kunagi andeks andnud. Rasedus kestab k8igest 9 kuud
Absoluutselt nõus ja käitusin samamoodi!
..tegelikult siiamaani toitun tervislikult ja alkoholi ei joo (laps on rinnapiima peal).
Arvan, et aastakene-poolteist end natuke tagasi hoida ei ole ohver kui mõelda sellele, see laps peab terve elu selle kehaga elama mida sina ehitanud oled! Kui ma tahtsin juua veini või õlut siis oli selleks poes täiesti saadaval alkoholivabad.
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Päeva pealt oli alkohol täiesti null. Täitsa iseenesest mõistetav mu meelest, seega ka polnud vaja mingit "ainult klaasike"st. Muus osas.... esimese lapse ajal gaasilised joogid jätsin kõrvale aga muidu ei keelanud endale midagi. Pole vist erilisi "kahjulikke" harjumusi ka olnud. Piimaga kohvi hakkasin küll jooma, varem oli must suhkruga ka ok aga sellest ajast ainult koos piimaga.
Koos raseduse ja imetamise ajaga oli mul alkoholivaba aeg veidi üle 2a. Esimene kokkupuude ja siiani naljakaim meenutus peale pikka pausi oli kaks liköörikommi mis sõna otseses mõttes pähe hakkasid. Võib vaielda või mida iganes aga no täitsa mõjusid
Koos raseduse ja imetamise ajaga oli mul alkoholivaba aeg veidi üle 2a. Esimene kokkupuude ja siiani naljakaim meenutus peale pikka pausi oli kaks liköörikommi mis sõna otseses mõttes pähe hakkasid. Võib vaielda või mida iganes aga no täitsa mõjusid
Kohvi lõhn ajab täiesti vastu.
Külaline- Külaline
Kohvitamisest loobusin mina ka praktiliselt juba enne, kui rasedusest teada sain, sest vastu hakkas.
Aga iga lapsega on olnud mõni toit, mis lihtsalt ühtäkki enam alla ei läinud.
Ühe lapsega ei suutnud ma kala ega tomatit süüa, nüüd ei söö seesama laps ka kala miskipärast, tomatiga oli selline lugu, et kui ta väike oli, siis oli tal selle vastu allergia kuni 3-aastaseni.
Ühe lapsega võisin tohutult süüa, nüüd sööb seesama laps samamoodi Hea isuga oleks palju öeldud. aga kuna ta käib trennis, siis suudame kehakaalu ikka kontrolli all hoida.
Aga iga lapsega on olnud mõni toit, mis lihtsalt ühtäkki enam alla ei läinud.
Ühe lapsega ei suutnud ma kala ega tomatit süüa, nüüd ei söö seesama laps ka kala miskipärast, tomatiga oli selline lugu, et kui ta väike oli, siis oli tal selle vastu allergia kuni 3-aastaseni.
Ühe lapsega võisin tohutult süüa, nüüd sööb seesama laps samamoodi Hea isuga oleks palju öeldud. aga kuna ta käib trennis, siis suudame kehakaalu ikka kontrolli all hoida.
Lote35- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 906
Registration date : 12/01/2011
Similar topics
» Kas olete raseduse ajal oma tulevast last unes näinud?
» Seks raseduse ajal
» Naljakad juhtumid raseduse ajal ...
» Milliseid imelikke isusid teil raseduse ajal oli?
» Raseduse sümptomid
» Seks raseduse ajal
» Naljakad juhtumid raseduse ajal ...
» Milliseid imelikke isusid teil raseduse ajal oli?
» Raseduse sümptomid
O.M.A. klubi :: Rasedus :: Rasedus
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1