O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naljakad juhtumid raseduse ajal ...

+6
Pärlike
Soulshaker
Monique
armsake
Ansukas
naxy
10 posters

Go down

Naljakad juhtumid raseduse ajal ... Empty Naljakad juhtumid raseduse ajal ...

Postitamine  naxy Laup 21 Nov 2009, 10:36

Kas kellelgi on juhtunud midagi naljakat või kummalist siis kui ootasite titat? Mingid kummalised olukorrad või vahvad seiklused!
naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Naljakad juhtumid raseduse ajal ... Empty Re: Naljakad juhtumid raseduse ajal ...

Postitamine  naxy Laup 21 Nov 2009, 10:48

Siis kui Kenely ootasin lõpetasin parajasti ülikooli ja oli eksamite aeg. Kuna rasedus oli suhteliselt alguses oli paha olla. Iga kord kui eksamile läksin mõtlesin, et mis siis saab kui mul keset eksamit süda pahaks lähe? Kui teised eksamiruumi ukse taga veel tuupisid siis mina sõin mentooliga komme, et halb ei hakkaks. Praegu sellele täiesti naljaks mõelda.

Siis ühel korral oli juhus kui sõitsin autoga ja seisin parajasti linnas valgusfoori taga ja süda läks nii pahaks et jube ... õnneks ei läinud asi väga hulluks ja jõudsin õigeks ajaks koju ja tualetti.
naxy
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Naljakad juhtumid raseduse ajal ... Empty Re: Naljakad juhtumid raseduse ajal ...

Postitamine  Ansukas Laup 21 Nov 2009, 11:22

hmm..minul nimelt juhtus selline asi: olin juba üsna suur ja kilosid oli ka omajagu juba kogunenud niisiis polnud enam midagi jalga panna.Suvine aeg ja laenasin ema käest põlvpükse.Hakkasime siis mehega sõitu minema,auto oli suht maja ees aga korterelamud ümberringi,aken akna küljes kinni, no mees istus juba autos ja ma loivasin ka järgi.Tegin ukse lahti ja nii kui sinna istmele istusin käis julm kraksakas ja mõtlesin,et okouu mis siis nüüd veel juhtus.Katsusin tagumikku ja mis ma tundsin :hahaha: mu ema püksid oli tagumiku pealt täitsa lõhki rebenenud.Naersime mehega ikka nii südamest kui vähegi sai,pisarad olid juba silmis,see oli ikka nii koomiline tol hetkel.Üritasin siis ülisalaja kuidagi tuppa minna,käsi tagumiku ees,aga püksid olid ikka päris pikalt puruks rebenenud. :hahaha: ja pärast oli ikka nii naljakas emale öelda,et ma istusin su püksid puruks.Need püksid olid tal veel üsna uued :hahaha:

Kõik see kamatahvel mis ma raseduse aegu sõin läks vist tagumenti :hahaha: Selline lugu siis minuga...
Ansukas
Ansukas

Postituste arv : 240
Registration date : 16/02/2009

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.151061298258887.25748.

Tagasi üles Go down

Postitamine  armsake Laup 21 Nov 2009, 12:18

Mul üks naljakas näide koolist. Üks meesõpetaja ülikooli loengus hakkas meiega rääkima, et kuidas meil 2 kursus möödus (nägime teda viimati 1 kursusel ja siis alles 3 kursusel). Ja siis ütles lõpuks, et ma vaatan, et keegi pole suurt kasulikku teinud v.a üks kes suutis rasedaks jääda Naljakad juhtumid raseduse ajal ... 249607 Ja siis mainis ära, et palju meid siis jäänud on ja ütles, et ma vaatan, et üks lahkub ka kohe meie hulgast (see oli siis septembri keskel, mul oli kuu sünnituseni) ja mina ütlesin, et ei lähe ma kusagile Naljakad juhtumid raseduse ajal ... 824600
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Naljakad juhtumid raseduse ajal ... Tiitli23
Postituste arv : 3632

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Püh 29 Nov 2009, 11:45

Armsake tõesti nii ütleski ?Naljakad juhtumid raseduse ajal ... 888847 Kas nagu natuke halvustavalt ja sarkastiliselt või lihtsalt möödaminnes. Kellega tegu oli?
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Püh 29 Nov 2009, 12:03

Freyat oodates.
Taksojuht soovis mulle ilusat päeva ja mina vastasin "ei aitäh pole vaja" Naljakad juhtumid raseduse ajal ... 441331
Arvasin, et ta tahab mulle raha tagasi anda Naljakad juhtumid raseduse ajal ... 731608
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Püh 29 Nov 2009, 12:21

Soulshaker kirjutas:Freyat oodates.
Taksojuht soovis mulle ilusat päeva ja mina vastasin "ei aitäh pole vaja" Naljakad juhtumid raseduse ajal ... 441331
Arvasin, et ta tahab mulle raha tagasi anda Naljakad juhtumid raseduse ajal ... 731608

Naljakad juhtumid raseduse ajal ... 296785 Naljakad juhtumid raseduse ajal ... 296785 Naljakad juhtumid raseduse ajal ... 296785 Naljakad juhtumid raseduse ajal ... 296785
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Naljakad juhtumid raseduse ajal ... Tiitli23
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  anka Püh 29 Nov 2009, 17:28

Mina käin praegu poes nii, et nimekiri peab kindlasti kaasas olema ja kui poes parasjagu seda toodet ei ole mida alati olen ostnud, siis juhtub selliseid asju nagu viimane kord kakaoga juhtus. No ma seda nesquicki ja oboyd ei taha ja olen ostnud šokolaadijooki, kus ikka kakaovõid ka sees (et ikka rammusam oleks ja maitselt ka mõnusam). Viimane kord siis poes seda polnud, mis mul otsa sai ja võtsin riiulilt ühe karbi lugesin vaid riiulil olevat silti ja kui koju jõudsin, siis mees luges karbilt mis sodi koju tõin. OI seal sees oli ikka igasuguseid asju ja kakod ei olnud peaaegu üldse Naljakad juhtumid raseduse ajal ... 441331 .
Sarnane asi juhtus ka apteegis, kui mees palus osta ühe pudeli desinfitseerivat geeli käte puhastamiseks. Küsisin ja kohe ostsin - kodus alles nägin, et olin saanud selle toote, mida med asutustes kasutatakse enne vere võtmist naha puhastamiseks.
Nüüd käib enamus ajast mees poes - saab vähemalt õiged asjad.
anka
anka
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Märtsikad 2010 abimode
Postituste arv : 568
Registration date : 09/09/2009

http://ankatilke.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  enny Kolm 16 Dets 2009, 23:32

Mul on vanem õde, oleme päris sarnased...ainult, et minul on tumedad juuksed ja tal heledad. Õel lapsi veel ei ole. Ühesõnaga ükspäev sai õemees väga vanalt tuttavalt telefonikõne, kus teda õnnitleti isaks saamise puhul. Mainiti ära ka, et ta naine on juuksed tumedaks värvinud Naljakad juhtumid raseduse ajal ... 824600 Ühesõnaga keegi oli mind linnavahel näinud Naljakad juhtumid raseduse ajal ... 824600

Teine naljakas juhtum oli suvel, kui sõitsime emaga maale. Järsku tundisn, et süda on jumala paha ja on kohe vaja oksendada. Ema pidas auto kinni ja ma tormasin õue. Aga selgus, et saime auto pidama ühe karjamaa ääres ja kohe tuli sealt üks hiigelsuur pull mind jõllitama. Mina ei pannud seda ise tähele aga emal oli hirm nii suur Naljakad juhtumid raseduse ajal ... 824600 Vähemalt tegime pullil päeva lõbusamaks Naljakad juhtumid raseduse ajal ... 83899
enny
enny

Postituste arv : 239
Registration date : 10/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  janee Nelj 17 Dets 2009, 11:52

Naljakad juhtumid raseduse ajal ... 296785
janee
janee
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2650
Registration date : 07/10/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  naxy Nelj 17 Dets 2009, 12:11

Soulshaker kirjutas:Freyat oodates.

Päris vahva Naljakad juhtumid raseduse ajal ... 824600 !
naxy
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Nelj 17 Dets 2009, 13:13

enny te olete õega tõesti väga sarnased, nii et ma ei imesta Naljakad juhtumid raseduse ajal ... 824600
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Lote35 Reede 23 Märts 2012, 23:06

Naljakad juhtumid raseduse ajal ... 296785 Naljakad juhtumid raseduse ajal ... 296785 Nii lahedalt naljakad lood!!

Endal meenub üks seik raseduse päris lõpus. Sõitsin autoga koju, ise nii rõõmsalt hajameelne ja mõtlesin ise seejuures, et "Küll ma ikka olen hajameelne, küll ma ikka olen hajameelne..." päike paistis lagipähe ja uimane oli olla ning siis käis üks kõva laks vastu autot. Ma ehmusin ikka päris korralikult selle peale. Selgus, et naaber oli oma neljajalgseid käinud vahepeal lauta ajamas ja ei olnud veel jõudnud elektrikarjust õigesse asendisse tagasi tõsta, oli teine siis risti üle tee ning ma sõitsin sellest lihtsalt läbi... Naljakad juhtumid raseduse ajal ... 908934 Õnneks oli see selline vedrujas (ei osanud paremat sõna välja mõelda) ja sõna otseses mõttes libises üle auto. Autol midagi viga ei olnud ja karjus jäi ka terveks, aga järgmine kord, kui mööda sõitsin, siis nägin, et naaber oli valge lindikese karjuse külge sidunud Naljakad juhtumid raseduse ajal ... 824600
Lote35
Lote35
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 906
Registration date : 12/01/2011

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics