Lutist võõrutamine
+24
Pärlike
kertu009
Mustlasplika
Lote35
missy
liisuu
erlex
pincel
accra
mitike
bostonyx
minake
Cms
moniquela
naxy
mannu03
pariisitar
tixit
Soulshaker
Kaja
Iirlane
kats
lumemari
minaise
28 posters
O.M.A. klubi :: Lapsed :: Lapsed :: Lapsed 1-3a.
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Re: Lutist võõrutamine
Mina hakkan Markust lähipäevil lutist võõrustama ja kujutan ette, et lihtsalt meil see ei lähe.
kats- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2780
Registration date : 18/02/2009
kats- sul on nii lahe avatar! Edu ja jaksu selle raske töö ettevõtmisel!
minaise- Juunikad 2008 abimode
Postituste arv : 152
Registration date : 25/05/2009
Aitähh . Tänasest siis hakkan pojat lutist võõrutama. Lõunaunne läks juba ilma lutita, protesteeris umbes pool tundi ja lõpuks jäi magama
kats- Omaklubi kristall
-
Markus nüüdseks lutivaba juba nädal aega ja polnud võõrutamine üldse nii hull kui arvasin, esimesed kaks õhtut oli suuremat nuttu aga nüüd jääb ilusti jänes kaisus tuttu.
kats- Omaklubi kristall
-
Lutt oli Paksul rohkem iluasi,neid lutte oli me majas oma 20tk.
Ehk iga riietusega vastav.
Poleks mul seda kiiksu old siis oleks ta juba enne aastaseks saamist lutivaba old.
Peale aastaseks saamist tegelt hakkasin vaikselt lutte ära viskama ja nüüd pole meil majas ühtegi lutti.
Paksu siis loobus ise lutist 100% umbes 1,3 kuuselt.
Ehk iga riietusega vastav.
Poleks mul seda kiiksu old siis oleks ta juba enne aastaseks saamist lutivaba old.
Peale aastaseks saamist tegelt hakkasin vaikselt lutte ära viskama ja nüüd pole meil majas ühtegi lutti.
Paksu siis loobus ise lutist 100% umbes 1,3 kuuselt.
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
Kenely siis nüüdseks lutivaba üle viie kuu ja lutipudelivaba 5 päeva.
Edu kõigile ... lutist võõrutamisel.
Edu kõigile ... lutist võõrutamisel.
naxy- Moderaator
- Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009
Meil on lutist võõrutamise esimene päev ja lõunaunne jäädi alles 3,5 tundi hiljem kui tavaliselt (ülejäänud aja kas röökis voodis või mängis voodist väljas oma asjadega ega mõelnud magamisele). Just äsja panin ta ööuneks voodisse ja ka praegu kostub suuremat sorti virin. Loodetavasti saan ta siiski ööunne kiiremini kui kolme tunniga ja ka öö tuleb eeldatust kergem, sest päeval sai ju selle luti pärast juba nutetud ja jonnitud küll. Ohk! Ma ei uskunud, et see asi meil nii raskelt läheb...
(Luti lõikasin pooleks ja näitasin, et on katki. Ta imeb seda katkist aeg-ajalt ja viskab siis kõrge kaarega kaugele minema. Prügikasti ma pole käskinud tal seda veel viia.)
Edit hiljem: ööunne jäi ta tunni ajaga. Lutiga oleks uni kindlasti kiiremini tulnud, kuna ta oli juba üsna väsinud. Nutt oli aga õnneks juba rahulikum jorin, mitte enam südantlõhestav röökimine.
Edit järgmisel päeval: päevaunne jäämine on ikka väga vaevaline. Aeg-ajalt nõuab oma lutti, kuid mida pole seda pole (näitan katkist, mille ta kohe maha viskab). Tõesti, USKUMATU kui sõltuv ta sellest lutist on!!!! Minu laps, kes sai lutti ainult magamiseks ja nüüd on nii raske selleta elada... Ma ei oleks seda ilmas ette kujutanud.
(Luti lõikasin pooleks ja näitasin, et on katki. Ta imeb seda katkist aeg-ajalt ja viskab siis kõrge kaarega kaugele minema. Prügikasti ma pole käskinud tal seda veel viia.)
Edit hiljem: ööunne jäi ta tunni ajaga. Lutiga oleks uni kindlasti kiiremini tulnud, kuna ta oli juba üsna väsinud. Nutt oli aga õnneks juba rahulikum jorin, mitte enam südantlõhestav röökimine.
Edit järgmisel päeval: päevaunne jäämine on ikka väga vaevaline. Aeg-ajalt nõuab oma lutti, kuid mida pole seda pole (näitan katkist, mille ta kohe maha viskab). Tõesti, USKUMATU kui sõltuv ta sellest lutist on!!!! Minu laps, kes sai lutti ainult magamiseks ja nüüd on nii raske selleta elada... Ma ei oleks seda ilmas ette kujutanud.
Viimati muutis seda pincel (Teis 20 Apr 2010, 12:37). Kokku muudetud 1 kord
pincel- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 660
Registration date : 17/02/2009
Alexil tuleb momendil 4 purihammast ja ta narib lutti nagu hull. Ma lihtsalt ei saa talt seda enne ära võtta, kui hambad tulnud.
Tänaval muidugi väldime lutti.
Tänaval muidugi väldime lutti.
Eile hakkas siis meie peres ka lutist võõrutamine peale.
Kohe hommikul, peale ärkamist peitsin luti ära. Lõuna- ja õhtuunne jäi ilusti, lutist puudust ei tundnud. Imekombel pole ta kordagi minult lutti küsinud. Täna viin Luisa vanaema juurde, igaksjuhuks annan luti ka kaasa. Vaatab siis kuidas ta külas ilma lutita hakkama saab.
Kohe hommikul, peale ärkamist peitsin luti ära. Lõuna- ja õhtuunne jäi ilusti, lutist puudust ei tundnud. Imekombel pole ta kordagi minult lutti küsinud. Täna viin Luisa vanaema juurde, igaksjuhuks annan luti ka kaasa. Vaatab siis kuidas ta külas ilma lutita hakkama saab.
Külaline- Külaline
Meil hakkab homme se jant pihta.Enam ei jõua kogu aeg ainult lutt suus.
erlex- Omaklubi teemant
-
Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009
Öösel oli pisike tagasilöök. Luisa oli nii-nii kurvalt nutma hakanud ja vanaema andis talle luti. Oma luti kätte saanud oli Pisi kohemaid uinunud. Magas hommikul kümneni välja.
Vaatame mis täna öösel juhtuma hakkab. Loodan,et vanaema liiga kergekäeliselt lutti andma ei hakka. Muidu oleks kõik vaev asjata.
Erlexile jõudu luti võõrutamisel
Vaatame mis täna öösel juhtuma hakkab. Loodan,et vanaema liiga kergekäeliselt lutti andma ei hakka. Muidu oleks kõik vaev asjata.
Erlexile jõudu luti võõrutamisel
Külaline- Külaline
Patty Tänan!
Me tõusime hommikul ja ma võtsin luti ära.Nüüd sain pisikese nii magama õues kärus et lutti ei olnud magab juba 12 saati .Mul nii hea meel et ilma magama sain.Aga vaatame mis õhtul saab
Me tõusime hommikul ja ma võtsin luti ära.Nüüd sain pisikese nii magama õues kärus et lutti ei olnud magab juba 12 saati .Mul nii hea meel et ilma magama sain.Aga vaatame mis õhtul saab
erlex- Omaklubi teemant
-
Erlex, kuidas läheb?
Luisa jääb päeva- ja ööunne ilma lutita. Aga öösel hakkab nii haledalt nutma, et vanaema annab talle ikka luti kätte. Eks tal praegu emme igatsus ka suur. Kui lapse tagasi saan, siis hakkan rohkem selle luti vastu sõdima. Nädalavahetusel pikk autosõit ka ees. Eks siis, kui kisaks läheb peab Luisale ikka luti kätte andma. Eriti ei viitsi kaks tundi virisemist/jorisemist kuulata.
Luisa jääb päeva- ja ööunne ilma lutita. Aga öösel hakkab nii haledalt nutma, et vanaema annab talle ikka luti kätte. Eks tal praegu emme igatsus ka suur. Kui lapse tagasi saan, siis hakkan rohkem selle luti vastu sõdima. Nädalavahetusel pikk autosõit ka ees. Eks siis, kui kisaks läheb peab Luisale ikka luti kätte andma. Eriti ei viitsi kaks tundi virisemist/jorisemist kuulata.
Külaline- Külaline
Patty kirjutas:Erlex, kuidas läheb?
Mina olen mega õnnelik teine päev juba lutita
Eile õhtul natuke jorises ja jäi magama ööse kooraks tegi jonni aga siis jäi uuesti magama.
Lõuna unne jäi ilusti ilma lutita
erlex- Omaklubi teemant
-
Patty kirjutas:Nii tubli laps Sul.
Ma päris kiita veel ei julge Aga nädala pärast küll julgen
erlex- Omaklubi teemant
-
Meil on lutt tagasi.
Leidis kuskilt vana luti üles ja kuna parasjagu tuli uus hammas ja oli jube viril, siis andis see mu kõrvadele puhkust ja ära ka ei võtnud.
Aga õhtul magama minnes, panen luti öökapile ja sellega lepib.
Õue ka kaasa seda ei võeta, nii et momendil olen tegelt olukorraga rahul.
Las ta siis imeb seda kui jonnituju kallal.
Mu närvid maksavad ka midagi.
Leidis kuskilt vana luti üles ja kuna parasjagu tuli uus hammas ja oli jube viril, siis andis see mu kõrvadele puhkust ja ära ka ei võtnud.
Aga õhtul magama minnes, panen luti öökapile ja sellega lepib.
Õue ka kaasa seda ei võeta, nii et momendil olen tegelt olukorraga rahul.
Las ta siis imeb seda kui jonnituju kallal.
Mu närvid maksavad ka midagi.
Iirlane tegelikult on see juba pool võitu
Meil on kõik hästi lutti me ei taha ja magama jääme päris ilusti vahest ikka vaja nalja teha aga muidu ok!
Meil on kõik hästi lutti me ei taha ja magama jääme päris ilusti vahest ikka vaja nalja teha aga muidu ok!
erlex- Omaklubi teemant
-
Patty kuidas läinud on?Kas olete luti vabad?
Meie oleme aga muutusi öödes ei ole
erlex- Omaklubi teemant
-
erlex kirjutas:Patty kuidas läinud on?Kas olete luti vabad?
Erlex, nii tublid olete
Meie luti vabaks ei saanud, kahjuks
Millalgi võtan uuesti selle tee ette. Praegu on põhiteema meil potitamine. Kui selle selgeks saame, siis vaatab seda lutiteemat ka.
Külaline- Külaline
Minul oli lutiga kergem kui jorises siis panin luti suhu ja vaikus aga nüüd ohhhh jaahhh
ronitakse voodis ringi ja jonnitakse siis vaja kaissu saada jne
Sünnist kuni luti võõrutamiseni magas laps oma voodis
Täna sai mul kõrini ja hakkasin lutipudelist võõrutama ja muidugi potil harjutame ka.
Eile ostsin nokaga pudeli nüüd joob sellest ja kohe kohe üritan lapse lõunaunne ilma pudelita panna sõi jogurtit ja jõi mahala nii et kõht peaks täis olema.Aga eks varsti näha kas närvid peavad vastu
ronitakse voodis ringi ja jonnitakse siis vaja kaissu saada jne
Sünnist kuni luti võõrutamiseni magas laps oma voodis
Täna sai mul kõrini ja hakkasin lutipudelist võõrutama ja muidugi potil harjutame ka.
Eile ostsin nokaga pudeli nüüd joob sellest ja kohe kohe üritan lapse lõunaunne ilma pudelita panna sõi jogurtit ja jõi mahala nii et kõht peaks täis olema.Aga eks varsti näha kas närvid peavad vastu
erlex- Omaklubi teemant
-
Mina oleks vist isegi luti võõrutamist jätkanud aga Luisa oli vahepael mu ema juures ja öösiti, kui ärkas tuli nii suur emme igatsus, et ema andis talle luti kätte.
Külaline- Külaline
Meil läks lutist võõrdumine kergelt, isegi liiga vara mu meelest. Umbes 7-8-kuuselt ei tahtnud enam ise lutti, ehk siis juba aasta oleme ilma olnud.
Samas pudelisõltlane oli kuni 1a5k. Ma olin lihtsalt paha ema - üks päev enam ei andnud ja kõik (lasteaias ju keegi pudelit ei anna). Karjus mõned korrad ennast magama ja mõne aja pärast vaid jauras ja jorises. 2 nädalat vast võttis kõik see aega.
Samas pudelisõltlane oli kuni 1a5k. Ma olin lihtsalt paha ema - üks päev enam ei andnud ja kõik (lasteaias ju keegi pudelit ei anna). Karjus mõned korrad ennast magama ja mõne aja pärast vaid jauras ja jorises. 2 nädalat vast võttis kõik see aega.
liisuu- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1224
Registration date : 12/08/2009
ohh kui tublid!
Aga no mina ikka andsin pudeli No nii vihale ajab jonnib ja jonnib vaja kööki pudeli järgi üks kõik mis valemiga
Aga no mina ikka andsin pudeli No nii vihale ajab jonnib ja jonnib vaja kööki pudeli järgi üks kõik mis valemiga
erlex- Omaklubi teemant
-
Luisa on nüüd nädala lutivaba olnud. Suhteliselt kergesti läks see meil. Mõned korrad küsis oma lutut aga seletasin talle, et issi viis titale ja ta jäi selle seletusega rahule. Päevaunne on täitsa ilusti lutita jäänud, ööunne ka, ainult ööd on veel rahutumaks muutunud, kui enne olid. Loodan, et see ikka mööduv nähe ja varsti hakatakse kogu öö magama.
Külaline- Külaline
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
O.M.A. klubi :: Lapsed :: Lapsed :: Lapsed 1-3a.
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3