O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tissitamisest võõrutamine

4 posters

Go down

Tissitamisest võõrutamine Empty Tissitamisest võõrutamine

Postitamine  Soulshaker Kolm 27 Mai 2009, 10:57

Mul on hetkel täielik dileema ja ahastus.
Peaksin tissitamise lõpetama, et saaks hakata kolmandat planeerima aga no ma ei raatsi :cray:

Samas kolmandat kindlasti tahame ja hea oleks kui ta mahuks selle 2,5 aasta sisse, et mu emapalk ei muutuks.

Nüüd muidugi ütlete, et noh las see tiss olla seni kuni rasedaks jään.

AGA ma tahaksin, et mens oleks regulaarne selleks ajaks kui planeerima hakkame (augustis).
Hetke seisuga mul mens oli 1 kord 5 päeva ja nüüd kui hambaga seoses plika sööb rohem siis on 1,2 kuud vahet.

Soovitusi?
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Tissitamisest võõrutamine Empty Re: Tissitamisest võõrutamine

Postitamine  armsake Kolm 27 Mai 2009, 13:06

Soulshaker- meil sama mure Tissitamisest võõrutamine 848853
Ta ei võta mul RPA-d ka või äärmisel juhul siis kui saab tassist juua. Üldse lutipudelit ei tunnistata (tiss või tass).
Ma ei taha ise ka väga lõpetada, aga uut tahaks ikka juba planeerima hakata augustis ja organism tahaks ka taastumist Tissitamisest võõrutamine 809569 Mina igatahes olen omadega tupikus ja ei tea, mis saama hakkab Tissitamisest võõrutamine 848853
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tissitamisest võõrutamine Tiitli23
Postituste arv : 3632

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Kolm 27 Mai 2009, 15:19

Meil tutteli valmissegu läheb peale küll, issi või vanaema käest.

aga no ta on nii armas seal tissi otsas ju :cray:
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  Ivika25 Kolm 27 Mai 2009, 15:48

Naised, ma tean mida te tunnete Tissitamisest võõrutamine 790180 Me ka tahame teist last, aga selleks peaksin ju plika tissist ära võõrutama. Tahaks ka, et laste vahe jääb vähem kui 2.5 aastat, et saaks sama vanemahüvitist.
Alguses mõtlesin, et no vast pool aastat annan rinda ja siis võõrutan ära, aga ma ei raatsinud toona siiski. Ja praegu ka ei raatsi hästi- ma tunnen tohutut lähedust oma tibulinnuga kui tissitan Tissitamisest võõrutamine 894987
Mul ei ole päevi senimaani olnud Tissitamisest võõrutamine 809569 Selle jaoks et teist pisit saada peaks ju tsükkel olema taastunud?! Oeh, peaks võtma kätte nüüd kunagi ja siis ära proovima mõne RPA. AGa siis peaks mees või keegi teine andma eksole?!
Ivika25
Ivika25
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

August 2010 abimode
Postituste arv : 1192

Tagasi üles Go down

Postitamine  armsake Kolm 27 Mai 2009, 15:53

Mina olen ise RPA-d andnud ja on mu ema ka andnud, aga ei tahtnud kummagi käest eriti võtta. Kokku olen suutnud talle üldse sisse sööta 150 ml RPA-d, kuskil 4-5 päeva üritasin ja siis loobusin, nüüd tissitame jälle pikemat aega. No ei taha kuidagi lõpetada. Päevadest niipalju, et mul hakkasid teist korda Tissitamisest võõrutamine 848853 Usun, et nüüd jäävadki käima Tissitamisest võõrutamine 441331 Ütlesin mehele, et nüüd kähku uus, mina neid päevi ei taha Tissitamisest võõrutamine 141593
Me tahame ka nii, et uus emapalk hakkaks enam vähem kohe järgi tulema ja lapsed jääksid väikese vanusevahega, et oleks hea koos kasvada ja mängida. Meil külas nii väikeseid nagu polegi, peamiselt on seal ainult vanurid Tissitamisest võõrutamine 662237
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tissitamisest võõrutamine Tiitli23
Postituste arv : 3632

Tagasi üles Go down

Postitamine  Ivika25 Püh 31 Mai 2009, 11:08

Kas on kellegil soovitusi, kuidas rinnast võõrutada? Mismoodi see käima peaks? Mulle endale tundub, et piima hakkab nagu vähemaks jääma. Järeldan ma seda sellest, et tips tahab tissi otsas megalt kaua veeta ja ta sööb eranditult mõlemast rinnast ühe söögikorra ajal. Millest ma alustama peaksin?
Ivika25
Ivika25
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

August 2010 abimode
Postituste arv : 1192

Tagasi üles Go down

Postitamine  keivi Püh 31 Mai 2009, 20:40

Mul ka see jama, et pudelit ei tunnistata, vaid ainult tiss, tiss, tiss. Tassist olen vett pakkunud, aga paar lonksu võtab ja rohkem ei taha.
Teist last ei plaani, aga suve lõpuks tahaks tissitamisest loobuda. Ootan ka kogemusi, kuidas see võõrutamine käima peaks :hmmm:
keivi
keivi

Postituste arv : 250
Registration date : 04/03/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Esm 01 Juun 2009, 23:18

Muidu olin kahevahel aga nüüd kui ta mind nii mitu korda hammustanud on siis otsustasime et aitab.
Reedel toimus siis pööre.

Tutteli nr. 2 maitseb. Aga no 1-2 korda päevas käib tissi peale patsutamas siis heldin ja annan veidi.
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles