Tissitamisest võõrutamine
4 posters
O.M.A. klubi :: Lapsed :: Imetamine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Tissitamisest võõrutamine
Mul on hetkel täielik dileema ja ahastus.
Peaksin tissitamise lõpetama, et saaks hakata kolmandat planeerima aga no ma ei raatsi :cray:
Samas kolmandat kindlasti tahame ja hea oleks kui ta mahuks selle 2,5 aasta sisse, et mu emapalk ei muutuks.
Nüüd muidugi ütlete, et noh las see tiss olla seni kuni rasedaks jään.
AGA ma tahaksin, et mens oleks regulaarne selleks ajaks kui planeerima hakkame (augustis).
Hetke seisuga mul mens oli 1 kord 5 päeva ja nüüd kui hambaga seoses plika sööb rohem siis on 1,2 kuud vahet.
Soovitusi?
Peaksin tissitamise lõpetama, et saaks hakata kolmandat planeerima aga no ma ei raatsi :cray:
Samas kolmandat kindlasti tahame ja hea oleks kui ta mahuks selle 2,5 aasta sisse, et mu emapalk ei muutuks.
Nüüd muidugi ütlete, et noh las see tiss olla seni kuni rasedaks jään.
AGA ma tahaksin, et mens oleks regulaarne selleks ajaks kui planeerima hakkame (augustis).
Hetke seisuga mul mens oli 1 kord 5 päeva ja nüüd kui hambaga seoses plika sööb rohem siis on 1,2 kuud vahet.
Soovitusi?
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009
Re: Tissitamisest võõrutamine
Soulshaker- meil sama mure
Ta ei võta mul RPA-d ka või äärmisel juhul siis kui saab tassist juua. Üldse lutipudelit ei tunnistata (tiss või tass).
Ma ei taha ise ka väga lõpetada, aga uut tahaks ikka juba planeerima hakata augustis ja organism tahaks ka taastumist Mina igatahes olen omadega tupikus ja ei tea, mis saama hakkab
Ta ei võta mul RPA-d ka või äärmisel juhul siis kui saab tassist juua. Üldse lutipudelit ei tunnistata (tiss või tass).
Ma ei taha ise ka väga lõpetada, aga uut tahaks ikka juba planeerima hakata augustis ja organism tahaks ka taastumist Mina igatahes olen omadega tupikus ja ei tea, mis saama hakkab
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Meil tutteli valmissegu läheb peale küll, issi või vanaema käest.
aga no ta on nii armas seal tissi otsas ju :cray:
aga no ta on nii armas seal tissi otsas ju :cray:
Naised, ma tean mida te tunnete Me ka tahame teist last, aga selleks peaksin ju plika tissist ära võõrutama. Tahaks ka, et laste vahe jääb vähem kui 2.5 aastat, et saaks sama vanemahüvitist.
Alguses mõtlesin, et no vast pool aastat annan rinda ja siis võõrutan ära, aga ma ei raatsinud toona siiski. Ja praegu ka ei raatsi hästi- ma tunnen tohutut lähedust oma tibulinnuga kui tissitan
Mul ei ole päevi senimaani olnud Selle jaoks et teist pisit saada peaks ju tsükkel olema taastunud?! Oeh, peaks võtma kätte nüüd kunagi ja siis ära proovima mõne RPA. AGa siis peaks mees või keegi teine andma eksole?!
Alguses mõtlesin, et no vast pool aastat annan rinda ja siis võõrutan ära, aga ma ei raatsinud toona siiski. Ja praegu ka ei raatsi hästi- ma tunnen tohutut lähedust oma tibulinnuga kui tissitan
Mul ei ole päevi senimaani olnud Selle jaoks et teist pisit saada peaks ju tsükkel olema taastunud?! Oeh, peaks võtma kätte nüüd kunagi ja siis ära proovima mõne RPA. AGa siis peaks mees või keegi teine andma eksole?!
Ivika25- Omaklubi kuld
- August 2010 abimode
Postituste arv : 1192
Mina olen ise RPA-d andnud ja on mu ema ka andnud, aga ei tahtnud kummagi käest eriti võtta. Kokku olen suutnud talle üldse sisse sööta 150 ml RPA-d, kuskil 4-5 päeva üritasin ja siis loobusin, nüüd tissitame jälle pikemat aega. No ei taha kuidagi lõpetada. Päevadest niipalju, et mul hakkasid teist korda Usun, et nüüd jäävadki käima Ütlesin mehele, et nüüd kähku uus, mina neid päevi ei taha
Me tahame ka nii, et uus emapalk hakkaks enam vähem kohe järgi tulema ja lapsed jääksid väikese vanusevahega, et oleks hea koos kasvada ja mängida. Meil külas nii väikeseid nagu polegi, peamiselt on seal ainult vanurid
Me tahame ka nii, et uus emapalk hakkaks enam vähem kohe järgi tulema ja lapsed jääksid väikese vanusevahega, et oleks hea koos kasvada ja mängida. Meil külas nii väikeseid nagu polegi, peamiselt on seal ainult vanurid
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Kas on kellegil soovitusi, kuidas rinnast võõrutada? Mismoodi see käima peaks? Mulle endale tundub, et piima hakkab nagu vähemaks jääma. Järeldan ma seda sellest, et tips tahab tissi otsas megalt kaua veeta ja ta sööb eranditult mõlemast rinnast ühe söögikorra ajal. Millest ma alustama peaksin?
Ivika25- Omaklubi kuld
- August 2010 abimode
Postituste arv : 1192
Mul ka see jama, et pudelit ei tunnistata, vaid ainult tiss, tiss, tiss. Tassist olen vett pakkunud, aga paar lonksu võtab ja rohkem ei taha.
Teist last ei plaani, aga suve lõpuks tahaks tissitamisest loobuda. Ootan ka kogemusi, kuidas see võõrutamine käima peaks :hmmm:
Teist last ei plaani, aga suve lõpuks tahaks tissitamisest loobuda. Ootan ka kogemusi, kuidas see võõrutamine käima peaks :hmmm:
keivi- Postituste arv : 250
Registration date : 04/03/2009
Muidu olin kahevahel aga nüüd kui ta mind nii mitu korda hammustanud on siis otsustasime et aitab.
Reedel toimus siis pööre.
Tutteli nr. 2 maitseb. Aga no 1-2 korda päevas käib tissi peale patsutamas siis heldin ja annan veidi.
Reedel toimus siis pööre.
Tutteli nr. 2 maitseb. Aga no 1-2 korda päevas käib tissi peale patsutamas siis heldin ja annan veidi.
O.M.A. klubi :: Lapsed :: Imetamine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1