O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Öisest tissitamisest võõrutamine

+6
mitsunitsu
Heleen
Ivika25
Soulshaker
Iirlane
tirtzzz
10 posters

Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 1, 2  Next

Go down

Öisest tissitamisest võõrutamine Empty Öisest tissitamisest võõrutamine

Postitamine  tirtzzz Nelj 21 Mai 2009, 14:54

On kellelgi häid nippe, kuidas saaks valutult last öisest tissitamisest võõrutada?
tirtzzz
tirtzzz
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 802
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Öisest tissitamisest võõrutamine Empty Re: Öisest tissitamisest võõrutamine

Postitamine  Iirlane Nelj 21 Mai 2009, 14:56

Akki aitab luti pakkumine.
Vahemalt vaiksemate haalitsemiste peale v6iks lutti pakkuda ja seda jarjekindlalt.
kui ei taha luti kasutusele v6tta ,v6iks proovida niisama kussutada ja venitada aega.Jarjest pikemad vahed.
Iirlane
Iirlane
Meeskonna liige
Meeskonna liige

(tegelt naiskonna)
Postituste arv : 4902
Registration date : 16/02/2009

http://lillysmuul.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  tirtzzz Nelj 21 Mai 2009, 15:01

Iirlane kirjutas:Akki aitab luti pakkumine.
Vahemalt vaiksemate haalitsemiste peale v6iks lutti pakkuda ja seda jarjekindlalt.
kui ei taha luti kasutusele v6tta ,v6iks proovida niisama kussutada ja venitada aega.Jarjest pikemad vahed.

Lutist jah Amanda kahjuks keeldub, teda ajab see öökima lausa ja nüüd olen luti pakkumisest loobunud.
Aga keegi rääkis kunagi, et võiks vett pakkuda, ei tea, kas see on hea mõte, sest hiljem tuleks laps sellest harjumusest võõrutada?
tirtzzz
tirtzzz
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Tagasi üles Go down

Postitamine  Iirlane Nelj 21 Mai 2009, 15:25

Ma naiteks olen viimasel ajal 6iste kisamiste ajal vett pakkkunud et mitte JALLE syya anda.
Aga nyyd magab juba kolmandat 88d hommikuni, ei mingit 8ist veejoomise harjumust. :smaili:
ja meil ka algul lutti ei tahtnud ,aga nagin selles ainsat v6imalust. :cray:
Iirlane
Iirlane
Meeskonna liige
Meeskonna liige

(tegelt naiskonna)

Tagasi üles Go down

Postitamine  tirtzzz Nelj 21 Mai 2009, 15:37

Siis hakkan ka vett andma, vaatame mis sellest välja tuleb (kuigi, ega ta ei oska lutipudelist ka eriti midagi arvata) eks siis annan kruusist, v on seal üldse mingi vahe?
tirtzzz
tirtzzz
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Tagasi üles Go down

Postitamine  Iirlane Nelj 21 Mai 2009, 15:51

88sel vist ikka kruusist ei anna,laps unine?
Kas tahad yldse v66rutada?

Proovi 6htul anda RPA-d ,siis 88sel k6ht rohkem tais!
ja jarjekindlalt tissi asemel rahustada ,vajadusel oma kaissu kuni rahuneb(mis muidugi v6ib tekitada uue paha harjumuse
Öisest tissitamisest võõrutamine 441331 ).
Tegelt ei olegi 8ised virisemised tyhjast k6hust,enam.
Pidem paha uni ,halb asend....
meil kais tanaseni jube m6ll 88siti. Öisest tissitamisest võõrutamine 998953
Iirlane
Iirlane
Meeskonna liige
Meeskonna liige

(tegelt naiskonna)

Tagasi üles Go down

Postitamine  tirtzzz Nelj 21 Mai 2009, 15:57

Nali ongi tegelt selles, et ta magab mul kaisus Öisest tissitamisest võõrutamine 848853 ja ma mõtlesin, et äkki teda oleks lihtsam oma voodisse magama saada, kui ta öösel ei söö ( ei tea kas see jutt õige, aga kusagilt olen seda kuulnud. ) Ma viimasel ajal ei saa enam eriti magada, kuna Amanda oskab ikka korralikult laiutada, samas nii nunnu, kui ta mul kaisus nohiseb Öisest tissitamisest võõrutamine 61639 . Aga unekooli ma tõesti teha ei suuda, seega ma siis mõtlesingi, et prooviks kõigepealt teda öisest söömisest võõrutada. Öisest tissitamisest võõrutamine 329369
tirtzzz
tirtzzz
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Tagasi üles Go down

Postitamine  Iirlane Nelj 21 Mai 2009, 16:02

akki v6iksidki k6igepealt hoopis omavoodisse harjutada,sest seal pole sind ligi ja ta ei pruugi argata ,et tissi tahta?
see ymber6pe v6tab ainult nadala -kaks (ja raudseid narve).
Ma just harjutan magama jaamist tema voodis ,mitte emme kaisus.
Iirlane
Iirlane
Meeskonna liige
Meeskonna liige

(tegelt naiskonna)

Tagasi üles Go down

Postitamine  tirtzzz Nelj 21 Mai 2009, 21:15

Palun nippe, kuidas sa seda teed ja millised on edusammud :01:
tirtzzz
tirtzzz
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Nelj 21 Mai 2009, 21:25

Kõige pealt ikka oma voodi ja siis tissi lõpp.
Meil peale seda kui oma tuppa kolis ei tunne üldse huvi öise söömise vastu.

Eks see mu oma rumalus oli et iga piuksu peale kohe tissi pakkusin.
Mul oli ju paanika, e äkki äratab mehe üles ja mehel ju vaja hommikul tööle minna jne.

Aga laps elab ju ka oma päeva läbi unenägudes.
Nüüd ma igat käginat ei kuule ja lähen ainult siis kui hüütakse.
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577

Tagasi üles Go down

Postitamine  Ivika25 Reede 22 Mai 2009, 10:39

Oi tirzz, mul sama jama. Aga ma ootan seda "Nututa une" raamatut. Ma ei suudaks lasta tal nutta. Ma ei kujuta ette, et ta vaatab mulle otsa ja nutab ja mina ei võta teda kaissu ja sülle :cray: Nõrganärviline olen vist help Igatahes ootan selle raamatu ära ja siis vaatan, mis saama hakkab ja mida tegema hakkan :hmmm:
Ivika25
Ivika25
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

August 2010 abimode
Postituste arv : 1192

Tagasi üles Go down

Postitamine  tirtzzz Reede 22 Mai 2009, 10:47

Ivika25 kirjutas:Oi tirzz, mul sama jama. Aga ma ootan seda "Nututa une" raamatut. Ma ei suudaks lasta tal nutta. Ma ei kujuta ette, et ta vaatab mulle otsa ja nutab ja mina ei võta teda kaissu ja sülle :cray: Nõrganärviline olen vist help Igatahes ootan selle raamatu ära ja siis vaatan, mis saama hakkab ja mida tegema hakkan :hmmm:

Oh. kui tegutsema hakkad, siis tule anna mullegi nõu ja proovime koos, eksju, siis hea koos muljetada ja teineteist lohutada Öisest tissitamisest võõrutamine 954353
tirtzzz
tirtzzz
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Reede 22 Mai 2009, 11:05

Meil on une rituaal nö.
Kui hakkab silmi hõõruma siis saadan nad vanni mürama.
Panen suure vanni põhja veidi vett ja seal ta siis pritsib kõiki.
ca 15 minutit läheb neil seal.
Siis head ööd puder
Siis head ööd muside ring
Siis oma tuppa (tuld põlema ei pane)
Lutt suhu (vahel meega, vahel ilma)
Nuusu (kaltsu jänes) kaissu
Tekk peale
Mängutoos laulma

Laps keerab mulle kohe ise selja ja jääb magama.
Kui liiga kauaks sinna kohmitsema jään siis "käratab" et ma astuma hakkaks.

Meil on nüüd isegi nii, et kui tal oma tekk ja nuusu kaasas siis ta võib igalpool ka ilma minuta magama jääda.
Näiteks üks öö oli vanaema juures hoiul, kui emme issi pidus käisid.
Ja issi saab ka tema magama panemisega ideaalselt hakkama.

Muidu käis üks kussu ja kussu - suure lapsega nii ei saa Öisest tissitamisest võõrutamine 809569

Harjutasin ise tuima näoga. Tegin kõik asjad ära nii nagu kirjeldasin ja siis toast välja.
Istusin trepi peal ja kuulasin kui kägises oma voodis.
Kui nutt kisaks üle läks siis läksin rahustasin ja tegin uuesti. Lutt, nuusu, tekk, laul ja jälle uksest välja.
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577

Tagasi üles Go down

Postitamine  Heleen Reede 22 Mai 2009, 11:12

Minul õnnestus just niipidi, et kõigepealt võõrutasin tissist ja siis oma voodisse. Olude sunnil läksin rpa peale üle ja sellest hetkest ka muutus. Varem magas minu kõrval ja oma voodiga üldse ei leppinud. Öösel sõi, siis tõstsin ta oma voodisse, kus hakkas kohe nutma ja nuttis nii kaua, kuni mu kaissu sai. Mul tundus lootusetu ta üldse oma voodisse saada. Sellest hetkest, kui hakkasin andma rpa-d, muutus olukord sootuks. Praegu magab oma voodis meelsamini ja paremini kui minu kõrval. Öösel sööb 1-2x, aga kuna annan pudelit, siis teda voodist välja ei tõsta ja peale söömist magab kohe kenasti edasi. Õhtul jääme (praegu veel) koos suures voodis tuttu ja kui ta juba sügavalt magab, tõstan võrevoodisse.
Heleen
Heleen
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 421

Tagasi üles Go down

Postitamine  Iirlane Reede 22 Mai 2009, 11:26

ma annan ka 88sel kui kisa taevani t6useb 100ml piima (mitte rohkem) ilma et teda voodist t6staks ja alati kohe peale pudeli l6ppemist keerab magama .

Aga ise magama jaamist 6petatatkse nii nagu Soulshakergi ytles:
Paned ta oma voodisse ja toast valja.
Kui kisa juba haledaks laheb ,alles siis lahed tagasi ja teed pai, paned luti jne ,aga voodist ei t6sta.
Ja jalle toast valja. Ja niimoodi ringitad ,kuni ta tydineb ,naeb et sylle ei saa ja jaab magama .
Alagul v6ib muidugi asi kuni syllesaamiseni l6ppeda ,aga iga paevaga lahed karmimaks ja ta harjub.
Ka k6ige jonnakam laps harjub.

meil on olnud paar paeva ikka t6eline r88kimine kui voodisse panen,samas kui ise olen temaga meie voodis ,siis jaab rahuga magama mu k6rval...
Nii et valik on igayhe oma.

Ma vaatan siin aegajalt neid inglise Nanny saateid. Seal palju haid n6uamdeid. :smaili:
Iirlane
Iirlane
Meeskonna liige
Meeskonna liige

(tegelt naiskonna)

Tagasi üles Go down

Postitamine  Heleen Reede 22 Mai 2009, 11:30

Vaat mina seda nuttu ei suudaks taluda. Võimalik, et hellitan lapse ära, aga ma lihtsalt ei suuda. Õnneks praegu tundub, et saan teisiti hakkama.
Heleen
Heleen
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 421

Tagasi üles Go down

Postitamine  Iirlane Reede 22 Mai 2009, 11:45

tead ,ma tegelt m6tlen ka hoopis et beebi on beebi lyhikest aega,las ma siis hellitan !
Nagunii kasvab ta varem v6i hiljem igasugu trikkidest valja.
Tytart hellitasin nii kui jaksasin ja noh ta muidgi on ka 6rnahingeline ,aga ...varsti on suur ja ei taha emme kallit enam.

Kui on probleem siis olge karm ja kui pole siis tundke r66mu lahedusest ja hellitamisest.
Aga see nyyd
Iirlane
Iirlane
Meeskonna liige
Meeskonna liige

(tegelt naiskonna)

Tagasi üles Go down

Postitamine  tirtzzz Esm 25 Mai 2009, 16:03

Eks ma võtangi praegu hoogu, et seda tuttu mineku värki harjutama hakata, eks see mulle endale raskem kui tibule, aga ma proovin olla tugev Öisest tissitamisest võõrutamine 662237
tirtzzz
tirtzzz
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Tagasi üles Go down

Postitamine  Ivika25 Kolm 27 Mai 2009, 09:15

tirtzzz kirjutas:
Ivika25 kirjutas:Oi tirzz, mul sama jama. Aga ma ootan seda "Nututa une" raamatut. Ma ei suudaks lasta tal nutta. Ma ei kujuta ette, et ta vaatab mulle otsa ja nutab ja mina ei võta teda kaissu ja sülle :cray: Nõrganärviline olen vist Öisest tissitamisest võõrutamine 595792 Igatahes ootan selle raamatu ära ja siis vaatan, mis saama hakkab ja mida tegema hakkan

Oh. kui tegutsema hakkad, siis tule anna mullegi nõu ja proovime koos, eksju, siis hea koos muljetada ja teineteist lohutada Öisest tissitamisest võõrutamine 954353
Kui ma selle raamatu kätte saan- võin nippe jagada Öisest tissitamisest võõrutamine 954353
Ivika25
Ivika25
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

August 2010 abimode
Postituste arv : 1192

Tagasi üles Go down

Postitamine  mitsunitsu Esm 15 Juun 2009, 19:14

Jaga jah nippe. Meil jäädakse ka kas tissi otsas magama või siis kussutades. Näiteks vaatan telkut selle suure fitness palli peal ja tasakesi hüppan või kiigun edasi tagasi ja siis jääb tuttu.
Öösel sööb mõnikord vähem mõnikord ei söö üldse. Aga seda tahaks küll teada kuidas ilma kisata magama saaks ta ise. Ma ka nagu Heleen ei suuda kohe selle kisamisega leppida. Mu meelest kui kisab siis on midagi viga. Kui niisama krigiseb või joriseb see on hoopis teine teema ja sellest ma ei tee välja niisama aga oma voodisse üksi ta pole küll kunagi veel magama jäänud. Iga kord tuleb põrgukisa ja laps on hingeni pettunud minus pärast. Ta maha rahustamisele kulub meeletu aegsiis. Ju ta ka selline õrnahingelisem vist rohkem. Vahepeal käivad ikka täitsa nunnutamise tuurid tal peal. Kallistab ja musitab mind nii mis kole. Ta teeb musi ka kui öelda, et tee musi. Siis keel suust välja ja suu pärani ja peaga vehkides emme näo poole Öisest tissitamisest võõrutamine 662237
mitsunitsu
mitsunitsu

Postituste arv : 253

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mirhel Esm 15 Juun 2009, 21:41

Nii, aga mul K-M on oht nutukrambile, et see, kui ta end magama nutkas ei sobi meile kohe üldse, sest seda kui hing kinni jääb, ei pruugi kuuldagi...

Ja ta kurja võib 4 korda öösel süüa, hästi läheb, kui õnnestub kahega.

Et kuidas ma ta magama saaks?
Mirhel
Mirhel
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1039

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Reede 24 Juun 2011, 14:37

Mirhel, kuidas Sul läks sellega?
Nüüd hakkan mina oma rindasid koomale tõmbama. Öisest tissitamisest võõrutamine 824600
Hetkel on teine päev mil lapsele päeval enam rinda ei anna. Tal oli muidu rituaal, et enne päevast und rinda ja siis tudile. Nüüd on aga mees Ernsti süles hoides ja Pink Floydi kuulates tuttu saanud. Arst soovitaski, et mees tegeleks parem sest temalt ju rinda küsida ei saa. Öisest tissitamisest võõrutamine 173454 Ise olen sel ajal teises toas.

Öine teema on juba problemaatilisem. Õnneks mehel selline töökoht kus saab nädala vabaks küsida vajadusel. Ernst Herman tudub meiega ühes voodis ja on siiamaani saanud rinda enne magama minemist ja siis öösel iga paari tunni tagant.
Ma pean nüüd siis diivanile kolima? Öisest tissitamisest võõrutamine 412917
Nädala harjutame teda ilma päevase rinnata ja siis tuleb öine võõrutus.. see saab karm olema, ma kardan. Mehel on eriti raske sest ma olen veel suurem memmekas kui Ernst. Öisest tissitamisest võõrutamine 848853 St, et öösel kurdab Ernst ja päeval mina! Öisest tissitamisest võõrutamine 824600
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Cat Reede 24 Juun 2011, 17:21

Mina ka liitun selle klubiga Öisest tissitamisest võõrutamine 400796

Marianne - meil on samamoodi, öösel àrkab iga paari tunni tagant. Magab oma voodis aga meie toas, ma olen selline, et pean lapse hingamist kuulma, sellepàrast teise tuppa teda ka ei pane. Öösel, kui àrkab siis ikka algul vàhkreb, siis nutab ja siis ajab end ikka kohe neljakàpukile ja mingist edaspimagamisest ei tule midagi vàlja. Samas nàlg ei ole, niipea, kui enda kôrvale vôtan, peale paari minutit jààb kohe magama Öisest tissitamisest võõrutamine 232488
Cat
Cat
Administraator

Postituste arv : 5936

http://nicoloan.wordpress.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Laup 25 Juun 2011, 21:46

Ernst on samasugune! Ta küll natuke võtab rinda ja siis kohe tudule tagasi. Pigem on see läheduse vajadus vast kui tühi kõht.
Ma ei kujuta ette ka kuidas see kõik öösel välja hakkab nägema. Öisest tissitamisest võõrutamine 232488
Täna on kolmas päev mil päeval rinna andmist ei ole.
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  saby Esm 04 Juul 2011, 10:39

Marianne, mu esimene laps oli ka hull tissitaja, eriti öösel. Kui ta oli aasta ja veidi peale, "sõi" ta öösiti ikka paari tunni tagant. Olin ise juba füüsiliselt väga kurnatud, selg siiamaani valutab + nüüd veel teine laps ka vaja ära imetada. Aga selle seljaga ma igatahes praegu tegelen. Aga igatahes, tulles nüüd imetamise lõpetamise juurde tagasi... Mina otsustasin päeva pealt lõpetada. Kartsin ka hullult, et kuidas olema hakkab, laps kindlasti nutab palju jne jne. Aga tegelikult läks ikka väga kergelt see asi. Kuigi alustasin natuke valel ajal, s.t tol päeval ei maganud Miia eriti lõunaund ja siis õhtul oli tükk tegemist, et teda magama saada. Karjus ja röökis mingi tund aega, enne kui magama jäi. Aga rinda ma talle ei andnud. Öösel ka ärkas, siis mehega koos üritasime lohutada ja kussutada. Hommikupoole ikkagi andsin natuke, sest mul oli tohutu pais tekkinud, lasin selle enam-vähem tühjaks teha ja siis sama päeva õhtul sai ka viimast korda (paisu pärast) ja oligi kõik. Teisel ööl vist tegi ka natuke häält, aga peale seda magas terveid öid. See oli ikka tohutu kergendus. Mehega mõlemad imestasime, et kas oligi kõik?! Olen paljudelt kuulnud, et esimesed 2-3 ööd või isegi nädal on natuke nuttu, aga siis loksub kõik paika! Loodan, et saate ka rinnast võõrdumisega hakkama, tuleb ainult natuke kannatlik olla ja süda kõvaks teha! Kui ikka võõrutamine, siis võõrutamine. Tuleb leida muid alternatiive, kas kussutada, laulda vms teha. Öisest tissitamisest võõrutamine 866508
saby
saby
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 485
Registration date : 08/06/2009

http://www.tiptheauthors.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down