O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Öisest tissitamisest võõrutamine

+6
mitsunitsu
Heleen
Ivika25
Soulshaker
Iirlane
tirtzzz
10 posters

Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 Previous  1, 2

Go down

Öisest tissitamisest võõrutamine - Page 2 Empty Re: Öisest tissitamisest võõrutamine

Postitamine  Marianne Püh 24 Juul 2011, 23:44

Aitäh, Saby! Su jutt mõjus mulle väga hästi!

Nüüd on meil neljas öö ilma rinnapiimata. Mees on ühes toas beebiga ja mina teises. Eile öösel oli lihtsam kui üleeile, vaatame mis tänane toob. Mees annab talle vett kui ärkab.
Iga kahe päeva tagant olen pisut piima välja pumbanud. Muidu tekkis piimapais. Vaatan kas homme on ka tarvis. Panin rinnahoidja päris tugevalt kinni ämma soovitusel. St tõmbasin paelad kõrgemale, et rinnad tugevamalt keha vastu oleksid ja pisut kõrgemale. Raske seletada. Öisest tissitamisest võõrutamine - Page 2 824600
Siiamaani on kõik okeido. Ernst ja issi on rohkem väsinud nüüd aga eks asi vaikselt paika loksub. Siiamaani olen ärganud iga öö mitu korda. Harjumusest. Loodan, et see läheb ka mööda pea.

Cat, kuidas teil läheb?
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009

Tagasi üles Go down

Öisest tissitamisest võõrutamine - Page 2 Empty Re: Öisest tissitamisest võõrutamine

Postitamine  Cat Esm 25 Juul 2011, 10:25

Ei làhe, kohe ùldsegi mitte. Tàpselt nii nagu kirjutate, öösiti iga paari tunni tagant àrkab ja sööb.
Ilmselt need ongi siis tissitamisega kaasa kàivad rôômud Öisest tissitamisest võõrutamine - Page 2 232488
Aga ma ei taha lôpetada ja rpa peale ùle minna.
Cat
Cat
Administraator

Postituste arv : 5936
Registration date : 16/02/2009

http://nicoloan.wordpress.com/

Tagasi üles Go down

Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 Previous  1, 2

Tagasi üles

- Similar topics