Maimupskinid 2010
+22
krissu787
kats
Marianne
siq29
tixit
enny
heidy
Pärlike
HoneyMoon
Siki
minake
saby
Ro-Ro
mannu03
Hegle
Iirlane
Tups
Bibi
Evely
Monique
missy
armsake
26 posters
Lehekülg 15, lehekülgi kokku 17
Lehekülg 15, lehekülgi kokku 17 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17
Re: Maimupskinid 2010
Ikka veel siin, ära tüütab juba eksju [You must be registered and logged in to see this image.]
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
minake- ära üllata, sama siin [You must be registered and logged in to see this image.] Ma ju niii tahtsin, et tuleks viimase kuupäevana täna, oma suure õega samal päeval [You must be registered and logged in to see this image.] No üha enam kasvab sünnitamise tahtmine, kas või väga suurte valudega [You must be registered and logged in to see this image.]
Mina 19.kuupäevani küll ei taha oodata [You must be registered and logged in to see this image.]
Mina 19.kuupäevani küll ei taha oodata [You must be registered and logged in to see this image.]
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Registration date : 16/02/2009
Armsake- ma ka läheks juba sinna va sünnitama, isegi suuuurte valudega ja 15 kuupäev oleks ka mulle sobinud väga hästi.
Koos oleks olnud küll lahe, kaks omaklubikat sünnitamas [You must be registered and logged in to see this image.] Üks ühes ja teine teises sünnitustoas [You must be registered and logged in to see this image.]
-
15 kuupäev kestab veel [You must be registered and logged in to see this image.] Nii, et mine tea [You must be registered and logged in to see this image.]
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Hegle palju-palju õnne tütre sünni puhul! [You must be registered and logged in to see this image.]
Palju õnne Hegle. [You must be registered and logged in to see this image.]
krissu787- Postituste arv : 246
Registration date : 07/07/2009
Hegle- palju palju õnne!!!! [You must be registered and logged in to see this image.]
Siki- Postituste arv : 259
Registration date : 18/06/2009
Olen jätkuvalt 2in1 [You must be registered and logged in to see this image.] ja naudin täiel rinnal rasedust (hoolimaat asjaolust, et öösiti tuleb vähemalt neli korda tualetis käia ja peaaegu ükski riideese ei mahu enam selga [You must be registered and logged in to see this image.] ).
Ka esimene valvearsti visiit on "õnnelikult" selja taga [You must be registered and logged in to see this image.] . Tuhud olid ehtsad, aga ebakorrapärased ja liiga pikkade vahedega. Kuna põnni südametegevus oli ok ja tema soov, kõik maailma tantsusammud [You must be registered and logged in to see this image.] emme kõhus selgeks saada, jätkuvalt alles, saadeti mind koju.
Kuna meie tirts tuli paar nädalat enne arstide tähtaega, usun, et ka poja ei malda enam väga pikalt oodata. Siiski loodan, et ta näitab õe suhtes juba varakult hoolivust ülesse ja sünnib alles siis, kui meie vanaema jälle kodus on (keegi peab ju õel silma peal hoidma, kui ülejäänud pere haiglas on [You must be registered and logged in to see this image.] )
Ka esimene valvearsti visiit on "õnnelikult" selja taga [You must be registered and logged in to see this image.] . Tuhud olid ehtsad, aga ebakorrapärased ja liiga pikkade vahedega. Kuna põnni südametegevus oli ok ja tema soov, kõik maailma tantsusammud [You must be registered and logged in to see this image.] emme kõhus selgeks saada, jätkuvalt alles, saadeti mind koju.
Kuna meie tirts tuli paar nädalat enne arstide tähtaega, usun, et ka poja ei malda enam väga pikalt oodata. Siiski loodan, et ta näitab õe suhtes juba varakult hoolivust ülesse ja sünnib alles siis, kui meie vanaema jälle kodus on (keegi peab ju õel silma peal hoidma, kui ülejäänud pere haiglas on [You must be registered and logged in to see this image.] )
Siki- Postituste arv : 259
Registration date : 18/06/2009
Hegle, palju õnne!
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Mina ka ikka 2in1, üllatus-üllatus
Oeh, ootus üha suureneb, nii tahaks ju juba näha pisikest Öösel olid 2 tundi nii 10 minutiste vahedega valud, aga üle läksid, ma juba lootsin, et ehk läheb tegudeks, aga tutkit
Oeh, ootus üha suureneb, nii tahaks ju juba näha pisikest Öösel olid 2 tundi nii 10 minutiste vahedega valud, aga üle läksid, ma juba lootsin, et ehk läheb tegudeks, aga tutkit
-
Ma isegi ei oska enam originaalselt teada et ühes tükis olen [You must be registered and logged in to see this image.]
Palju õnne Hegle!!! [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Oeh, nii igav on, mitte midagi teha pole
Koristada ka ei viitsi, õues on külm ja märg, Liisu magab, mees sõidab rattaga ja klubis on ka suht vaikne. Ühesõnaga igav on
Ving-ving-ving Sünnitama tahan hoopis
Koristada ka ei viitsi, õues on külm ja märg, Liisu magab, mees sõidab rattaga ja klubis on ka suht vaikne. Ühesõnaga igav on
Ving-ving-ving Sünnitama tahan hoopis
-
Aitäh õnnesoovide eest
Kuna tibu magab siis kirjutan teile sünnitusest
Neljapäeva hommikul kell 9 ärkasin valu peale,peale seda tuli teinegi valu ja sellele järgnes veel valusi.
mõtlesin et kindlasti on õhtul minek,päeval käisin vennalast vaatamas,kes sündis minu tähtajal,ehk 11.mail,
haiglas käisid valud ka veel edasi,käisin küsisin ämmakalt et mida teha,ta ütles et kui valud tugevamaks lähevad tuleksin tagasi,nii läksime siis koju,enne seda käisime veel poes,et suht palju liikusin ringi,poes läksid valud juba natukene tugevamaks,valu ajal hoidsin mehest kinni,koju jõudes istun teleka ees ja vaatasin valude vahesi,väga ebaregulaarsed olid ja ma ootasin et läheksid regulaarseks.poole kümne aeg olid valud juba väga tugevad ja ma palusin et haiglasse tuua,haiglasse jõudsime natukene peale kümmet,tee siia oli muidugi väga pikka ja paras piin oli istuda autos.haiglas pandi tuksuma,tuksusin mingi 45 minutit ja valutasin,see oli paras õudus ikka,ainuke soov oli seal masina alt püsti saada.peale tuksumist kontrolliti avatust mida oli 4 cm ja veed tehti lahti,peale seda läksid valud kohutavaks,ütlesin mehele et nüüd ma suren küll ära(võrreldes esimese sünnitusega olid need valud tõesti kohutavad)vahepeal sain 5 minutit duśśi alla minna,siis tuli ämmakas ja kontrolli avatus oli 7-8 cm ja enam duśśi alla ei luabnud mind,nii ma siis valutasin seal niisama.mõtlesin et lasen mehel selga masseerida,aga see jäigi ainult mõtteks,sest nii kui mees puudutas oli veel valusam ja palusin lõpetada.vahepeal ämmakas kontrollis jälle avatust,seda oli ikka 8 cm,aga mina tundsin juba presse,ämmakas läks minema ja mina jäin lauale valutama,ei tahtnud seal enam püsti tõusta,sest nii kui liigutasin oli veel valusam,valude ajal tundsin ikka presse,lõpuks olid need pressid nii tugevad et ma ei jaksanud enam ja pressisin,iga valu ajal ,siis tuli ämmakas ja siis läks tõsiseks pressimiseks,ma ei tea küll mitme pressiga aga välja ma ta pressisin
ise jäin muidugi igati terveks,praegu polegi üldse tunnet et hiljuti sünnitanud oleksin,võibolla just sellepärast et õmblusi ei saanud
Igatahes,pisike kaalus 3530 ja oli 52 cm pikk,sündis 14.05.2010,kell 00:48
siiamaani ei jõua mulle kohale et see ongi minu pisike kes need 9 kuud mul kõhus madistas.
esimesel päeval ei saanud kuidagi rinnale teda ,ainult magas ja rinda üldse ei võtnud,aga nüüdseks oleme juba ilusti rinnal.
Homme saame siis koju
Pilt ka
[You must be registered and logged in to see this image.]
Kuna tibu magab siis kirjutan teile sünnitusest
Neljapäeva hommikul kell 9 ärkasin valu peale,peale seda tuli teinegi valu ja sellele järgnes veel valusi.
mõtlesin et kindlasti on õhtul minek,päeval käisin vennalast vaatamas,kes sündis minu tähtajal,ehk 11.mail,
haiglas käisid valud ka veel edasi,käisin küsisin ämmakalt et mida teha,ta ütles et kui valud tugevamaks lähevad tuleksin tagasi,nii läksime siis koju,enne seda käisime veel poes,et suht palju liikusin ringi,poes läksid valud juba natukene tugevamaks,valu ajal hoidsin mehest kinni,koju jõudes istun teleka ees ja vaatasin valude vahesi,väga ebaregulaarsed olid ja ma ootasin et läheksid regulaarseks.poole kümne aeg olid valud juba väga tugevad ja ma palusin et haiglasse tuua,haiglasse jõudsime natukene peale kümmet,tee siia oli muidugi väga pikka ja paras piin oli istuda autos.haiglas pandi tuksuma,tuksusin mingi 45 minutit ja valutasin,see oli paras õudus ikka,ainuke soov oli seal masina alt püsti saada.peale tuksumist kontrolliti avatust mida oli 4 cm ja veed tehti lahti,peale seda läksid valud kohutavaks,ütlesin mehele et nüüd ma suren küll ära(võrreldes esimese sünnitusega olid need valud tõesti kohutavad)vahepeal sain 5 minutit duśśi alla minna,siis tuli ämmakas ja kontrolli avatus oli 7-8 cm ja enam duśśi alla ei luabnud mind,nii ma siis valutasin seal niisama.mõtlesin et lasen mehel selga masseerida,aga see jäigi ainult mõtteks,sest nii kui mees puudutas oli veel valusam ja palusin lõpetada.vahepeal ämmakas kontrollis jälle avatust,seda oli ikka 8 cm,aga mina tundsin juba presse,ämmakas läks minema ja mina jäin lauale valutama,ei tahtnud seal enam püsti tõusta,sest nii kui liigutasin oli veel valusam,valude ajal tundsin ikka presse,lõpuks olid need pressid nii tugevad et ma ei jaksanud enam ja pressisin,iga valu ajal ,siis tuli ämmakas ja siis läks tõsiseks pressimiseks,ma ei tea küll mitme pressiga aga välja ma ta pressisin
ise jäin muidugi igati terveks,praegu polegi üldse tunnet et hiljuti sünnitanud oleksin,võibolla just sellepärast et õmblusi ei saanud
Igatahes,pisike kaalus 3530 ja oli 52 cm pikk,sündis 14.05.2010,kell 00:48
siiamaani ei jõua mulle kohale et see ongi minu pisike kes need 9 kuud mul kõhus madistas.
esimesel päeval ei saanud kuidagi rinnale teda ,ainult magas ja rinda üldse ei võtnud,aga nüüdseks oleme juba ilusti rinnal.
Homme saame siis koju
Pilt ka
[You must be registered and logged in to see this image.]
Hegle- Postituste arv : 191
Registration date : 15/09/2009
Hegle, nii ilus lugu ja superarmas pisike Päris kiiresti läks sul, tubli töö
-
Hegle nii armas pisike [You must be registered and logged in to see this image.] Palju õnne veelkord [You must be registered and logged in to see this image.]
Oi nii armsake ikka [You must be registered and logged in to see this image.]
janee- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2650
Registration date : 07/10/2009
Nii armas preili!!! [You must be registered and logged in to see this image.]
Palju-palju õnne Teile siiagi! Te olete selle pisikese kullatükki igati ära teeninud!
Palju-palju õnne Teile siiagi! Te olete selle pisikese kullatükki igati ära teeninud!
Ro-Ro- Postituste arv : 194
Registration date : 23/06/2009
Ro-Ro kirjutas:Nii armas preili!!! [You must be registered and logged in to see this image.]
Aitäh Sulle
Teistele ka muidugi
[You must be registered and logged in to see this image.] Et siis ikka kodus ja paksuke [You must be registered and logged in to see this image.]
-
Hegle - suured-suured ônnesoovid! Väga tublisti ja ilusti tehtud [You must be registered and logged in to see this image.]
Tups- Postituste arv : 175
Registration date : 14/11/2009
Tups kirjutas:Hegle - suured-suured ônnesoovid! Väga tublisti ja ilusti tehtud [You must be registered and logged in to see this image.]
Aitäh
Minake pole eilsest alates märku andnud, ei tea kas tal läks tegudeks
Mul kõht kogu aeg kõva ja toonuses, hakkab juba üle viskama Valud võiksid ka ju tulla regulaarsed või veed või mida iganes, mis viitaks lähenevale sünnitusele. Kolmapäeval on mul uus arstivisiit ja kohe üldse ei taha sinna enam minna
Mul kõht kogu aeg kõva ja toonuses, hakkab juba üle viskama Valud võiksid ka ju tulla regulaarsed või veed või mida iganes, mis viitaks lähenevale sünnitusele. Kolmapäeval on mul uus arstivisiit ja kohe üldse ei taha sinna enam minna
-
Minakese loal hõikan siin kõva häälega välja, et eile kell 16:04 kohtus ta oma pisikese tütrega. Palju õnne minake ka siia [You must be registered and logged in to see this image.] . Käisime neid täna vaatamas. Tibu oli nii armas. Näppida ma pisikest seekord ei saanud, kuna ta tudus, aga küll ka see aeg tuleb [You must be registered and logged in to see this image.] Pikemalt räägib minake ise siis kui haiglast koju saavad.
Lehekülg 15, lehekülgi kokku 17 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17
Lehekülg 15, lehekülgi kokku 17